Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ayy agzindan bal damliyor yok degilim bata 2 gun kaldi belkide psikologik bilmiyorumki benimki kuruntumu olursa bebiaperimin ismi

aynı kendimi gördüm de anlattığın şeyde :26: benim de kasıklar o durumdaydı çünkü şimdi şimdi daha az ağrım olmaya başladı :26: inşallah hamilesindir.. ne zaman yapacaksın test

hosbuldum saol tatlım nasılsın bakalım

çok iyiyim valla canım test yaptım bu sabah ekledim buraya çok silik çizgiyi benle birlikte arkadaşlarda gördü bikaç gün sonra tekrarlıycam inş daha belirginleşir.
sen nasılsın canım? bu ilk aşılamamıydı?

aynı kendimi gördüm de anlattığın şeyde :26: benim de kasıklar o durumdaydı çünkü şimdi şimdi daha az ağrım olmaya başladı :26: inşallah hamilesindir.. ne zaman yapacaksın test

Dogunca gormeyi dusunuyorum:))) cok korluyorum cunku ben bilmiyorum ya bata yaklastikca goguslerimin ageisi azaldi hatta agrilarim azaldi oyle metal tadida yok agzimda sadec yoruldummu lasiklarim agriyor sadece son 2 gunde vajinada kasinma basladi boyle kasinma gibide degil ondan umudum yok

ayy insallah hamissindir silik olanlar hamile oluyo genelde.
bende silik milik hicbisi cıkmadııı malesef adetim :26:

ayy insallah hamissindir silik olanlar hamile oluyo genelde.
bende silik milik hicbisi cıkmadııı malesef adetim :26:

canım okudum konunu üzüldüm ondan sordum ilk aşılamamıydı diye rabbim en doğru zamanı biliyo hayırda ondan şer de umutsuzluğa kapılmak yok tamammı

yooo herkeste dediğin şeyler olmayabiliyor canım.. bak efulim arkadaşımız hamile.. onda da hiç belirti olmamış hatta adet düzeni bozulduğu için geciktiğini düşünüyordu, bildiğim kadarıyla hala da öyle tam bi belirti yaşamıyor.. kişiden kişiye çok değişen bir durum :) o yüzden kırmızılar gelmedikçe ihtimal vardır :)

canım okudum konunu üzüldüm ondan sordum ilk aşılamamıydı diye rabbim en doğru zamanı biliyo hayırda ondan şer de umutsuzluğa kapılmak yok tamammı

dün cok yıkıldım,bugün daha iyiyim ailemde gelcek sevindim mutluyum.
rabbim kısmet ederse olur inanıyorum elhamdülillahh cnm cok saollll.
sende yaz mutlaka bebisin olur dilerimmmmm.ilk asılamamdı evettt

Cok saol haklisin ama bazen insan yoramiyor insallah bebisim ve bebislerimiz gelir seninkide sag salim dogar

bakalım bu ay da deneyeyim olmazsa test yaptırırım yumurta takibi yapmıştım bi problem yok demişti...Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

hoşgeldin canım inmşallahhh hepimizin istediği olurr . bu arada bende yeni evliyim ama istiyoruzz işte folik asit sen mi istedin doktorundan hani hamile kalmadan önce içen oluyor çünki?

Hoşbuldum canım. Doktor kendisi verdi. Gebelik düşünenlere 2-3 ay öncesinde veriyoruz dedi. Sen kaç aylık evlisn canım ve kaç yaşındasın?

Kizlar ibrahim saracoglunun sitesinde inceledim eger kist miyom falan yok yumurtlama ve catlamada sorun varsa incir kurunu mutlaka yapn ve inceleyin kucuk bir tavsiye olsun iatedim ben bu ay hamis degilsem yapicam

ay ne sohbet ne sohbet kızlar hızınıza yetişemiyorum vallahi karnım ağrıyor sanırım adet olucam ama bir türlü olamadım :26:

Kizlar ibrahim saracoglunun sitesinde inceledim eger kist miyom falan yok yumurtlama ve catlamada sorun varsa incir kurunu mutlaka yapn ve inceleyin kucuk bir tavsiye olsun iatedim ben bu ay hamis degilsem yapicam

peki öncesinde soğan kürü gerek varmıymış yoksa direk incir mi öneriyor.

ben pek anlamıyorm cnm değerlerden ınterntten arştr aralıklarını ona göre yuksekliğini düşüklüğünü bulursun
inş vardır cnm sağol cumaya kadar beklicem bakalm nasip

geçen hafta salı günü sanırım hani erken gebelik testleri varmış şüpheli ilşkiden 3 gün sonra çıkıyormuş ondan aldım bende yaptım negatif çıktı bende yoktur dedim o zaman

okadar erken hiçbir gebelik testinin göstericeğine inanmıyorum yumurta döllense bile rahme düşmesi en az bir haftayı buluyormuş zaten en erken adete 3 gün kala öğrenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…