Ayy agzindan bal damliyor yok degilim bata 2 gun kaldi belkide psikologik bilmiyorumki benimki kuruntumuolursa bebiaperimin ismi
hosbuldum saol tatlım nasılsın bakalım
aynı kendimi gördüm de anlattığın şeyde :26: benim de kasıklar o durumdaydı çünkü şimdi şimdi daha az ağrım olmaya başladı :26: inşallah hamilesindir.. ne zaman yapacaksın test
çok iyiyim valla canım test yaptım bu sabah ekledim buraya çok silik çizgiyi benle birlikte arkadaşlarda gördü bikaç gün sonra tekrarlıycam inş daha belirginleşir.
sen nasılsın canım? bu ilk aşılamamıydı?
ayy insallah hamissindirsilik olanlar hamile oluyo genelde.
bende silik milik hicbisi cıkmadııı malesef adetim :26:
Dogunca gormeyi dusunuyorum:))) cok korluyorum cunku ben bilmiyorum ya bata yaklastikca goguslerimin ageisi azaldi hatta agrilarim azaldi oyle metal tadida yok agzimda sadec yoruldummu lasiklarim agriyor sadece son 2 gunde vajinada kasinma basladi boyle kasinma gibide degil ondan umudum yok
canım okudum konunu üzüldümondan sordum ilk aşılamamıydı diye rabbim en doğru zamanı biliyo hayırda ondan şer de umutsuzluğa kapılmak yok tamammı
yooo herkeste dediğin şeyler olmayabiliyor canım.. bak efulim arkadaşımız hamile.. onda da hiç belirti olmamış hatta adet düzeni bozulduğu için geciktiğini düşünüyordu, bildiğim kadarıyla hala da öyle tam bi belirti yaşamıyor.. kişiden kişiye çok değişen bir durum :) o yüzden kırmızılar gelmedikçe ihtimal vardır :)
Cok saol haklisin ama bazen insan yoramiyor insallah bebisim ve bebislerimiz gelir seninkide sag salim dogar
vlla canım bn sonucumu aldm doktora göstermedm dha sadece duyduklrmdn okudklarmdan olmıcağnı düşündüm evet stres o günkü ruh halin herşy etkiliomuş o yuzden tekrarını istiyolar hep. bzmki çok yuksek değil allhtn bnce sen tekrar testi yaptır düşmüştür inşlh beyin le alakalıymş bu hormon o zmn sen ilacın bttyse tekrar test yaptr eğer hala yükskse mutlkaa çektir mr ı korkma herşy bebek için sağlklı olmamz gerekiyor
burun kanamsyla ilgili hçbişy duymadk cnm malesf yumurtlamayı sadece akıntyla anlıyorm bn bide ovlsyon testi varmş bn hç ypmadm
hoşgeldin canım inmşallahhh hepimizin istediği olurr . bu arada bende yeni evliyim ama istiyoruzz iştefolik asit sen mi istedin doktorundan hani hamile kalmadan önce içen oluyor çünki?
Hoşbuldum canım. Doktor kendisi verdi. Gebelik düşünenlere 2-3 ay öncesinde veriyoruz dedi. Sen kaç aylık evlisn canım ve kaç yaşındasın?
amin inşallah çok sağol
anammm kuzum hamile oldunnnya hiç haberim olmadı hayırlı olsun şekerimm
Kizlar ibrahim saracoglunun sitesinde inceledim eger kist miyom falan yok yumurtlama ve catlamada sorun varsa incir kurunu mutlaka yapn ve inceleyin kucuk bir tavsiye olsun iatedim ben bu ay hamis degilsem yapicam
canım cok saol benimde LH :4.5 FSH:5.4 reglinin son gününe göre normal sanırım yada düsük :26:
buarada olmaz diye bişey yok canım aslında heran hersey olabilir hamile olabilirsinde yeterki rabbim ol desin inş vardır
bakalım bu ay da deneyeyim olmazsa test yaptırırım yumurta takibi yapmıştım bi problem yok demişti...Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
geçen hafta salı günü sanırım hani erken gebelik testleri varmış şüpheli ilşkiden 3 gün sonra çıkıyormuş ondan aldım bende yaptım negatif çıktı bende yoktur dedim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?