Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hepsi ayni seyimi soyledi peki?
Yumurta takibi filan yapiliyor diye duydum.
Net biglim yok ama onu bir arastirsan sonuc elde edebilirsin belki?
Herseyden onemlisi moralibi bozma.
Sıkınti yapma kendine..
Tip artik cok ilerledi

Şimdi başladı takibe canım haftaya pazartesi gideceğim takibe başlayacak

Benimde altdan muayene etti banada sordu bende düzenli dedim gittiğimde belli olacak

ayy inşallh canım ya uzun zamndr taşnmak istiyordk sonunda olck bebelte uzun zmndr istiyorz inşlh oda olur bu ev bna hayrlı uğurlu olur inşlh :)

Amin canim insaAllah

Evet canim Rabbim kimisine hemen veriyor kimisini bekletiyor bizim gibi :)
Dedigin gibi saglikli sihhatli olsunlarda biraz bekletsinler raziyiz :)

HaNiMLar ben simdi alis verise gidicem :) Listeye yazilmasini isteyenler yas ve bat yazmalari yeterli donunce pcden guncellerim :) gorusmek uzere

iyi alışverişler canım görüşürüz

Şimdi başladı takibe canım haftaya pazartesi gideceğim takibe başlayacak

Benimde altdan muayene etti banada sordu bende düzenli dedim gittiğimde belli olacak

inşallh değilsindir cnm bende bir senedir bebiş bekliyorum zor oluyomuş pkoluların bn iğne filan kullandım 4 yumurtan oluştu ama bebişim gelmedi bu ay ara verdim adet olursam gene gitcem

inşallh değilsindir cnm bende bir senedir bebiş bekliyorum zor oluyomuş pkoluların bn iğne filan kullandım 4 yumurtan oluştu ama bebişim gelmedi bu ay ara verdim adet olursam gene gitcem

Canım inşallah hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay inşallah adet olmazsın da bir daha gitmek zorunda kalmaz bebişine kavuşursun

Bu ay benim yumurtlama takibi yapılacak diyemi kendimi çok relax hissediyorum

valla cnm 3 ay yumurtam takip altındaydı bebiş gelmedi daha çok git gel git gel yapıosun hastane yakındadır işllh sıra beklemesi çabası bide gelen hamile giden hamile psikolojin hepten bozuluyo hastanede şahzen ben öyle oldum

Hastane yakın canım ben orda kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum en azından gün vericek o günü değerlendirecez diğer türlü çalış allah çalış istek bile kalmıyo

listeria merhaba :) ben hala adet olmadım :) ptesi tesst yaptır demıstın bana sen ama bakalım belkı annemle hastaneye gecıcem bırazdan fırsat bulursam kan verırım .) sen napıosun

Canım inşallah hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay inşallah adet olmazsın da bir daha gitmek zorunda kalmaz bebişine kavuşursun

inşallh bu ay olmassa eşmide hemen yolluyorum dr o hiç gitmedi oda gitsin erkeklerde de varikosel çoğaldı ben rahim filmi çektircem bu ay onu planlıyorum zor mor bebiş için katlınıcm artık

listeria merhaba :) ben hala adet olmadım :) ptesi tesst yaptır demıstın bana sen ama bakalım belkı annemle hastaneye gecıcem bırazdan fırsat bulursam kan verırım .) sen napıosun

Lilipit merhabaaa
Bence kan ver sende gitmisken bakalim belki yükselmiştir. Ama yukselmediyse uzulmek yok tamammi. Ben hasta oldum antibiotige basladim kötüyüm:2:

inşallh bu ay olmassa eşmide hemen yolluyorum dr o hiç gitmedi oda gitsin erkeklerde de varikosel çoğaldı ben rahim filmi çektircem bu ay onu planlıyorum zor mor bebiş için katlınıcm artık

Senin kaç ay oldu olmayalı canım aynı durumdayız benimde eşim gitmedi kıyamıyorum da ona psikolojisi bozulcak die rabbim yardım etsin canım

Hastane yakın canım ben orda kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum en azından gün vericek o günü değerlendirecez diğer türlü çalış allah çalış istek bile kalmıyo

bende hastaneye gideceğim zmn hemen olur saanıyodum olmuyunca daha stres oluyosun geçen ay dr bana 3 gün verdi ben bir hafata çalışım adamın hali kalmadı garibimim ama olmadı gene valla çok imreniyorum ilk aydan hamile kalanlara zaten ilk bebiş olsun sonra hiç korunmuycam zaten olmuyo

Canim bende pkoluyum ama bizdr ırsi halalarimdada var benim ama hepsinin 2şer çocuğu var onlari örnek alıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…