Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Cok guzel cok sevindim hayirlisiyla keseyi de bebegini de gorursun insallah ne heyecanli mutlu bi haber

cok tsk ederim cnm...ben önce keseyi sonra da kalp atısını duymadan sevinemiyorum maalesef cnku 2 tane kaybım var kan pıhtılasması yüzünden Allah herseyin hayırlısını versinnn ama inşallahh bu sefer benimledir bebeğim...

ay evet doktorun suratı çok önemli Allahtan benim ikisi de güleryüzlüydü ama sanırım artık özeldekinde devam edicem o hem güleryüzlü hem daha ilgili geldi bana :)
evet canım 2den sonra bol su içip tutarsan yeterince sıkışık olursun sanırım :))

Yeterincesi mi var kız. Biraz önce tuvalete gitmeseydim patlıyordum :))))))))))))))))))))))))))))

Özele nereye gidiyorsun canım?
Ben de özele mi gitsem devlete mi bilemiyorum ki. Bugün devlete gidicem ama bakıyım nasıl ilgileniyorlar mı..

ay canım güldürdün
gölcükte aile tıp merkezi diye küçük bir yer var oraya gidiyorum.. ben de riskli bir durum olmasa belki devlette devam ederdim ama şuan pek oraya gidesim gelmiyor artık hem uzak kalıyor bana eşimle gitmek zorunda kalıyorum sürekli.. valla dün iyi ilgilendiler canım benimle tansiyonum kilom ölçüldü eşim istediği gibi geldi odada yanıma girdi bebeğimizi gördü o da. devlette bunları yapmadılar.. mesela eşimle gitmek istediğimde salı günleri 5-6 arası geleceksiniz demişti. o yüzden daha rahat hissettim kendimi özelde

Devlette eşini almıyorlar mı? Bu ne saçmalık yahu. Bana da böyle yaparlarsa gıcık olurum.
Ben bugün eşimle, annemle ve 10 yaşındaki kardeşimle gidiyorum :)))))))))))))))))))))
Doktor beni dövecek herhalde:)

Bi de benim devlet hastanesi de evimin dibinde.. O yüzden çekici geliyor ama bakıcam tabi bugünkü tavırlarına göre.

Son düzenleme:
Bide devlet hastanesinde şuna gıcık oluyorum.
Ben A doktora randevu alıyorum. Bi bakıyorum B doktor çıkıyor..
Stajyerlerini koyuyorlar yerlerine. Uzman doktorlar ortada yok..
Stajyer de pek tecrübeli olmadığından bilemiyor aslında her şeyi..
Buna gıcık oluyorum işte. Sağlık hiçbir şeye benzemez sonuçta..

Bazen de kadın diye alıyorsun erkek doktor çıkıyor.Devlette bu olayı rayına oturtamadılar bi türlü..

yok canım, bana odamız küçük kendimiz zor sığıyoruz dediler eşlerle randevu özel bi odada haftanın tek günü belli saatte oluyormuş. her hastanede öyle midir bilmiyorum ama yakın olması gerçekten çok önemli.. eskişehirde olsam mesela orda da devlete giderim çünkü daha yakın evime senin dediğin gibi.. ayrıca eskişehirdeki devletteki doktorum da çok iyi..

Zaten regl 3 gün geçti henüz karnım şiş belim ağrıyo

o yüzden şişsindir canım birkaç güne geçer :) sonra da göbeğin çıkar azcık benimki çıktı da az biraz pantolonlarımı giyemiyorum çok sıkıyo :/

Oda küçük kendimiz zor sığıyoruz mu dediler
Allahım ne insanlar var:))))
Biz bugün gidelim de hayırlısıyla, sonra kararımızı veririz canım:)

Oda küçük kendimiz zor sığıyoruz mu dediler
Allahım ne insanlar var:))))
Biz bugün gidelim de hayırlısıyla, sonra kararımızı veririz canım:)

evet
öyle yaparsın canım.. inşallah iyi bir doktora denk gelirsin :)

o yüzden şişsindir canım birkaç güne geçer :) sonra da göbeğin çıkar azcık benimki çıktı da az biraz pantolonlarımı giyemiyorum çok sıkıyo :/

Şuan canım sata göre 4+6 oluyor kasıklarımda ağrı epey geçti ama işte bu karnımda ki şişlik rahatsız ediyo olsun katlanırım da rüyamda da kanamam vardı nasıl ağlıyorum etkisinden çıkamadım ((((

Benim de karnımda şişlik var.
Normalde adet olmadan önce olurdu. Adet olunca inerdi. Şimdi adet olmadığım için şişkin geziyorum:))))

Öyle rüyalar görülüyor. Kafana takma..

korkma birşey olmaz Allahın izniyle :) bolca dinlen yat kendimize bakalım özellikle şu ilk 3-4 ay canım

Benim de karnımda şişlik var.
Normalde adet olmadan önce olurdu. Adet olunca inerdi. Şimdi adet olmadığım için şişkin geziyorum:))))

Öyle rüyalar görülüyor. Kafana takma..

Çünkü herkes şimdi dikkat et uzanma hemen bişeyler alma erken davranma görümcem bile hemen almayın bişeyler ne olucağı belli olmaz gibi konuştu canım çok sıkıldı ya offf ondan oluyo bu rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…