iyi olmana sevindim .. inşallah sağlıkla mutlulukla alacaksın bebeğini eline... inşallah kısmettir de bu ay olur .. tavsiyen bende
Çok fazla iş yapmıyorum yatıyorum çoğunlukta allahım korusun bizi sanırım ben iyice duygusallaştım
hormonlar devreye girmeye başlamıştır o yüzdenbende de gelgitler duygu değişimleri fazla
Sanırım şu pazartesi bi olsa altdan bakmak isterse hani ne dersin ben baktırmayım diyorum
Sen bakma onlara. Millet de felaket tellalı anacım.Çünkü herkes şimdi dikkat et uzanma hemen bişeyler alma erken davranma görümcem bile hemen almayın bişeyler ne olucağı belli olmaz gibi konuştu canım çok sıkıldı ya offf ondan oluyo bu rüyalar
canım alttan bakmaz sanırım çünkü 6. haftada olucaksın zaten kesene bakacak sadece bebek görünmeyecek kadar küçük oluyor.. bana deseler ben baktırırım çünkü zararı olduğunu düşünmüyorum.. sen bilirsin tabiki
Sen bakma onlara. Millet de felaket tellalı anacım.
Ben geçen gün battaniye aldım.
Hiç de bir şey olmaz Allahın izniyle.
kızlar merhabalar. en son adetim 17 aralıkta ve bugunkı beta hcg 350.6 çıktı. Deger bir hafta once 2.3 tu. gebelikte sorun varmıdır sizce? bugun de vajınal usg de doktor rahmin kalın oldugunu soyledi. sizce durum nedir?
Al valla.Bakalım ne diyecek kalp atışını duyarız diye bakmak isterse baktırırım belki
Aynen çok üzülüyorum rabbim bize nasip etti ya inşallah da kucağımıza da alırız yine rabbimin izniyle bende pazara gidicem kendime pijama alcam tayt alcam belki annesinin kuzusunada bişey alırım
Hamilesin canımmmm tebrikler
sağolasın canım inşallah sizinkileri de böyle seveceğiz
canım benim hiçbirşeyim yoktu 8. hafta içindeyim, yerleşme kanaması denen şeyi bile yaşamamıştım en başlarda bile.. sonra hafta sonu 2.5 saatlik yola gittik öbür evimize, bi de anneme gittim misafir falan vardı 2 sehpa kaldırdım 1 bebek kucağıma aldım, 2 gün sonra geri döndük dönerken kahve-pembe lekelenmem başladı 2 gün sürdü, dün doktora gittim işte hem kalp atışını gördüm duydum şükürler olsun ama doktorum seyehati ağır işi yasakladı dikkat edeceksin dedi. progestan verdi. herkeste olacak diye birşey yok tabiki ama can taşıyoruz :/ onlara birşey olsa bizim canımız yanar yine en başta.. o yüzden çok dikkat et derim :) biz de kendi arabamızla gittik aslında rahat da bir yolculuktu ama ne bileyim işte, ya olacağı vardı oldu ya da gerçekten bebeğimle ben biraz hassasız :)
teyzeleri yavruma bakınnasıl korkutmuştu beni birşey oldu diye, kalbini duyurunca da ağlattı sıpa :)))
kızlar merhabalar. en son adetim 17 aralıkta ve bugunkı beta hcg 350.6 çıktı. Deger bir hafta once 2.3 tu. gebelikte sorun varmıdır sizce? bugun de vajınal usg de doktor rahmin kalın oldugunu soyledi. sizce durum nedir?
merhaba kuzularne var ne yok iyi misiniz????
çok haklıısn canımo zaman yarın söyleyim kocuşa bakalım gitme konusunda ne dicek.. vazgeçecegini sanmıyorum ama bakalım..
oyy oyyy teyzesi yesin onu..maşallah
Dr sadece rahmin kalin mi dedi hamilesin yada diilsin demedi mi ? Sat tarihine gore bhcg degerlerin tuhaf geldi bana ama bilemiyorum tabi sonucta dr gormustur durumu
17 ocak mı 17 aralık mı? gerçekten 17 aralıksa bir sorun var gibi canım :/ çünkü benim 14 aralık sat ve bebeğimin kalbi bile atmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?