Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ama benim anlamadim sey nu kaynayan sucun icinemiatiyon 5 dak kynatiyon yoksa soguk suyun icinemi tiyon yapiyom ama emin olamadim gene

bu arada kızlar benim prolaktin hormonum yüksek çıkmştı geçen ay adetmde yaptrmştm testi bu hormonu yuksek olanlar hamile kalamazmış bnmkide bi umut işte

LH hormonumu canım doktor banada yaptı ama reglm bittigi gün :26:
okuduguma ve arkadasların söyledigine göre reglinin 3yada4.günü yapılırmıs :26:
sen nezaman yaptırdın ve kac cıktı canım

Gunaydin canlarim bol bebisli gunler bugunu saymazsam bata 2 gun kaldi gerilim filmine dondu hayatim

cnm bn adetn 3.günü devltte yaptrdm sabh gttm öğlenden snra çktı sonuç bütün hormon testlermn yapıldı sadece prolaktnim yuksek çıktı süt hormonuymuş gebeliği englliyomuş bu cmrtesi doktora randevu aldm ilçla düşüyormş galiba ama bnm midem bulanıo başmda dönuyo ara ara biliyorm olmaz ama umut işte

sonuçlarım total testesteron 0,202 estradiol(e2)24,25 prolaktin 62,65 kortizol 33,53 progesteron 0,897 insülün açlık 8,53 fsh 5,96 lh 6,42

Canim öyle bir sey ben yasamadim o yüzden ne desem yalan olur :S
Yine de belkide emin olmak icin 13ünü beklesen mi acaba bilemedim ki canim?

İnşallah ben yanılmıyorsam canım yaa bat10Şubat bekliyorum
Canim sen adet oldun mu ki bu kadar üzülyüorsun?

Amin canim insaAllah.
Canim ben hic bir belirti yasamadim.
Sadece su gibi akintim geliyordu.
Iki sefer minzi gibi beyaz bir seyler geldi.
Onun haricinde hep su gibi.
Ama bu herkeste ayni mi oluyor bilemem.
Sadece bende daha önce hic olmamisti.
Beyz minzi gibi gleince adetim sökülmeye calisiyor sanmistim.
InsaAllah sende de bebisten kaynaklanan bir akintidir canim.

canım herşeyin hayırlısı. Allah yardımcınız olsun. Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. bak ne güzel bebeğin de olacak. üzme kendini. rızkı veren Allahtır

Allah razi olsun canim.
Dua ile bekliyoruz.
Hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah.

selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır takip ediyorum konuyu nihayet yazabildim :) siz benim hi,kayemi bilmeseniz de ben çoğunuzunkini biliyorum ben de dahil olabilirm artık :)

Aramiza hos geldin o halde :)
Hikayeni anlatta bilelim bizde :)

Ya bilmiyorum hep cocuk umuduyla bekliyorum.
Hos artik umudum yok.
Canim illa ki hepimizin icinde o ümit var.
Rabbim insaAllah gönderecek sana da bebegine.

İyi geceler kızlar adetime 3 gün kaldı ovülasyon testimde 2. Çizgi hala çıkıyor ben bişey anlamadım kafam karıştı

Iyi geceler canim nasilsin?
Ovulasyon testlerini bu ay kullanacaktim ben ama gerek kalmadi.
Zaten az kalmis bat gününe insaAllah idrar testinde de cikar gebe isen iyi haberlerini bekliyoruz :)

yaklaşık 1 ay önce 27 haftalık bebeğim melek oldu herşey yolunda giderse bende şubat sonunda hamilelik planlıyorum ...

Canim ya
Allah sabi versin.
Nasil olduda kaybettin bebegini
Rabbim insaAllah hayirlisiyla saglikli sihatli tekrarini nasip etsin insaAllah..

mrrhaba arkadaslar ben dun incir kuru ve bal tarcin corek otu kurune basladim ikidine ayni anda baslayip faydasini goren varmi yada bilgisi olan yardimci olursaniz sevinirim...

Canim ben bu kurlari hic denemdim ama faydasini gördüm diyenleri cok okudum.
InsaAllah sende göreceksin faydasini.

şu pko ne illet bir şey adet oldum diye sevindiriyor insanı sonunda diyebildim

Canim benim ablam da pcolu ama iki tane aslan gibi oglu var.
Zor ama imkansiz degil canim.
InasAllah sende kavusacaksin bebegine.

Selam canim.
Cok az kalmis bata.
Ben hic bir sey hiss etmemistim o yüzden hiss ettigin agrilarin icin bisey diyemiycem.
Ama Allahtan temennimiz insaAllah bebeginden kaynaklandigi :)

kendinize iyi bakın bacılar. bir daha girmeyi düşünmüyorum taki hamile kalana kadar. hoşçakalın.
herşey gönlünüze göre olsun

Canim benim
Rabbim insaAllah seninde yüzünü güldürecek.
Birde böyle dene bakalim.
Ben seni anliyorum.
Ben de bu ay gelmeyecektim eger olmasaydi.

Gunaydin canlarim nasilsiniz bata 3 gun kaldi ama iyce umutkarim bitti sanki agrilarimda bitti rabbim bebislerimizi ver bize...

Hadi hayirlisi canim insaAllah bebegin tutunmustur sana.

Öyle canim yillardir bekleyenler var.
Rabbimin imtihani herkeste baska iste.
InsaAllah onlarada bizlere de hepimize nasip olur.

Mrblar öncelikle bebek sahibi olmak istiyorum dun ilk calismalara basladik yalniz yumurtlama donemim coktan gecti suan subat 3du yumurtlama tarihim hamile kalma ihtimalim varmi sizce kizlar cok heycan yptim

Hos geldin canim.
Rabbim ol desin yeter ki.
En imkansiz dedigimiz anlarda oluyor bazen.
InsaAllah senin de bebegin tutunur sana.

Amin canim insaAllah bebegine kavusacaksin sende.
Burasi benim ilk göz agrim.
Tek basina beklerken bir sürü arkadsalarim benimle bekledi.
InsaAllah burada son kisi yazana kadar bende sizlerle beklemeye calisacagim.

halaa bebegimin kalp atışlarını duymaya gitmedim:26: çok heycaNLIyım 18inde duyacagım inşallah

Hadi hayirlisi canim insaAllah 18inde kalp atislarini da duyarsin :)

Günaydın kızlarrr

hayırlı günler kızlar günaydın

günaydın kızlarrrrr

Kızlar bu sayfaya nolmul ya pembeleşmiş bende.sizde nasıl

nolmuş buraya yaaa kimse kalmamış. 15 gün pek giremedim herkes dağılmış.

Günaydinlar arkadaslar :)
Cemrecim nasil pembelesmis burasi anlamadim :)

günaydın nihayet 5 ay sonra adet görebildim yarım 3 günü doktora gideceğim inşallah
hayırlı bir ay olur bizim için

Hadi gözün aydin canim.
InsaAllah bu sefer hersey yolunda gider.

Canim insaAllah bebegin tutunmustur sana.
Ben belirti yasamadigim icin ne desem yalan olur.

günaydın kızlar adet belirtim hiç yok sadece sağ kasğmda ağrılar var bide meme ucum acayip kaşınıyor bide belimde çok ağrıyor :)
bat 13/02 inşlh adet olmam

Canim nasilsin?
Hadi bakalim insaAllah cok az kaldi.
Iyi haberlerini bekliyoruz canim.

gunaydin kizlar cepten giriyorum o yuzden gec yazarim haberiniz olsun nasilsiniz bakalim

Selam canim nasilsin?

sonuçlarım total testesteron 0,202 estradiol(e2)24,25 prolaktin 62,65 kortizol 33,53 progesteron 0,897 insülün açlık 8,53 fsh 5,96 lh 6,42

benim de prolaktinim yüksek çıkmıştı 42.. doktor bana dostinex diye bi ilaç verdi kullandım ama düştü mü bilmiyorum hamile kalmak istiyorum..ayrıca hamile kalamazsın diye birşey yok bana doktor bu şekilde de hamile kalabilirsin stres vs etkilemiş olabilir demişti...ayrıca çok yüksek prolaktinde endokrine görünmek ve mr çektirmek gerekmiş de ben korktum doktor da çok yüksek değil diyince...umarım hepimiz hamile kalırız
bugünler yumurtlama günlerim sanırım ve dikkatimi çeken burnumu silerken burun kanaması vardı...yumurtlama belirtisi mi acaba öyle bişey duymuştum ama???

Canim kasik agrilarim azaldi benim bel ve rahim ustu sancilarim var goguslerim sis degil sadece uclari aciyormu kasintimi cozemedim sogan suyunu bekliyorum

Kizlar gunaydin bata 3 kaldi. Bugun test yapiyim dedim belli belirsiz bi cizgi cikti sanki 5 dk icinde ama goz yanilmasi olma olasiligida var tabi sizlerdende yorum bekliyorum :)

Son düzenleme:
Canim kasik agrilarim azaldi benim bel ve rahim ustu sancilarim var goguslerim sis degil sadece uclari aciyormu kasintimi cozemedim sogan suyunu bekliyorum

Sogan suyunu bekliyorum derken canim?
Bat tarihin gecsin test yap ondan sonra sogan suyuna basla canim?

Ben de şubatta hamile kalmak istiyorummmmmmmmmmmmm
Ayyyy SECİDOM da burdaymışşşşşşşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…