sağol cnm inşlh bu ay bnde senın gbi mutlu haberi alırım
ben hemen atıyım sana
canım banada var gibi geldiiii
Ben de şubatta hamile kalmak istiyorummmmmmmmmmmmm
Ayyyy SECİDOM da burdaymışşşşşşşş :))
Teşekkür ederim kizlar ins bebis yoldadir.
Buraya yuklerken foto kalitesi dusuyo sanirim telden bakiyorum fotolara daha belirgin ama burdan bakiyorum pek gözükmüyor bat gunu tekrarliycam testi ins koyulasir
hoşgeldin canım inşalllaaahhh kalırsın hepimiz kalırızzz
benim bata bugünü saymazsak 2 gün var acaba bende yapsam mı sabahhh çıkarmı benimde hayalet çizgi felan
Ay mervecim insallah bu test banada ugur getirir. Senin bebisin gibi benim bebisimde insallah benimledir
kızlar rüyamda adet olmuştum afedersinz işiyordum ve işerken geliyordu baya bi hemde inşlh iyiye işarettr interttn baktm farklı yorumlar var
Ebu Said El-Vaize göre; bir kadın Adet olduğunu görse, eğer kısır ise çocuğu olur en çok bu yorumu beğendim
ben rüyaların haber verdiğini düşünüyorum canım :26: hamile kalmadan 1 ay önce bir rüya görmüştüm, anlamı da erkek bebek müjdesiydi
ay canım ben bebek düşündüğümden beri sürekli rüya görüyorm ama en çok bu ay gördüm bndede yorumlara bktğmda hep erkek bebek diyor nasip kısmet inşlh güzl haberler verrm 13 ünde olmzsam inşlh cuma test ypcm
Kizlar gunaydin bata 3 kaldi. Bugun test yapiyim dedim belli belirsiz bi cizgi cikti sanki 5 dk icinde ama goz yanilmasi olma olasiligida var tabi sizlerdende yorum bekliyorum :)Eki Görüntüle 970595 Eki Görüntüle 970593
Kizlar gunaydin bata 3 kaldi. Bugun test yapiyim dedim belli belirsiz bi cizgi cikti sanki 5 dk icinde ama goz yanilmasi olma olasiligida var tabi sizlerdende yorum bekliyorum :)Eki Görüntüle 970595 Eki Görüntüle 970593
canım bende gördüm inş yanlış görmüyoruzdur şimdiden tebrik ederimm
ayy cnm yaaaa hamilesinn yaa baya bayaa çzigii varr ordaaa:))
cokk cokk tbrikk ediyoerummmm seniii:)
teşekkür ediyorum kızlar bikaç gün sonra yeniliycem inş daha belirgin olur
Bence cikar canim benim bat 13 ü.
Zaten daha var belki cikmaz diye rahatca yaptim sende stres yapma eglencesine yapiyomus gibi yap ins senin kopkoyu cikar
canım benimm yaa çok sağoll Allah binkere razı olsun inşalllaahhh çıkarr akşam yapsam olmaz heralde dimi
sonuçlarım total testesteron 0,202 estradiol(e2)24,25 prolaktin 62,65 kortizol 33,53 progesteron 0,897 insülün açlık 8,53 fsh 5,96 lh 6,42
birkaç saat tutup yapsan olursabah ilk idrar şart değil vücudunda idrarın biraz beklemiş olması önemli canım
akşam eve giderken alayım sabah yapayım o zaman canım çünki ben üşüttüğüm için sık sık tuvalete gidiyorum 2-3 saat durmaz heraldene olurr dua edin korkuyorum test yapmaktan çıkkmayacak diye
İnsallah bebegin seninledir canim benim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi saglasin
canım benimm yaa çok sağoll Allah binkere razı olsun inşalllaahhh çıkarr akşam yapsam olmaz heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?