Sagol canim
canımm çok sevindimmmrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn inşallah
kaç aylıkay mucize gibi yaa evlendin şimdi de bebeğin olucak
efulim sayesinde yaptıgımız dua grubu çok işe yaradı .. birbirimiz için edilen dua en güzeli. rabbim kabul eyledi . hemen şükür namazı kılmalıyım.. binlerce kez şükürler olsun... arkadaşlar ben hamile olmayan arkadaşlarımıza hala dua ediyorum.. şükürler olsun ki rabbim meleğimi bana nasip etti. inşallah sorunsuz bir şekillde kucagıma alabilirim. hamile arkadaşlar hergun elinizi karnınıza koyun ve nas felak surelerini okuyun sayısını önemli değil. bir de 9 ay 99 esme diye bir kitap var onu alıp hergün zikirleri çekeblirsiniz.ben hemen sipariş verdim netten :)şimdilik bu kadar.
şuan sadece kasık ağrım var ama hiç şikayetçi değilim yavrumun kendini bu ağrıyla bile belli etmesi beni çok mutlu ediyor..
hoşgeldin
ayyy çok heyecanlı oluyorduyduğun en güzel ses olacak :))
Hadi gözün aydın canımkalbini de duyacaksın Allahın izniyle :))
sanırım ben de senin gibi özelde devam edicem galiba :44: sen nasıl karar verdin?
Hoşbuldum tatlım merve sana birsey soracağım canım yaa kabızlık gebelik belirtisi midir?
devlet hastanesinin gebe bölümü pislik içinde. Nefret ettim. Bebeğimin ultrason resmini istedim. Kağıt bitti dedi vermedi doktor. Dün çok sinirlendim hiç sorma canım.
hemen kuzeni aradım. Bana doktorunu önerdi . O da özelde olduğu için ona gidicem artık .
onuncu bebeğime hamile değilim sonuçta. Temiz ve ilgili bi doktor herkesin hakkıdır ama maalesef parasız olmuyor bu işler.
evet canım öyleymiş çoğu yerden duydum bunu :)) sende oldu mu dersen olmadı :44:
evet canım aynen haklısın.. malesef devletimizin kurumundan gerekli ilgiyi alamıyoruz hiçbir şekilde.. ben de bu yüzden doğumu bile devlette yapmayı düşünmüyorum, tabi büyük konuşmayayım da yine de.. yakın zamanda doğum yapmış bir akrabam vardı benim de herkesi koyun gibi diziyorlarmış sıra sıra doğum zamanındabana daha ayrıntılarını anlatmadı, hamileyim başıma gelecek, korkmayayım diye.. acıbadem var memleketimde oranın fiyatlarını falan araştıracağım. istanbuldakiler için 9-10 bin civarı yazıyor ama benim memleketteki de öyle mi bilemicem :/ gerçi o
Tatlım ben kabızlık yaşıyorum yarın test yapayım olmazsa
Tatlım ben kabızlık yaşıyorum yarın test yapayım olmazsa
Heyyyy fıstıklar nasılsınızz
Insallah canim heyecanla beklioruz esimle deli gibiyiz
Dusuncesi bile muhtesem
evetben sulugözlüyümdür, duyar duymaz akıtıverdim
yap bakalım canım :26: bat geçti mi
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
bu arada artık bir sayfamız daha var ekim annelerinde oraya da uğra
evetben sulugözlüyümdür, duyar duymaz akıtıverdim
Bat10Şubat ama aşılama14.günü yarın
Arkadaslar iyi aksamlar hamile kalan arkadaslara bisiy sormak istiyorum oncelikle allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin hamile oldugununuzu ogrenmeden belirtiler hissetiniz mi bunlar nelerdi merak ediyorum teşekkür ederim
Oraya da uğruyorum canım seni görmedim orada bende sizleri görmek için geliyorum buraya
Canım ne dicem bende afedersin kabızlık olmuştu ananas çok iyi geldi valla aklınızda bulunsun kızlar
Bugun bebek battaniyesine başladım
Eşime bu akşam gidip kan vereyim kaça yükselmiş dedim izin vermedi yorma kafanı zaten pazartesi gidicez dedi((
Ayy bnde oyleyimdir
Ben evde yaptigim idrar testi pozitif cikinca sevincten heyecandan mutluluk gozyaslarimi saliverdim
hııı :26: normal testte çıkmayadabilir ama çıkmazsa moralini bozma çünkü 4 gün var ya daha.. ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim 3 gün kala..
devlet hastanesinin gebe bölümü pislik içinde. Nefret ettim. Bebeğimin ultrason resmini istedim. Kağıt bitti dedi vermedi doktor. Dün çok sinirlendim hiç sorma canım.
hemen kuzeni aradım. Bana doktorunu önerdi . O da özelde olduğu için ona gidicem artık .
onuncu bebeğime hamile değilim sonuçta. Temiz ve ilgili bi doktor herkesin hakkıdır ama maalesef parasız olmuyor bu işler.
yok canım biz bugün açtık daha bizim kızlarla
hadi bakalım kolay gelsin çabucak bitsin
üzülme ya artmıştır kafanı takma ona lütfen hamişliğin tadını çıkar
yavrularımız için gözyaşları feda olsun
Eczaneden erken gebelik Testi diye mi alalim?
yok canım biz bugün açtık daha bizim kızlarla
hadi bakalım kolay gelsin çabucak bitsin
üzülme ya artmıştır kafanı takma ona lütfen hamişliğin tadını çıkar
yavrularımız için gözyaşları feda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?