Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

saol hayatım inş görürüm inş görürüz diger arkadaslarda görür amin
hepimiz kikirdeyerek yazarız buraya inş aminnn

Insaallah canım... 19 yaşındayım canım :) 5 aylık evliyim.. Ya sen?

Canim ben 9 ay yasmini kulandim ben hic bir sorun yasamamistim biraktiktan sonrada adetim duzenliydi ne zaman bebek dusunmeye basladik duzensizlesti.

Canim doppler ne oluyor? Hadi hayirlisi insaAllah topicimizin son hamilesi sen olursun

hani kalp dinlemek icin koca ultrasona giriyoruz ya oda kücük bişey görüntülüsü varmıs hatta ama ben görmedim
onu karnına hemsire koyuyor kalp atısını dinliyorsun özellikle hareketlendiginde hareket etmezse hastane yerine ona gidip her hafta dinliyordum
eşim eve alalım demişti bende al dedim ama almadı
inş canım ozamana kadar herkezde kalmıs olur inş

Napiyim eşim cok istiyor :) ben başta istemiyordum ama onu bu kadar istekli görünce benim isteğim onunkini geçti :))

kız daha ben cocugun deseneeee
ben 20 de evlendim eşim dediki 3 yıl yapmayalım cocuk.
neden dedim,sen cocuksun dedi
kocan kac yasında kardeş?19,20?:44::44:

KizlAr nasilsiniz? Ben bu ay 20 sinde adet olcam yaada hamile olcam.yumurtlamaya yakin calisma oldu gibi ama tatilde oldgmuz icin yeterli olmayabilir bilmiyorum .siz hangi tarihleri bekliosunuz?

kızlar merhaba

çatlatma iğnesinden sonra bende kist oldu doktor yasmin verdi kist için adet olunca tekrar gidecegm acaba yasmin hapı kistleri gidelir mi hamile kalmaya engelmiş ve kist gitmedende tedavi uygulayamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…