Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

iyi olmana sevindim .. inşallah sağlıkla mutlulukla alacaksın bebeğini eline... inşallah kısmettir de bu ay olur .. tavsiyen bende

inşallah canım elime aldıgım an çok mutlu olacağım kendimi çok ferah hissedeceğim Allahım o güne ulaştırsın hayırlısıyla. hepimizi inşallah.
10 ay karnında taşıyorsun aranızda bir bağ oluşuyor. onun dünyaya geleceğini düşünmek artık senin korumandan nispeten çıkacağını düşünmek seni buruklaştırıyor. sonra Rabbimin izniyle dünyaya geliyor burukluk ama bir o kadar da ferahlık hissediyorsun vucudun sanki özgürleşmiş gibi. sonra derin bir çok şükür çekiyorsun :) işte o ferahlıga ulaştırsın hayırlısıyla Rabbim bizleri. Amin

Sanırım şu pazartesi bi olsa altdan bakmak isterse hani ne dersin ben baktırmayım diyorum

canım alttan bakmaz sanırım çünkü 6. haftada olucaksın zaten kesene bakacak sadece bebek görünmeyecek kadar küçük oluyor.. bana deseler ben baktırırım çünkü zararı olduğunu düşünmüyorum.. sen bilirsin tabiki

Çünkü herkes şimdi dikkat et uzanma hemen bişeyler alma erken davranma görümcem bile hemen almayın bişeyler ne olucağı belli olmaz gibi konuştu canım çok sıkıldı ya offf ondan oluyo bu rüyalar
Sen bakma onlara. Millet de felaket tellalı anacım.
Ben geçen gün battaniye aldım.
Hiç de bir şey olmaz Allahın izniyle.

Bakalım ne diyecek kalp atışını duyarız diye bakmak isterse baktırırım belki
Sen bakma onlara. Millet de felaket tellalı anacım.
Ben geçen gün battaniye aldım.
Hiç de bir şey olmaz Allahın izniyle.

Aynen çok üzülüyorum rabbim bize nasip etti ya inşallah da kucağımıza da alırız yine rabbimin izniyle bende pazara gidicem kendime pijama alcam tayt alcam belki annesinin kuzusunada bişey alırım

kızlar merhabalar. en son adetim 17 aralıkta ve bugunkı beta hcg 350.6 çıktı. Deger bir hafta once 2.3 tu. gebelikte sorun varmıdır sizce? bugun de vajınal usg de doktor rahmin kalın oldugunu soyledi. sizce durum nedir?

Al valla.
Hatta benim de almam lazım çünkü pantolon sıkı geliyor bana.
Kötü yorumlara hiç takılma. Kendin de çok düşünme.
Hiç hamile değilmiş gibi yaşa hayatını. Hiçbir şey olmaz.

çok haklıısn canım o zaman yarın söyleyim kocuşa bakalım gitme konusunda ne dicek.. vazgeçecegini sanmıyorum ama bakalım..

kızlar merhabalar. en son adetim 17 aralıkta ve bugunkı beta hcg 350.6 çıktı. Deger bir hafta once 2.3 tu. gebelikte sorun varmıdır sizce? bugun de vajınal usg de doktor rahmin kalın oldugunu soyledi. sizce durum nedir?

Dr sadece rahmin kalin mi dedi hamilesin yada diilsin demedi mi ? Sat tarihine gore bhcg degerlerin tuhaf geldi bana ama bilemiyorum tabi sonucta dr gormustur durumu

17 ocak mı 17 aralık mı? gerçekten 17 aralıksa bir sorun var gibi canım :/ çünkü benim 14 aralık sat ve bebeğimin kalbi bile atmaya başladı

Dr sadece rahmin kalin mi dedi hamilesin yada diilsin demedi mi ? Sat tarihine gore bhcg degerlerin tuhaf geldi bana ama bilemiyorum tabi sonucta dr gormustur durumu

hamilesin dedi ama benm adet tarihlerim hep düzensiz olurdu. nasıl hamilelil anlamadım o zaman 3.haftada beta hcg 2.3 olması saçma degil mi. boş gebelik mi

17 ocak mı 17 aralık mı? gerçekten 17 aralıksa bir sorun var gibi canım :/ çünkü benim 14 aralık sat ve bebeğimin kalbi bile atmaya başladı

17 aralık ne gibi bi sorun olabilir acaba. doktor haftaya gel keseyi görelim dedi. belki yumurtalaman geç olmuştur dedi. anlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…