:26: hmmm bilemedim şimdi canım :/ her bünye farklıdır tabi ama bende bulantı hiç olmadı onu belirtiyim
Aman olsun:) O günleri de görelim de hayırlısıyla:)))
Kıyamammm, çok küçük daha. Sağlıkla kucağına aldığın günlerin fotolarını da görücez inşallah..
bulantıların devam ediyor mu?
nil hamileyim de :)
evet canım biri söyledi...bende ovulasyon testi aldım onlara başlıycam adetten sonra..daha yeni başladık biz..
walla tam olarak sorunun dogru cevabını bilmiyorum ama ben şöyle bişey okumustum genital bölge temizleyicileriyle ilişkiden önce oraları temizlemek ve oral sex yapılıyosa tükürükteki bi enzim mi ne spermlerin ölmesine neden oluyomuş...
Kızlar bu toksoplazma testini doktordan istesem mi bugün?
Yoksa hamileliğin ilerki zamanlarında doktor kendi mi isteyecek bu testi?
Saol canim cvabin icin.
Uf tam da zamaniydi bebek icin
bilemedim bünye farklı herkesinde.. öle bi etkisini hiiç dıuymamştım..tez zamanda versin ALAH ım..ben doktora gittim de 2. denemede olmayınca gtmiştim dr dedi çook erken yaşın genç ultrasyonla baktı bak sağlıklı yumurtanda oluşmuş çocuğun lur korkma ddi..dememin sebebi stres yapmayacazz o kesin ve kesiin ALALH ıma dua edecez ve bekleyecezz..
canım benim değilim malesef... ama ovulasyon takibi yapıyorum .. bugün ikinci çizgiyi gördüm .. bakalım garip bir umut var içimde her ay olduğu gibi... umarım nasip olur bana da .. sen nasılsın ? keyfin iyi mi?
evet bana da doktor aynılarını dedi hatta ilişki günü bile çocuk için düşünüp yaparsan engellersin olmasını dedi...
Kizlar yeni hamileleri tebrik ediyorum
Bi sorum olcak taktim kafaya.esim iliskiden once cinsel bolgesini islak mendille tamamen silmesi spermleri oldurup gebeligi engeller mi?
inşallah canım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. bugün yarını iyi değerlendir.
ben biraz yorgunum akşamları da erken yatamıyorum sorumluluklardan dinlendiremiyorum tam kendimi
idare ediyorum ama işte çok şükür
amin canım inşallah.. dualarım her zaman sizlerle inşallah Rabbim kabul eder :)
evet canım biliyorum tabiki tamamen atılamıyor hiç insanın aklına geliyor ister istemez ama ne kadar fazla şeyle meşgul olursan o kadar iyi :26:
merve çok tatlı görünüyor benden ona
aman ne üzülüyosun cnm Allahım ol dedikten sonra kocan sabaha kadar silse spermlerine bişeycik olmaz merak etme sen...
Hamile kızlar karnınızda gerginlik varmı gaz değil de şişlik gibi
Canim ya cok iyi geldi simdi saol.ne bilim iste gecen ay denedik olmadi.bende kocamakiziyorum kústük. Canim merak ettim sen hamile misin
Herhalde ilerleyen zamanlarda isteyebilirler.. Olmazsa sorarım. Doktor suratsız değilse:)))benden istemediler canım :/ belki herkesten istemiyorlardır. hatta benim eylülün sonunda yaptırdığım tahlilleri beğendi doktorum şuan hiçbir teste gerek duymadı.. için rahat etmeyecekse sen kendin iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?