Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bide cnm bana doktorum igneyi hep ayni saatte vur demisti senin doktorunda solemistir ama solemediyse aklinda bulunsun....

hiç bir sorunum yok çok şükür . hatta doktorum sorunum olmadığı için tedaviye bile gerek yok demişti. evet çevremde herkes soruyor biliyorum kötü niyetli sormuyorlar ama insan bi kötü oluyor işte . adetime 4 günüm kaldı her ay bi mucize olsun diye bekliyorum. doğru zaman gelsin istiorum. hakkımızda hayırlısı.

Bide cnm bana doktorum igneyi hep ayni saatte vur demisti senin doktorunda solemistir ama solemediyse aklinda bulunsun....

Bana öyle birşey söylemedi, hem de özellikle sordum bunu. Çok teşekkür ederim söylediğin için dr um söylemese de ben de öyle düşünüyordum ama sana söylendiğine göre kesin öyle yaparım...

Gebelik hayalleri kurarken bunu bile tasarlamıştım ya akşam 22:00 yada 23:00 te vurulurum diye :))

ben 6-7 ay sonra hamile kaldım canım. bari çocukta geç kalmayayım dedim. birinde geç kaldık en azından birini yakalayabilelim diye. ilk 6-7 ay ve hamilelik boyunca çok şey yaptık sürekli bir yerlere gittik ona sayıyorum artık bende.

benim arkadaşların bazıları çok erken evlendi bazıları da hala bekar. ve hakikaten evde bekar olmak da çok zor. hem kendinle hem çevreyle hem annenle babanla uğraşıyorsun. aslında onlar seninle uğraşmıyorlar görünürde. zaman ve yalnızlık seninle uğraşıyor. hakikaten herkesin bir imtihanı var.

Son düzenleme:

beni de eşime ailem vermedi. kaç yıl bekledim. 4 yıla yakın konuş sonunda istediğin adamla evleneme.
evlenesiye kadar 3 ayda 7 kilo verdim.yaşım 26 çok şükür 1 yılı çoktan devirdik evleneli. birde bebek olursa tastamam olcaz

22:00 de yaappp bende o saatte vuruluyorumm hehehe:)

iyi iyi sorun olmaması güel..tez vakitte ALAH ım cümlemizee ne olursuunn..

hanımlaaaaar
napıyosunuz bakem...
benim bulantılar basladı fenayım bişey yiyemiyorum

nanecim yaa gzel tarafından bak senin ufaklıgın kalbi atmaya başlamış bulantıların bunun habercisi

inşallah seni zorlamaz

geçen haftaya kadar gayet iyiydin işte bir anda sabah kalkıorsun darma dumansın

sabır çek canım sonu güzel günler

Cok mutlu oldum 22:00 de bnle birlikte gobisine igne yapcak bi arkadasim var artik:))

Valla benim de aklım sende olacak, biz senle kader arkadaşıyız artık :) Pıhtısızlarda saat 22:00'de biz pıhtılılara dua etsin lütfen, canımız acımasın, bir sorun çıkmasın diye :))

Dayanamadım ekledim hamilelk takvimini de, daha önce karar almıştım 12. haftadan önce eklemicem diye ama, dayanamadım ekledim :)))

kızlar tatil örgülerime yaradıı benimm:)..bi sürü bişey ördümm bakın bakalım beğenecek misiniz..benim en sevdiğim mor hırka bakıp bakıp seviyorum ALALH ım i kızım olsa da giydirsem diyorumm..

Eklentiler

• $Fotoðraf0670.webp
    35 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoðraf0674.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoðraf0673.webp
    23 KB · Görüntüleme: 23
  • $Fotoðraf0675.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $Fotoðraf0676.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $Fotoðraf0677.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 29
hoşgeldin canım benim .başladı demek bulantılar ALAH ım yardımcın olsun sen nasılsınn nasl gider hamilelik..

iyi canım işte ağrılar var ara ara dr normal dedi ama bu hafta da bulantılar başladı napcam bilmiyorum okullarda acılacak :26:
sende nevar neyok

dogru söylüyorsun canım

inşallah hepimiz için sonu güzel olur

iyi canım işte ağrılar var ara ara dr normal dedi ama bu hafta da bulantılar başladı napcam bilmiyorum okullarda acılacak :26:
sende nevar neyok

oyy canım yaa peki bunu çaresi yok muymuşş bulantını ne yapsan gecer acaba..okulda zor olur ..bende ne yapayıım şubat son haftayı bekliyoruumm:).. bol bol örgü örüyorruuum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…