Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

herkeze iyi aksamlar kızlar bugun smear testi sonucumu almaya gittim
doktorum yoktu soramadım yarın baska doktora sorucam
kagıtta tedavi edilip smear tekrarlanmalı yazıyordu:26:
birde epitel hücrelerinin %50si iltihapla örtülü oldugundan sınırlıdır yazıyor :26:
iltihaptan dolayı tutunamıyor olabilirmi testin pozitif cıkıp regl olmam bundan dolayı olabilirmi nese yarın aydınlanıcam inş

canım test yapanların cevaplaması lazım açıkçası bilgim yok.sen en iyisi bunu doktora sor

iyiyiz sen nasılsın nerelerdesin bakalım

hayırlısı olsun canım Allahım korusun sizi :)

sağol canım

iyiyim canım....bı sen almıssın selamımı tesekkürler

napıyım ateş ölçmekle ugrasıyorum...bebiş nasıl bakalım annesi

iyiyim canım....bı sen almıssın selamımı tesekkürler

napıyım ateş ölçmekle ugrasıyorum...bebiş nasıl bakalım annesi

rica ederim
hadi bakalım bu ay alalım güzel haberlerini inşallah
bebeğimiz iyi canım bizimle olmak için savaşıyor sanırım :) biraz riskim var çünkü.. az biraz kanamam, lekelenmem oldu da doktor istirahat edicen dedi seyehat falan yasak dedi öyle takılıyorum işte evde yatıp kalkıyorum :)

hmmm iltihap var demekki canım, tam olarak bir bilgim yok fakat burda başlıklarda gezerken biri bahsetmişti, kardeşi mi ablası mı ne hamile kalamıyormuş meğer iltihap varmış, antibiyotik tedavisi uygulamışlar sonra o ay hamile kalıvermiş..

Yat bebeğim yat dikkat0 et kendine hiç yorma topiğ iniz in ugurlu bebeğin e iyi bak

bende yaptırdım smear ama henüz almadım sonucu
akıntın varmıydı senin kokulu

Bende ysptırdım ondan canm da benimki temiz çıkmştı.iltihap var demekki...epitel hücre ne aeaştırsaydın

Kızlarrr hamileyim ...
hayırlı olsun canım bebişin

hadı gözünaydın canım...allah kucagına almayı nasıp etsın inş bizede dua et olur mu

gözün aydın canıım adetinin gecikmesinin seebi ortaya çıktı:)..

merhaba okulum nasılsın canım

lili kuzum napcaz bız ikimiz aynı duygular bende de var

ne kadar güzel hrgün hamiş haberleri alıyoruz çok mutlu oluyorummm hamiş bayanlar sizlere sesleniyorum hepiniz dualarınızı bizden esirgemeyin olurmu bizede bebiş nasip etsin rabbimm

ayyy evet bende mutlu oluyorum canım

hanımlaaaaar
napıyosunuz bakem...
benim bulantılar basladı fenayım bişey yiyemiyorum

merhaba canım nasılsıncok gecmiş olsun...dınlen canım artık hamişler sana bulur care malum ben bılmıyorum

ellerine saglık canım inş bebişin gelirde hayallerın gercek olur

inş canım ya,ayy gecmiş olsun canım...iyisin demi şimdi?bol bol dinlen.işte yapma canım..bebiş buyusun

kadınların işi ne zor anacım ya intihabı yumurtalaması rahimi rabbim bizi öyle yaratmışki erkekler bunlara katlanamazdı sanırım

inş canım ya,ayy gecmiş olsun canım...iyisin demi şimdi?bol bol dinlen.işte yapma canım..bebiş buyusun

iyiyim iyiyim çok şükür :) ilaç verdi kanama kesildi.. ama bu tür kanamalardan sonra 1 hafta 10 gün çok önemli bizim için dedi.. bakalım 1 hafta sonra giderim kontrole..
iş yapmamam imkansız canım en azından yemek pişirmek zorundayım bu şehirde kimsemiz yok :) ama olabildiğince kestirmeden kendimi yormadan çok ayakta kalmadan yapmaya çalışıyorum :)

yeni hamileleri tebrik ediyorum inş kucağınıza da alırsınız.

benimkinin tarihine daha çok var belirti yok bel ağrısı dışında bu da benim adet belirtime benziyor

iyi ol canım, bebişte iyi olsun..dogru dedin en azından yemek yemen eşin var bebiş var..artık yarım saatte yapacagını yavastan bır saatte yaparsın yorulmadan,,,bu arada battanıye bıttı mı canım ne yaptın

senin sanki geçenlerde silik çizgi mi çıkmıştı yanlış mı hatırlıyorum. kaderdaşım

ayyyy cigerim anlatayım hemen....gün içinde test yaptım bikac saat sonra ikinci çizgi silik cıktı...ertesi gün ilk idrarla test yaptım çizgi yok yanı sonuc ne anlamadım.yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ne olacak bu seferde üç çizgi mi cıkacak yoksa saka gibi oldu yani canımsevınsem mı üzülsem mı bilemedim

aynen bende o şekilde çözüm buldum :)
yok canım bitmedi daha 2 karış oldu ancak boyu yavaş yavaş örüyorum işte baya geniş olmuş da benimki

testler aynı maraka mıydı halla halla keşke atsaydın onu görseydik.kimyasal falan mı ki:26:

aynen bende o şekilde çözüm buldum :)
yok canım bitmedi daha 2 karış oldu ancak boyu yavaş yavaş örüyorum işte baya geniş olmuş da benimki

iyi işte canım daha 8 ay var biter üzerine işleme süs falan yapıcakmısın

ben de kaderdaşım silik çizgiyi hayal etmek düşüyor bize

testler aynı maraka mıydı halla halla keşke atsaydın onu görseydik.kimyasal falan mı ki:26:

aynı marka canım ikinci atmadım canımda diğerinde hala ıkıncı cızgı yok...adetime 4 gün var daha bılmıyorum kı kımyasal mı test mı hatalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…