Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

vakit kaybı oldu cnm bnm için, hiç korunmasaydım anca olurdu belki bebeğim, dediğinde doğru aslında, ne bileyim ya, beklerken onu düşün bunu düşün kafayı yedim sanırsam

Canim arkadasinda oyle oldu diye sende de oyle olmasi gerekmez..
Senin bedeninin kendi saati var :)
O yuzden sakin onda geldi bende gelmedi diye endise etme
Evet evet spermler uygun ortamda hatta 5 gune kadar yasayabiliyorlarmis :)
Yumurta ise 6-12 saat arasi..
Yani bu durumda evet kacirmis olma imkani dusuk..
Fakat olmadiysa da birazda nasip demek lazim belkide..
İcinde ki suphelerin kalkmasi icin testini yaptir canim..
Ama yine dusuk cikarsa yikilmamalisin..
İlk denemede olmayabiliyormus canim bak..
Fakat bilincleniyoruz deneyim kazaniyoruz..
İnsaAllah onumuzde ki ay mutlu sona kavusacagiz diyoruz tamam mi

vakit kaybı oldu cnm bnm için, hiç korunmasaydım anca olurdu belki bebeğim, dediğinde doğru aslında, ne bileyim ya, beklerken onu düşün bunu düşün kafayı yedim sanırsam

Hangimiz kafayi yemedik ki

Canim saglikli hayirli evlat olsunda.. 3 ay erken 5 ay gec fark etmez..

slm kızlar bende bebiş hasreti çeken bir kulum 1 enedir uğraşıyorum pkoluyum ama fazla kilolu değlim ve düzenli adet oluyorum size sorum olucak bugün det gnm dün sabah tuvalte gittim akıntıyla karışık iğne ucu gibi pembe kan gördüm dedim adet olucam herhalde akşama kadar bişey gelmedi akşam da aynı sabah gibi geldi şimdi şeffaf akıntım var bişey yok acaba yerleşmemi kızlr daha önce hiç yaşamadım cvp verirsenz sevnirim

aynen aynen..
Nedense o ilhamda pek gelmiyor yahu
İnan suan cocuk odasinda bir sele utum var ama ben gordugun gibi elimde tel forumdayim :))
Ben roman vs okumayi cok severdim.. Ama is okuk icin bir sey yapmaya gelince tik yok
Okul zamanlarimda bu yuzden cok ortalama bir ogrenciydim..

Canim ikizlerini Allah bagislasin :)
Ben dogrumu anladim herhangi bir kisinin spermleri ile mi gebe kaldin :)

valla her birimiz evli bayanlarız. kocalarımız başımızdayken elin adamının spermini bünyemize enjekte edeceğimizi düşünüp buraya bunları mı yazdınız. kaldı ki tam bilgim olmasa da bunun büyük bir günah olabileceğini düşünüyorum. siz o çocuklarınıza ilerde neyi nasıl anlatacaksınız onu düşünün bence. burda biçare her yolu denemeye çalışan, çok uzun zamandır bebek yolu gözleyen bayanlar var onların akıllarına bu şekilde girmeye çalışmak yanlış geliyor bana. gerçi Allaha şükür ne umudumuzu, ne Allah inancımızı ne de aklımızı yitirmedik henüz... bence siz de forumlarda bu durumunuzun reklamını yapmamalısınız..

Hos geldin canim.
Oncelikle pko gebeligi zorlastirsada engel degil.
Bunun farkinda olup moralini yuksek tut :)
Kendi ablam pkolu ve iki tane oglusu var masAllah :)
Akintina gelince canim bende gecen hafta o sekilde akinti basladi ve yavas yavas kahvrengiye dondu.
Ardindan adet kanamam basladi.
Fakat bu bende oyle oldu.
Bu demek degil ki sende ki akinti adet baslangici.
Yerlesme kanamasi hakkinda cooook yorum var.
Herkes farklir bir dusuncede o yuzden kesin bir sey soyleyemiycem.
Ama en iyi cevapi kan tahlili ile alirsin canim.
İnsaAllah bebegin gelmistir

olsun bebişlerimiz gelince onların daha güzel bir ortamda büyümesi için gerekli ilham gelecektir ikimize de umudum bu yönde
aman boşver ütüleri öyle dursunlar onlar giyileceği gün yaparsın sen de ben gibi aslında kitap okumaya devam edebilirsin.. ben hep özenmişimdir kitap okumayı seven kocaman bi kütüphanesi olan insanlara gerçi benim de kütüphanem var çok kocaman sayılmasa da, çünkü zamanında hep okurum diye aldım aldım ama okuyan insan yok işte

Dogru anladim bende degilmi? Baskasinin spermleri ile hamile kalmis gercekten.

Hic yorum bile yapmak istemiyorum. Dedigin gibi ne dini inancima ve yasayiz bicime yakisir nede sahsi goruslerime yakisir. Dusunmek bile istemiyorum :)

mrb lar kızlar benim göğüsler şişti sancımda var bıçak saplanr gbi midemde ara ara bulantı var ve çok sık acıkıyorum ümitlnmek sitemiyorm ama acaba bnlar blrtimidr bat 12/01/2014 belrtiler için erkenmi acaba
bide h.sonu ev taşıcam hamilysem inşlh bişi olmz bbişime

ayy inşallah hamişsindir :)) bence hemen bir test yap evde ya da kan tahlili.. çünkü yerleşme kanaması yaşayan bayan da çok, hiç kanaması olmayan da. bünyeden bünyeye değişen bir mevzu :)

Canim ikizlerini Allah bagislasin :)
Ben dogrumu anladim herhangi bir kisinin spermleri ile mi gebe kaldin :)

saol size de nasip etsin en son çare oldu benim için yıllar yılı her çareyi denedik şırıngalar ile hasretim son buldu...

Amacım reklam yapmak değil bunun reklamımı olurmuş asıl reklam bir sürü oto şuna buna para tuzağı değişik tedavi yöntemler ve daha neler neler baksanıza site de sperm bank reklamı şifasız ot reklamı ateş pahası tüp bebek reklamı yeterince var yardımcı olabileceksem de en son çare olarak düşünürseniz dedim evet hata yaptım kim yapmıyor ki ama ilk kez pişman olmadığım hata yaptım eşimde bebekleri kabul etti zaten onunla mutluyum şu an ve bir daha hiç anmadık zaten gerçek babası kim hiç görmedim de eşimin bu ikizler benim için hep öyle olacak öyle de kalacak

canım böyle durumlar varsa kesin hamile olup olmadığını öğrenmekte fayda var. burda bir arkadaşımız adet başlangıcından 21 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş kan tahliliyle :) bunlar inşallah hamilelik belirtisidir :)

sen o kitaplari bana gondersene Benim kutuphaneyi birak kitapligim bile yok Vitrinin cami kirilinca tasinirken en alta istif yaptim kitaplari Tasinirken sayayaim demistim 100 den biraz fazla okuduklarim.. 5-10 tane de okunmayi bekleyenler var.. Filmlerde ki o kocaman kutuphanelere hayran kalirim her zaman

Esim bu hafta gececi birde.. Firsattan istifade bahanem de hazir 'ses yaparsam uyanir' Bu gun aksam ancak yemek yaparim o kadar..

İnsaAllah cocuklarimiz gelince bide degisime ugrariz :)))

inşallah cnm devamı gelmez artık mis kokulumu istiyorum bu ay oluruna bıraktım 3 ay tedavi gördüm klomen iğne filan yumoşlarım oldu çatladı ama bebişim gelmedi bu ay dr gitmedim aktara gittim eşime bana macun yaptı artı bana iki tane çay yaptı inşallah şifa olmuştur beklemek gün geçtikçe zorlaşıyo özlemim artıyo daha önce him yaşamadım direk kanamam olurdu şüphem var o yüzden allah herkeze tez zamnda versin kimseye karşı yüzünü düşürmesin valla dışarı çıkmak istemiyorum artık bebk sorularında bıktım ne zor işmiş hamile kalmak valla allahın işi rabbim ol değnce olucak

Merhaba beni de ekleyin lütfen :)
Yaş 27 bat 26 ocak
Buarada 3 aydir düşünüyoruz ama her ay yumurtlama günümde birlikte olamiyoruz ya ben bir yere gidiyorum yada ikimizden biri hasta oluyor.Enteresan ama ben gribe yakalandim güleyim mi aglayim mi bilmiyorum.

100 müü süpermiş

inşallah canım. zaten bizim bu tembelliğimizi değiştirebilecek tek mucize o minik melekler gibi geliyor bana

Canim yazdiklarini okuyunca hamilesindir diyesim geliyor :)
Ama bencede git bir test yaptir gebelik varsa hcg de cikacaktir..
beyaznane arkadasimizin bati 13 uydu ve dun cikti :)
tasinma faslinda kolayliklar diliyorum sakin yorma kendini birak baskalari yapsin :)

Seni cok iyi anliyorum.
Biz daha yeni basladik.
Fakat aylardir insanlarin dedi kodusu illallah dedirtti.
Kendi psikilojin icin kulak tikaman gerekiyor canim.
Kimseye bir sey aciklamak zorunda degilsin.
Birak herkes kendi merakiyla ugrassin.
Umudunu kaybetme.
Rabbim insaAllah nasip edecek.
Esinden Allah razi olsun ne guzel destek oluyor sana.
İnsaAllah bu emeklerinizin sonucunu alirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…