Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bana da anneanne ikiz doğumussa, kız torun da dogurur dediler
yaşlıyım ben bacım bakamam
kesenin fotografı var, gösterdi de , tek Allaha şükür

Seninlee ayni durumdayizz cnm tbrik ediyorum evt bhcg degerin gayet guzel... İgneye erken baslamk bizim durumumuzda cok onemli clexane mi kullancaksin sende?

Çok teşekkür ederim evet aynı durumda olduğumuzun farkındayım ve sana özel mesaj atmıştım bugün bu konuyla ilgili :)

evet clexane 0,4 kullanacağım.Bir de hergün coraspirin.

demek siz de korktunuz. ben çift yumurta ikizinde korkuyorum. çunku annem cift yumurta ikizi
bana iki çocuk karar tarcıncım. insallah mutlu edebilrim ikisine de
eve geldigimden beri yine bir endise:26:
1 dak. 1 dak. 1 nesil atladıgında sana mı denk geliyor yoksa? yanlış mı hesapladım

bana da anneanne ikiz doğumussa, kız torun da dogurur dediler
yaşlıyım ben bacım bakamam
kesenin fotografı var, gösterdi de , tek Allaha şükür

aaa evet sanırım öylee doğru ben yanlış kurmuşum mantıgını doğru doğuranın 2 nesil sonrası bu da sen oluyorsun haklısın. Allah gönlüne göre versin. tek kese olduguna göre en azından çift yumurta ikizi seçeneği ortadan kalkmış oldu :) dua edelim :)

Son düzenleme:
ne kadar güzel hrgün hamiş haberleri alıyoruz çok mutlu oluyorummm hamiş bayanlar sizlere sesleniyorum hepiniz dualarınızı bizden esirgemeyin olurmu bizede bebiş nasip etsin rabbimm

aaa evet sanırım öylee doğru ben yanlış kurmuşum mantıgını doğru doğuranın 2 nesil sonrası bu da sen oluyorsun haklısın.

işte annem çift yumurta ikizi, olsa öyle olurdu sanırım, asıl korktugum oydu
tek yumurta da pek sevimli ama
Allah isteyene versin

Çok teşekkür ederim evet aynı durumda olduğumuzun farkındayım ve sana özel mesaj atmıştım bugün bu konuyla ilgili :)

evet clexane 0,4 kullanacağım.Bir de hergün coraspirin.

Ayy cok ozur dilerim msji gormemisim simdi sen soyleyince baktim:) yani ne desem cnm bilmiyorum ki ben 6 gundur igne oluyorum 2 gun arkadasim vurdu ignemi gobekten acimadi ama morardi,2 kere esim vurdu 1 i cok acidi ve morardi digerinde sorub olmadi dun aksam ben vurdum hic acimadi ve morarmadi:))
Simdikikgobekten oluyorum igneleri ama ilerleyen zamanlarda kol ve bacaga da gecebilirim doktorun nerden vur dedi?
Hergun 1 clexane 1 coraspin bizim kaderimiz arkadasim mutlaka haberleselim:)

biliyor musun bu dediklerini ben de yaptım
normalde yarım saat bekler duşa girerdim bu sefer tuvalete bile çıkmadan sabaha kadar yattım
ovülasyon testlerimi kullandım.küçük takvimim var üstüne hep not aldım ateşimi yazıyorum
ilişki sırasında olsun bitsin demedim olması gerektiği gibi yaşadım.
eşime keçiboynuzu kaynatıp içirdim ve her sabahta pekmezini yedirdim
kendimde bal çörek otu tarçın yedim. hayıt tohumu arslan pençesi çayı yaptım
daha ne yapıyım ben :)) Allahın takdirine kalmış elimizden geleni yaptık

demek siz de korktunuz. ben çift yumurta ikizinde korkuyorum. çunku annem cift yumurta ikizi
bana iki çocuk karar tarcıncım. insallah mutlu edebilrim ikisine de
eve geldigimden beri yine bir endise:26:

işte annem çift yumurta ikizi, olsa öyle olurdu sanırım, asıl korktugum oydu
tek yumurta da pek sevimli ama
Allah isteyene versin

Allah gönlüne göre versin. tek kese olduguna göre en azından çift yumurta ikizi seçeneği ortadan kalkmış oldu :) dua edelim hayırlısı olsun :)

belki bi de emeklilik çocugu denersin 2 si bayagı büyüdükten sonra 6-7 sene sonra :)

Son düzenleme:

yok bacım ben doğurdugumda 34 olucam. .. Allah isteyene versin, biz de dinlenelim artık. azcık da gezelim,tozalım

sağol canım inşallah ben de başlayayım meryem suresine. ne gelirse Allahtan. Allah kabul etsin canım benim. evlendim ilk ay hamile kaldım sonra düştü. halen bekliyorum 1 yıl geçti üstünden

ne kadar güzel hrgün hamiş haberleri alıyoruz çok mutlu oluyorummm hamiş bayanlar sizlere sesleniyorum hepiniz dualarınızı bizden esirgemeyin olurmu bizede bebiş nasip etsin rabbimm

Allahım isteyen herkese, en hayırlı zamanda , en hayırlı şekilde hayırlı evlat nasip etsin insallah

canım madem elinden geleni yaptın, en doğru zamanın gelmesini bekleyeceksin
ben de evlenmek için bekledim kızlar
işe başladım 23 yasında evlenmek istedim ama çıkmadı kimse karsıma
28 yasında evlendim
ama hayırlısı buydu

Tahmin ettim okumadığınızı, tabiki iletişimi hiç koparmayalım, hem siz benden 6 gün daha tecrübelisiniz :))
Doktor bana karın, kol veya bacaktan dedi.Ben de kilk olarak karından başlayacağım, inşallah sorunsuz devam ederse gebelik kol ve bacağa geçeceğim.Karın gergin olunca daha çok acır diye bir mantık yürüttüm kendimce :))
Ben de bugün bir hastaneye gideceğim en azından bir kere göstesinler diye, sonra kendim yapmayı düşünüorum hep.Tabi yapabilirsem :)
İnşallah hep iyi haberlerimizi paylaşırız

sağol canım inşallah ben de başlayayım meryem suresine. ne gelirse Allahtan. Allah kabul etsin canım benim. evlendim ilk ay hamile kaldım sonra düştü. halen bekliyorum 1 yıl geçti üstünden

sende sağol canım benim..ALLAH IIM tez vakitte göndersiin inşALLAHH..AMİN CÜMLEMİZİNKİNİ kabul etsiiin..oy kuzum benim zor bir süreç tez vkitte ALLAH ımm..cnım benim sana tavsiyeemm duanı et ibadetini yap RABBİNE sığın eminim çevrende soraan çoktuur onlara takma soraanlara da hayırlısı ALLAH TAN DE ..VALLA BENİ ONLAR DAha strese sokuyorlaarr..bende ALLAH ım bilir iyorum konuyu kapatıyorum ..bi de bir sorunun yok değil mi?

benimde aynı durum :) 28 evlilik :)

geçen onu düşünüyordum Allahın imtihanları herkes için farklı oluyor. ben niye karşıma doğru insan çıkmıyor diye üzülüyordum o da benim imtihanımdı belki. sonra 28 de evlendim, çok şükür dedim hayırlısı buydu benim için.

Son düzenleme:

Yaparsin yaparsin. Valla bak cok kolaymis keske hep kendim yapsaymisim dedim ben dun aksamdan sonra:)Allahim hepimize saglik sihhat versin insallah bebeislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin:)) aminnn:))

hatta 29 yasıma 2-3 ay kala evlendim
2 sene doldu hamile kaldım
keşke daha erken isteseymişiz
bir yandan da iyi oldu, kendimize vakit ayırdık diyoruz
kesinlikle evliliği beklemek benim imtihanımdı
bakıyorum 33 yasındaki arkadaslarım hala bekar
çok zor bir durum (bence)
herkesin bir imtihanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…