Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Teşekkür ederim kizlar ins bebis yoldadir.
Buraya yuklerken foto kalitesi dusuyo sanirim telden bakiyorum fotolara daha belirgin ama burdan bakiyorum pek gözükmüyor bat gunu tekrarliycam testi ins koyulasir

ilki dedigin gibi bulanıklıktan görünmüyor ama ikincide gördüm bende inş bebiştir canım şimdiden hayırlı olsun hayatımmmm

bende istiyorum bebiiş hemde çokk 9 aylık evliyim ve birsürü şey geldi başıma şimdide hemorajık kist tedavisi oluyorum yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum 10 gündür ara kanamam oluyor sizce normal mi ilacı bırakır bırakmaz hamiş kalmak istiyorum rabbimin izniyle...:18::18::26::26:

bencede bu yorum on numara hemde neye yorarsan o olur derler
bu yuzden kızlar hemen kötüye yoranlara söylemeyin rüyalarınızı ilk yorum cok önemliymiş ben öyle duymustum

ne yalan söleyeyim kızlar eskiden konuşup şimdi hamile olan arkadaşlarımı hamile çizelgeli görünce biraz kendi adıma içim burkuldu özendim kesinlikle Allah sizi nazarlardan korusun banada hayırlısıyla hamilellik duygusunu tekrardan yaşatsın ve sag saglim dogurmyı nasip kılsın hayırlı evlattsinlar bahşetsin bize aminnn

Cok gecmis olcun canim.
InsaAllah sende bebegine kavusacaksin.
inşalllaaahhh.. Bilmiyorumki bata 3 gün var. Beklesemmi 13ünü yoksa yarın kanmı versem bilemedim
Canim kan tahlilinde simdi cikar diye dusunuyorum.
Ama emin olayim dersen beklemende de sakinca yoktur bence. :)
canlar farkındamısınız gözlerimiz okadar hassas olduki 40metreden cift cizgi oldugunu görebilirizzz
:)) Oyle canim ya.
insaAllah sende goreceksin o cizgileri..
tebrikler tatlım burada baya yeni hamişler varmış yahu

Canim darisi basina insaAllah..

Gonlunu ferah tut canim sana da nasip olacak insaAllah..

Cumartesi 11e özel hastaneye randevumu aldım. Bebeğimin kalbini dinlicem inşallah:)
İnternette araştırdım. Doktorum iyiymiş :)
İnşallah iyi çıkar:)

Kızlar normal ultrasondan mı dinleniyor??

evet canım normal ultrasondan dinleniyor sesi acıyor güp güp güp güp
ve hiçbir melodi o ses kadar güzel degil
buarada kızlar saglık ocaklarına bildirim yapın asılarınız olacak ve kontrolleriniz tansiyon kilo gibi
ve gebeligin ilerleyen zamanlarında el doppleriyle bebeginizin kalbini dinleyebilirsiniz

inşallah soğan suyuna başladım ama ilaçla ikisini içince ters etki yaptı bıraktım yasmin ara kanama yapıyor mu ?ilk defa kullanıyorum 9 gündür kullanıyorum iki günde bir ara kanamam oluyor sizce nedendir??

ilki dedigin gibi bulanıklıktan görünmüyor ama ikincide gördüm bende inş bebiştir canım şimdiden hayırlı olsun hayatımmmm

canlar farkındamısınız gözlerimiz okadar hassas olduki 40metreden cift cizgi oldugunu görebilirizzz

tebrikler tatlım burada baya yeni hamişler varmış yahu

teşekkür ederim.... evet artık gözlerimiz lazer ışınlı gibi oldu artık tarıyoruz çizgiyi :)

inşallah soğan suyuna başladım ama ilaçla ikisini içince ters etki yaptı bıraktım yasmin ara kanama yapıyor mu ?ilk defa kullanıyorum 9 gündür kullanıyorum iki günde bir ara kanamam oluyor sizce nedendir??
Canim ben 9 ay yasmini kulandim ben hic bir sorun yasamamistim biraktiktan sonrada adetim duzenliydi ne zaman bebek dusunmeye basladik duzensizlesti.

Canim doppler ne oluyor? Hadi hayirlisi insaAllah topicimizin son hamilesi sen olursun

sende yap canım bak ben bir tarafım eksik kalmasın diye zügürt tesellisi gibi yaptım hani varmıs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…