Eki Görüntüle 971546
ben de bir sürpriz olmazsa, başardım.. bat 14 şubat
bu ay cidden hiç kafaya takmadım..iki kez yumurtladım ve değerlendirdim..Allah'ın takdiri...
Tebrik ederim. Hayirlisiyla kucagina alman nasip olsun:) Benim Bat 13 Şubat ama doktor idrarda çıkmaz kan testi yaptır dedi. Senin ki normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi?
Canim benim cok sevindim Rabbim hayirli eylesin insaAllah saglicakla kucagina al cizgi gayet belirgin ekim anneleri kervanina hos geldin canim :)
normal gebelik testi canım..ben 5 gün önce erken gebelik testi ile yaptım çıkmamıştı..hayret ettim zaten..bebetime ve freelife diye iki farklı testle aynı idrarla denedim.
kan testi moralimi bozar diye yapmadım..darısı başına inşallah.. sen de bir kere deneyebilirsin bat gelmeden
Selam kızlar,
Bu ay hamile kalırsam gebelik takvimi bebek doğum günümde doğacak diye gösteriyor. Düşünsenize bir anne için ne güzel bir hediye olur. Bat 13 şubat. Bu ay yumurta takibi yaptik, catlatma ignesi olacaktim ama doktora gittigim de catlamisti. Zaten evdeki ovulasyon testinde de cikmisti. Doktor erken yumurtlamissin rahim duvarin hala yeterince kalın değil, döllenme olsa da tutunamaz yada düsük olur diye progestan verdi. 10 gün kullandım. Berbattı. Baş dönmeleri, sürekli bitkinlik hali. Ama dün bitti. Doktor bitince test yap, negatif çıkarsa da 3-4 gün sonra adet olursun demişti. Ama ben yapmadım testi. Bu ay kararlıyım. Erkenden test yapmak yok! Zaten hamile değilmişim gibi hissediyorum. Ama burada bir arkadaşın benimle aynı Bat tarihinde olmasına rağmen testinin pozitif çıktığını görünce, acaba? Dedim:)
sağol Efulim, senin hamile olduğunu yeni öğrendim.bilerek siteye girmiyordum.tebrik ederim.darısı olmayanların başına.
Canim hadi hayirlisi.
Beklemen belki daha iyi olur.
Benimde bir arkadasla sat tarihimiz ayniydi.
O gunler oncesindem ogrenmisti.
Ben battan bir iki gun once negativi gormustum.
Bir hafta sonra tekrarlayinca ogrendik.
Eger sabderip bekleyebilirsen bekle bence.
InsaAllah anne cocuk ayni gun dogumunuzu kutlarsiniz :)
Amin canim insaAllah.
Olsun iyi yapmissin canim.
Bende test yapmistim negativ cikmisti.
Bu ay girmeyecektim bende.
Adetim bir hafta gelmeyince testi yeniledim.
Bu sefer ciftt cizgiyi gordum.
Rabbim saglicakla kucagimiza alacaginiz gunleride gostersin insaAllah.
Sana da nasip olacak insaAllah canim.
Rabbim buyuk.
Hic ummadigin bir anda mucizen gelecek insaAllah.
Evet canim bende hamileymisim.
Gectigimiz persembe ogrendim.
Suan cok kucuk bizim mucizemiz :)
Darisi basina insaAllah.
Canim 19 yasindaymissin. Benim ablam da 19 yasinda anne oldu. Cocuk cocugu buyutuyor dediler hep :) Ama genc anne olmanin iyi yonleride var bence. Yeter ki olgun bir anne olalim :)
Eki Görüntüle 971546
bu ay cidden hiç kafaya takmadım..iki kez yumurtladım ve değerlendirdim..Allah'ın takdiri...
Eki Görüntüle 971546
maşallah bereketli ay hamileler çoğalıyor rabbim bizede nasip etsin
amin canımmmm bende varım hamile olmayan kızlarrrrrr
Hayırlı olsun canımm Rabbim kucağına almayı nasip etsin insaallah.. Daha 4 gün varmış bata erken gebelik testimi bu?
Tebrikler :) sanirim bende ekim annesi olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?