- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Kizlar gunaydin bata 3 kaldi. Bugun test yapiyim dedim belli belirsiz bi cizgi cikti sanki 5 dk icinde ama goz yanilmasi olma olasiligida var tabi sizlerdende yorum bekliyorum :)Eki Görüntüle 970595 Eki Görüntüle 970593
canım sağol8 haftayı devirdik bile 9un içindeyiz Allah hepinize nasip etsin hayırlısıyla inşallah
peki öncesinde soğan kürü gerek varmıymış yoksa direk incir mi öneriyor.
direk incire başayabiliyosun tatlım bildiğim kadarıyla
incir küründen bahsedilmiş sanırım ben yaptım bu kürü sonrasında adet gecikmesi yaşadım kistte dönmüştü yumurtalar
ama bende pkoda var ondanmı yoksa kürden kaynaklandı bilemiyorum:26:
maşşallah Allah nazarlardan saklasın tatlım
amin:)))
hadi yaa o daha iyiymiş soğandan 21 gün uygulanıcak sanırım o belli günü varmıydı ki ya
incir küründen bahsedilmiş sanırım ben yaptım bu kürü sonrasında adet gecikmesi yaşadım kistte dönmüştü yumurtalar
kızlarr yaaa böyle kür mür yerine herşeyin kendisini yesek daha faydalı değilmi soğanı sumaklayıp yemeğin yanında yesek mesela..inciri manavdan aldığımız gibi yesek..bence daha faydalı ben öyle yapıcam...
Ay hadi hayirlisi canim insaAllah ruyan gerceklesir :)kızlar rüyamda adet olmuştum afedersinz işiyordum ve işerken geliyordu baya bi hemde inşlh iyiye işarettr interttn baktm farklı yorumlar var
Ebu Said El-Vaize göre; bir kadın Adet olduğunu görse, eğer kısır ise çocuğu olur en çok bu yorumu beğendim
Canim senin ruyanda gercek olur insaAllah :)ben rüyaların haber verdiğini düşünüyorum canım :26: hamile kalmadan 1 ay önce bir rüya görmüştüm, anlamı da erkek bebek müjdesiydi
canım cok saol benimde LH :4.5 FSH:5.4 reglinin son gününe göre normal sanırım yada düsük :26:
buarada olmaz diye bişey yok canım aslında heran hersey olabilir hamile olabilirsinde yeterki rabbim ol desin inş vardır
akşam eve giderken alayım sabah yapayım o zaman canım çünki ben üşüttüğüm için sık sık tuvalete gidiyorum 2-3 saat durmaz heraldene olurr dua edin korkuyorum test yapmaktan çıkkmayacak diye
Selam kizlar.. Insaallah bu ay bende buraya hamileyim diye yazarım ya hayırlısıyla.. Cok istiyorum daha yeni evliyim küçüğüm filan ama cok istiyorum.. Batım ayın 23ü erken gebelik testi diye birşey duymuştum.. Onu ne kadar önceden yapabiliyoruz? Geçen ay doktora gittiğimde folik asit vermişti doktor ama bu benim cok kötü iştahımi açtı ya 10 günde filan 2 kilo aldım. Bende dün hapı almayı bıraktım yanlış mi yaptim acaba? Niye bilmiyorum ama ben bu ay cok umutluyum yaa. Allahın izniyle ben ve bütün isteyen herkes sağlıklı ve sıhhatli bebeklere kavuşur insaallah.. Cok dua ediyorum... Rabbim dualarimizin kabulünü nasip eder insaallah..
Cumartesi 11e özel hastaneye randevumu aldım. Bebeğimin kalbini dinlicem inşallah:)
İnternette araştırdım. Doktorum iyiymiş :)
İnşallah iyi çıkar:)
Kızlar normal ultrasondan mı dinleniyor??
Off kizlar yarin ise basliyorum yillik izindeyim boraz ev temizleyeyim dedim kasiklarimin agrisi cogaldi dinlene dinlene yapiyorum yaslilar gibi elifim yada yusuf ummu geliyor insallah
:)))son 18 gün şubat hamileleri için :)
Evet canim aynen oyle oldu bende.yooo herkeste dediğin şeyler olmayabiliyor canım.. bak efulim arkadaşımız hamile.. onda da hiç belirti olmamış hatta adet düzeni bozulduğu için geciktiğini düşünüyordu, bildiğim kadarıyla hala da öyle tam bi belirti yaşamıyor.. kişiden kişiye çok değişen bir durum :) o yüzden kırmızılar gelmedikçe ihtimal vardır :)
canım sağol8 haftayı devirdik bile 9un içindeyiz Allah hepinize nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Canim kulaga mantikli geliyor aslinda...kızlarr yaaa böyle kür mür yerine herşeyin kendisini yesek daha faydalı değilmi soğanı sumaklayıp yemeğin yanında yesek mesela..inciri manavdan aldığımız gibi yesek..bence daha faydalı ben öyle yapıcam...
ümitlendirmek gibi olmasın ama kızımda aynı böyle çıkmıştı test hatta ben öyle görmek istiyorum deyip çöpe atmıştım
bikaç gün sonra daha netti sabret adet günü tekrarla testi
kızlar soğan ve incir kürü hakkında bilgisi olan yazabilirmi bana?
teşekkürler canım adete 3 gün var. inşallah bebişim benimledir
soğan kürü kisti olanlar için öneriliyor adetin belli günlerinde başlanıyor orta boy beyaz soğanı bir su bardağı suda kaynatıp ılıtıp sabah akşam içiceksin 15 gün incir kürü ise yumurtalamayı kolaylaştırmak için kullanıyor detaylı tariflere
dr.ibrahim saraçoğlunun sitesinden ulaşabilirsin soğan kürüyle hamile kalan çok var ama ben yapmadım henüz
Canim senin ruyanda gercek olur insaAllah :)
Evet canim aynen oyle oldu bende.
Rabbimin lütfu iste.
Olmadi dedigimiz an oluyormus demek ki.
çok iyiyim valla canım test yaptım bu sabah ekledim buraya çok silik çizgiyi benle birlikte arkadaşlarda gördü bikaç gün sonra tekrarlıycam inş daha belirginleşir.
sen nasılsın canım? bu ilk aşılamamıydı?
kızlarr yaaa böyle kür mür yerine herşeyin kendisini yesek daha faydalı değilmi soğanı sumaklayıp yemeğin yanında yesek mesela..inciri manavdan aldığımız gibi yesek..bence daha faydalı ben öyle yapıcam...
tatlım bende karıstıyorum valla okadar adamı video açıp izliyorum not alıyorum ama karıstırıyorumhadi yaa o daha iyiymiş soğandan 21 gün uygulanıcak sanırım o belli günü varmıydı ki ya
bende hiç yapmadım.faydası varsa denesekmi:44:
kist falan yok bende.hızlı gebe kalmak için
sağol tatlım ilgilendigin için arastırcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?