canım üzülmee rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inmşallah hepimizeee gerçi üzülmemek elde değill çok iyi anlıyorum seni
amın ınsallah
bende kızlar medıneden acve hurması getırtdım
annem bu hafta 41 bayana dağıtacak 1 er tane yasın okuyup her bırı gerı verecek bana
bende hergun 1 yasın okuyup yıyıcem ınsallah
allah buyuk bakalım her yolu denıcem duayı bırakmamk laızm
Salati tefriciyede oku canim Allahim insallah bizide anne yapacak
Salati tefriciyede oku canim Allahim insallah bizide anne yapacak
evet doğru oda okunmalı ımıs gunde 21 kere okusan ıyı olur dıye okumustum
evet doğru oda okunmalı ımıs gunde 21 kere okusan ıyı olur dıye okumustum
Ben sayilara fazla takilmam ama surekli okuyorum
benımde öyle kızlar yaa bende adet oldum
bıde ben nırmalde tam günü gününde adet olurdum
şu sıra 2-3 aydır yanı
hep 4-5 gün öne atıyor neden acaba
Ayy senmi benmi canim bende cok korkuyorum eve gebelik testi bile almadim almak istemiyorum
benımde öyle kızlar yaa bende adet oldum
bıde ben nırmalde tam günü gününde adet olurdum
şu sıra 2-3 aydır yanı
hep 4-5 gün öne atıyor neden acaba
bende inan almadım geçen iki tane almıştımm bidee sürekli regli oldum diyip lavaboya gidiyorum heraldee olmaktan korkuyorum yaa bana öyle geliyor
canım korkma normal oo benim hep öyledir 3 gün geriye atar bend ehep günü gününe oluyodum 3 gün geri atmaya başlayınca korkmuştum doktoruma sordum normal dedii
Yazik bize yaaa
gerçektennnnn(((((
canımm hem kendimi hemdee yemin ederim senide merak ediyorummmm inşallahhh güzel haberlerrr veririzz
tebrikler allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
bol sütlü bir anne bol uykulu bir bebiş olursunuz inşallah :)))
Tekrardan tebrik ederim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim de bat 13 subat erken test yapmicam demistim. Ama 3 gundur devam eden ic bulantisi ve senin erkn cikan test sonucu aklimi celdi. Dun aksam test yaptim hem de erken gebelik testi ama sonuc negatif. Sanirim bu saatten sonra da pozitif cikma ihtimali kalmamistirbizim icin de dua et
Ne demek ederim tabi..yumurtlama tarihini biliyomusun.ben bu ocak 29 ve 31 de iki kez yumurtladim.onlar tutmustur diye dusunuyorum.3 subattaki idrarda cikmamisti iste 9 da cikti..sen de adet gunun gelince bi daha yap.
Benim de catlama gunleri ilk yumurtamin 29 Ocak, 2.yumurtami. 31 ocak'ti. 12 gunu gecince gostermesi lazimdi. Kismet:)
[SUP][/SUP]
Ayniymis hemen hemenkismet.demek Allah in bir bildigi var canim.mesela gebelik var ama diken ustundeyim troid problemim cikti ,bakalim bi de hcg degerim katlanacak mi? Sadece Allah biliyor..
Progestan falan verdi mi? Dusuk onlemek icin veriyorlar genelde. Umarim sorunsuz mutlu bir gebelik yasarsin.
Progestani adetin 15. Gununden itibaren verdi.on gun kullandim.simdi doktorum tekrar tahlil istedi duruma gore verexek sanirim cunku dusuk tehlikesi var tsh yuzunden....amin ins.
Guatr hastasimisin ben oyleyim hamile olunca dahada yukseliyormus
Canim ilk gebelikte dusuk yapinca cikti ortata..ilac kulladigim halde artmis bugunde 8.5 cikti az once ogrendim...illet bisey hamileligi etkilemese hic umrumda olmaz iste zor bela gebe kaldim.korkutuyo beni..senin kac tsh? Olcturuyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?