Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tatlım bende karıstıyorum valla okadar adamı video açıp izliyorum not alıyorum ama karıstırıyorum

tatlım madem yaptırsan tam olarak nasıl yapılması gerektinide anlatırsan seviniriz

ben 6-7 tane kürü inciri yıkayıp yanınada 1 tane havucu yıkayıp bir buçuk su bardağı suda kaynatıp ılıtıp içtim
sabah akşam içtim ama adetin kaçıncı günü başladığımı unuttum incir yumurtalamaya yardımcı havuçda yumurtaların çatlaması için diye okumuştum adetin 4yada 3. günü başlanıyordu herhalde yanlış bilgi vermiyim şimdi 21 gün içtim böyle

canım az öncede yazdım benim bi arkadaşım soğanı normal salatanın içine doğrayıp yemiş her akşam kisti gitmiş o sayede...

gerçi millet bana senin kızın olur diyorlar ama ben sanırım bu gördüğüm rüyadan etkilenip oğlum olacakmış gibi hissediyorum

evet aynen öyle canım sen belirtisiz hamile kalmaya en güzel örneksin

Canim anne adayi sen olduguna gore ben senin hissinin daha gecerli oldugunu dusunuyorum Hayirlisi canim saglikli sihatli olsunlarda. Bizde esimle kiz dusunuyoruz bakalim daha cok var ogrenmemize :))

Aynen oyle canim

İsnleri hazir ama bakalim geleceklermi insallah gelirler

yaklaşık 7 dakika kaynıcak kaynadıktan sonra bir su bardağı kalıyordu oyüzden birbuçuk su bardağı koyuyordum saabah akşam taze hazırlanıcak

bende hic icmedim.bazıları faydasını gördüm diyor.
doktoruma sordum kür mür hikaye demişti banaa:26:

Canim anne adayi sen olduguna gore ben senin hissinin daha gecerli oldugunu dusunuyorum Hayirlisi canim saglikli sihatli olsunlarda. Bizde esimle kiz dusunuyoruz bakalim daha cok var ogrenmemize :))

Aynen oyle canim

evet canım sağlıklı olsun da ne olursa kabulum
size de gönlünüze göre versin Allahım inşallah

Aynen oyle canim

Sen benim tesellimain cunku bende kasik agrisindan baska bisi kalmadi akintim bile bitti tukendiiii

doktorlar bilimsel olmayan hiçbirşeye sıcak bakmazlar ama yüce rabbim ne yarattıysa bu dünyada insaoğluna muhakkak bir faydası var

evet katılıyorum.incir kürü yumurta hızlandırıyosa iceyim.
ama zaten hergün 2 taneee incir,kayısı yiyorum ben
dün aksam keci boynuzu yaptım esime 1 bard.icti ins ise yarar
adetimin 2.günü bugün bakalım tatlım ya '' hayırlısı ol der de olur !''

bende hic icmedim.bazıları faydasını gördüm diyor.
doktoruma sordum kür mür hikaye demişti banaa:26:

Canim bence artik doktorlar hikaye vucuda yukluyorlar ilaci kullan gel ben herzaman bitkilerin sifasindan yanayim zaten Rabbim yarattigim herseyin sirasi var demis arastir ben hasta olursam kurlere basliycam gitmiycem doktora

en güzeli yiyorsan uğraşma bence bende alıp başlıcam incir yemeye uğraşamıcam kürle filan eşim kızıyor benim bilmediğin şeyleri içme diye yarın doktora gidicem bakalım benimde 3. günü ne dicek doktor

Canim bence artik doktorlar hikaye vucuda yukluyorlar ilaci kullan gel ben herzaman bitkilerin sifasindan yanayim zaten Rabbim yarattigim herseyin sirasi var demis arastir ben hasta olursam kurlere basliycam gitmiycem doktora

evett kesinlikle faydası vardır.hergün yiyorum zaten ben kayısı,incir vs..
3 aydır gına geldi bende gitmicem doktora asılamamda tutmadı zaten zamana bırakmak en güzeli

hayırlısı insallah bakalım ya.eşime boynuz kürü daha dün 1 bar.icti henüz.
bu nası bişiy böyle diyorr içsin kocişler,gelsin bebişlerr yaaa

ne güzel keşke bende yapabilsem

suyunu içmekten iyidir :)

doktorlar bilimsel olmayan hiçbirşeye sıcak bakmazlar ama yüce rabbim ne yarattıysa bu dünyada insaoğluna muhakkak bir faydası var

aynen öyle soğan sarımsak da 1 numaralı ilaç eskiler daha çok şey biliyolarmış bizden..annelerimiz anneannelerimiz kür mü yapmış sanki..

Canim ibrahim saracoglunun siteaine bak istersen once sogan kurunu uygula sonra incir kurunu herseye sebep vardir insallah vesile olur bebisin gelir

Canim ibrahim saracoglunun siteaine bak istersen once sogan kurunu uygula sonra incir kurunu herseye sebep vardir insallah vesile olur bebisin gelir

insallah canım ya.burdakiler yazmıs faydasını gördüm diye.ins.faydası olur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…