Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canımm çok sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn inşallah

kaç aylık ay mucize gibi yaa evlendin şimdi de bebeğin olucak
Sagol canim
Amin insallah canim allah nazardan saklasin insallah
Rabbime sukurler olsun yoklugunu yasatmadan nasip etti bize mucizesini :)

Canım benimde kasık ağrım oluyo korkuyorum ve akıntım hala yoğun ama beyaz

Efulimmmmmmmmmmm

Gözün aydın dualarımız sayesinde rabbim bizede nasip etti çok şükürrrt

Insallah canim heyecanla beklioruz esimle deli gibiyiz
Dusuncesi bile muhtesem

Hoşbuldum tatlım merve sana birsey soracağım canım yaa kabızlık gebelik belirtisi midir?

evet canım öyleymiş çoğu yerden duydum bunu :)) sende oldu mu dersen olmadı :44:

evet canım aynen haklısın.. malesef devletimizin kurumundan gerekli ilgiyi alamıyoruz hiçbir şekilde.. ben de bu yüzden doğumu bile devlette yapmayı düşünmüyorum, tabi büyük konuşmayayım da yine de.. yakın zamanda doğum yapmış bir akrabam vardı benim de herkesi koyun gibi diziyorlarmış sıra sıra doğum zamanında bana daha ayrıntılarını anlatmadı, hamileyim başıma gelecek, korkmayayım diye.. acıbadem var memleketimde oranın fiyatlarını falan araştıracağım. istanbuldakiler için 9-10 bin civarı yazıyor ama benim memleketteki de öyle mi bilemicem :/ gerçi o da biraz fazla

Arkadaslar iyi aksamlar hamile kalan arkadaslara bisiy sormak istiyorum oncelikle allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin hamile oldugununuzu ogrenmeden belirtiler hissetiniz mi bunlar nelerdi merak ediyorum teşekkür ederim

yap bakalım canım :26: bat geçti mi

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
bu arada artık bir sayfamız daha var ekim annelerinde oraya da uğra

Oraya da uğruyorum canım seni görmedim orada bende sizleri görmek için geliyorum buraya

Canım ne dicem bende afedersin kabızlık olmuştu ananas çok iyi geldi valla aklınızda bulunsun kızlar

Bugun bebek battaniyesine başladım

Eşime bu akşam gidip kan vereyim kaça yükselmiş dedim izin vermedi yorma kafanı zaten pazartesi gidicez dedi ((

Arkadaslar iyi aksamlar hamile kalan arkadaslara bisiy sormak istiyorum oncelikle allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin hamile oldugununuzu ogrenmeden belirtiler hissetiniz mi bunlar nelerdi merak ediyorum teşekkür ederim

Benim regle 5 gün kala koyu kahve akıntım oldu o gün regl ağrısı çektim ertesi gün bişey kalmadı ve hep beyaz akıntım vardı

yok canım biz bugün açtık daha bizim kızlarla
hadi bakalım kolay gelsin çabucak bitsin
üzülme ya artmıştır kafanı takma ona lütfen hamişliğin tadını çıkar

Ayy bnde oyleyimdir
Ben evde yaptigim idrar testi pozitif cikinca sevincten heyecandan mutluluk gozyaslarimi saliverdim

yavrularımız için gözyaşları feda olsun

Canim ozel farkli mi saniyorsun? Her yer ozel olmus. Iyi bir doktor bulmak cok zorrrr

Son düzenleme:

Nerede bu bölümde mi topik

Bende tadını çıkartmaya çalışıyorum ama sanırım pazartesiye kadar daralıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…