Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Aman olsun:) O günleri de görelim de hayırlısıyla:)))

inşallah canım :)

Kıyamammm, çok küçük daha. Sağlıkla kucağına aldığın günlerin fotolarını da görücez inşallah..

amin canım inşallah :) sizleri de göreceğiz öyle :)

bulantıların devam ediyor mu?

yok ya bulantım azaldı :26: sanırım o ara yediğim birşey mideme dokundu dediğim gibi gastritten dolayı bulantıyla karıştı fena oldum.. ya da hamileliktendi ama geldi geçti öyle birkaç gün baya ağır.. şimdi de var ama hafif var.. ama koku hassasiyetim devam ediyor

Kızlar bu toksoplazma testini doktordan istesem mi bugün?
Yoksa hamileliğin ilerki zamanlarında doktor kendi mi isteyecek bu testi?

evet canım biri söyledi...bende ovulasyon testi aldım onlara başlıycam adetten sonra..daha yeni başladık biz..

bilemedim bünye farklı herkesinde.. öle bi etkisini hiiç dıuymamştım..tez zamanda versin ALAH ım..ben doktora gittim de 2. denemede olmayınca gtmiştim dr dedi çook erken yaşın genç ultrasyonla baktı bak sağlıklı yumurtanda oluşmuş çocuğun lur korkma ddi..dememin sebebi stres yapmayacazz o kesin ve kesiin ALALH ıma dua edecez ve bekleyecezz..

Saol canim cvabin icin.
Uf tam da zamaniydi bebek icin

Kızlar bu toksoplazma testini doktordan istesem mi bugün?
Yoksa hamileliğin ilerki zamanlarında doktor kendi mi isteyecek bu testi?

benden istemediler canım :/ belki herkesten istemiyorlardır. hatta benim eylülün sonunda yaptırdığım tahlilleri beğendi doktorum şuan hiçbir teste gerek duymadı.. için rahat etmeyecekse sen kendin iste

evet bana da doktor aynılarını dedi hatta ilişki günü bile çocuk için düşünüp yaparsan engellersin olmasını dedi...

canım benim değilim malesef... ama ovulasyon takibi yapıyorum .. bugün ikinci çizgiyi gördüm .. bakalım garip bir umut var içimde her ay olduğu gibi... umarım nasip olur bana da .. sen nasılsın ? keyfin iyi mi?

inşallah canım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. bugün yarını iyi değerlendir.

ben biraz yorgunum akşamları da erken yatamıyorum sorumluluklardan dinlendiremiyorum tam kendimi
idare ediyorum ama işte çok şükür

Son düzenleme:
evet bana da doktor aynılarını dedi hatta ilişki günü bile çocuk için düşünüp yaparsan engellersin olmasını dedi...

kesinlikle doğru ama ben düşünmeden edemiyorum kii o anda bile bebak olsun diye düşünüyorum yanii..

Kizlar yeni hamileleri tebrik ediyorum
Bi sorum olcak taktim kafaya.esim iliskiden once cinsel bolgesini islak mendille tamamen silmesi spermleri oldurup gebeligi engeller mi?

Yani söyle mantıklı füşüncek olursak o ıslak mendillerde ne olduğu belli değil hijyen içinse yıkamak en güzeli...ıslak mendille brlki mikrop vs de olabilirsin.ıslak mendil içine giriyo gibi bişey oluyo

iyi olmana sevindim .. inşallah sağlıkla mutlulukla alacaksın bebeğini eline... inşallah kısmettir de bu ay olur .. tavsiyen bende

merve çok tatlı görünüyor benden ona

Hamile kızlar karnınızda gerginlik varmı gaz değil de şişlik gibi

canım benim adet zamanına denk geldiğinde vardı öyle adetken şişiyor ya bünye ona alışkındı sanırım birkaç gün öyle davul gibi gezmiştim

benden istemediler canım :/ belki herkesten istemiyorlardır. hatta benim eylülün sonunda yaptırdığım tahlilleri beğendi doktorum şuan hiçbir teste gerek duymadı.. için rahat etmeyecekse sen kendin iste
Herhalde ilerleyen zamanlarda isteyebilirler.. Olmazsa sorarım. Doktor suratsız değilse:)))

Bu arada tuvaletimi de tutamadım. Akşam 4e kadar dayanılacak gibi değildi. Şimdi bile dayanamadım:)))))))))))
2'den sonra su içmeye tekrar başlıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…