Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ayy senmi benmi canim bende cok korkuyorum eve gebelik testi bile almadim almak istemiyorum

bende inan almadım geçen iki tane almıştımm bidee sürekli regli oldum diyip lavaboya gidiyorum heraldee olmaktan korkuyorum yaa bana öyle geliyor

benımde öyle kızlar yaa bende adet oldum

bıde ben nırmalde tam günü gününde adet olurdum

şu sıra 2-3 aydır yanı

hep 4-5 gün öne atıyor neden acaba

canım korkma normal oo benim hep öyledir 3 gün geriye atar bend ehep günü gününe oluyodum 3 gün geri atmaya başlayınca korkmuştum doktoruma sordum normal dedii

Yazik bize yaaa

Nasılsıniz iyimisiniz allah herkese hayırlı evlat nasip etsin ins. Hiç üzülmeyin en kısa zamanda tez zamanda gelecek bebisiniz....

Ne demek ederim tabi..yumurtlama tarihini biliyomusun.ben bu ocak 29 ve 31 de iki kez yumurtladim.onlar tutmustur diye dusunuyorum.3 subattaki idrarda cikmamisti iste 9 da cikti..sen de adet gunun gelince bi daha yap.

Ne demek ederim tabi..yumurtlama tarihini biliyomusun.ben bu ocak 29 ve 31 de iki kez yumurtladim.onlar tutmustur diye dusunuyorum.3 subattaki idrarda cikmamisti iste 9 da cikti..sen de adet gunun gelince bi daha yap.

Benim de catlama gunleri ilk yumurtamin 29 Ocak, 2.yumurtami. 31 ocak'ti. 12 gunu gecince gostermesi lazimdi. Kismet:)

[SUP][/SUP]
Benim de catlama gunleri ilk yumurtamin 29 Ocak, 2.yumurtami. 31 ocak'ti. 12 gunu gecince gostermesi lazimdi. Kismet:)

Ayniymis hemen hemen kismet.demek Allah in bir bildigi var canim.mesela gebelik var ama diken ustundeyim troid problemim cikti ,bakalim bi de hcg degerim katlanacak mi? Sadece Allah biliyor..

[SUP][/SUP]

Ayniymis hemen hemen kismet.demek Allah in bir bildigi var canim.mesela gebelik var ama diken ustundeyim troid problemim cikti ,bakalim bi de hcg degerim katlanacak mi? Sadece Allah biliyor..

Progestan falan verdi mi? Dusuk onlemek icin veriyorlar genelde. Umarim sorunsuz mutlu bir gebelik yasarsin.

Progestan falan verdi mi? Dusuk onlemek icin veriyorlar genelde. Umarim sorunsuz mutlu bir gebelik yasarsin.

Progestani adetin 15. Gununden itibaren verdi.on gun kullandim.simdi doktorum tekrar tahlil istedi duruma gore verexek sanirim cunku dusuk tehlikesi var tsh yuzunden....amin ins.

Progestani adetin 15. Gununden itibaren verdi.on gun kullandim.simdi doktorum tekrar tahlil istedi duruma gore verexek sanirim cunku dusuk tehlikesi var tsh yuzunden....amin ins.

Guatr hastasimisin ben oyleyim hamile olunca dahada yukseliyormus

Guatr hastasimisin ben oyleyim hamile olunca dahada yukseliyormus

Canim ilk gebelikte dusuk yapinca cikti ortata..ilac kulladigim halde artmis bugunde 8.5 cikti az once ogrendim...illet bisey hamileligi etkilemese hic umrumda olmaz iste zor bela gebe kaldim.korkutuyo beni..senin kac tsh? Olcturuyomusun?

Canim ilk gebelikte dusuk yapinca cikti ortata..ilac kulladigim halde artmis bugunde 8.5 cikti az once ogrendim...illet bisey hamileligi etkilemese hic umrumda olmaz iste zor bela gebe kaldim.korkutuyo beni..senin kac tsh? Olcturuyomusun?

Benim 3 ay once 10 cikti sonra dusurdum zaten gunluk ilac kullaniyorum ben 2000 yilinda ameyliyat oldum artik kendimi tedavi ediyorum simdilik iyi sonuclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…