Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Amin canım .. Allah gönlüne göre versin herşeyi ....

hamilesin dedi ama benm adet tarihlerim hep düzensiz olurdu. nasıl hamilelil anlamadım o zaman 3.haftada beta hcg 2.3 olması saçma degil mi. boş gebelik mi

Bhcg degerine gore hamilesin ama sat tarihine gore bi tuhaflik var sanki acaba gec dollenme dedikleri sey boyle mi oluyo? Ben 2 kere hos gebelik gecirdim kan degerlerine gore bos gebeligi tespit edemeSin cnm sadece kese icinde embriyo olusmazsa o bos gebeliktir yoksa diger tum belirtiler normal gebelikle aynidir neyse butun sorularinin cevabini ancak haftaya gittignde ogrenevilirsn umarim saglikli bi gebelik geciriyosundur cnm

kızlarrrrrrrrrrr !!!!!!!!! orçinden haber alan var mı .. bir sıkıntı mı oldu yoksa ya .. hiç görünmüyor...

inşallah sorun çıkmaz cok istiyoruz bebeği. boş gebeliğin sebebi nedir ki tuhaf.. Allah hayırlısını versin inşallah

inşallah sorun çıkmaz cok istiyoruz bebeği. boş gebeliğin sebebi nedir ki tuhaf.. Allah hayırlısını versin inşallah

Genellikle kalitesiz yumurta ve spermin birlesmesinden olusab gebeliklerde embriyo gelisemiyo ve bos gebelik oluyo....ama bndeki nedeni kan pihtilasmasi...bebegi besleyen damarlarda pihti olustugunda ona kan gitmiyomus ve beslenemeyip ölüyomus..amin cnm Allahim herkes icin hayirlisini nasip etsin hepimizin kucaklarini bebislerle doldursun insallah...

17 aralık ne gibi bi sorun olabilir acaba. doktor haftaya gel keseyi görelim dedi. belki yumurtalaman geç olmuştur dedi. anlayamadım...

17 aralığa göre değerin çok düşük geldi canım :S yaklaşık 2 aylık olması gerekiyor bebeğin. inşallah bir sorun yoktur yine de.. hakkında hayırlısı olsun :)

umarım bir sıkıntı yoktur çok üzülürüm ((( toksoplazmadan bahsetmiş ne oldu bilen var mı?

ondan sonra bir dahA uğramadı, ben de bu sabah geçirdim aklımdan umarım herşey yolundadır..
bir de yakamoz gözükmüyor hiç özel mesaj da attım ama ona da dönmedi onu da çok merak ediyorum:18:

hamişler ve yakın zamanda hamiş olacak güzeller
doktordan geldim. 4+5 teyim bugün
abdominal baktı göremedi, ben de vajinal baktırdım. kesemizi gördük 4.6 mm. tam istenilen yere yerleşmiş dedi.
mide bulantısı için çok erken dedi (demek benim midem baska seylerden bulanıyormus)
pek bir sey yemek canım istemiyor dedim. olan sana olur, bebeğe hiçbir sey olmaz dedi
14 kilo kızım var dedim. kaldırabilirsin bol bol. sadece dengeli tutmaya çalış. ondan sevgini eksik etme dedi. bunu diyen bir erkek. sevgimi ve saygımı kazandı. sağlıklı bir gebeliğe dısardan hiçbir müdahale etkili olmaz dedi.
kalp atışları için haftaya gideceğiz
folik asite devam, vitamin başlamıyoruz henüz
bizden bu kadar
öpüyoruz sizleri

çook güzel canım beniimm kalp atışlarııda duyup yazarsın buraya...

:) haydi gözün aydın

psikolojikmiş bulantın biraz demek ki. aslında bebeğin kalp atışları başladıgında bulantı başlar derler bu da 7.8. haftaya tekabül eder.

maaşallah 4.6 mm. lik bebişeee. istenilen yer neresiymiş de yerleşmiş ufaklık :)

ilişkiden sonraki bi kaç hafta kurt gibi acıkıyordum şimdilerde yemek yemek aklıma gelmiyor benimde

kalp atışları için ne kadar erken çağırmış benden erken gideceksin sanırım.

güzel haberler verirsin inşallah.

Son düzenleme:
hamile kalanlara o kadar çok imreniyorum ki anlatamam. kendi kendime terapi yapmaya çalışıyorum amaaannn boşver yaza kadar olmazsa olmasın hiç olmazsa tatile gidersin diyorum. ama inanın bunu bile sindiremiyorum kendime terapi bile yapamıyorum. temizlik yapıyorum yine geçmiyor. örgü örüyorum geçmiyor.
son 4 günüm bu ay da olmadı biliyorum. çünkü hiç birşey hissetmiyorum. stresyapma bpşver unut diyorlar şu unutan arkadaşlara sesleniyorum nasıl unutuyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…