Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ben pazartesi görcem inşallahhh canım çok heyecanlıyım
Kalp atışlarını duydun mu canım

Ne kadar güzel bebişiniz çok yeni Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde bu ay tekrar deneyeceğiz siz hamile kalmak için bazı yöntemler denediniz mi bende uygulamak istiyorum

Ne kadar güzel bebişiniz çok yeni Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde bu ay tekrar deneyeceğiz siz hamile kalmak için bazı yöntemler denediniz mi bende uygulamak istiyorum

Saol canım benim amin inşallah inşşallah sanada nasip olsun

Ben yumurtlama takibi yaptırdığım ilk ay hamile kaldım dr gün verdi o günlerde temas ayaklarımı diktim 1 saat yattım

Ben şimdi yumurtamın büyüp büyümefiğini batrmak içim cmartsi ultrsna gidicem.ama yumurya çatladıktan sonra gelen akıntıyı kesinleştirmek istedim.bu sıvı çok afedersiniz çok akışkan ince bir sıvımı bu sıvı hamile kalgım ay olmuştu.ya da yine berrak ama sadece peçeteyle alınabilen bi sıvımı.ilk bahsettğim sıvı wc doğru inen bi sıvı o derece akışkandı.hangsinde yum. Çatlıyo

yumurta çatlağında şeffaf sümüksü bir akıntı geliyor canım ben klomen kullandığımda gelmişti zaten gördüğüm son çatlama belirtisi oydu

yumurta çatlağında şeffaf sümüksü bir akıntı geliyor canım ben klomen kullandığımda gelmişti zaten gördüğüm son çatlama belirtisi oydu

Bende klomenle hamile kalmıştım şimdi yine kullanyrum bugün akşam son hatta bitiyo..muhtemelen pazatsi filan çatlar eğer büyüdyse

17 aralık ne gibi bi sorun olabilir acaba. doktor haftaya gel keseyi görelim dedi. belki yumurtalaman geç olmuştur dedi. anlayamadım...

adetlerin düzensizse yumurtalamanda düzensizdir arkadaşım oyüzden olabilir

bazı kadınlar geç yumurtlar oyüzden 35 40 günde adet olurlar
eğer pko varsa ozaman adetlerin daha düzensizdir
kan testine göre hamilesin içini ferah tut

Son düzenleme:
Bende klomenle hamile kalmıştım şimdi yine kullanyrum bugün akşam son hatta bitiyo..muhtemelen pazatsi filan çatlar eğer büyüdyse

bende kızıma öyle hamile kaldım şimdide adet olmayı bekliyorum 3 gün çağırdı olsamda gideyim diye bakıyorum tedaviye başlansın bir an önce sendedemi pko var

Eczaneden mi alışmaz canım benimde 26 da 28 de bir olur döngüsü sabit değildir yani. Ona rağmen çıkar mı

ben eczaneden 5li set halinde aldım. her gun aynı saatte yapıyorsun. testte hangi gun baslayacagın yazıyor. kan kırmızısı oldugu gun yumurtlama gunundur canım. yani T , Cden koyu olur

canım unutma değil de salıyorsun sallıyorsun zaman geçtikçe.eşinle vaktin varsa tatile gitmen önerilir.kafanı dağıtacağın için gebe kalabilirsin.evden uzaklaşmak lazım canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…