Kizlar benim kasik agrilarim azaldibata 3 gun kaldi ama adete olacagim zaman gogusleeim tamamen agrir ve siserdi simdi ise sislik az ama uclari cok axiyor gogus etrafim koyulasti damar goruyorum ama bu arami cikti bilmiyorum Allahim yardim et bize:18:[/
İnsallah hamilesindir cnm:) bat a da az kalmis yarin falan bi test yapabilirsinn merakini gidermis olursunn hemde guzel bi haber varsa erken kutlarizz hepbirlikte:))
Pdikolojik krarirmi ya o zamn bariz gozum kararmis:)damar var ama simdimi cikti bilmiyorum ama bezeler belirginledip gogsum loyulssti
Psikoloji öyle bişeyki canım hormonları bozar kararmada yapabilir
baska topiklerde yazan bayanlar var okudunmu bilmem ama biriyle yakınlasıyor iç çamasırına boşalıyor adam
buda karnım şişti midem bulanıyor hamilemiyim spermler yürürmü vajinama diyor
cünkü psikolojisi ona endekslenmiş beyin öle sinyal yolluyor karnı büyüyor hissi veriyor mideside bulanabiliyor
oysa yok öle bişey canım
hatta hamilelik düsünen cogu arkadasımız tüm belirtileri yasadı regl oldu burda ve diger topiklerde
hamilesindir inş canım umudunu kaybetme ama cokta ümitlenme
ben hamilesin diye düsünüyorum bunu söyliyim
Bende umitlenmemeye calisiyorum zor olsada:) ama olsa cok iyi olur insallah tum bebek isteyenler kavusur psikoloji konusunda cok haklisin canim hersey beyinde bitiyor insallah gercektir
Kızlar bu sayfaya nolmul ya pembeleşmiş bende.sizde nasıl
kızlarr hepinize günaydınnnn geçen hafta perşembeden beri yokumm varmı güzel haberlerrr :)))
benden haberler karışık yardımınıza ihtiyacım var kızlar şimdii
benim böbreklerim ağrıyordu ya hanii doktora gittim sorunumu anlattım idrr yollarında enfeksiyon olabılır dedı ve bende dedım ki yanlız ilacı veri,nde biz eşimle korunmuyorum sat 15 ocaktı dedim oda bana o zmana gebelik şüphesi var dediii ona göre ilaç verdi benim bat 12 şubat 2 günüm kaldı
ama göğüslerimde ve kasıklarımda ağrılar varrrr bu ağrılar adet habercisi mi yoksa gebelik belirtisi olabılır mı bunu yaşayan var mı kızlar ben adetim geçince mi test yapayım kafam karmakarışık
mehtap ikimizde nolmuş buraya yaa yazmışız aynı anda:)
adetine 2 gün kalmış yarın sabah ilk idrarla yaparsan varsa çıkar bence
günaydın kızlar adet belirtim hiç yok sadece sağ kasğmda ağrılar var bide meme ucum acayip kaşınıyor bide belimde çok ağrıyor :)
bat 13/02 inşlh adet olmam
günaydın canım inşallah adet olmazsınnn
benim belirtiler var belim ağrıyor sap kasığımda ağrı var ve göğüslerim çok hassaasssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?