kızlar tatil örgülerime yaradıı benimm:)..bi sürü bişey ördümm bakın bakalım beğenecek misiniz..benim en sevdiğim mor hırka bakıp bakıp seviyorum ALALH ım i kızım olsa da giydirsem diyorumm..
Allahım isteyen herkese, en hayırlı zamanda , en hayırlı şekilde hayırlı evlat nasip etsin insallah
Valla benim de aklım sende olacak, biz senle kader arkadaşıyız artık :) Pıhtısızlarda saat 22:00'de biz pıhtılılara dua etsin lütfen, canımız acımasın, bir sorun çıkmasın diye :))
oyy canım yaa peki bunu çaresi yok muymuşş bulantını ne yapsan gecer acaba..okulda zor olur ..bende ne yapayıım şubat son haftayı bekliyoruumm:).. bol bol örgü örüyorruuum:)
kızlar tatil örgülerime yaradıı benimm:)..bi sürü bişey ördümm bakın bakalım beğenecek misiniz..benim en sevdiğim mor hırka bakıp bakıp seviyorum ALALH ım i kızım olsa da giydirsem diyorumm..
harika şeyler yapmıssın canım bayıldım yaaa :) :)
inşallah sen de güzel hberi burdan vereceksin bize inanıyorum ve dua ediyorum
bilmiyorumki sanırım gecmiyo ilk uc ay bazılarında olurmus bulantı...
yaaaa ben midem önceki gibi bulanırsa nasıl kaka temizlicem???
boklu günlere siz de hazırlanın kızlar
Dayanamadım ekledim hamilelk takvimini de, daha önce karar almıştım 12. haftadan önce eklemicem diye ama, dayanamadım ekledim :)))
Hic merak etme cnm acimayacak bakma bnm oyle bikac gun morardi ama acemiligimize denk geldi ben artik ogrendimm hic acitmam sende aliscaksin cnm hic korkma:)
Ben bayildim bunlaraaa cok guzellerr ellerinee saglikk cnm:)
Desteğin için çok teşekkürler... Kaç kere göbeğimi sıkıp tırnağımı batırdım, acıya karşı hamile kalırsam prova olsun diye :))
Sen de bilirsin ilk seferler bilinmeyen birşey olduğu için insanı korkutuyor daha sonra ben de senin gibi olacağım inşallah :)
sen vurucan kafayı yatıcan uyumak iyi gelecek bi de yatar pozisyonda olmak
kızını da babaya satıcan bu kızlar babacı zaten :)
babacı da, düşünsene babası gelene kadar kaka yaptıgını
aman yarabbim diyorum eski halimi dusundukce, hatırlıyorum ben arabadaydım cam acıktı, dısardan 5-6 m. otede adam sigara içiyordu, kusacaktım
Ama degerin 2.3 den bi hafta içince 350ye cıkmasında bi anormallik yok mu? çok korkuyorum bişey olursa dye. bir de calışıyorum ayrılsam mı yatıp dinlensemmi...
mipekk gayet güzel gelişiyor, masallah
Sen keseyi gördün dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?