hamişler ve yakın zamanda hamiş olacak güzeller
doktordan geldim. 4+5 teyim bugün
abdominal baktı göremedi, ben de vajinal baktırdım. kesemizi gördük 4.6 mm. tam istenilen yere yerleşmiş dedi.
mide bulantısı için çok erken dedi (demek benim midem baska seylerden bulanıyormus)
pek bir sey yemek canım istemiyor dedim. olan sana olur, bebeğe hiçbir sey olmaz dedi
14 kilo kızım var dedim. kaldırabilirsin bol bol. sadece dengeli tutmaya çalış. ondan sevgini eksik etme dedi. bunu diyen bir erkek. sevgimi ve saygımı kazandı. sağlıklı bir gebeliğe dısardan hiçbir müdahale etkili olmaz dedi.
kalp atışları için haftaya gideceğiz
folik asite devam, vitamin başlamıyoruz henüz
bizden bu kadar
öpüyoruz sizleri
Kızlarrr hamileyim ...
hamile kalanlara o kadar çok imreniyorum ki anlatamam. kendi kendime terapi yapmaya çalışıyorum amaaannn boşver yaza kadar olmazsa olmasın hiç olmazsa tatile gidersin diyorum. ama inanın bunu bile sindiremiyorum kendime terapi bile yapamıyorum. temizlik yapıyorum yine geçmiyor. örgü örüyorum geçmiyor.
son 4 günüm bu ay da olmadı biliyorum. çünkü hiç birşey hissetmiyorum. stresyapma bpşver unut diyorlar şu unutan arkadaşlara sesleniyorum nasıl unutuyorsunuz ?
Kızlarrr hamileyim ...
:) haydi gözün aydın
psikolojikmiş bulantın biraz demek ki. aslında bebeğin kalp atışları başladıgında bulantı başlar derler bu da 7.8. haftaya tekabül eder.
maaşallah 4.6 mm. lik bebişeee. istenilen yer neresiymiş de yerleşmiş ufaklık :)
ilişkiden sonraki bi kaç hafta kurt gibi acıkıyordum şimdilerde yemek yemek aklıma gelmiyor benimde
kalp atışları için ne kadar erken çağırmış benden erken gideceksin sanırım.
güzel haberler verirsin inşallah.
Ben kimsenin unuttugna stres yapmadigina inanmiyorum canim sadece Allahim hayirli zamanda sirayla bizlere nasip ediyo hamileligi....o yuzden icini ferah tut dua et hayirli zamanda saglikli evlat sahibi olmak icin....hamile kalanlara o kadar çok imreniyorum ki anlatamam. kendi kendime terapi yapmaya çalışıyorum amaaannn boşver yaza kadar olmazsa olmasın hiç olmazsa tatile gidersin diyorum. ama inanın bunu bile sindiremiyorum kendime terapi bile yapamıyorum. temizlik yapıyorum yine geçmiyor. örgü örüyorum geçmiyor.
son 4 günüm bu ay da olmadı biliyorum. çünkü hiç birşey hissetmiyorum. stresyapma bpşver unut diyorlar şu unutan arkadaşlara sesleniyorum nasıl unutuyorsunuz ?
Canım inşallah öle düşünme sende hamile kalırsın herşeyin bir vakti zamanı vardır.
Ben kimsenin unuttugna stres yapmadigina inanmiyorum canim sadece Allahim hayirli zamanda sirayla bizlere nasip ediyo hamileligi....o yuzden icini ferah tut dua et hayirli zamanda saglikli evlat sahibi olmak icin....
Canim gozunaydinn cok sevindim walla boyle haberleri okuyunca icim aciliyo:) hele bide senle aramiz 2 gun olunca heyecanlaniyorum:)
canım insallah sen de guzel haberler alırsın
inşallah. herkes öyle diyor ya tam unuttum anda hamile kaldım diye. ne yaparsam yapayım çıkmıyor aklımdan.
Kızlarrr hamileyim ...
hamişler ve yakın zamanda hamiş olacak güzeller
doktordan geldim. 4+5 teyim bugün
abdominal baktı göremedi, ben de vajinal baktırdım. kesemizi gördük 4.6 mm. tam istenilen yere yerleşmiş dedi.
mide bulantısı için çok erken dedi (demek benim midem baska seylerden bulanıyormus)
pek bir sey yemek canım istemiyor dedim. olan sana olur, bebeğe hiçbir sey olmaz dedi
14 kilo kızım var dedim. kaldırabilirsin bol bol. sadece dengeli tutmaya çalış. ondan sevgini eksik etme dedi. bunu diyen bir erkek. sevgimi ve saygımı kazandı. sağlıklı bir gebeliğe dısardan hiçbir müdahale etkili olmaz dedi.
kalp atışları için haftaya gideceğiz
folik asite devam, vitamin başlamıyoruz henüz
bizden bu kadar
öpüyoruz sizleri
canım sagol. bilmiyorum istenilen yer neresi
bana da erken cagırdı gibi geldi. neyse gidelim bakalım, olmazsa birkaç gun sonra tekrar giderim
bu arada ben sağlık ocagında cuma sabahı 8.30da baktırmıstım kan degerlerime bhcg 369 çıkmış
aynı gün 11de baska yerde 323 çıkmış. bu nasıl bir sey ya. nereye guvenecegiz
tarcın ben sormayı unuttum. ikiz degildir di mi? yani olsa şimdi çıkar mıydı?:26:
hamile kalanlara o kadar çok imreniyorum ki anlatamam. kendi kendime terapi yapmaya çalışıyorum amaaannn boşver yaza kadar olmazsa olmasın hiç olmazsa tatile gidersin diyorum. ama inanın bunu bile sindiremiyorum kendime terapi bile yapamıyorum. temizlik yapıyorum yine geçmiyor. örgü örüyorum geçmiyor.
hehheh eşimle doktordayız şimdi eşimin sordugu ilk soru ikiz değil di mi doktor hanımmm
kahkaha mı patlatırsın naparsın şimdi :) doktorda tek kese görünüyor sanmıyorum dedi. amaaa tabi tek yumurta ikizi olur mu bilemem henüz içindeki bebeki göremedik dedi :) bende aman doktor hanım teker teker gelsinler teker teker diye espri yaptım :)
sonra da ekledim galiba bu bhcg değeri bu zamanlarda ikiz ise bayagı yüksek mesela 15000 civarlarında çıkıyormuş doğru mu dedim hayır hiç alakası yok dedi düşük bhcg değeri ile bile ikiz gebelik olabilir dedi. bhcg değerine bakarak herhangi bir yorum yapmak hiç mantıklı değil çünkü dedi bhcg hormonu sizin test yaptırdıgınız anda kanınızdaki dolaşma miktarıdır dedi. o sebeple senin aynı çıkmamış olabilir. ama şu var ki ben hastaneden hastaneye sağlık ocağından sağlık ocağına aynı anda kan alınsa bile farklı çıkacağını düşünüyorum yani tam anlamıyla güvenemeyiz.
Arkadaşlar sanırım hamileyimSAT 9 Ocak ve muhtemel regl tarihim 7 yada 8 şubat olması gerekiyor. Bugün kan tahlili yaptırdım ve Beta HCG değerim 99,4 çıktı. Cuma günü tekrarlayacağım testi.
Daha önce bir kimyasal gebelik, bir de kan pıhtılaşmam tespit edilemediği için 7 haftalık bebeğimiz düşürdüm.
Bu akşam da ilk pıhtılaşma iğnemi olacağım için biraz endişeliyim. İnşallah bu bebeğimi kaybetmem ve hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz.
demek siz de korktunuz. ben çift yumurta ikizinde korkuyorum. çunku annem cift yumurta ikizi
bana iki çocuk karar tarcıncım. insallah mutlu edebilrim ikisine de
eve geldigimden beri yine bir endise:26:
Arkadaşlar sanırım hamileyimSAT 9 Ocak ve muhtemel regl tarihim 7 yada 8 şubat olması gerekiyor. Bugün kan tahlili yaptırdım ve Beta HCG değerim 99,4 çıktı. Cuma günü tekrarlayacağım testi.BAT'TAN 2 gün önce çıkan bu değer nasıl sizce normal mi?
Daha önce bir kimyasal gebelik, bir de kan pıhtılaşmam tespit edilemediği için 7 haftalık bebeğimiz düşürdüm.
Bu akşam da ilk pıhtılaşma iğnemi olacağım için biraz endişeliyim. İnşallah bu bebeğimi kaybetmem ve hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?