Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

meraba canımm hamileligin hayırlı ugurlu olsun insaallah rabbim bizlerede nasip eylesinn( yaa birsey sormak istiorum ikinci haftada nasıll ogrene bildinn?

kız öylesine yaptım belki ugur getirir diye hamile degilim daha belki yeni yumurtluyorumdur
bakalım taaaa 28subat batımmm benm

kız öylesine yaptım belki ugur getirir diye hamile degilim daha belki yeni yumurtluyorumdur
Bakalım taaaa 28subat batımmm benm

yaa insaallah ugurr getirir o zaman.)) esimle konusuordukk senin iki haftalıgı görünce hemn esime anlattım artık iki haftalıkken ögrenilor bakk diee oda gulduu teknojı olee ilerlediki yakındaa birinci günden ogrenecess tutup tuttmadıgını dediii gulduk bayaa:)) yaa bu ovuloasyon testi nasıl oluorr yaa yumurtlama oldugunda iki cızgı mı oluor

ilahi komiksiniz karı koca
keske öyle olsada biz beklemesek eczaneciler köseyi döncek testten
canım ben burda okuduguma göre iki cizgi kopkoyu oldugunda yumurtlamıssın demekmiş ogunler ilişkide bulunun diyolar
ben birdahaki ay kullancamda buyuzden tam bilmiyorum

sen de mi hamilesin canım?

tebrikleeeeeeeeeeeeeeerrrr kardeş topiğimiz olan "ekim anneleri buraya eller havaya" da bekleriz orda hamişlik sohbetleri döndürüyoruz, burda da umutla bekleyen arkadaşlarımıza destek oluyoruz umarım hepiniz teker teker geçeceksiniz o tarafa doğru

:)))) herkess burdaa hamilelik testlerini paylasıor yaa biz de olmassa yumurtlama testlerini paylasalımm arkadasımm:))

Ben kalbini dinlediğim zaman arayıp kaydımı yaptırıcam. El dopplerini ilk defa duydum:)

inşalllaaahhh.. Bilmiyorumki bata 3 gün var. Beklesemmi 13ünü yoksa yarın kanmı versem bilemedim
Bence kanda da çok rahat çıkar yaptır bence canım
tebrikler tatlım burada baya yeni hamişler varmış yahu
Saol canım darısı en yakın zamanda başına inşallahhhh
Ben kalbini dinlediğim zaman arayıp kaydımı yaptırıcam. El dopplerini ilk defa duydum:)

El doppleri nedir kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…