Canim boyle dusunme..
Ben 13 ay hapla korundum
Biraktim ve 3-4 ay esim korundu.
Bu ayda calismalara basladik.
Doktorlar bir sene dogum kontrol hapinin kullanilmasinda sakinca gormuyorlar.
Bir seneden fazla olursa yumurtalar tembellesebileceginden tavsiye edilmiyor.
Lutfen su genel algiya 'hapla korunma cocugun olmaz'a inanmayin :)
Rabbim yazdiysa oyle yada boyle olacak insaAllah
Canim arkadasinda oyle oldu diye sende de oyle olmasi gerekmez..cnm öncelikle detaylı açıklamaların için çok teşekkür ederim. hapı ben 4 aralıkta bıraktım, hep 4 gün sonra adet olurdum ve 8 aralıkta adet oldum. işyerinden bir arkadaşında bıraktından sonra aynı tarihte adet olduğunu biliyorum. o zaman bnm batımın 4 ocak olması lazım. sat 8 aralık, bat 4 ocak.
cnm kaçırmama imkan yok çunkü en fazla iki kez iki gün ara verdik. :) sprmlerde 3 gün yaşıyormuş sanırım içeride. o zaman sorun olmaz ama tabi yinede bu durum gebe kalmama engel olmuş olabilir.
yarın belli olur mu acaba, geç döllenme falan olmuşsa, birde idrarda geç çıkıyor diyorlar napsam ki, yıkılmaktan korkuyorum
bugün annemi hastaneye götürcem belki ozaman bi kan testi daha yaptırabilirim. meraktann... gerçi 3 günde ne değişebilir ki??? hcg çoktan yükselmeliydi, 1 bile değil, 0,100 bide allam ya :)
vakit kaybı oldu cnm bnm için, hiç korunmasaydım anca olurdu belki bebeğim, dediğinde doğru aslında, ne bileyim ya, beklerken onu düşün bunu düşün kafayı yedim sanırsam
sen de bendensinben de malesef biraz tembelimdir :26: resmen iş yapmak için ilham gelmesi gerekir bana akşama doğru anca işte yemek yapmaya kalkıyorum Allahtan onu seviyorum yoksa o süpürgeyi o ütüyü falan zorlaya zorlaya anca ben kitap okumayı ve ders çalışmayı zaten ezelden beri sevmem o yüzden bi de üzerimde ders çalışma baskısı olduğundan iyice canım birşey istemez oluyor.
yıllarca doktorlardan meded umup paraya zamana yazık ettikten sonra avm de tesadüfen tanıştığım bebeklerini sevdiğim bayan bana antalyadaki gizli sperm donörü tavsiye etti kendisini hiç görmeden o da beni hiç görmeden belirlediği yerlere peş peşe bıraktığı sperm dolu şırıngaları kendime aşıladıktan sonra hamile kaldım şu an ikizlerim var sağlıklı ve harika görünüyorlar hiçbir dertleri yok o zor günleri çoktan geride bıraktık eğer gerçekten bir bebek istiyorsanız sırrımı sizle seve seve paylaşırım ama dedim ya çok gizli ve son çareniz ise özelden mesaj atın bana unutmayın bebeği kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz bana kızacaksınız biliyorum ama anne olunca bana hak vereceksiniz size yardımcı olmak isterim
yıllarca doktorlardan meded umup paraya zamana yazık ettikten sonra avm de tesadüfen tanıştığım bebeklerini sevdiğim bayan bana antalyadaki gizli sperm donörü tavsiye etti kendisini hiç görmeden o da beni hiç görmeden belirlediği yerlere peş peşe bıraktığı sperm dolu şırıngaları kendime aşıladıktan sonra hamile kaldım şu an ikizlerim var sağlıklı ve harika görünüyorlar hiçbir dertleri yok o zor günleri çoktan geride bıraktık eğer gerçekten bir bebek istiyorsanız sırrımı sizle seve seve paylaşırım ama dedim ya çok gizli ve son çareniz ise özelden mesaj atın bana unutmayın bebeği kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz bana kızacaksınız biliyorum ama anne olunca bana hak vereceksiniz size yardımcı olmak isterim
slm kızlar bende bebiş hasreti çeken bir kulum 1 enedir uğraşıyorum pkoluyum ama fazla kilolu değlim ve düzenli adet oluyorum size sorum olucak bugün det gnm dün sabah tuvalte gittim akıntıyla karışık iğne ucu gibi pembe kan gördüm dedim adet olucam herhalde akşama kadar bişey gelmedi akşam da aynı sabah gibi geldi şimdi şeffaf akıntım var bişey yok acaba yerleşmemi kızlr daha önce hiç yaşamadım cvp verirsenz sevnirim
aynen aynen..
Nedense o ilhamda pek gelmiyor yahu
İnan suan cocuk odasinda bir sele utum var ama ben gordugun gibi elimde tel forumdayim :))
Ben roman vs okumayi cok severdim.. Ama is okuk icin bir sey yapmaya gelince tik yok
Okul zamanlarimda bu yuzden cok ortalama bir ogrenciydim..
valla her birimiz evli bayanlarız. kocalarımız başımızdayken elin adamının spermini bünyemize enjekte edeceğimizi düşünüp buraya bunları mı yazdınız. kaldı ki tam bilgim olmasa da bunun büyük bir günah olabileceğini düşünüyorum. siz o çocuklarınıza ilerde neyi nasıl anlatacaksınız onu düşünün bence. burda biçare her yolu denemeye çalışan, çok uzun zamandır bebek yolu gözleyen bayanlar var onların akıllarına bu şekilde girmeye çalışmak yanlış geliyor bana. gerçi Allaha şükür ne umudumuzu, ne Allah inancımızı ne de aklımızı yitirmedik henüz... bence siz de forumlarda bu durumunuzun reklamını yapmamalısınız..
slm kızlar bende bebiş hasreti çeken bir kulum 1 enedir uğraşıyorum pkoluyum ama fazla kilolu değlim ve düzenli adet oluyorum size sorum olucak bugün det gnm dün sabah tuvalte gittim akıntıyla karışık iğne ucu gibi pembe kan gördüm dedim adet olucam herhalde akşama kadar bişey gelmedi akşam da aynı sabah gibi geldi şimdi şeffaf akıntım var bişey yok acaba yerleşmemi kızlr daha önce hiç yaşamadım cvp verirsenz sevnirim
Canim ikizlerini Allah bagislasin :)
Ben dogrumu anladim herhangi bir kisinin spermleri ile mi gebe kaldin :)
mrb lar kızlar benim göğüsler şişti sancımda var bıçak saplanr gbi midemde ara ara bulantı var ve çok sık acıkıyorum ümitlnmek sitemiyorm ama acaba bnlar blrtimidr bat 12/01/2014 belrtiler için erkenmi acaba
bide h.sonu ev taşıcam hamilysem inşlh bişi olmz bbişime
olsun bebişlerimiz gelince onların daha güzel bir ortamda büyümesi için gerekli ilham gelecektir ikimize de umudum bu yönde
aman boşver ütüleriöyle dursunlar onlar giyileceği gün yaparsın sen de ben gibi aslında kitap okumaya devam edebilirsin.. ben hep özenmişimdir kitap okumayı seven kocaman bi kütüphanesi olan insanlara gerçi benim de kütüphanem var çok kocaman sayılmasa da, çünkü zamanında hep okurum diye aldım aldım ama okuyan insan yok işte
Hos geldin canim.
Oncelikle pko gebeligi zorlastirsada engel degil.
Bunun farkinda olup moralini yuksek tut :)
Kendi ablam pkolu ve iki tane oglusu var masAllah :)
Akintina gelince canim bende gecen hafta o sekilde akinti basladi ve yavas yavas kahvrengiye dondu.
Ardindan adet kanamam basladi.
Fakat bu bende oyle oldu.
Bu demek degil ki sende ki akinti adet baslangici.
Yerlesme kanamasi hakkinda cooook yorum var.
Herkes farklir bir dusuncede o yuzden kesin bir sey soyleyemiycem.
Ama en iyi cevapi kan tahlili ile alirsin canim.
İnsaAllah bebegin gelmistir
sen o kitaplari bana gondersene Benim kutuphaneyi birak kitapligim bile yok Vitrinin cami kirilinca tasinirken en alta istif yaptim kitaplari Tasinirken sayayaim demistim 100 den biraz fazla okuduklarim.. 5-10 tane de okunmayi bekleyenler var.. Filmlerde ki o kocaman kutuphanelere hayran kalirim her zaman
Esim bu hafta gececi birde.. Firsattan istifade bahanem de hazir 'ses yaparsam uyanir'Bu gun aksam ancak yemek yaparim o kadar..
İnsaAllah cocuklarimiz gelince bide degisime ugrariz :)))
mrb lar kızlar benim göğüsler şişti sancımda var bıçak saplanr gbi midemde ara ara bulantı var ve çok sık acıkıyorum ümitlnmek sitemiyorm ama acaba bnlar blrtimidr bat 12/01/2014 belrtiler için erkenmi acaba
bide h.sonu ev taşıcam hamilysem inşlh bişi olmz bbişime
inşallah cnm devamı gelmez artık mis kokulumu istiyorum bu ay oluruna bıraktım 3 ay tedavi gördüm klomen iğne filan yumoşlarım oldu çatladı ama bebişim gelmedi bu ay dr gitmedim aktara gittim eşime bana macun yaptı artı bana iki tane çay yaptı inşallah şifa olmuştur beklemek gün geçtikçe zorlaşıyo özlemim artıyo daha önce him yaşamadım direk kanamam olurdu şüphem var o yüzden allah herkeze tez zamnda versin kimseye karşı yüzünü düşürmesin valla dışarı çıkmak istemiyorum artık bebk sorularında bıktım ne zor işmiş hamile kalmak valla allahın işi rabbim ol değnce olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?