Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kizlar gunaydin bata 3 kaldi. Bugun test yapiyim dedim belli belirsiz bi cizgi cikti sanki 5 dk icinde ama goz yanilmasi olma olasiligida var tabi sizlerdende yorum bekliyorum :)Eki Görüntüle 970595 Eki Görüntüle 970593

ümitlendirmek gibi olmasın ama kızımda aynı böyle çıkmıştı test hatta ben öyle görmek istiyorum deyip çöpe atmıştım
bikaç gün sonra daha netti sabret adet günü tekrarla testi

incir küründen bahsedilmiş sanırım ben yaptım bu kürü sonrasında adet gecikmesi yaşadım kistte dönmüştü yumurtalar
ama bende pkoda var ondanmı yoksa kürden kaynaklandı bilemiyorum:26:

incir küründen bahsedilmiş sanırım ben yaptım bu kürü sonrasında adet gecikmesi yaşadım kistte dönmüştü yumurtalar

kızlarr yaaa böyle kür mür yerine herşeyin kendisini yesek daha faydalı değilmi soğanı sumaklayıp yemeğin yanında yesek mesela..inciri manavdan aldığımız gibi yesek..bence daha faydalı ben öyle yapıcam...

peki öncesinde soğan kürü gerek varmıymış yoksa direk incir mi öneriyor.

maşşallah Allah nazarlardan saklasın tatlım

hadi yaa o daha iyiymiş soğandan 21 gün uygulanıcak sanırım o belli günü varmıydı ki ya

kızlar soğan ve incir kürü hakkında bilgisi olan yazabilirmi bana?

Ay hadi hayirlisi canim insaAllah ruyan gerceklesir :)

ben rüyaların haber verdiğini düşünüyorum canım :26: hamile kalmadan 1 ay önce bir rüya görmüştüm, anlamı da erkek bebek müjdesiydi
Canim senin ruyanda gercek olur insaAllah :)

Cok haklisin canim.
Rabbim ol desin yeter ki.

akşam eve giderken alayım sabah yapayım o zaman canım çünki ben üşüttüğüm için sık sık tuvalete gidiyorum 2-3 saat durmaz heralde ne olurr dua edin korkuyorum test yapmaktan çıkkmayacak diye

Hayirlisi Allahtan canim.
InsaAllah bebegin seninledir.
Bu arada gecmis olsun.

InsaAllah hislerin seni yaniltmaz canim ve insaAllah bebegin seninledir.
Yasin kucuk diyorlarmis merak ettim kac yasindasin ki?

Cumartesi 11e özel hastaneye randevumu aldım. Bebeğimin kalbini dinlicem inşallah:)
İnternette araştırdım. Doktorum iyiymiş :)
İnşallah iyi çıkar:)

Kızlar normal ultrasondan mı dinleniyor??

Hadi hayirlisi canim.
InsaAllah guzel haberlerle donersin.

Off kizlar yarin ise basliyorum yillik izindeyim boraz ev temizleyeyim dedim kasiklarimin agrisi cogaldi dinlene dinlene yapiyorum yaslilar gibi elifim yada yusuf ummu geliyor insallah

Hayirli isler canim.
Isimleride hazir masAllah :)
Bizde kiz olursa Rumeysa dusunuyoruz insaAllah.

son 18 gün şubat hamileleri için :)
:)))

Evet canim aynen oyle oldu bende.
Rabbimin lütfu iste.
Olmadi dedigimiz an oluyormus demek ki.

canım sağol 8 haftayı devirdik bile 9un içindeyiz Allah hepinize nasip etsin hayırlısıyla inşallah

MasAllah canim zaman ne cabuk geciyor demek ki :)

Canim kulaga mantikli geliyor aslinda...

ümitlendirmek gibi olmasın ama kızımda aynı böyle çıkmıştı test hatta ben öyle görmek istiyorum deyip çöpe atmıştım
bikaç gün sonra daha netti sabret adet günü tekrarla testi

teşekkürler canım adete 3 gün var. inşallah bebişim benimledir

kızlar soğan ve incir kürü hakkında bilgisi olan yazabilirmi bana?

soğan kürü kisti olanlar için öneriliyor adetin belli günlerinde başlanıyor orta boy beyaz soğanı bir su bardağı suda kaynatıp ılıtıp sabah akşam içiceksin 15 gün incir kürü ise yumurtalamayı kolaylaştırmak için kullanıyor detaylı tariflere
dr.ibrahim saraçoğlunun sitesinden ulaşabilirsin soğan kürüyle hamile kalan çok var ama ben yapmadım henüz

bende hiç yapmadım.faydası varsa denesekmi:44:
kist falan yok bende.hızlı gebe kalmak için
sağol tatlım ilgilendigin için arastırcamm

Canim senin ruyanda gercek olur insaAllah :)

Evet canim aynen oyle oldu bende.
Rabbimin lütfu iste.
Olmadi dedigimiz an oluyormus demek ki.

gerçi millet bana senin kızın olur diyorlar ama ben sanırım bu gördüğüm rüyadan etkilenip oğlum olacakmış gibi hissediyorum

evet aynen öyle canım sen belirtisiz hamile kalmaya en güzel örneksin

Canım testini gördüm bence hamilesin nnnn

tabi öylesi de mantıklı ama soğan kürü çok farklı özellikle suyu tavsiye ediliyor
ayrıca adetin belli günlerinde başlanıyor kullananlar akıntı yaşadıklarını hatta sonucunda kistlerinin yok olduğunu söylüyor
ama tabi 15 gün sabah akşam taze hazırlanıp içilirse ve beyaz soğan olması şartıyla

hadi yaa o daha iyiymiş soğandan 21 gün uygulanıcak sanırım o belli günü varmıydı ki ya
tatlım bende karıstıyorum valla okadar adamı video açıp izliyorum not alıyorum ama karıstırıyorum

tatlım madem yaptırsan tam olarak nasıl yapılması gerektinide anlatırsan seviniriz

bende hiç yapmadım.faydası varsa denesekmi:44:
kist falan yok bende.hızlı gebe kalmak için
sağol tatlım ilgilendigin için arastırcamm

kistin yoksa bulaşma derim farklı etkileri olabilir İbrahim saraçoğlu özellikle kisti olanlar için pko hastaları için diyor
ben üşengeçliğimden bir türlü fırsat bulamadım birde ilaç kullanırken kür yapmaya korkuyorum ters teper diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…