Nerede bu bölümde mi topik
Bende tadını çıkartmaya çalışıyorum ama sanırım pazartesiye kadar daralıcam
öyle alsan daha iyi tabi onlar daha düşük değerleri de gösterebiliyoray hadi inşallah
hoşgeldin :) iyiyiz sen nasılsın
ay canım bu konuda hiç bilgim yok :26: Umarım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır..
cnm ne sormak istefğini pek anlamadım.yum. çatlamadı mı...........ben klomen kıllndğm ay hamile kalmıştım ama kürtaj oldum.şimdi yine kullndım cmtsi ultrsonla bakcak doktr yum.
Ama doktor14.gün belli olur demedi.adet olursan tutmadı olmazsa kan ver demişti.Kafam Karıştı Ya.
Benim regle 5 gün kala koyu kahve akıntım oldu o gün regl ağrısı çektim ertesi gün bişey kalmadı ve hep beyaz akıntım vardı
o zaman biraz daha sabret bekle bakalım
Cevabin icin cok tesekkur ederim bende 12 subatta hastalanicagim ama hic bisey hissetmiyorum yani ayni adet olacakmisim gibi cok fena goguslerim agriyor bakalim insallah kismet
Meraktan öleceğim.ama bir belirti yok
o zamanlar gelsin de bakarız canım:) ben de doğumdan sonraki odaya takılıyorum. Tek kişilik olsun istiyorumevet canım öyleymiş çoğu yerden duydum bunu :)) sende oldu mu dersen olmadı :44:
evet canım aynen haklısın.. malesef devletimizin kurumundan gerekli ilgiyi alamıyoruz hiçbir şekilde.. ben de bu yüzden doğumu bile devlette yapmayı düşünmüyorum, tabi büyük konuşmayayım da yine de.. yakın zamanda doğum yapmış bir akrabam vardı benim de herkesi koyun gibi diziyorlarmış sıra sıra doğum zamanındabana daha ayrıntılarını anlatmadı, hamileyim başıma gelecek, korkmayayım diye.. acıbadem var memleketimde oranın fiyatlarını falan araştıracağım. istanbuldakiler için 9-10 bin civarı yazıyor ama benim memleketteki de öyle mi bilemicem :/ gerçi o da biraz fazla
Meraktan öleceğim.ama bir belirti yok
yumurtamın catlayıp catlamadıgını bılmıyorum yarın bellı olacak hersey ılk klomen kullndım daha sonrada 24 ocakta pregnıl ıgnesı vuruldum ılk defa bu tedavıdeyım ılkınde hamıle kalan var mı bu tur tedavıden sonra ogrenmek ıstıyordum sızlerden
Valla canım ben 5 gün kala test yapmaya başladım
Ultrason resmini vermeyecek kadar kötü mü? Bana kuzenim tavsiye etti doktoru. O da yenî doğum yaptıCanim ozel farkli mi saniyorsun? Her yer ozel olmus. Iyi bir doktor bulmak cok zorrrr
herkeste belirti olmuyor ki canım
amin canımmm arkadasım inşşşş
bu ilacları kullanıyım canım ürolojiye gidiyip degişiklik olmazsa saol canım Allah razı olsunnn
o zamanlar gelsin de bakarız canım:) ben de doğumdan sonraki odaya takılıyorum. Tek kişilik olsun istiyorum
İnşallah balım ya tutmuştur Rabbim duysun((((
evet yaaa.. bende bir de huy var birazazcık temizlik takıntım var yani
inşallah canım hakkında hyırlısı olsun :))
Ultrason resmini vermeyecek kadar kötü mü? Bana kuzenim tavsiye etti doktoru. O da yenî doğum yaptı
ne enfeksiyonu vardı arkadaşım? hangiilaçtı kullandığın. bir de hamile kaldığın ay yaptığın kürler falan var mıydı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?