evet henüzz kesemizi göremedik ama hamileyim cnm:)
Cok guzel cok sevindim hayirlisiyla keseyi de bebegini de gorursun insallah ne heyecanli mutlu bi haber
Herhalde ilerleyen zamanlarda isteyebilirler.. Olmazsa sorarım. Doktor suratsız değilse:)))
Bu arada tuvaletimi de tutamadım. Akşam 4e kadar dayanılacak gibi değildi. Şimdi bile dayanamadım:)))))))))))
2'den sonra su içmeye tekrar başlıcam:)
Yeterincesi mi var kız. Biraz önce tuvalete gitmeseydim patlıyordum :))))))))))))))))))))))))))))ay evet doktorun suratı çok önemli Allahtan benim ikisi de güleryüzlüydü ama sanırım artık özeldekinde devam edicem o hem güleryüzlü hem daha ilgili geldi bana :)
evet canım 2den sonra bol su içip tutarsan yeterince sıkışık olursun sanırım :))
Yeterincesi mi var kız. Biraz önce tuvalete gitmeseydim patlıyordum :))))))))))))))))))))))))))))
Özele nereye gidiyorsun canım?
Ben de özele mi gitsem devlete mi bilemiyorum ki. Bugün devlete gidicem ama bakıyım nasıl ilgileniyorlar mı..
Devlette eşini almıyorlar mı? Bu ne saçmalık yahu. Bana da böyle yaparlarsa gıcık olurum.ay canım güldürdün
gölcükte aile tıp merkezi diye küçük bir yer var oraya gidiyorum.. ben de riskli bir durum olmasa belki devlette devam ederdim ama şuan pek oraya gidesim gelmiyor artık hem uzak kalıyor bana eşimle gitmek zorunda kalıyorum sürekli.. valla dün iyi ilgilendiler canım benimle tansiyonum kilom ölçüldü eşim istediği gibi geldi odada yanıma girdi bebeğimizi gördü o da. devlette bunları yapmadılar.. mesela eşimle gitmek istediğimde salı günleri 5-6 arası geleceksiniz demişti. o yüzden daha rahat hissettim kendimi özelde
canım benim adet zamanına denk geldiğinde vardı öyle adetken şişiyor ya bünye ona alışkındı sanırım birkaç gün öyle davul gibi gezmiştim
Devlette eşini almıyorlar mı? Bu ne saçmalık yahu. Bana da böyle yaparlarsa gıcık olurum.
Ben bugün eşimle, annemle ve 10 yaşındaki kardeşimle gidiyorum :)))))))))))))))))))))
Doktor beni dövecek herhalde:)
Bi de benim devlet hastanesi de evimin dibinde.. O yüzden çekici geliyor ama bakıcam tabi bugünkü tavırlarına göre.
Zaten regl 3 gün geçti henüz karnım şiş belim ağrıyo
Oda küçük kendimiz zor sığıyoruz mu dedileryok canım, bana odamız küçük kendimiz zor sığıyoruz dedilereşlerle randevu özel bi odada haftanın tek günü belli saatte oluyormuş. her hastanede öyle midir bilmiyorum ama yakın olması gerçekten çok önemli.. eskişehirde olsam mesela orda da devlete giderim çünkü daha yakın evime senin dediğin gibi.. ayrıca eskişehirdeki devletteki doktorum da çok iyi..
Oda küçük kendimiz zor sığıyoruz mu dediler
Allahım ne insanlar var:))))
Biz bugün gidelim de hayırlısıyla, sonra kararımızı veririz canım:)
cok tsk ederim cnm...ben önce keseyi sonra da kalp atısını duymadan sevinemiyorum maalesef cnku 2 tane kaybım var kan pıhtılasması yüzündenAllah herseyin hayırlısını versinnn ama inşallahh bu sefer benimledir bebeğim...[/QUOT
Oyle mi.. evet herseyin hayirlisi allahim yuzunu guldursun bu sefrr bebegin seni birakmasin insallah
Doktorumun adı özlem:)evet
öyle yaparsın canım.. inşallah iyi bir doktora denk gelirsin :)
Doktorumun adı özlem:)
İnşallah özlem beklerken hüsamettin çıkmaz:)))))))))))
o yüzden şişsindir canım birkaç güne geçer :) sonra da göbeğin çıkar azcıkbenimki çıktı da az biraz pantolonlarımı giyemiyorum çok sıkıyo :/
Benim de karnımda şişlik var.Şuan canım sata göre 4+6 oluyor kasıklarımda ağrı epey geçti ama işte bu karnımda ki şişlik rahatsız ediyo olsun katlanırım da rüyamda da kanamam vardı nasıl ağlıyorum etkisinden çıkamadım((((
Şuan canım sata göre 4+6 oluyor kasıklarımda ağrı epey geçti ama işte bu karnımda ki şişlik rahatsız ediyo olsun katlanırım da rüyamda da kanamam vardı nasıl ağlıyorum etkisinden çıkamadım((((
Benim de karnımda şişlik var.
Normalde adet olmadan önce olurdu. Adet olunca inerdi. Şimdi adet olmadığım için şişkin geziyorum:))))
Öyle rüyalar görülüyor. Kafana takma..
korkma birşey olmaz Allahın izniyle :) bolca dinlen yat kendimize bakalım özellikle şu ilk 3-4 ay canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?