Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hamile olduğumu kesin ve net öğrendiğim zaman şu idrar testlerinden alıp yapıcam sırf çift çizgi görmek için inat değil mi bugün dayanamadım yine test yaptım erken gebelik testi hemde..negatif çıktı adetime iki gün var bir de benim kulandığım folik asit yapıyomuş mide bulantısını boşuna ümitlenmişim...

tamam canım tut
evet idrara çıkma oluyor.. ben bazen kalkıyorum geceleri bazen kalkmıyorum değişiyor ama rahim geliştiği için olurmuş o canım.. idrar torbasına baskı yaparmış büyüdükçe rahim. o yüzden az bile gelse çok gelmiş gibi oluyor bende de bazen daha da büyüdükçe daha çok gideceğiz

Aslında zararı yok ama yine de içim rahat etmiyor..
Bakayım artık o an ne düşünürüm..

Bi arkadaş 6. ayına girdi. Bugünlerin iyi günlerin diyor. Ben şuanda tuvaletimi tutamıyorum hiç diyor

evet evet ihmal etmee..bende çook şükür iyiyim aklımdan bebek düşüncesini atmaya çalşıyrum çok düşünmeyeyim diyorum ama olmayooor yahuu..

ALLAH ım razı olsuuunnn..evet kendimi örgüye verdiimm bazen hiiç aklıma gelmiyoorr tab i hiç de çıkmıyorr ama hayırlısı bakalıım..

Ayy canım benim. Olsun güzel şeyler bunlar. Bak artık içinde bi can olduğunu görmekten öte duydun da..
Bence bu paha biçilemez güzellikte...

evet canım gerçekten öyle :)) az zaman sonra sen de tadacaksın bu duyguyu inşallah

hayırlısı olsun canım ama hangi folik asiti kullanıyorsun ki ? ben 4 aydır folbiol kullanıyorum ama hiç bulantı falan yapmadı bende

Kizlar yeni hamileleri tebrik ediyorum
Bi sorum olcak taktim kafaya.esim iliskiden once cinsel bolgesini islak mendille tamamen silmesi spermleri oldurup gebeligi engeller mi?

markası folic plus..

Bi arkadaş 6. ayına girdi. Bugünlerin iyi günlerin diyor. Ben şuanda tuvaletimi tutamıyorum hiç diyor
evet canım ben de duydum öyle evden çıkamıcaz desene bir de ben pek başka yerlerde tuvalete gidemem :26:

:) ufaklıkk napıosunnn sennn orda bakiym :))

rahatı iyi heralde
yok ya bulantım azaldı :26: sanırım o ara yediğim birşey mideme dokundu dediğim gibi gastritten dolayı bulantıyla karıştı fena oldum.. ya da hamileliktendi ama geldi geçti öyle birkaç gün baya ağır.. şimdi de var ama hafif var.. ama koku hassasiyetim devam ediyor

Son düzenleme:
Kizlar yeni hamileleri tebrik ediyorum
Bi sorum olcak taktim kafaya.esim iliskiden once cinsel bolgesini islak mendille tamamen silmesi spermleri oldurup gebeligi engeller mi?

walla tam olarak sorunun dogru cevabını bilmiyorum ama ben şöyle bişey okumustum genital bölge temizleyicileriyle ilişkiden önce oraları temizlemek ve oral sex yapılıyosa tükürükteki bi enzim mi ne spermlerin ölmesine neden oluyomuş...

aynen bende yapacaamm o zaman gerçi ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ona bile çook sevindimm:).. canım bende erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmamıştı sonra da adet olmuştum..kullandığın folik asitin mide bulantısı yaptığını birisi mi söyledii bende kullanıyorum ama hiç öle etkisi olmadı..hakkımızda hayırlısı olsun kaçını denemenizdi..

evet canım biri söyledi...bende ovulasyon testi aldım onlara başlıycam adetten sonra..daha yeni başladık biz..

markası folic plus..

folic plus ı ben 1 yıldır kullanıyorum ve günde 3 tane alıyorum bnde hiç mide bulantısı yapmadı...bide cok heveslendirmek gibi olmasın cnm ama o erken gebelik testlerinden bnde regliden 3 gün önce yaptım nerdeyse negatif diyebilecegim kadar silik hayalet bi cizgi cıkmıstı ertesi gün normal bi gebelik testinde yaptım o da silikti ama digerine göre cok cok netti...belli olmaz daha bat ın geçmemiş 2 gün daha sabret bakalım kırmızılar inşallah gelmez...

bende silik bile bişey çıkmadı inşallah canım hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…