Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hoşgeldin :) iyiyiz sen nasılsın

ay canım bu konuda hiç bilgim yok :26: Umarım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır..

cnm ne sormak istefğini pek anlamadım.yum. çatlamadı mı...........ben klomen kıllndğm ay hamile kalmıştım ama kürtaj oldum.şimdi yine kullndım cmtsi ultrsonla bakcak doktr yum.

yumurtamın catlayıp catlamadıgını bılmıyorum yarın bellı olacak hersey ılk klomen kullndım daha sonrada 24 ocakta pregnıl ıgnesı vuruldum ılk defa bu tedavıdeyım ılkınde hamıle kalan var mı bu tur tedavıden sonra ogrenmek ıstıyordum sızlerden

Benim regle 5 gün kala koyu kahve akıntım oldu o gün regl ağrısı çektim ertesi gün bişey kalmadı ve hep beyaz akıntım vardı

Cevabin icin cok tesekkur ederim bende 12 subatta hastalanicagim ama hic bisey hissetmiyorum yani ayni adet olacakmisim gibi cok fena goguslerim agriyor bakalim insallah kismet

Cevabin icin cok tesekkur ederim bende 12 subatta hastalanicagim ama hic bisey hissetmiyorum yani ayni adet olacakmisim gibi cok fena goguslerim agriyor bakalim insallah kismet

Canım benimde şuan göğüslerim balon gibi çokda acı var bende en belirgin olan beyaz akıntının yoğunluğu anormal derecede çok geliyodu

o zamanlar gelsin de bakarız canım:) ben de doğumdan sonraki odaya takılıyorum. Tek kişilik olsun istiyorum

Adetnin 21. Günü yapılan pregesteron testyle çsatlyıp çatlmadğı brlli olur canm.dedği gibi. Ben klomen kullndğım ay hamile kaldım kendi çatldı benm yumurtam.ama 2 aylıkken klbi durdu.şimdi yine kullnfım cmrt yumurylrıma bakıcak doktr

o zamanlar gelsin de bakarız canım:) ben de doğumdan sonraki odaya takılıyorum. Tek kişilik olsun istiyorum

evet yaaa.. bende bir de huy var biraz azcık temizlik takıntım var yani şöyle pırıl pırıl bi hastane olsun istiyorum

İnşallah balım ya tutmuştur Rabbim duysun((((

inşallah canım hakkında hyırlısı olsun :))

Ultrason resmini vermeyecek kadar kötü mü? Bana kuzenim tavsiye etti doktoru. O da yenî doğum yaptı

Ben birak ozel hastaneyi, hicbir yerle anlaşması olmayan muayenehaneye gidiyordum resim vermiyorlardi. Doktor bey 3 aydan sonra veriyorlar dediler. 3 ay gecti. Yalvar yakar aldim 4-5 tane toplamda. Kiloma hic bakmadi dr. Dusun yani her ay kendi cebimden oduyordum. Sgkyla anlasmasi yoktu. Hicbir yerle yoktu. Tanidik diye gittim. Insallah seninki boyle olmaz cunku cevremdekilerin de benzer sikayetleri vardi. Simdiki drum super ama

ne enfeksiyonu vardı arkadaşım? hangiilaçtı kullandığın. bir de hamile kaldığın ay yaptığın kürler falan var mıydı?:44:

idrar yolu enfeksiyonu vardıilaçda antibiyotik aksef ve yardımcısı hippurin verdi bi hafta kullandım sadece kür yapmadım da bi kere annem enfeksiyon için doktora gittigim gün sogan kabugumu soganmı ne kaynattı içirdi o yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…