Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ben de şubatta hamile kalmak istiyorummmmmmmmmmmmm
Ayyyy SECİDOM da burdaymışşşşşşşş :))

hoşgeldin canım inşalllaaahhh kalırsın hepimiz kalırızzz

Teşekkür ederim kizlar ins bebis yoldadir.
Buraya yuklerken foto kalitesi dusuyo sanirim telden bakiyorum fotolara daha belirgin ama burdan bakiyorum pek gözükmüyor bat gunu tekrarliycam testi ins koyulasir

benim bata bugünü saymazsak 2 gün var acaba bende yapsam mı sabahhh çıkarmı benimde hayalet çizgi felan

hoşgeldin canım inşalllaaahhh kalırsın hepimiz kalırızzz

benim bata bugünü saymazsak 2 gün var acaba bende yapsam mı sabahhh çıkarmı benimde hayalet çizgi felan

Bence cikar canim benim bat 13 ü.
Zaten daha var belki cikmaz diye rahatca yaptim sende stres yapma eglencesine yapiyomus gibi yap ins senin kopkoyu cikar

kızlar rüyamda adet olmuştum afedersinz işiyordum ve işerken geliyordu baya bi hemde inşlh iyiye işarettr interttn baktm farklı yorumlar var
Ebu Said El-Vaiz’e göre; bir kadın Adet olduğunu görse, eğer kısır ise çocuğu olur en çok bu yorumu beğendim

ben rüyaların haber verdiğini düşünüyorum canım :26: hamile kalmadan 1 ay önce bir rüya görmüştüm, anlamı da erkek bebek müjdesiydi

ben rüyaların haber verdiğini düşünüyorum canım :26: hamile kalmadan 1 ay önce bir rüya görmüştüm, anlamı da erkek bebek müjdesiydi

ay canım ben bebek düşündüğümden beri sürekli rüya görüyorm ama en çok bu ay gördüm bndede yorumlara bktğmda hep erkek bebek diyor nasip kısmet inşlh güzl haberler verrm 13 ünde olmzsam inşlh cuma test ypcm

hadi bakalım inşallah güzel haberler olsun

sonuçlarım total testesteron 0,202 estradiol(e2)24,25 prolaktin 62,65 kortizol 33,53 progesteron 0,897 insülün açlık 8,53 fsh 5,96 lh 6,42

canım cok saol benimde LH :4.5 FSH:5.4 reglinin son gününe göre normal sanırım yada düsük :26:

buarada olmaz diye bişey yok canım aslında heran hersey olabilir hamile olabilirsinde yeterki rabbim ol desin inş vardır

birkaç saat tutup yapsan olur sabah ilk idrar şart değil vücudunda idrarın biraz beklemiş olması önemli canım

akşam eve giderken alayım sabah yapayım o zaman canım çünki ben üşüttüğüm için sık sık tuvalete gidiyorum 2-3 saat durmaz heralde ne olurr dua edin korkuyorum test yapmaktan çıkkmayacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…