hayırlı olsun.. inşallah bu kez sağlıkla kavuşursun bebeğine :))
sen görmedinmi ekrandan keseni? benim karşımda bir ekran oluyor doktor bana gösteriyor. tek kese oldugunu anlarsın ekrandan. kaldı ki 2 kese olsa yani bu senin dediğin çift yumurta ikizi durumu oluyor mutlaka söylerdi doktor. böyle birşeyi es geçer mi hiç.
ayrıca ikizler 1 nesil atlayarak gider bence senin çocukların korksunlar :)) aslınca sen bakacaksan torunlara sen de korkabilirsin tabi :)
Seninlee ayni durumdayizz cnm tbrik ediyorum evt bhcg degerin gayet guzel... İgneye erken baslamk bizim durumumuzda cok onemli clexane mi kullancaksin sende?
1 dak. 1 dak. 1 nesil atladıgında sana mı denk geliyor yoksa? yanlış mı hesapladımdemek siz de korktunuz. ben çift yumurta ikizinde korkuyorum. çunku annem cift yumurta ikizi
bana iki çocuk karar tarcıncım. insallah mutlu edebilrim ikisine de
eve geldigimden beri yine bir endise:26:
bana da anneanne ikiz doğumussa, kız torun da dogurur dediler
yaşlıyım ben bacım bakamam
kesenin fotografı var, gösterdi de , tek Allaha şükür
aaa evet sanırım öylee doğru ben yanlış kurmuşum mantıgını doğru doğuranın 2 nesil sonrası bu da sen oluyorsun haklısın.
Çok teşekkür ederim evet aynı durumda olduğumuzun farkındayım ve sana özel mesaj atmıştım bugün bu konuyla ilgili :)
evet clexane 0,4 kullanacağım.Bir de hergün coraspirin.
biliyor musun bu dediklerini ben de yaptımkızlar ben ikisinde de ilk denemede hamile kaldım.
planladıgım ay gelince pedlerimi kaldırdım
bir daha iihtiyacım olmayacak dedim
takvimi sıkı takip ettim
ikincisinde ovulasyon cubugu da kullandım
ilişkiden sonra hızlıca bir su dökünüp yattım
duşumu sabah aldım
hep olacagına inandım, hiç olmaz demedim
acaba cok mu kaygılanıyorsunuz olmaz diye:26:
demek siz de korktunuz. ben çift yumurta ikizinde korkuyorum. çunku annem cift yumurta ikizi
bana iki çocuk karar tarcıncım. insallah mutlu edebilrim ikisine de
eve geldigimden beri yine bir endise:26:
işte annem çift yumurta ikizi, olsa öyle olurdu sanırım, asıl korktugum oydu
tek yumurta da pek sevimli ama
Allah isteyene versin
Allah gönlüne göre versin. tek kese olduguna göre en azından çift yumurta ikizi seçeneği ortadan kalkmış oldu :) dua edelim hayırlısı olsun :)
belki bi de emeklilik çocugu denersin 2 si bayagı büyüdükten sonra 6-7 sene sonra :)
canım benim tez zamanda versin ALLAH ım.... ben kmsenin aklından çıkarabildiğine inanmıyorum. aklımızın bi köşesinde her zaman..ALALH ım aratmadan göNdersin inşALLAHHH HERKESİN NE VAKİT HAMİLE kalacağını RABbim DEN BAŞKA KİMSE BİLMİYOORR ..BOL BOL DUA EDECEZ CANIM BENİM.BEN BU AY MERYEM SURESİ OKUMAYA BAŞLADIM HERGÜN BİR TANE okuyorum 41 gün okunacakmış sende başla eğer başlamamışsaann..ALALH ım kabul etsiiinn...
ne kadar güzel hrgün hamiş haberleri alıyoruz çok mutlu oluyorummmhamiş bayanlar sizlere sesleniyorum hepiniz dualarınızı bizden esirgemeyin olurmu bizede bebiş nasip etsin rabbimm
biliyor musun bu dediklerini ben de yaptım
normalde yarım saat bekler duşa girerdim bu sefer tuvalete bile çıkmadan sabaha kadar yattım
ovülasyon testlerimi kullandım.küçük takvimim var üstüne hep not aldım ateşimi yazıyorum
ilişki sırasında olsun bitsin demedim olması gerektiği gibi yaşadım.
eşime keçiboynuzu kaynatıp içirdim ve her sabahta pekmezini yedirdim
kendimde bal çörek otu tarçın yedim. hayıt tohumu arslan pençesi çayı yaptım
daha ne yapıyım ben :)) Allahın takdirine kalmış elimizden geleni yaptık
Ayy cok ozur dilerim msji gormemisim simdi sen soyleyince baktim:) yani ne desem cnm bilmiyorum ki ben 6 gundur igne oluyorum 2 gun arkadasim vurdu ignemi gobekten acimadi ama morardi,2 kere esim vurdu 1 i cok acidi ve morardidigerinde sorub olmadi dun aksam ben vurdum hic acimadi ve morarmadi:))
Simdikikgobekten oluyorum igneleri ama ilerleyen zamanlarda kol ve bacaga da gecebilirim doktorun nerden vur dedi?
Hergun 1 clexane 1 coraspin bizim kaderimiz arkadasim mutlaka haberleselim:)
sağol canım inşallah ben de başlayayım meryem suresine. ne gelirse Allahtan. Allah kabul etsin canım benim. evlendim ilk ay hamile kaldım sonra düştü. halen bekliyorum 1 yıl geçti üstünden
canım madem elinden geleni yaptın, en doğru zamanın gelmesini bekleyeceksin
ben de evlenmek için bekledim kızlar
işe başladım 23 yasında evlenmek istedim ama çıkmadı kimse karsıma
28 yasında evlendim
ama hayırlısı buydu
Tahmin ettim okumadığınızı, tabiki iletişimi hiç koparmayalım, hem siz benden 6 gün daha tecrübelisiniz :))
Doktor bana karın, kol veya bacaktan dedi.Ben de kilk olarak karından başlayacağım, inşallah sorunsuz devam ederse gebelik kol ve bacağa geçeceğim.Karın gergin olunca daha çok acır diye bir mantık yürüttüm kendimce :))
Ben de bugün bir hastaneye gideceğim en azından bir kere göstesinler diye, sonra kendim yapmayı düşünüorum hep.Tabi yapabilirsem :)
İnşallah hep iyi haberlerimizi paylaşırız
benimde aynı durum :) 28 evlilik :)
geçen onu düşünüyordum Allahın imtihanları herkes için farklı oluyor. ben niye karşıma doğru insan çıkmıyor diye üzülüyordum o da benim imtihanımdı belki. sonra çok şükür dedim 28 de evlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?