İnsallah guzel bebislerimiz gelir canim sen ne zaman tahlil yapacaksin
Benim de catlama gunleri ilk yumurtamin 29 Ocak, 2.yumurtami. 31 ocak'ti. 12 gunu gecince gostermesi lazimdi. Kismet:)
canım ben biliyosun pazartesi günü test yaptım çıkmadı bende değilim diye ağladım ağladım ama şimdi adet olurmuyum yoksa ne biliyim ne zaman yapayım sence?
sen test yapmıştın sanırım dimiii:44::44::44::44:
Yookk yapmadim bugun hastaligimi bekliyorum yapmayi dusunmuyorumama agrilarim artmaya basladi olucam sanirom idrar testi adettin gecince ancak cikiyor canim
çatlama günlerini nasıl öğreniyosunuz canım:44::44::44::44::44::44::44:
canımm ama ben olucam heralde kasıklarıma ağrı giriyorr ve zaten göğüslerimde ağrıyorduuu
Sagol secido.senin ha berlerini de bekliyoruz ins...
Ben 1 hafta oncesine kadar kotuydum kasik ve bel agrisindan oturamiyordum goguslerim sismis aciyordu simdi goguslerimde sislik yok ama kasiklarima ara ara sanci saplaniyor insallah hamileyizdir canim
inşallaaahhh canımmm akşama kadar hiç lavaboya gitmesem mi dicem de gidiyorum sürekli
akşam mı yapıcaksın canım sne testi:44::44::44:
inşallaaahhh canımmm akşama kadar hiç lavaboya gitmesem mi dicem de gidiyorum sürekli
akşam mı yapıcaksın canım sne testi:44::44::44:
kizlar insallah hamileyizdir bende regl olmadim bugun gelir diyordum bakalim 14 une kadar beklicem yarin test alicam yarin gelmezse bi yapicam insallah bebeklerimiz bizimledir
bende olmazsam doktorum 19 gel kan testinden bakalım demişti ama beklemekkk acayippp bişeyyEger olmazsam ben bir hafta falan bekliycem test almadim hic alirsam yaparimsabah ilk idrarinla yap testi
inşallahh canımmm rabbim yardımcımız olsunn
bende olmazsam doktorum 19 gel kan testinden bakalım demişti ama beklemekkk acayippp bişeyy
bende test almıcam cumaya kadar beklicem eğer olmazsam cumartesi sabahıda yapıcam Allah izin verirse
Tamama ctesi yapalim hepimiz insallah hamis olurizz
slm kızlar... konular ne kadar ilerlemiş.. ben ocakta takılmıştım buralarda bir sürü yeni arkadaş katılmış.. adetime 10 gün kaldı.. umarım bu sefer olur :18: biraz kasık ağrısı ve ateş hissediyorum hararet gibi .. onun dışında bir belirtim yok ,göğüslerim şiş değil.. yeni arkadaşlara tavsiyem çocuk olayını gece bırakmayın 30 yaşındayım ve panikliyorum.. umarım herkesin yüzü gülsün ...
kizlar insallah hamileyizdir bende regl olmadim bugun gelir diyordum bakalim 14 une kadar beklicem yarin test alicam yarin gelmezse bi yapicam insallah bebeklerimiz bizimledir
aminn inşallahh hepimizin yüzü gülerrrrr:)))) şimdi okudum adet belirtisi yaşayıp hamile kalan çok insan varmış canım:44::44::44::44:
Ben 1 hafta oncesine kadar kotuydum kasik ve bel agrisindan oturamiyordum goguslerim sismis aciyordu simdi goguslerimde sislik yok ama kasiklarima ara ara sanci saplaniyor insallah hamileyizdir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?