InsaAllah canim bende hamile oldugunu dusunuyorum Allahin izniyle
Bence git yarın kan ver canım hamilesin canım benimde aynen böyleydi bekliyoruzz seni ekim anneleri topiğinde
Teşekkür ederim kizlar ins bebis yoldadir.
Buraya yuklerken foto kalitesi dusuyo sanirim telden bakiyorum fotolara daha belirgin ama burdan bakiyorum pek gözükmüyor bat gunu tekrarliycam testi ins koyulasir
Bence git yarın kan ver canım hamilesin canım benimde aynen böyleydi bekliyoruzz seni ekim anneleri topiğinde
canlar farkındamısınız gözlerimiz okadar hassas olduki 40metreden cift cizgi oldugunu görebilirizzz
kızlar rüyamda adet olmuştum afedersinz işiyordum ve işerken geliyordu baya bi hemde inşlh iyiye işarettr interttn baktm farklı yorumlar var
Ebu Said El-Vaize göre; bir kadın Adet olduğunu görse, eğer kısır ise çocuğu olur en çok bu yorumu beğendim
Cok gecmis olcun canim.bende istiyorum bebiiş hemde çokk9 aylık evliyim ve birsürü şey geldi başıma şimdide hemorajık kist tedavisi oluyorum yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum 10 gündür ara kanamam oluyor sizce normal mi ilacı bırakır bırakmaz hamiş kalmak istiyorum rabbimin izniyle...:18::18::26::26:
Canim kan tahlilinde simdi cikar diye dusunuyorum.inşalllaaahhh.. Bilmiyorumki bata 3 gün var. Beklesemmi 13ünü yoksa yarın kanmı versem bilemedim
:)) Oyle canim ya.canlar farkındamısınız gözlerimiz okadar hassas olduki 40metreden cift cizgi oldugunu görebilirizzz
tebrikler tatlım burada baya yeni hamişler varmış yahu
ne yalan söleyeyim kızlar eskiden konuşup şimdi hamile olan arkadaşlarımı hamile çizelgeli görünce biraz kendi adıma içim burkuldu özendim kesinlikle Allah sizi nazarlardan korusun banada hayırlısıyla hamilellik duygusunu tekrardan yaşatsın ve sag saglim dogurmyı nasip kılsın hayırlı evlattsinlar bahşetsin bize aminnn
Cumartesi 11e özel hastaneye randevumu aldım. Bebeğimin kalbini dinlicem inşallah:)
İnternette araştırdım. Doktorum iyiymiş :)
İnşallah iyi çıkar:)
Kızlar normal ultrasondan mı dinleniyor??
Gonlunu ferah tut canim sana da nasip olacak insaAllah..
son 18 gün şubat hamileleri için :)
ilki dedigin gibi bulanıklıktan görünmüyor ama ikincide gördüm bende inş bebiştir canım şimdiden hayırlı olsun hayatımmmm
canlar farkındamısınız gözlerimiz okadar hassas olduki 40metreden cift cizgi oldugunu görebilirizzz
tebrikler tatlım burada baya yeni hamişler varmış yahu
Canim ben 9 ay yasmini kulandim ben hic bir sorun yasamamistim biraktiktan sonrada adetim duzenliydi ne zaman bebek dusunmeye basladik duzensizlesti.inşallah soğan suyuna başladım ama ilaçla ikisini içince ters etki yaptı bıraktım yasmin ara kanama yapıyor mu ?ilk defa kullanıyorum 9 gündür kullanıyorum iki günde bir ara kanamam oluyor sizce nedendir??
evet canım normal ultrasondan dinleniyor sesi acıyor güp güp güp güp
ve hiçbir melodi o ses kadar güzel degil
buarada kızlar saglık ocaklarına bildirim yapın asılarınız olacak ve kontrolleriniz tansiyon kilo gibi
ve gebeligin ilerleyen zamanlarında el doppleriyle bebeginizin kalbini dinleyebilirsiniz
canım ben 28 yaşındayım 2 aylık evliyim
tebrikler tatlım senin içinde cok mutlu oldum
Hm daha taze gelinsn desene :) bizim 5. Ayımız bitti. 19 yaşındayim bende :)
ne yalan söleyeyim kızlar eskiden konuşup şimdi hamile olan arkadaşlarımı hamile çizelgeli görünce biraz kendi adıma içim burkuldu özendim kesinlikle Allah sizi nazarlardan korusun banada hayırlısıyla hamilellik duygusunu tekrardan yaşatsın ve sag saglim dogurmyı nasip kılsın hayırlı evlattsinlar bahşetsin bize aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?