gördüm canım, sen?
Ben pazartesi görcem inşallahhh canım çok heyecanlıyım
Kalp atışlarını duydun mu canım
Ne kadar güzel bebişiniz çok yeni Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde bu ay tekrar deneyeceğiz siz hamile kalmak için bazı yöntemler denediniz mi bende uygulamak istiyorum
Ben pazartesi görcem inşallahhh canım çok heyecanlıyım
Kalp atışlarını duydun mu canım
Ben şimdi yumurtamın büyüp büyümefiğini batrmak içim cmartsi ultrsna gidicem.ama yumurya çatladıktan sonra gelen akıntıyı kesinleştirmek istedim.bu sıvı çok afedersiniz çok akışkan ince bir sıvımı bu sıvı hamile kalgım ay olmuştu.ya da yine berrak ama sadece peçeteyle alınabilen bi sıvımı.ilk bahsettğim sıvı wc doğru inen bi sıvı o derece akışkandı.hangsinde yum. Çatlıyo
Saol canım benim amin inşallah inşşallah sanada nasip olsun
Ben yumurtlama takibi yaptırdığım ilk ay hamile kaldım dr gün verdi o günlerde temas ayaklarımı diktim 1 saat yattım
yumurta çatlağında şeffaf sümüksü bir akıntı geliyor canım ben klomen kullandığımda gelmişti zaten gördüğüm son çatlama belirtisi oydu
17 aralıkne gibi bi sorun olabilir acaba. doktor haftaya gel keseyi görelim dedi. belki yumurtalaman geç olmuştur dedi. anlayamadım...
Bende klomenle hamile kalmıştım şimdi yine kullanyrum bugün akşam son hatta bitiyo..muhtemelen pazatsi filan çatlar eğer büyüdyse
bende kızıma öyle hamile kaldım şimdide adet olmayı bekliyorum 3 gün çağırdı olsamda gideyim diye bakıyorum tedaviye başlansın bir an önce sendedemi pko var
Yok canm pko.ama benim bebeğimin kalbi durdu.doğamadı.inş bu kez sağılka birlikte olur ve doğar
Canım Dr hastalığın bittiği günden kaç gün sonraya dedi
hayır canım. haftaya dedi
darısı sana olsun insallah
Reglin 3. Günü gittim canım
Bittikten kaç gün sonra yakınlaşma yapılsın dedi
Benim 17. Gün canım kişisine göre değişir benim döngüm 31 gün ovulasyon testi kullansan
Eczaneden mi alışmaz canım benimde 26 da 28 de bir olur döngüsü sabit değildir yani. Ona rağmen çıkar mı
ben eczaneden 5li set halinde aldım. her gun aynı saatte yapıyorsun. testte hangi gun baslayacagın yazıyor. kan kırmızısı oldugu gun yumurtlama gunundur canım. yani T , Cden koyu olur
hamile kalanlara o kadar çok imreniyorum ki anlatamam. kendi kendime terapi yapmaya çalışıyorum amaaannn boşver yaza kadar olmazsa olmasın hiç olmazsa tatile gidersin diyorum. ama inanın bunu bile sindiremiyorum kendime terapi bile yapamıyorum. temizlik yapıyorum yine geçmiyor. örgü örüyorum geçmiyor.
son 4 günüm bu ay da olmadı biliyorum. çünkü hiç birşey hissetmiyorum. stresyapma bpşver unut diyorlar şu unutan arkadaşlara sesleniyorum nasıl unutuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?