Tahmin ettim okumadığınızı, tabiki iletişimi hiç koparmayalım, hem siz benden 6 gün daha tecrübelisiniz :))
Doktor bana karın, kol veya bacaktan dedi.Ben de kilk olarak karından başlayacağım, inşallah sorunsuz devam ederse gebelik kol ve bacağa geçeceğim.Karın gergin olunca daha çok acır diye bir mantık yürüttüm kendimce :))
Ben de bugün bir hastaneye gideceğim en azından bir kere göstesinler diye, sonra kendim yapmayı düşünüorum hep.Tabi yapabilirsem :)
İnşallah hep iyi haberlerimizi paylaşırız
sende sağol canım benim..ALLAH IIM tez vakitte göndersiin inşALLAHH..AMİN CÜMLEMİZİNKİNİ kabul etsiiin..oy kuzum benim zor bir süreç tez vkitte ALLAH ımm..cnım benim sana tavsiyeemm duanı et ibadetini yap RABBİNE sığın eminim çevrende soraan çoktuur onlara takma soraanlara da hayırlısı ALLAH TAN DE ..VALLA BENİ ONLAR DAha strese sokuyorlaarr..bende ALLAH ım bilir iyorum konuyu kapatıyorum ..bi de bir sorunun yok değil mi?
Bide cnm bana doktorum igneyi hep ayni saatte vur demisti senin doktorunda solemistir ama solemediyse aklinda bulunsun....
hatta 29 yasıma 2-3 ay kala evlendim
2 sene doldu hamile kaldım
keşke daha erken isteseymişiz
bir yandan da iyi oldu, kendimize vakit ayırdık diyoruz
kesinlikle evliliği beklemek benim imtihanımdı
bakıyorum 33 yasındaki arkadaslarım hala bekar
çok zor bir durum (bence)
herkesin bir imtihanı var
hatta 29 yasıma 2-3 ay kala evlendim
2 sene doldu hamile kaldım
keşke daha erken isteseymişiz
bir yandan da iyi oldu, kendimize vakit ayırdık diyoruz
kesinlikle evliliği beklemek benim imtihanımdı
bakıyorum 33 yasındaki arkadaslarım hala bekar
çok zor bir durum (bence)
herkesin bir imtihanı var
Bana öyle birşey söylemedi, hem de özellikle sordum bunu. Çok teşekkür ederim söylediğin için dr um söylemese de ben de öyle düşünüyordum ama sana söylendiğine göre kesin öyle yaparım...
Gebelik hayalleri kurarken bunu bile tasarlamıştım ya akşam 22:00 yada 23:00 te vurulurum diye :))
hiç bir sorunum yok çok şükür . hatta doktorum sorunum olmadığı için tedaviye bile gerek yok demişti. evet çevremde herkes soruyor biliyorum kötü niyetli sormuyorlar ama insan bi kötü oluyor işte . adetime 4 günüm kaldı her ay bi mucize olsun diye bekliyorum. doğru zaman gelsin istiorum. hakkımızda hayırlısı.
22:00 de yaappp bende o saatte vuruluyorumm hehehe:)
hanımlaaaaar
napıyosunuz bakem...
benim bulantılar basladı fenayımbişey yiyemiyorum
hanımlaaaaar
napıyosunuz bakem...
benim bulantılar basladı fenayımbişey yiyemiyorum
Tamamdır saat 22:00, pıhtılılar için iğne vakti :)
Tamamdır saat 22:00, pıhtılılar için iğne vakti :)
:)) Allah bu pıhtılılara sorunsuz hamilelik versin inşallah :)
:)) Allah bu pıhtılılara sorunsuz hamilelik versin inşallah :)
Cok mutlu oldum 22:00 de bnle birlikte gobisine igne yapcak bi arkadasim var artik:))
hoşgeldin canım benim .başladı demek bulantılar ALAH ım yardımcın olsun sen nasılsınn nasl gider hamilelik..
nanecim yaa gzel tarafından bak senin ufaklıgın kalbi atmaya başlamış bulantıların bunun habercisi
inşallah seni zorlamaz
geçen haftaya kadar gayet iyiydin işte bir anda sabah kalkıorsun darma dumansın
sabır çek canım sonu güzel günler
iyi canım işte ağrılar var ara ara dr normal dedi ama bu hafta da bulantılar başladı napcam bilmiyorum okullarda acılacak :26:
sende nevar neyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?