herkeze iyi aksamlar kızlar bugun smear testi sonucumu almaya gittim
doktorum yoktu soramadım yarın baska doktora sorucam
kagıtta tedavi edilip smear tekrarlanmalı yazıyordu:26:
birde epitel hücrelerinin %50si iltihapla örtülü oldugundan sınırlıdır yazıyor :26:
iltihaptan dolayı tutunamıyor olabilirmi testin pozitif cıkıp regl olmam bundan dolayı olabilirmi nese yarın aydınlanıcam inş
iyiyiz sen nasılsınnerelerdesin bakalım
hayırlısı olsun canım Allahım korusun sizi :)
sağol canım
iyiyim canım....bı sen almıssın selamımıtesekkürler
napıyım ateş ölçmekle ugrasıyorum...bebiş nasıl bakalım annesi
birde epitel hücrelerinin %50si iltihapla örtülü oldugundan sınırlıdır yazıyor :26:
iltihaptan dolayı tutunamıyor olabilirmi testin pozitif cıkıp regl olmam bundan dolayı olabilirmi nese yarın aydınlanıcam inş
rica ederim
hadi bakalım bu ay alalım güzel haberlerini inşallah
bebeğimiz iyi canım bizimle olmak için savaşıyor sanırım :) biraz riskim var çünkü.. az biraz kanamam, lekelenmem oldu da doktor istirahat edicen dedi seyehat falan yasak dedi öyle takılıyorum işte evde yatıp kalkıyorum :)
Yat bebeğim yat dikkat0 et kendine hiç yorma topiğ iniz in ugurlu bebeğin e iyi bak
hayırlı olsun canım bebişinKızlarrr hamileyim ...
hamişler ve yakın zamanda hamiş olacak güzeller
doktordan geldim. 4+5 teyim bugün
abdominal baktı göremedi, ben de vajinal baktırdım. kesemizi gördük 4.6 mm. tam istenilen yere yerleşmiş dedi.
mide bulantısı için çok erken dedi (demek benim midem baska seylerden bulanıyormus)
pek bir sey yemek canım istemiyor dedim. olan sana olur, bebeğe hiçbir sey olmaz dedi
14 kilo kızım var dedim. kaldırabilirsin bol bol. sadece dengeli tutmaya çalış. ondan sevgini eksik etme dedi. bunu diyen bir erkek. sevgimi ve saygımı kazandı. sağlıklı bir gebeliğe dısardan hiçbir müdahale etkili olmaz dedi.
kalp atışları için haftaya gideceğiz
folik asite devam, vitamin başlamıyoruz henüz
bizden bu kadar
öpüyoruz sizleri
gözün aydın canıım adetinin gecikmesinin seebi ortaya çıktı:)..
hamile kalanlara o kadar çok imreniyorum ki anlatamam. kendi kendime terapi yapmaya çalışıyorum amaaannn boşver yaza kadar olmazsa olmasın hiç olmazsa tatile gidersin diyorum. ama inanın bunu bile sindiremiyorum kendime terapi bile yapamıyorum. temizlik yapıyorum yine geçmiyor. örgü örüyorum geçmiyor.
son 4 günüm bu ay da olmadı biliyorum. çünkü hiç birşey hissetmiyorum. stresyapma bpşver unut diyorlar şu unutan arkadaşlara sesleniyorum nasıl unutuyorsunuz ?
ne kadar güzel hrgün hamiş haberleri alıyoruz çok mutlu oluyorummmhamiş bayanlar sizlere sesleniyorum hepiniz dualarınızı bizden esirgemeyin olurmu bizede bebiş nasip etsin rabbimm
hanımlaaaaar
napıyosunuz bakem...
benim bulantılar basladı fenayımbişey yiyemiyorum
kızlar tatil örgülerime yaradıı benimm:)..bi sürü bişey ördümm bakın bakalım beğenecek misiniz..benim en sevdiğim mor hırka bakıp bakıp seviyorum ALALH ım i kızım olsa da giydirsem diyorumm..
rica ederim
hadi bakalım bu ay alalım güzel haberlerini inşallah
bebeğimiz iyi canım bizimle olmak için savaşıyor sanırım :) biraz riskim var çünkü.. az biraz kanamam, lekelenmem oldu da doktor istirahat edicen dedi seyehat falan yasak dedi öyle takılıyorum işte evde yatıp kalkıyorum :)
inş canım ya,ayy gecmiş olsun canım...iyisin demi şimdi?bol bol dinlen.işte yapma canım..bebiş buyusun
lili kuzum napcaz bız ikimiz aynı duygular bende de var
iyiyim iyiyim çok şükür :) ilaç verdi kanama kesildi.. ama bu tür kanamalardan sonra 1 hafta 10 gün çok önemli bizim için dedi.. bakalım 1 hafta sonra giderim kontrole..
iş yapmamam imkansız canım en azından yemek pişirmek zorundayım bu şehirde kimsemiz yok :) ama olabildiğince kestirmeden kendimi yormadan çok ayakta kalmadan yapmaya çalışıyorum :)
senin sanki geçenlerde silik çizgi mi çıkmıştı yanlış mı hatırlıyorum. kaderdaşım
iyi ol canım, bebişte iyi olsun..dogru dedin en azından yemek yemen eşin var bebiş var..artık yarım saatte yapacagını yavastan bır saatte yaparsın yorulmadan,,,bu arada battanıye bıttı mı canım ne yaptın
senin sanki geçenlerde silik çizgi mi çıkmıştı yanlış mı hatırlıyorum. kaderdaşım
ayyyy cigerim anlatayım hemen....gün içinde test yaptım bikac saat sonra ikinci çizgi silik cıktı...ertesi gün ilk idrarla test yaptım çizgi yokyanı sonuc ne anlamadım.yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ne olacak bu seferde üç çizgi mi cıkacak yoksa saka gibi oldu yani canım sevınsem mı üzülsem mı bilemedim
aynen bende o şekilde çözüm buldum :)
yok canım bitmedi daha 2 karış oldu ancak boyuyavaş yavaş örüyorum işte baya geniş olmuş da benimki
ben de kaderdaşım silik çizgiyi hayal etmek düşüyor bize
testler aynı maraka mıydı halla halla keşke atsaydın onu görseydik.kimyasal falan mı ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?