Dogru anladim bende degilmi? Baskasinin spermleri ile hamile kalmis gercekten.
Hic yorum bile yapmak istemiyorum. Dedigin gibi ne dini inancima ve yasayiz bicime yakisir nede sahsi goruslerime yakisir. Dusunmek bile istemiyorum :)
ayy inşallah hamişsindir :)) bence hemen bir test yap evde ya da kan tahlili.. çünkü yerleşme kanaması yaşayan bayan da çok, hiç kanaması olmayan da. bünyeden bünyeye değişen bir mevzu :)
inşallah cnm devamı gelmez artık mis kokulumu istiyorum bu ay oluruna bıraktım 3 ay tedavi gördüm klomen iğne filan yumoşlarım oldu çatladı ama bebişim gelmedi bu ay dr gitmedim aktara gittim eşime bana macun yaptı artı bana iki tane çay yaptı inşallah şifa olmuştur beklemek gün geçtikçe zorlaşıyo özlemim artıyo daha önce him yaşamadım direk kanamam olurdu şüphem var o yüzden allah herkeze tez zamnda versin kimseye karşı yüzünü düşürmesin valla dışarı çıkmak istemiyorum artık bebk sorularında bıktım ne zor işmiş hamile kalmak valla allahın işi rabbim ol değnce olucak
saol size de nasip etsin en son çare oldu benim için yıllar yılı her çareyi denedik şırıngalar ile hasretim son buldu...
Amacım reklam yapmak değil bunun reklamımı olurmuş asıl reklam bir sürü oto şuna buna para tuzağı değişik tedavi yöntemler ve daha neler neler baksanıza site de sperm bank reklamı şifasız ot reklamı ateş pahası tüp bebek reklamı yeterince var yardımcı olabileceksem de en son çare olarak düşünürseniz dedim evet hata yaptım kim yapmıyor ki ama ilk kez pişman olmadığım hata yaptım eşimde bebekleri kabul etti zaten onunla mutluyum şu an ve bir daha hiç anmadık zaten gerçek babası kim hiç görmedim de eşimin bu ikizler benim için hep öyle olacak öyle de kalacak
ben ben işteee ben ben istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbeni de katın aranızaaaa
inşallah cnm her ay umutla bekliyorum bebeğimi bugün eşime yapacağım suprizi bile düşündüm kanaman gerisi gelmeyince bu ay stres yapmadım eşimde olmassa halimiz vaktimiz var tüp bebek yaparız dedi saldım çayıra valla inşaah yerleşmedir cnm
Merhaba beni de ekleyin lütfen :)
Yaş 27 bat 26 ocak
Buarada 3 aydir düşünüyoruz ama her ay yumurtlama günümde birlikte olamiyoruz ya ben bir yere gidiyorum yada ikimizden biri hasta oluyor.Enteresan ama ben gribe yakalandim güleyim mi aglayim mi bilmiyorum.
100 müüsüpermiş
inşallah canım. zaten bizim bu tembelliğimizi değiştirebilecek tek mucize o minik melekler gibi geliyor bana
ben ben işteee ben ben istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbeni de katın aranızaaaa
evet canım öyle yapmış. kocası da varmış ayrıca. ben olmadığını düşünmüştüm. ben de öbür tarafta hesabını veremeyeceğim yüklerin altına girmek istemem. Allahım doğru yoldan ayırmasın, hesabımızı alnımızın akıyla vermeyi nasip etsin. nefse kapılmak çok kötü..
Merhaba canım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun ben cumartesi dr gittim 6 aydıf bebeğim olmadı dr dedi ki polikistik gibi duruyor dedi benim de adetlerim düzenli boyum 170 kilom 63 kilo ve adet düzensizliği yapıyor yazıyo ama bende bunlar yok polikistik regl 3 günü altdan muayene ederek söyledi kafam karışık
Allahım sana da minik bir melek nasip etsin inşallah
Canim yazdiklarini okuyunca hamilesindir diyesim geliyor :)
Ama bencede git bir test yaptir gebelik varsa hcg de cikacaktir..
beyaznane arkadasimizin bati 13 uydu ve dun cikti :)
tasinma faslinda kolayliklar diliyorum sakin yorma kendini birak baskalari yapsin :)
Seni cok iyi anliyorum.
Biz daha yeni basladik.
Fakat aylardir insanlarin dedi kodusu illallah dedirtti.
Kendi psikilojin icin kulak tikaman gerekiyor canim.
Kimseye bir sey aciklamak zorunda degilsin.
Birak herkes kendi merakiyla ugrassin.
Umudunu kaybetme.
Rabbim insaAllah nasip edecek.
Esinden Allah razi olsun ne guzel destek oluyor sana.
İnsaAllah bu emeklerinizin sonucunu alirsiniz :)
Hos geldin canim.
Listeye eklerim tabii ki.
Aksam pc'den guncelleme yaparim telefondan yapamiyorum malesef
Canim hic uzulme vardir bundada bir hayir.
İnsaAllah onumuzde ki ay tam gununde calismada olur bebiste gelir :)
Aslinda baskalarinin okuduklarini gorunce hic bir sey benim okuduklarim
Hah aynen canim.. Kucuk yaramaz kuzucuklarin pesinden kosturmak istiyoruz biz tek istemigiz bu
Hos geldin canim
Rabbim sana da nesip etsin insaAllah..
Kimsemizin kucagi bos kalmasin
Amin canim amin.. :26:
Hos geldin canim..
Acaba baska bir doktora mi gorunsen?
İnsaAllah sende yakin zamanda bebegine kavusursun
test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum bu hftada beklym zaten pazara gelio kırmızılar glmezse pazrtesi gider yptırrım ilk defa taşınıyorum taşınmaanın kolay yollarnı benmle paylşmk isteyn olursa çok sevnrm şmdiden hepnze teşkkrler :)
Biolojik babalarinin baska cocuklari da varsa ve sizin cocuklariniz Allah korusun onlarla bir sekilde tanisip yine Allah korusun bir sekilde cinsel anlamda yakinlasirsalar bunu hic dusundunuzu bilmiyorum..
Burada sizinle bunu tartismak isteyen hic kimse yoktur sanirim bu yuzden size nazikce iyi gunler diliyorum hoscakalin..
Canım altı ayda 4 dr gittim ilk defa bu kadar ilgili dr gittim yumurtlama sorunum mu var die düşünüyorum
test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum bu hftada beklym zaten pazara gelio kırmızılar glmezse pazrtesi gider yptırrım ilk defa taşınıyorum taşınmaanın kolay yollarnı benmle paylşmk isteyn olursa çok sevnrm şmdiden hepnze teşkkrler :)
Merhaba canım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun ben cumartesi dr gittim 6 aydıf bebeğim olmadı dr dedi ki polikistik gibi duruyor dedi benim de adetlerim düzenli boyum 170 kilom 63 kilo ve adet düzensizliği yapıyor yazıyo ama bende bunlar yok polikistik regl 3 günü altdan muayene ederek söyledi kafam karışık
amin allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinbiz geçen ay bebek düşünmeye başladık bat 3 ocaktı ama kırmızılaar el salladı tam günümde benden bundan sonrası için rabbimden sağlıklı ve en önemlisi hayırlı evlatlar diliyorum. bu arada benden bi gün öndesin düğün tarihinle:81::81:
Ah ah keske kolay yollari olsaBizde agustosun 25inde tasindik. Esim ve ben haric yardimcimiz yoktu. Temizliginden tut herseyi kolilemek ardindan kolileri bosaltmak... Herseyi ikimiz yaptik ve pertimiz cikti sanirim oyle deniliyor degilmi Allah kolaylik versin simdiden Ve insaAllah yeni evine bebeginle gidersin :)
ayy inşallah bebeğin seninledir güzel bir sürprizle müjdelersin eşine :)[/QUOT inşallah cnm tek duam tek beklediğim bebişim geçen eşime de diyorum o kadar mutluyum hiç pişman değilim sennle evlendiğime diyorum kv kp çok memnunum bide beşişim olsa dört dörtlük yaşamım olucak ditorum işte mevlam bir yerden sınıyo kullarını işllh müjdemi veririm bu ay deli olur herhalde öyle bişey olsa çünkü bu ay hiç beklemiyo cnm bnm yaaaaa
Hos geldin canim.
Evet malesef bir cogumuz bu konuyu herkesle paylasamiyoruz.
Bu yuzden insaAllah burada bir birimizin sirdasi oluruz.
Ve moral kaynagi oluruz.
İnsaAllah bu ay tutunmustur bebegin sana
Ve aynen dedigin gibi stres yapmamaya calis.
Biz kadinlar cok cabuk ve cok kolay etkileniyoruz.
Zor olsada kafamizin rahat olmasi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?