Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

yaaaa ben midem önceki gibi bulanırsa nasıl kaka temizlicem???
boklu günlere siz de hazırlanın kızlar

Valla benim de aklım sende olacak, biz senle kader arkadaşıyız artık :) Pıhtısızlarda saat 22:00'de biz pıhtılılara dua etsin lütfen, canımız acımasın, bir sorun çıkmasın diye :))

Hic merak etme cnm acimayacak bakma bnm oyle bikac gun morardi ama acemiligimize denk geldi ben artik ogrendimm hic acitmam sende aliscaksin cnm hic korkma:)

oyy canım yaa peki bunu çaresi yok muymuşş bulantını ne yapsan gecer acaba..okulda zor olur ..bende ne yapayıım şubat son haftayı bekliyoruumm:).. bol bol örgü örüyorruuum:)

inşallah sen de güzel hberi burdan vereceksin bize inanıyorum ve dua ediyorum
bilmiyorumki sanırım gecmiyo ilk uc ay bazılarında olurmus bulantı...

Ben bayildim bunlaraaa cok guzellerr ellerinee saglikk cnm:)

harika şeyler yapmıssın canım bayıldım yaaa :) :)

çok teşekür ederimm canım benimm..

inşallah sen de güzel hberi burdan vereceksin bize inanıyorum ve dua ediyorum
bilmiyorumki sanırım gecmiyo ilk uc ay bazılarında olurmus bulantı...

ayy inşALLAH VALLA HEMEN YAZACAMM BURAYAA..o zaman sabırla gececk fazla sıkıntı olmaz inşALALHH..

Hic merak etme cnm acimayacak bakma bnm oyle bikac gun morardi ama acemiligimize denk geldi ben artik ogrendimm hic acitmam sende aliscaksin cnm hic korkma:)

Desteğin için çok teşekkürler... Kaç kere göbeğimi sıkıp tırnağımı batırdım, acıya karşı hamile kalırsam prova olsun diye :))

Sen de bilirsin ilk seferler bilinmeyen birşey olduğu için insanı korkutuyor daha sonra ben de senin gibi olacağım inşallah :)

Cok alemsin cnm yaa:)) igneyi soktuunda hic acimiyo ilaci yavas yavas veriyosun o zaman biraz yanmaya basliyo bitikkten sora da bikac dk yanma devam ondann soraaa rahatsinnn:))

sen vurucan kafayı yatıcan uyumak iyi gelecek bi de yatar pozisyonda olmak

kızını da babaya satıcan bu kızlar babacı zaten :)

babacı da, düşünsene babası gelene kadar kaka yaptıgını
aman yarabbim diyorum eski halimi dusundukce, hatırlıyorum ben arabadaydım cam acıktı, dısardan 5-6 m. otede adam sigara içiyordu, kusacaktım

babacı da, düşünsene babası gelene kadar kaka yaptıgını
aman yarabbim diyorum eski halimi dusundukce, hatırlıyorum ben arabadaydım cam acıktı, dısardan 5-6 m. otede adam sigara içiyordu, kusacaktım

:)) altını yıkama yoluna git kokuyu bastırır. silmek daha yayar. biz genelde yıkıyoruz kaka yapınca başından beri öyle alıştık.

sigara konusunda ben de çok hassasım açık havada içen adama bile dalasım oluyordu o zamanlar.

Ama degerin 2.3 den bi hafta içince 350ye cıkmasında bi anormallik yok mu? çok korkuyorum bişey olursa dye. bir de calışıyorum ayrılsam mı yatıp dinlensemmi...

Canım en iyisini dr bilir sata göre hakkaten bi değişik geldi banada sen bence bi an önce dr git

ayyy maşallah sana maharetli eller ben daha battaniyemin yarısına bile gelemedim gerçi baya geniş bir battaniye olmuş benimki akrabalar görünce güldüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…