Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Eki Görüntüle 971546
ben de bir sürpriz olmazsa, başardım.. bat 14 şubat
bu ay cidden hiç kafaya takmadım..iki kez yumurtladım ve değerlendirdim..Allah'ın takdiri...

Tebrik ederim. Hayirlisiyla kucagina alman nasip olsun:) Benim Bat 13 Şubat ama doktor idrarda çıkmaz kan testi yaptır dedi. Senin ki normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi?

Tebrik ederim. Hayirlisiyla kucagina alman nasip olsun:) Benim Bat 13 Şubat ama doktor idrarda çıkmaz kan testi yaptır dedi. Senin ki normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi?

normal gebelik testi canım..ben 5 gün önce erken gebelik testi ile yaptım çıkmamıştı..hayret ettim zaten..bebetime ve freelife diye iki farklı testle aynı idrarla denedim.

kan testi moralimi bozar diye yapmadım..darısı başına inşallah.. sen de bir kere deneyebilirsin bat gelmeden

Canim benim cok sevindim Rabbim hayirli eylesin insaAllah saglicakla kucagina al cizgi gayet belirgin ekim anneleri kervanina hos geldin canim :)

sağol Efulim, senin hamile olduğunu yeni öğrendim.bilerek siteye girmiyordum.tebrik ederim.darısı olmayanların başına.

8 aydir aldigim ovulasyon testlerinin, gebelik testlerinin haddi hedabi yok:)) cok sikildim her ay ayni merak, istek, korku ve hayalkirikligi yasamaktan. Bu ay bosverdim. Eger Carsamba olmazsam testi Persembe sabahi yapacagim. Kismet Allah'tan:)

Canim hadi hayirlisi.
Beklemen belki daha iyi olur.
Benimde bir arkadasla sat tarihimiz ayniydi.
O gunler oncesindem ogrenmisti.
Ben battan bir iki gun once negativi gormustum.
Bir hafta sonra tekrarlayinca ogrendik.
Eger sabderip bekleyebilirsen bekle bence.
InsaAllah anne cocuk ayni gun dogumunuzu kutlarsiniz :)

sağol Efulim, senin hamile olduğunu yeni öğrendim.bilerek siteye girmiyordum.tebrik ederim.darısı olmayanların başına.

Amin canim insaAllah.
Olsun iyi yapmissin canim.
Bende test yapmistim negativ cikmisti.
Bu ay girmeyecektim bende.
Adetim bir hafta gelmeyince testi yeniledim.
Bu sefer ciftt cizgiyi gordum.
Rabbim saglicakla kucagimiza alacaginiz gunleride gostersin insaAllah.

İlginçmis senin hikayen de. Umarim saglikla kavusursun sen de:)

Aynen öyle canım.. Bide anne olmaya ilk adımı atabilsem hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…