ayy inşallah bebeğin seninledir güzel bir sürprizle müjdelersin eşine :)[/QUOT inşallah cnm tek duam tek beklediğim bebişim geçen eşime de diyorum o kadar mutluyum hiç pişman değilim sennle evlendiğime diyorum kv kp çok memnunum bide beşişim olsa dört dörtlük yaşamım olucak ditorum işte mevlam bir yerden sınıyo kullarını işllh müjdemi veririm bu ay deli olur herhalde öyle bişey olsa çünkü bu ay hiç beklemiyo cnm bnm yaaaaa
inşallah canım inşallah :) Allahım hayırlısını versin.. Ne güzel bir hayatın varmış en kısa zamanda bir bebekle taçlandırsın Allahım.. :) bizi de haberdar et sonuçtan
Hepsi ayni seyimi soyledi peki?
Yumurta takibi filan yapiliyor diye duydum.
Net biglim yok ama onu bir arastirsan sonuc elde edebilirsin belki?
Herseyden onemlisi moralibi bozma.
Sıkınti yapma kendine..
Tip artik cok ilerledi
nadir olabiliyomuş cnm bende öyleyim 26 günde bir adet oluyorum 3 ay öncesi dr gittim sen pkolusun dedi ne dedim bnm adet düzensizliğim yok ki dedim olabiliyomuş hiç aklıma getirmedim bile pkoyu bende alttn muayne olmuştum inşallah cnm sende bende tüm isteyenler kavuşsun bebişine boş kalmasın göbişlerimiz
ayy inşallh canım ya uzun zamndr taşnmak istiyordk sonunda olck bebelte uzun zmndr istiyorz inşlh oda olur bu ev bna hayrlı uğurlu olur inşlh :)
Hosbulduk cnm. bende ilacla korunuyordum. İlaci 3 yil kullanip biraktigi ilk ay hamile kalan arkadaslarim var. hayirlisi bakalim. bilmioyorum bi kac gundur goguslerim fln agriyo. daha 10 gun olmasina ragnen. hayirlisi bakalim ins hepimize saglikli sihhatli bebekler nasip olur
Amin canim insaAllah
Evet canim Rabbim kimisine hemen veriyor kimisini bekletiyor bizim gibi :)
Dedigin gibi saglikli sihhatli olsunlarda biraz bekletsinler raziyiz :)
HaNiMLar ben simdi alis verise gidicem :) Listeye yazilmasini isteyenler yas ve bat yazmalari yeterli donunce pcden guncellerim :) gorusmek uzere
inşallah canım inşallah :) Allahım hayırlısını versin.. Ne güzel bir hayatın varmış en kısa zamanda bir bebekle taçlandırsın Allahım.. :) bizi de haberdar et sonuçtan
inşallh olursa akşama kadar bişey gelmesse yrın test alırım evde test tutmuyorum yoksa beni gıdıklıyo da haber veririm pozitif çıkarsa
Kızlar merhabalar nasılsınız moraller yerinde mi ???
Şimdi başladı takibe canım haftaya pazartesi gideceğim takibe başlayacak
Benimde altdan muayene etti banada sordu bende düzenli dedim gittiğimde belli olacak
Kızlar merhabalar nasılsınız moraller yerinde mi ???
inşallh olursa akşama kadar bişey gelmesse yrın test alırım evde test tutmuyorum yoksa beni gıdıklıyo da haber veririm pozitif çıkarsa
tamam canım :)
inşallh değilsindir cnm bende bir senedir bebiş bekliyorum zor oluyomuş pkoluların bn iğne filan kullandım 4 yumurtan oluştu ama bebişim gelmedi bu ay ara verdim adet olursam gene gitcem
Bu ay benim yumurtlama takibi yapılacak diyemi kendimi çok relax hissediyorum
valla cnm 3 ay yumurtam takip altındaydı bebiş gelmedi daha çok git gel git gel yapıosun hastane yakındadır işllh sıra beklemesi çabası bide gelen hamile giden hamile psikolojin hepten bozuluyo hastanede şahzen ben öyle oldum
Canım inşallah hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay inşallah adet olmazsın da bir daha gitmek zorunda kalmaz bebişine kavuşursun
dün akşam sonuç negatif çıkınca kötüydüm de şimdi iyiyimsen nasılsın :)
tamam canım :)
Güzel hemen atlatmissin bu cok iyi bisey bende gecen ay adet olunca ilk gun biraz canım sıkılmıştı ama sonra hemen gecti. Ben grip oldum yatıyorum:2: bata 1 hafta var bekliyorum
dün akşam sonuç negatif çıkınca kötüydüm de şimdi iyiyimsen nasılsın :)
Güzel hemen atlatmissin bu cok iyi bisey bende gecen ay adet olunca ilk gun biraz canım sıkılmıştı ama sonra hemen gecti. Ben grip oldum yatıyorum:2: bata 1 hafta var bekliyorum
geçmiş olsunben de yeni atlattım salgın var bu ara.. inşallah 9 ay gelmez o bat :))
listeria merhaba :) ben hala adet olmadım :) ptesi tesst yaptır demıstın bana sen ama bakalım belkı annemle hastaneye gecıcem bırazdan fırsat bulursam kan verırım .) sen napıosun
inşallh bu ay olmassa eşmide hemen yolluyorum dr o hiç gitmedi oda gitsin erkeklerde de varikosel çoğaldı ben rahim filmi çektircem bu ay onu planlıyorum zor mor bebiş için katlınıcm artık
Hastane yakın canım ben orda kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum en azından gün vericek o günü değerlendirecez diğer türlü çalış allah çalış istek bile kalmıyo
Canim bende pkoluyum ama bizdr ırsi halalarimdada var benim ama hepsinin 2şer çocuğu var onlari örnek alıyorum :)inşallh değilsindir cnm bende bir senedir bebiş bekliyorum zor oluyomuş pkoluların bn iğne filan kullandım 4 yumurtan oluştu ama bebişim gelmedi bu ay ara verdim adet olursam gene gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?