Bi arkadaş daha söyledi onu. Sabahtan beri su içiyorum:)))))))))
Tuvalete de gitmiyorum:))))))))
Akşam 4e kadar patlıcam :)))))))))
Mervecim ben bi de her gece istisnasız tuvalete kalkar oldum. Her gece.
Çok sık idrara çıkıyorum
Aslında zararı yok ama yine de içim rahat etmiyor..allah korusun öyle kötü seyler düşünme de vajinal baktırmanın bebege hiçbi zararı olmadıgını bil cnm eger dr bakmak isterse aklında bulunsun...aksinee bazıı ters durumların tespitinde vajinal baktırmak daha erken teshis sağlıyo...
benim 2 gebeliğimde de 3 ayrı dr hepsi de vajinal bakmak zorunda kaldı.
Bi arkadaş 6. ayına girdi. Bugünlerin iyi günlerin diyor. Ben şuanda tuvaletimi tutamıyorum hiç diyortamam canım tut
evet idrara çıkma oluyor.. ben bazen kalkıyorum geceleri bazen kalkmıyorum değişiyor ama rahim geliştiği için olurmuş o canım.. idrar torbasına baskı yaparmış büyüdükçe rahim. o yüzden az bile gelse çok gelmiş gibi oluyor bende de bazendaha da büyüdükçe daha çok gideceğiz
evet evet ihmal etmee..bende çook şükür iyiyim aklımdan bebek düşüncesini atmaya çalşıyrum çok düşünmeyeyim diyorum ama olmayooor yahuu..
amin canım inşallah.. dualarım her zaman sizlerle inşallah Rabbim kabul eder :)
evet canım biliyorum tabiki tamamen atılamıyor hiç insanın aklına geliyor ister istemez ama ne kadar fazla şeyle meşgul olursan o kadar iyi :26:
teyzeleri yavruma bakınnasıl korkutmuştu beni birşey oldu diye, kalbini duyurunca da ağlattı sıpa :)))
Ayy canım benim. Olsun güzel şeyler bunlar. Bak artık içinde bi can olduğunu görmekten öte duydun da..
Bence bu paha biçilemez güzellikte...
hamile olduğumu kesin ve net öğrendiğim zaman şu idrar testlerinden alıp yapıcam sırf çift çizgi görmek için inat değil mibugün dayanamadım yine test yaptım erken gebelik testi hemde..negatif çıktı adetime iki gün var bir de benim kulandığım folik asit yapıyomuş mide bulantısını boşuna ümitlenmişim...
evet canım gerçekten öyle :)) az zaman sonra sen de tadacaksın bu duyguyu inşallah
hayırlısı olsun canım ama hangi folik asiti kullanıyorsun ki ? ben 4 aydır folbiol kullanıyorum ama hiç bulantı falan yapmadı bende
evet canım ben de duydum öyleBi arkadaş 6. ayına girdi. Bugünlerin iyi günlerin diyor. Ben şuanda tuvaletimi tutamıyorum hiç diyor
:) ufaklıkk napıosunnn sennn orda bakiym :))
İnşallahhhhhhhh :)))evet canım gerçekten öyle :)) az zaman sonra sen de tadacaksın bu duyguyu inşallah
hayırlısı olsun canım ama hangi folik asiti kullanıyorsun ki ? ben 4 aydır folbiol kullanıyorum ama hiç bulantı falan yapmadı bende
Kizlar yeni hamileleri tebrik ediyorum
Bi sorum olcak taktim kafaya.esim iliskiden once cinsel bolgesini islak mendille tamamen silmesi spermleri oldurup gebeligi engeller mi?
hamile olduğumu kesin ve net öğrendiğim zaman şu idrar testlerinden alıp yapıcam sırf çift çizgi görmek için inat değil mibugün dayanamadım yine test yaptım erken gebelik testi hemde..negatif çıktı adetime iki gün var bir de benim kulandığım folik asit yapıyomuş mide bulantısını boşuna ümitlenmişim...
evet canım ben de duydum öyleevden çıkamıcaz desene bir de ben pek başka yerlerde tuvalete gidemem :26:
evet canım ben de duydum öyleevden çıkamıcaz desene bir de ben pek başka yerlerde tuvalete gidemem :26:
rahatı iyi heralde
markası folic plus..
aynen bende yapacaamm o zaman gerçi ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ona bile çook sevindimm:).. canım bende erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmamıştı sonra da adet olmuştum..kullandığın folik asitin mide bulantısı yaptığını birisi mi söyledii bende kullanıyorum ama hiç öle etkisi olmadı..hakkımızda hayırlısı olsun kaçını denemenizdi..
markası folic plus..
teyzeleri yavruma bakınnasıl korkutmuştu beni birşey oldu diye, kalbini duyurunca da ağlattı sıpa :)))
folic plus ı ben 1 yıldır kullanıyorum ve günde 3 tane alıyorum bnde hiç mide bulantısı yapmadı...bide cok heveslendirmek gibi olmasın cnm ama o erken gebelik testlerinden bnde regliden 3 gün önce yaptım nerdeyse negatif diyebilecegim kadar silik hayalet bi cizgi cıkmıstı ertesi gün normal bi gebelik testinde yaptım o da silikti ama digerine göre cok cok netti...belli olmaz daha bat ın geçmemiş 2 gün daha sabret bakalım kırmızılar inşallah gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?