sen de mi hamilesin canım?
21 i adet gunum bugun de sans var mi sizce kizlar yoksa gecti mi gebe kalcgm gunler
adet gününe kadar şans vardır rabbim nasip ettiyse gerisi hikaye
meraba canımm hamileligin hayırlı ugurlu olsun insaallah rabbim bizlerede nasip eylesinn( yaa birsey sormak istiorum ikinci haftada nasıll ogrene bildinn?
herkes bat mı bekliyor benim gibi yeni adet olan yokmu
kız öylesine yaptım belki ugur getirir diye hamile degilim daha belki yeni yumurtluyorumdur
Bakalım taaaa 28subat batımmm benm
canım sen 2. bebeği mi istiyosun?? 9 yıldır evliymişsin
ben yeni cıktım reglden canım 7subatta bitti
yaa insaallah ugurr getirir o zaman.)) esimle konusuordukk senin iki haftalıgı görünce hemn esime anlattım artık iki haftalıkken ögrenilor bakk diee oda gulduu teknojı olee ilerlediki yakındaa birinci günden ogrenecess tutup tuttmadıgını dediii gulduk bayaa:)) yaa bu ovuloasyon testi nasıl oluorr yaa yumurtlama oldugunda iki cızgı mı oluor
sen de mi hamilesin canım?
ilahi komiksiniz karı koca
keske öyle olsada biz beklemesek eczaneciler köseyi döncek testten
canım ben burda okuduguma göre iki cizgi kopkoyu oldugunda yumurtlamıssın demekmiş ogunler ilişkide bulunun diyolar
ben birdahaki ay kullancamda buyuzden tam bilmiyorum
canım önceki sayfalarda bende eklemiştim testte çok çok silik 2. çizgiyi gördük arkadaşlarla :)
evet canım 5 yaşında bir kızım var nasipse 2.ciyi istiyoruz
ne güzel allah bağışlasın
evet canım 5 yaşında bir kızım var nasipse 2.ciyi istiyoruz
ne güzel allah bağışlasın
amin allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi yok
şimdi aynı heyecanla yine anne olmak istiyorum nasipse
önce rabbimden istiyorum
Ben kalbini dinlediğim zaman arayıp kaydımı yaptırıcam. El dopplerini ilk defa duydum:)evet canım normal ultrasondan dinleniyor sesi acıyor güp güp güp güp
ve hiçbir melodi o ses kadar güzel degil
buarada kızlar saglık ocaklarına bildirim yapın asılarınız olacak ve kontrolleriniz tansiyon kilo gibi
ve gebeligin ilerleyen zamanlarında el doppleriyle bebeginizin kalbini dinleyebilirsiniz
Bence kanda da çok rahat çıkar yaptır bence canıminşalllaaahhh.. Bilmiyorumki bata 3 gün var. Beklesemmi 13ünü yoksa yarın kanmı versem bilemedim
Saol canım darısı en yakın zamanda başına inşallahhhhtebrikler tatlım burada baya yeni hamişler varmış yahu
Ben kalbini dinlediğim zaman arayıp kaydımı yaptırıcam. El dopplerini ilk defa duydum:)
bilmiyorum ki. Eczaneden mi alacağız acaba.Bence kanda da çok rahat çıkar yaptır bence canım
Saol canım darısı en yakın zamanda başına inşallahhhh
El doppleri nedir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?