inşallah canım elime aldıgım an çok mutlu olacağım kendimi çok ferah hissedeceğim Allahım o güne ulaştırsın hayırlısıyla. hepimizi inşallah.
10 ay karnında taşıyorsun aranızda bir bağ oluşuyor. onun dünyaya geleceğini düşünmek artık senin korumandan nispeten çıkacağını düşünmek seni buruklaştırıyor. sonra Rabbimin izniyle dünyaya geliyor burukluk ama bir o kadar da ferahlık hissediyorsun vucudun sanki özgürleşmiş gibi. sonra derin bir çok şükür çekiyorsun :) işte o ferahlıga ulaştırsın hayırlısıyla Rabbim bizleri. Amin
hamilesin dedi ama benm adet tarihlerim hep düzensiz olurdu. nasıl hamilelil anlamadım o zaman 3.haftada beta hcg 2.3 olması saçma degil mi. boş gebelik mi
Bhcg degerine gore hamilesin ama sat tarihine gore bi tuhaflik var sanki acaba gec dollenme dedikleri sey boyle mi oluyo? Ben 2 kere hos gebelik gecirdim kan degerlerine gore bos gebeligi tespit edemeSin cnm sadece kese icinde embriyo olusmazsa o bos gebeliktir yoksa diger tum belirtiler normal gebelikle aynidir neyse butun sorularinin cevabini ancak haftaya gittignde ogrenevilirsn umarim saglikli bi gebelik geciriyosundur cnm
Evet ben de merak ettim. Görünmüyor hiç.kızlarrrrrrrrrrr !!!!!!!!! orçinden haber alan var mı .. bir sıkıntı mı oldu yoksa ya .. hiç görünmüyor...
inşallah sorun çıkmaz cok istiyoruz bebeği. boş gebeliğin sebebi nedir ki tuhaf.. Allah hayırlısını versin inşallah
Evet ben de merak ettim. Görünmüyor hiç.
17 aralıkne gibi bi sorun olabilir acaba. doktor haftaya gel keseyi görelim dedi. belki yumurtalaman geç olmuştur dedi. anlayamadım...
umarım bir sıkıntı yoktur çok üzülürüm((( toksoplazmadan bahsetmiş ne oldu bilen var mı?
ondan sonra bir dahA uğramadı, ben de bu sabah geçirdim aklımdan umarım herşey yolundadır..
bir de yakamoz gözükmüyor hiç özel mesaj da attım ama ona da dönmedi onu da çok merak ediyorum:18:
ayy umarım sıkıntı yoktur .....
Kızlarrr hamileyim ...
Kızlarrr hamileyim ...
hamişler ve yakın zamanda hamiş olacak güzeller
doktordan geldim. 4+5 teyim bugün
abdominal baktı göremedi, ben de vajinal baktırdım. kesemizi gördük 4.6 mm. tam istenilen yere yerleşmiş dedi.
mide bulantısı için çok erken dedi (demek benim midem baska seylerden bulanıyormus)
pek bir sey yemek canım istemiyor dedim. olan sana olur, bebeğe hiçbir sey olmaz dedi
14 kilo kızım var dedim. kaldırabilirsin bol bol. sadece dengeli tutmaya çalış. ondan sevgini eksik etme dedi. bunu diyen bir erkek. sevgimi ve saygımı kazandı. sağlıklı bir gebeliğe dısardan hiçbir müdahale etkili olmaz dedi.
kalp atışları için haftaya gideceğiz
folik asite devam, vitamin başlamıyoruz henüz
bizden bu kadar
öpüyoruz sizleri
hamişler ve yakın zamanda hamiş olacak güzeller
doktordan geldim. 4+5 teyim bugün
abdominal baktı göremedi, ben de vajinal baktırdım. kesemizi gördük 4.6 mm. tam istenilen yere yerleşmiş dedi.
mide bulantısı için çok erken dedi (demek benim midem baska seylerden bulanıyormus)
pek bir sey yemek canım istemiyor dedim. olan sana olur, bebeğe hiçbir sey olmaz dedi
14 kilo kızım var dedim. kaldırabilirsin bol bol. sadece dengeli tutmaya çalış. ondan sevgini eksik etme dedi. bunu diyen bir erkek. sevgimi ve saygımı kazandı. sağlıklı bir gebeliğe dısardan hiçbir müdahale etkili olmaz dedi.
kalp atışları için haftaya gideceğiz
folik asite devam, vitamin başlamıyoruz henüz
bizden bu kadar
öpüyoruz sizleri
Kızlarrr hamileyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?