kızlar merhaba
çatlatma iğnesinden sonra bende kist oldu doktor yasmin verdi kist için adet olunca tekrar gidecegm acaba yasmin hapı kistleri gidelir mi hamile kalmaya engelmiş ve kist gitmedende tedavi uygulayamıyor
Eger miyom iltihap varsa temizlemek icin once sogan kuru canim
28 eşimde 29 a giriyo bu sene
Iyi canım. En kısa zamanda insaallah hayırlısıyla sizde cocuk sahibi olursunuz canım
inşallahh canımm kısmet bu işlerr
Aynen öyle canım.. Ya bişey sorucam sana. Ben bu profilimdeki bilgileri değiştiremiyorum . Telefondan giriyorum. Nasil yapicam
inşallah cnım benmRabbim insallah bebislerimizi bize verir
Hihi tesekkür ederiz canim
Burada üc ay benimle bekleyenler oldu.
Hepsinden Allah razi olsun yalniz birakmadilar.
InsaAllah sizlerde o mutlu habere ulasacaksiniz.
hoşgeldin canım inşalllaaahhh kalırsın hepimiz kalırızzz
benim bata bugünü saymazsak 2 gün var acaba bende yapsam mı sabahhh çıkarmı benimde hayalet çizgi felan
yok canım hiçbirşeyimm benim çok şükür incir kürüne başlamak için belli bi gün varmıydı peki.
neyi değiştirmek istiyosun söle bakalım?
inşallah cnım benm
ne demek canım.. biz de 4aydır bekliyoruz ama bizim topik bayaa bi dağıldı hmile kalanlar kaçtı gitti :)) geldiklerinde de hamileler birbiriyle sohbet ediyo zaten bizi takan yok.. bi ben bi secido kaldık allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah.. sen hamile misin
Amin kuzum insallah bizde alicaz bu ay haberi
inşallah cnım benm.. doktorunu değiştirdin mi
inşallah cnım benm
ne demek canım.. biz de 4aydır bekliyoruz ama bizim topik bayaa bi dağıldı hmile kalanlar kaçtı gitti :)) geldiklerinde de hamileler birbiriyle sohbet ediyo zaten bizi takan yok.. bi ben bi secido kaldık allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah.. sen hamile misin
sağoll tatlım iyi ki varsınnnnnnnnnAşkolsunnn ben varım ya canım :))
Gittim 1 hafta once kasik ve bel agrim coktu kardesimin israriyla gittim oda tahlil yapmadi kist var dedi bakti yara usutme yok dedi hdogum kont hapi verdi yine adet olunca ic dedi ama adet olmazsan test yap dedi olmazsa bu ayda gitmiycem doktora falan
Eki Görüntüle 971546
ben de bir sürpriz olmazsa, başardım.. bat 14 şubat
bu ay cidden hiç kafaya takmadım..iki kez yumurtladım ve değerlendirdim..Allah'ın takdiri...
inşallah cnım benm
ne demek canım.. biz de 4aydır bekliyoruz ama bizim topik bayaa bi dağıldı hmile kalanlar kaçtı gitti :))bi ben bi secido kaldık allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah.. sen hamile misin
Canim 19 yasindaymissin. Benim ablam da 19 yasinda anne oldu. Cocuk cocugu buyutuyor dediler hep :) Ama genc anne olmanin iyi yonleride var bence. Yeter ki olgun bir anne olalim :)Tm şeker hallettim :)
sağoll tatlım iyi ki varsınnnnnnnnn
hadi yaa.. tammam canım bence de gitme soğan kürünü dene bkalım sonuç ne olucakkkkk....inşallah gerek klmaz hamiiş kalırsın bat ne zaman bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?