- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
tatlım bende karıstıyorum valla okadar adamı video açıp izliyorum not alıyorum ama karıstırıyorum
tatlım madem yaptırsan tam olarak nasıl yapılması gerektinide anlatırsan seviniriz
tabi öylesi de mantıklı ama soğan kürü çok farklı özellikle suyu tavsiye ediliyor
ayrıca adetin belli günlerinde başlanıyor kullananlar akıntı yaşadıklarını hatta sonucunda kistlerinin yok olduğunu söylüyor
ama tabi 15 gün sabah akşam taze hazırlanıp içilirse ve beyaz soğan olması şartıyla
gerçi millet bana senin kızın olur diyorlar ama ben sanırım bu gördüğüm rüyadan etkilenip oğlum olacakmış gibi hissediyorum
evet aynen öyle canımsen belirtisiz hamile kalmaya en güzel örneksin
[/CENTER]hadi hayirlisi canim insaAllah ruyan gerceklesir :)
Canim senin ruyanda gercek olur insaAllah :)
Cok haklisin canim.
Rabbim ol desin yeter ki.
Hayirlisi Allahtan canim.
InsaAllah bebegin seninledir.
Bu arada gecmis olsun.
InsaAllah hislerin seni yaniltmaz canim ve insaAllah bebegin seninledir.
Yasin kucuk diyorlarmis merak ettim kac yasindasin ki?
Hadi hayirlisi canim.
InsaAllah guzel haberlerle donersin.
Hayirli isler canim.
Isimleride hazir masAllah :)
Bizde kiz olursa Rumeysa dusunuyoruz insaAllah.
:)))
Evet canim aynen oyle oldu bende.
Rabbimin lütfu iste.
Olmadi dedigimiz an oluyormus demek ki.
MasAllah canim zaman ne cabuk geciyor demek ki :)
kistin yoksa bulaşma derim farklı etkileri olabilir İbrahim saraçoğlu özellikle kisti olanlar için pko hastaları için diyor
ben üşengeçliğimden bir türlü fırsat bulamadım birde ilaç kullanırken kür yapmaya korkuyorum ters teper diye
canım az öncede yazdım benim bi arkadaşım soğanı normal salatanın içine doğrayıp yemiş her akşam kisti gitmiş o sayede...
Canim anne adayi sen olduguna gore ben senin hissinin daha gecerli oldugunu dusunuyorumHayirlisi canim saglikli sihatli olsunlarda. Bizde esimle kiz dusunuyoruz bakalim daha cok var ogrenmemize :))
Aynen oyle canim
bende hic icmedim.bazıları faydasını gördüm diyor.
doktoruma sordum kür mür hikaye demişti banaa:26:
Canim anne adayi sen olduguna gore ben senin hissinin daha gecerli oldugunu dusunuyorumHayirlisi canim saglikli sihatli olsunlarda. Bizde esimle kiz dusunuyoruz bakalim daha cok var ogrenmemize :))
Aynen oyle canim
doktorlar bilimsel olmayan hiçbirşeye sıcak bakmazlar ama yüce rabbim ne yarattıysa bu dünyada insaoğluna muhakkak bir faydası var
bende hic icmedim.bazıları faydasını gördüm diyor.
doktoruma sordum kür mür hikaye demişti banaa:26:
evet katılıyorum.incir kürü yumurta hızlandırıyosa iceyim.
ama zaten hergün 2 taneee incir,kayısı yiyorum ben
dün aksam keci boynuzu yaptım esime 1 bard.icti ins ise yarar
adetimin 2.günü bugün bakalım tatlım ya '' hayırlısı ol der de olur !''
Canim bence artik doktorlar hikaye vucuda yukluyorlar ilaci kullan gel ben herzaman bitkilerin sifasindan yanayim zaten Rabbim yarattigim herseyin sirasi var demis arastir ben hasta olursam kurlere basliycam gitmiycem doktora
en güzeli yiyorsan uğraşma bence bende alıp başlıcam incir yemeye uğraşamıcam kürle filan eşim kızıyor benim bilmediğin şeyleri içme diye yarın doktora gidicem bakalım benimde 3. günü ne dicek doktor
ne güzel keşke bende yapabilsem
doktorlar bilimsel olmayan hiçbirşeye sıcak bakmazlar ama yüce rabbim ne yarattıysa bu dünyada insaoğluna muhakkak bir faydası var
evett kesinlikle faydası vardır.hergün yiyorum zaten ben kayısı,incir vs.. 3 aydır gına geldi bende gitmicem doktora asılamamda tutmadı zaten zamana bırakmak en güzeli
hayırlısı insallah bakalım ya.eşime boynuz kürü daha dün 1 bar.icti henüz.
bu nası bişiy böyle diyorriçsin kocişler,gelsin bebişlerr yaaa
Canim ibrahim saracoglunun siteaine bak istersen once sogan kurunu uygula sonra incir kurunu herseye sebep vardir insallah vesile olur bebisin gelir
Canım testini gördüm bence hamilesin nnnn
inşallah bende sizin gibi Ekim annesi olurummmm
inşallah bende sizin gibi Ekim annesi olurummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?