Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar merhaba

çatlatma iğnesinden sonra bende kist oldu doktor yasmin verdi kist için adet olunca tekrar gidecegm acaba yasmin hapı kistleri gidelir mi hamile kalmaya engelmiş ve kist gitmedende tedavi uygulayamıyor

ilacını kullan.gecer cnm üzülmeee

Rabbim insallah bebislerimizi bize verir
inşallah cnım benm
Hihi tesekkür ederiz canim

Burada üc ay benimle bekleyenler oldu.
Hepsinden Allah razi olsun yalniz birakmadilar.

InsaAllah sizlerde o mutlu habere ulasacaksiniz.

ne demek canım.. biz de 4aydır bekliyoruz ama bizim topik bayaa bi dağıldı hmile kalanlar kaçtı gitti :))bi ben bi secido kaldık allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah.. sen hamile misin

Son düzenleme:

Amin kuzum insallah bizde alicaz bu ay haberi

inşallah cnım benm.. doktorunu değiştirdin mi

Gittim 1 hafta once kasik ve bel agrim coktu kardesimin israriyla gittim oda tahlil yapmadi kist var dedi bakti yara usutme yok dedi hdogum kont hapi verdi yine adet olunca ic dedi ama adet olmazsan test yap dedi olmazsa bu ayda gitmiycem doktora falan

Aşkolsunnn ben varım ya canım :))

Aşkolsunnn ben varım ya canım :))
sağoll tatlım iyi ki varsınnnnnnnnn

hadi yaa.. tammam canım bence de gitme soğan kürünü dene bkalım sonuç ne olucakkkkk....inşallah gerek klmaz hamiiş kalırsın bat ne zaman bebegim

ben de bir sürpriz olmazsa, başardım.. bat 14 şubat
bu ay cidden hiç kafaya takmadım..iki kez yumurtladım ve değerlendirdim..Allah'ın takdiri...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 971546
ben de bir sürpriz olmazsa, başardım.. bat 14 şubat
bu ay cidden hiç kafaya takmadım..iki kez yumurtladım ve değerlendirdim..Allah'ın takdiri...

Canim benim cok sevindim Rabbim hayirli eylesin insaAllah saglicakla kucagina al cizgi gayet belirgin ekim anneleri kervanina hos geldin canim :)

Sana da nasip olacak insaAllah canim.
Rabbim buyuk.
Hic ummadigin bir anda mucizen gelecek insaAllah.
Evet canim bende hamileymisim.
Gectigimiz persembe ogrendim.
Suan cok kucuk bizim mucizemiz :)
Darisi basina insaAllah.

Tm şeker hallettim :)
Canim 19 yasindaymissin. Benim ablam da 19 yasinda anne oldu. Cocuk cocugu buyutuyor dediler hep :) Ama genc anne olmanin iyi yonleride var bence. Yeter ki olgun bir anne olalim :)

sağoll tatlım iyi ki varsınnnnnnnnn

hadi yaa.. tammam canım bence de gitme soğan kürünü dene bkalım sonuç ne olucakkkkk....inşallah gerek klmaz hamiiş kalırsın bat ne zaman bebegim

Aynen oyle bebekimmm 12 subat bat yani iki gunum kaldi ama adet belortim goguslerim siserdi yok sadece uclari arada aciyor bakalim rabbim bilir

Selam kızlar,
Bu ay hamile kalırsam gebelik takvimi bebek doğum günümde doğacak diye gösteriyor. Düşünsenize bir anne için ne güzel bir hediye olur. Bat 13 şubat. Bu ay yumurta takibi yaptik, catlatma ignesi olacaktim ama doktora gittigim de catlamisti. Zaten evdeki ovulasyon testinde de cikmisti. Doktor erken yumurtlamissin rahim duvarin hala yeterince kalın değil, döllenme olsa da tutunamaz yada düsük olur diye progestan verdi. 10 gün kullandım. Berbattı. Baş dönmeleri, sürekli bitkinlik hali. Ama dün bitti. Doktor bitince test yap, negatif çıkarsa da 3-4 gün sonra adet olursun demişti. Ama ben yapmadım testi. Bu ay kararlıyım. Erkenden test yapmak yok! Zaten hamile değilmişim gibi hissediyorum. Ama burada bir arkadaşın benimle aynı Bat tarihinde olmasına rağmen testinin pozitif çıktığını görünce, acaba? Dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…