- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Senin kaç ay oldu olmayalı canım aynı durumdayız benimde eşim gitmedi kıyamıyorum da ona psikolojisi bozulcak die rabbim yardım etsin canım
bende hastaneye gideceğim zmn hemen olur saanıyodum olmuyunca daha stres oluyosun geçen ay dr bana 3 gün verdi ben bir hafata çalışım adamın hali kalmadı garibimim ama olmadı gene valla çok imreniyorum ilk aydan hamile kalanlara zaten ilk bebiş olsun sonra hiç korunmuycam zaten olmuyo
ekim 7 de evlendim 2012 de 2 ay korundum sonra bıraktım 1 sene oluyo korunmayalı ama keşke başında giteydim dr diyorum sen kaç aydır korunmuyosun
İnşallahhhh canim hepimiz görelim o adetsiz günleri.....geçmiş olsunben de yeni atlattım salgın var bu ara.. inşallah 9 ay gelmez o bat :))
Lilipit merhabaaa
Bence kan ver sende gitmisken bakalim belki yükselmiştir. Ama yukselmediyse uzulmek yok tamammi. Ben hasta oldum antibiotige basladim kötüyüm:2:
Canim bende pkoluyum ama bizdr ırsi halalarimdada var benim ama hepsinin 2şer çocuğu var onlari örnek alıyorum :)
Al benden de o kadar canım arkadaşım peş peşe 2 tane doğurdu rabbim illa ki bizi de görecek ama işte ne zaman
Ben suanda çalişmıyorum ama ona rağmen yataktan kalkamiyorum bikac gundur bisey oldu acayip yorgun uyaniyorum üzerimden tır gecmis gibi hele dün esim beni uyandirmaya calistiginda 15 yıl daha uyuycam sen bizim çocuğun düğününü yaparsin beni uyandirmayin demisim komediGeçmiş olsun cnm bol bol sıvı tüket ve meyve yee, en güzel ilaç :) birde dinlen yat ohh
ben bu sabah işe zor geldim, sabah uyanmak ne sinir yaa :s
üstelik akşam 2230da uyudum
uykucuyum ben ya çok :)
benden önce sonra evlenenler hamiş doğudular yengrem bile dğurdu 38 yaında nasip işte çekeceğimiz varmış aynı ayda evlenmişiz ben başında sen sonunda
doğrudur cnm genetik zaten pko ama eskiden doğal yaşam varmış şimdi yumurta st herşeyde hormaon var organik değil ki inşall olurda kafamız rahatlar bizimde ne zamandır yatıyosun çocuk kalkıyosun çocuk şu beyinde bitsede rahatlıycaz ama bitmiyo işte
Evet canım canımızı sıkmak yok illa rabbim bizide görecek moralini yüksek tut tüm yüreğimle rabbime yalvarıyorum inşallah bizede mıcizemizi gönderir
inşallh cnm o kadar dua ediyorum ki allahım düşmanımı çocuksuz bırakmısın
En doğru en güzel zamanda kullanip cift cizgileri gormeyi nasip etsin rabbim.erken gebelik testleri almıştım netten onlar geldi az öncebu ay yaparım çift çizgiyi görürüm diye umutlanıyordum. kötü oldum testleri görünce.. artık 1 ay daha bekleyecekler
inşallh cnm o kadar dua ediyorum ki allahım düşmanımı çocuksuz bırakmısın
erken gebelik testleri almıştım netten onlar geldi az öncebu ay yaparım çift çizgiyi görürüm diye umutlanıyordum. kötü oldum testleri görünce.. artık 1 ay daha bekleyecekler
En doğru en güzel zamanda kullanip cift cizgileri gormeyi nasip etsin rabbim.
Rabbim kimseyi çocukla imtihan etmesîn canım bol bol dua ediyoruz bu sıkıntılarımızı hafifletiyoruz canım
Bende sipariş verdim 20 tane bende görünce garip bir duyguya kapıldım yine mi hüsran olacak diye
amiiiin..
sen inşallah benim gibi hüsrana uğramazsın canım
Taktir rabbimden ben her türlü sonuca hazırım canım :)))
Doğru canım ben Gıda Mühendisiyim ama bana ne yemiyelim diye soranlara artik herseyde tağşiş var ne isriyosaniz yiyin diyorum cunku temel gidalarda bile hile yapiyolar artik. Allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?