Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Dogru anladim bende degilmi? Baskasinin spermleri ile hamile kalmis gercekten.

Hic yorum bile yapmak istemiyorum. Dedigin gibi ne dini inancima ve yasayiz bicime yakisir nede sahsi goruslerime yakisir. Dusunmek bile istemiyorum :)

evet canım öyle yapmış. kocası da varmış ayrıca. ben olmadığını düşünmüştüm. ben de öbür tarafta hesabını veremeyeceğim yüklerin altına girmek istemem. Allahım doğru yoldan ayırmasın, hesabımızı alnımızın akıyla vermeyi nasip etsin. nefse kapılmak çok kötü..

ayy inşallah hamişsindir :)) bence hemen bir test yap evde ya da kan tahlili.. çünkü yerleşme kanaması yaşayan bayan da çok, hiç kanaması olmayan da. bünyeden bünyeye değişen bir mevzu :)

inşallah cnm her ay umutla bekliyorum bebeğimi bugün eşime yapacağım suprizi bile düşündüm kanaman gerisi gelmeyince bu ay stres yapmadım eşimde olmassa halimiz vaktimiz var tüp bebek yaparız dedi saldım çayıra valla inşaah yerleşmedir cnm

Merhaba canım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun ben cumartesi dr gittim 6 aydıf bebeğim olmadı dr dedi ki polikistik gibi duruyor dedi benim de adetlerim düzenli boyum 170 kilom 63 kilo ve adet düzensizliği yapıyor yazıyo ama bende bunlar yok polikistik regl 3 günü altdan muayene ederek söyledi kafam karışık

Biolojik babalarinin baska cocuklari da varsa ve sizin cocuklariniz Allah korusun onlarla bir sekilde tanisip yine Allah korusun bir sekilde cinsel anlamda yakinlasirsalar bunu hic dusundunuzu bilmiyorum..

Burada sizinle bunu tartismak isteyen hic kimse yoktur sanirim bu yuzden size nazikce iyi gunler diliyorum hoscakalin..

ayy inşallah bebeğin seninledir güzel bir sürprizle müjdelersin eşine :)

test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum bu hftada beklym zaten pazara gelio kırmızılar glmezse pazrtesi gider yptırrım ilk defa taşınıyorum taşınmaanın kolay yollarnı benmle paylşmk isteyn olursa çok sevnrm şmdiden hepnze teşkkrler :)

Hos geldin canim.
Listeye eklerim tabii ki.
Aksam pc'den guncelleme yaparim telefondan yapamiyorum malesef
Canim hic uzulme vardir bundada bir hayir.
İnsaAllah onumuzde ki ay tam gununde calismada olur bebiste gelir :)

100 müü süpermiş

inşallah canım. zaten bizim bu tembelliğimizi değiştirebilecek tek mucize o minik melekler gibi geliyor bana

Aslinda baskalarinin okuduklarini gorunce hic bir sey benim okuduklarim

Hah aynen canim.. Kucuk yaramaz kuzucuklarin pesinden kosturmak istiyoruz biz tek istemigiz bu

ben ben işteee ben ben istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni de katın aranızaaaa

Hos geldin canim
Rabbim sana da nesip etsin insaAllah..
Kimsemizin kucagi bos kalmasin

Amin canim amin.. :26:

Hos geldin canim..
Acaba baska bir doktora mi gorunsen?
İnsaAllah sende yakin zamanda bebegine kavusursun

Allahım sana da minik bir melek nasip etsin inşallah

amin allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin biz geçen ay bebek düşünmeye başladık bat 3 ocaktı ama kırmızılaar el salladı tam günümde benden bundan sonrası için rabbimden sağlıklı ve en önemlisi hayırlı evlatlar diliyorum. bu arada benden bi gün öndesin düğün tarihinle:81::81:

aynen dedikodu sen daha bebiş almıyomusun fazla bekletme olmaz sonra bebş sevelim artık delirtcekler beni bende daha yaşım küçükdiyorum 20 yaşındayım evet eşim kv kendi annem gibi ayırmıyorum hiç başından beri biliyor kv zaten o bile üzme kuzum kendini olur diyo inşallah cnm olur bu ay çok istiyorum ben 2 ay korundum sonra bıraktım iykide fazla korunmamışım ben bir sene düşünmüyodum bebiş ama eşim çok istiyodu onu kıramadım iykide bırakmışım

Canım altı ayda 4 dr gittim ilk defa bu kadar ilgili dr gittim yumurtlama sorunum mu var die düşünüyorum

Ah ah keske kolay yollari olsa Bizde agustosun 25inde tasindik. Esim ve ben haric yardimcimiz yoktu. Temizliginden tut herseyi kolilemek ardindan kolileri bosaltmak... Herseyi ikimiz yaptik ve pertimiz cikti sanirim oyle deniliyor degilmi Allah kolaylik versin simdiden Ve insaAllah yeni evine bebeginle gidersin :)

Anne olma ihtimalimden çok daha düşük olacağı kesindi bu ihtimalin evet kim olduğunu bilmesem de sperm babasının belki 100 belki 1000 tane de çocuğu olsa kısır eşimden hamile kalma imkanım yoktu ilginize teşekkür ederim niyetimde tartışmak hiç bir zaman olmadı bazı değer yargılarımı yıkmış olabilirim ama yıktığım yerden yeniden sağlam temellere inşaa etmek için çabalıyorum artık...Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim Allah yolundan şaşırtmasın sizlere bol bol çocuklar nasip etsin inşAllah

Canım altı ayda 4 dr gittim ilk defa bu kadar ilgili dr gittim yumurtlama sorunum mu var die düşünüyorum

Hepsi ayni seyimi soyledi peki?
Yumurta takibi filan yapiliyor diye duydum.
Net biglim yok ama onu bir arastirsan sonuc elde edebilirsin belki?
Herseyden onemlisi moralibi bozma.
Sıkınti yapma kendine..
Tip artik cok ilerledi

konu ne taşıma olursa olsun tek felsefe "sen planlamaları yap koca taşısın " arada bir hafifcecik olan şeyleri götürürsün market alışverişlerinde bile ben en hafifinden 1 en fazla 2 sini alırım gerisi kocama o da her seferinde " erkek zaten ne yapsın perde assın poşet taşısın, yüksek yerden onu bunu indirsin" diye güler geçer bana

şaka bir yana kutuların üzerine içlerinde ne varsa kısa kısa yazmayı unutma canım. o zaman hangi kutu hangi odaya aitse oraya konuluyor, daha rahat oluyor :)))

nadir olabiliyomuş cnm bende öyleyim 26 günde bir adet oluyorum 3 ay öncesi dr gittim sen pkolusun dedi ne dedim bnm adet düzensizliğim yok ki dedim olabiliyomuş hiç aklıma getirmedim bile pkoyu bende alttn muayne olmuştum inşallah cnm sende bende tüm isteyenler kavuşsun bebişine boş kalmasın göbişlerimiz

ayy inşallah bebişlerimiz de öbür ay gelir de hamişlikte de aynı tarihlerde oluruz :)

ayy inşallh canım ya uzun zamndr taşnmak istiyordk sonunda olck bebelte uzun zmndr istiyorz inşlh oda olur bu ev bna hayrlı uğurlu olur inşlh :)

Hosbulduk cnm. bende ilacla korunuyordum. İlaci 3 yil kullanip biraktigi ilk ay hamile kalan arkadaslarim var. hayirlisi bakalim. bilmioyorum bi kac gundur goguslerim fln agriyo. daha 10 gun olmasina ragnen. hayirlisi bakalim ins hepimize saglikli sihhatli bebekler nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…