Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Evet kuzucum bende burdayim hosgeldin canim cok seker buradakiler bizim kizlar gibi herkss dokuyo ortaya:)))

formdakii herkes çokkk tatlı canım.. bizim formun ölüden farkı yok şu an :) hoşbuldum tatlım sağolllllllllllllllll.. ben de konu konu dolaşıyom işteeeeeeeee

eveeett ikinci çizgi var gibiiiiiiiii

çok belli belirsiz canım yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene ya da kan testi yaptır..

Canim gölge var sanki ya
InsaAllah bebegin yoldadir canim.
Ya bat günü tekrar yap canim.
Yada kan tahlili yaptir?

Teşekkür ederim kizlar ins bebis yoldadir.
Buraya yuklerken foto kalitesi dusuyo sanirim telden bakiyorum fotolara daha belirgin ama burdan bakiyorum pek gözükmüyor bat gunu tekrarliycam testi ins koyulasir

Buraya yuklerken foto kalitesi dusuyo sanirim telden bakiyorum fotolara daha belirgin ama burdan bakiyorum pek gözükmüyor bat gunu tekrarliycam testi ins koyulasir

ben bilgisayara indirip baktım cnaım..o diğer çizgi olması gereken yerde piksel farklılığı vardı yani çizgi var gibi ama tekrarla yinede hayırlısı inşallah..

Test yapmaya korkuyorum adet olunca sogan kuru uygulayacagim canim

Adet olursan tabi

Ben de şubatta hamile kalmak istiyorummmmmmmmmmmmm
Ayyyy SECİDOM da burdaymışşşşşşşş :))

Hadi hayirlisi canim insaAllah seninde yüzün güler bu ay :)

Canim evet PC de daha farkli cikiyor gercekten.
Kendi testimden biliyorum.
InsaAllah canim 3 gün sonra daha belirgin cizgiyi görelim hadi

kızlaaarr var mı yeni hamiş haberi heyecanla bekliyorum
listeria canım yaptın mı bugün test

kızlaaarr var mı yeni hamiş haberi heyecanla bekliyorum
listeria canım yaptın mı bugün test

Yaptim yaptim fotosunu bile koydum onceki sayfada normalden burda daha az gorunmesine ragmen sen nasil yorumliycaksin bakalim :)

Son düzenleme:
formdakii herkes çokkk tatlı canım.. bizim formun ölüden farkı yok şu an :) hoşbuldum tatlım sağolllllllllllllllll.. ben de konu konu dolaşıyom işteeeeeeeee

Hihi tesekkür ederiz canim

Burada üc ay benimle bekleyenler oldu.
Hepsinden Allah razi olsun yalniz birakmadilar.

InsaAllah sizlerde o mutlu habere ulasacaksiniz.

ama benim anlamadim sey nu kaynayan sucun icinemiatiyon 5 dak kynatiyon yoksa soguk suyun icinemi tiyon yapiyom ama emin olamadim gene

tatlımm 4tane keci boynuzu kırıyorum cezveye koyuyorum 2bardak su koyuyorum kısık ateste 20 dk demleniyor.
Sonra da bardağa koyuyyp eşime içiriyorum akşamlarıı inşallah şifa olur bizlereeeeeeeeeeee.

Yaptim yaptim fotosunu bile koydum onceki sayfada normalden burda daha az gorunmesine ragmen sen nasil yorumliycaksin bakalim :)

bebek geliyoooooooooooooorrrr.. yarın yine ilk idrarla tekrarla göreceksin nasıl daha belirgin olduğunu

Canim insaAllah listeria'yi da senin topice terfi edecegiz gibi görünüyor

evet canım bir de benim testin aynısı.. benim de böyle çıkmıştı hatırlıyorsanız

bebek geliyoooooooooooooorrrr.. yarın yine ilk idrarla tekrarla göreceksin nasıl daha belirgin olduğunu

evet canım bir de benim testin aynısı.. benim de böyle çıkmıştı hatırlıyorsanız

Evet canim senin testinin fotografini bulmaya calistim bakcaktim ama bulamadim

efulim evet cnm dün adet oldummm tutmaıd asılamam malesefff

eses canim senin konuna da baktim üzüldüm bence canim ama Rabbim büyük insaAllah bir dahakine nasip olacak..
hemen tüp bebege mi geciliyor yoksa nasil bir tedavi uygulanacak?

listeria mervecim tebessüm ettim suan gercekten ayniymis testler

vlla canım bn sonucumu aldm doktora göstermedm dha sadece duyduklrmdn okudklarmdan olmıcağnı düşündüm evet stres o günkü ruh halin herşy etkiliomuş o yuzden tekrarını istiyolar hep. bzmki çok yuksek değil allhtn bnce sen tekrar testi yaptır düşmüştür inşlh beyin le alakalıymş bu hormon o zmn sen ilacın bttyse tekrar test yaptr eğer hala yükskse mutlkaa çektir mr ı korkma herşy bebek için sağlklı olmamz gerekiyor
burun kanamsyla ilgili hçbişy duymadk cnm malesf yumurtlamayı sadece akıntyla anlıyorm bn bide ovlsyon testi varmş bn hç ypmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…