birkaç saat tutup yapsan olursabah ilk idrar şart değil vücudunda idrarın biraz beklemiş olması önemli canım
canım cok saol benimde LH :4.5 FSH:5.4 reglinin son gününe göre normal sanırım yada düsük :26:
buarada olmaz diye bişey yok canım aslında heran hersey olabilir hamile olabilirsinde yeterki rabbim ol desin inş vardır
akşam eve giderken alayım sabah yapayım o zaman canım çünki ben üşüttüğüm için sık sık tuvalete gidiyorum 2-3 saat durmaz heraldene olurr dua edin korkuyorum test yapmaktan çıkkmayacak diye
Amin canım inşallahhh allah isteyen herkeze nasip etsin
bence sabah yap ki daha belirgin olsun canım
Selam kizlar.. Insaallah bu ay bende buraya hamileyim diye yazarım ya hayırlısıyla.. Cok istiyorum daha yeni evliyim küçüğüm filan ama cok istiyorum.. Batım ayın 23ü erken gebelik testi diye birşey duymuştum.. Onu ne kadar önceden yapabiliyoruz? Geçen ay doktora gittiğimde folik asit vermişti doktor ama bu benim cok kötü iştahımi açtı ya 10 günde filan 2 kilo aldım. Bende dün hapı almayı bıraktım yanlış mi yaptim acaba? Niye bilmiyorum ama ben bu ay cok umutluyum yaa. Allahın izniyle ben ve bütün isteyen herkes sağlıklı ve sıhhatli bebeklere kavuşur insaallah.. Cok dua ediyorum... Rabbim dualarimizin kabulünü nasip eder insaallah..
Amin canım inşallahhh allah isteyen herkeze nasip etsin
amin canım inşallah hepimize:))
bence sabah yap ki daha belirgin olsun canım
inşallahhhh canımmkorkma inşallah çıkar
merhaba kızlarhayırlı günler diliyorum nasılsınız bakalım sohbetinize katılabilirmiyim
Selam kizlar.. Insaallah bu ay bende buraya hamileyim diye yazarım ya hayırlısıyla.. Cok istiyorum daha yeni evliyim küçüğüm filan ama cok istiyorum.. Batım ayın 23ü erken gebelik testi diye birşey duymuştum.. Onu ne kadar önceden yapabiliyoruz? Geçen ay doktora gittiğimde folik asit vermişti doktor ama bu benim cok kötü iştahımi açtı ya 10 günde filan 2 kilo aldım. Bende dün hapı almayı bıraktım yanlış mi yaptim acaba? Niye bilmiyorum ama ben bu ay cok umutluyum yaa. Allahın izniyle ben ve bütün isteyen herkes sağlıklı ve sıhhatli bebeklere kavuşur insaallah.. Cok dua ediyorum... Rabbim dualarimizin kabulünü nasip eder insaallah..
merhaba kızlarhayırlı günler diliyorum nasılsınız bakalım sohbetinize katılabilirmiyim
Cumartesi 11e özel hastaneye randevumu aldım. Bebeğimin kalbini dinlicem inşallah:)
İnternette araştırdım. Doktorum iyiymiş :)
İnşallah iyi çıkar:)
Kızlar normal ultrasondan mı dinleniyor??
Cumartesi 11e özel hastaneye randevumu aldım. Bebeğimin kalbini dinlicem inşallah:)
İnternette araştırdım. Doktorum iyiymiş :)
İnşallah iyi çıkar:)
Kızlar normal ultrasondan mı dinleniyor??
hoşgeldin :)
evet canımkarnından bakarken makinanın sesini açınca duyuluveriyor
hosbuldum nasılsınız bakalım
iyi işte yatıyorum öyle.. sen nasılsın :)
hoşgeldin :)
evet canımkarnından bakarken makinanın sesini açınca duyuluveriyor
Benim devlet hastanesi maceram var da canım o yüzden bu kez özele randevu aldım.özel doktorun mu canım?:44::44::44::44::44:
oohh en güzeli cnm,ben de yemege babamları cagırdım karnıyarık yapıorum
İyi o zaman kolaymış:)
Benim devlet hastanesi maceram var da canım o yüzden bu kez özele randevu aldım.
Off kizlar yarin ise basliyorum yillik izindeyim boraz ev temizleyeyim dedim kasiklarimin agrisi cogaldi dinlene dinlene yapiyorum yaslilar gibi elifim yada yusuf ummu geliyor insallah
eline sağlık :)
evet çok kolay
aman dikkat et :26: hemen uzan ağrın çoğaldığında.. hamilesin değil mi?
eline sağlık :)
evet çok kolay
aman dikkat et :26: hemen uzan ağrın çoğaldığında.. hamilesin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?