Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim gozunaydinn cok sevindim walla boyle haberleri okuyunca icim aciliyo:) hele bide senle aramiz 2 gun olunca heyecanlaniyorum:)

Canım inşallah öle düşünme sende hamile kalırsın herşeyin bir vakti zamanı vardır.

nber kızlar nasılsınız bu aralar işlerde koşuşturdum el ilanları dağıttım için cok fazla nete giremiyorum ama haberiniz olsun öptüm sizi

canım sagol. bilmiyorum istenilen yer neresi
bana da erken cagırdı gibi geldi. neyse gidelim bakalım, olmazsa birkaç gun sonra tekrar giderim
bu arada ben sağlık ocagında cuma sabahı 8.30da baktırmıstım kan degerlerime bhcg 369 çıkmış
aynı gün 11de baska yerde 323 çıkmış. bu nasıl bir sey ya. nereye guvenecegiz
tarcın ben sormayı unuttum. ikiz degildir di mi? yani olsa şimdi çıkar mıydı?:26:

Son düzenleme:
Ben kimsenin unuttugna stres yapmadigina inanmiyorum canim sadece Allahim hayirli zamanda sirayla bizlere nasip ediyo hamileligi....o yuzden icini ferah tut dua et hayirli zamanda saglikli evlat sahibi olmak icin....

Canım inşallah öle düşünme sende hamile kalırsın herşeyin bir vakti zamanı vardır.

inşallah. çok bunaldım ailemde uzakta birde böyle bebek bekleyince kötü oluyorum. Allaha çok şükür sağlığım yerinde ama işte ne bileyim . çok doldum galiba

Ben kimsenin unuttugna stres yapmadigina inanmiyorum canim sadece Allahim hayirli zamanda sirayla bizlere nasip ediyo hamileligi....o yuzden icini ferah tut dua et hayirli zamanda saglikli evlat sahibi olmak icin....

inşallah. herkes öyle diyor ya tam unuttum anda hamile kaldım diye. ne yaparsam yapayım çıkmıyor aklımdan.

inşallah. herkes öyle diyor ya tam unuttum anda hamile kaldım diye. ne yaparsam yapayım çıkmıyor aklımdan.

kızlar ben ikisinde de ilk denemede hamile kaldım.
planladıgım ay gelince pedlerimi kaldırdım
bir daha iihtiyacım olmayacak dedim
takvimi sıkı takip ettim
ikincisinde ovulasyon cubugu da kullandım
ilişkiden sonra hızlıca bir su dökünüp yattım
duşumu sabah aldım
hep olacagına inandım, hiç olmaz demedim
acaba cok mu kaygılanıyorsunuz olmaz diye:26:

Kızlarrr hamileyim ...

hayırlı olsunnnnnn teker teker dökülsün hamişler inşallahhhhh

hadi gözümüz aydın

hehheh eşimle doktordayız şimdi eşimin sordugu ilk soru ikiz değil di mi doktor hanımmm
kahkaha mı patlatırsın naparsın şimdi :) doktorda tek kese görünüyor sanmıyorum dedi. amaaa tabi tek yumurta ikizi olur mu bilemem henüz içindeki bebeki göremedik dedi :) bende aman doktor hanım teker teker gelsinler teker teker diye espri yaptım :)
sonra da ekledim galiba bu bhcg değeri bu zamanlarda ikiz ise bayagı yüksek mesela 15000 civarlarında çıkıyormuş doğru mu dedim hayır hiç alakası yok dedi düşük bhcg değeri ile bile ikiz gebelik olabilir dedi. bhcg değerine bakarak herhangi bir yorum yapmak hiç mantıklı değil çünkü dedi bhcg hormonu sizin test yaptırdıgınız anda kanınızdaki dolaşma miktarıdır dedi. o sebeple senin aynı çıkmamış olabilir. ama şu var ki ben hastaneden hastaneye sağlık ocağından sağlık ocağına aynı anda kan alınsa bile farklı çıkacağını düşünüyorum yani tam anlamıyla güvenemeyiz.

canım benim tez zamanda versin ALLAH ım.... ben kmsenin aklından çıkarabildiğine inanmıyorum. aklımızın bi köşesinde her zaman..ALALH ım aratmadan göNdersin inşALLAHHH HERKESİN NE VAKİT HAMİLE kalacağını RABbim DEN BAŞKA KİMSE BİLMİYOORR ..BOL BOL DUA EDECEZ CANIM BENİM.BEN BU AY MERYEM SURESİ OKUMAYA BAŞLADIM HERGÜN BİR TANE okuyorum 41 gün okunacakmış sende başla eğer başlamamışsaann..ALALH ım kabul etsiiinn...

demek siz de korktunuz. ben çift yumurta ikizinde korkuyorum. çunku annem cift yumurta ikizi
bana iki çocuk karar tarcıncım. insallah mutlu edebilrim ikisine de
eve geldigimden beri yine bir endise:26:

Arkadaşlar sanırım hamileyim SAT 9 Ocak ve muhtemel regl tarihim 7 yada 8 şubat olması gerekiyor. Bugün kan tahlili yaptırdım ve Beta HCG değerim 99,4 çıktı. Cuma günü tekrarlayacağım testi.BAT'TAN 2 gün önce çıkan bu değer nasıl sizce normal mi?
Daha önce bir kimyasal gebelik, bir de kan pıhtılaşmam tespit edilemediği için 7 haftalık bebeğimiz düşürdüm.
Bu akşam da ilk pıhtılaşma iğnemi olacağım için biraz endişeliyim. İnşallah bu bebeğimi kaybetmem ve hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz.

Son düzenleme:

hayırlı olsun.. inşallah bu kez sağlıkla kavuşursun bebeğine :))

demek siz de korktunuz. ben çift yumurta ikizinde korkuyorum. çunku annem cift yumurta ikizi
bana iki çocuk karar tarcıncım. insallah mutlu edebilrim ikisine de
eve geldigimden beri yine bir endise:26:

sen görmedinmi ekrandan keseni? benim karşımda bir ekran oluyor doktor bana gösteriyor. tek kese oldugunu anlarsın ekrandan. kaldı ki 2 kese olsa yani bu senin dediğin çift yumurta ikizi durumu oluyor mutlaka söylerdi doktor. böyle birşeyi es geçer mi hiç.

ayrıca ikizler 1 nesil atlayarak gider bence senin çocukların korksunlar :)) aslında sen bakacaksan torunlara sen de korkabilirsin tabi :)

Son düzenleme:

Seninlee ayni durumdayizz cnm tbrik ediyorum evt bhcg degerin gayet guzel... İgneye erken baslamk bizim durumumuzda cok onemli clexane mi kullancaksin sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…