Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Yookk yapmadim bugun hastaligimi bekliyorum yapmayi dusunmuyorum ama agrilarim artmaya basladi olucam sanirom idrar testi adettin gecince ancak cikiyor canim

çatlama günlerini nasıl öğreniyosunuz canım:44::44::44::44::44::44::44:

Ovulasyon testi yapiyorum. Yumurtlama oldugu sonucunu aldiktan 1 gun sonra su kivaminda bir akinti ve batma tarzi agri oluyor. Her ay sasmadi. Gectigimiz ay doktorla yumurta takibi yaptik. Ben bir yandan evde de test yapmaya devam ettim. Yine sasmadi.

canımm ama ben olucam heralde kasıklarıma ağrı giriyorr ve zaten göğüslerimde ağrıyorduuu

Ben 1 hafta oncesine kadar kotuydum kasik ve bel agrisindan oturamiyordum goguslerim sismis aciyordu simdi goguslerimde sislik yok ama kasiklarima ara ara sanci saplaniyor insallah hamileyizdir canim

Ben 1 hafta oncesine kadar kotuydum kasik ve bel agrisindan oturamiyordum goguslerim sismis aciyordu simdi goguslerimde sislik yok ama kasiklarima ara ara sanci saplaniyor insallah hamileyizdir canim

inşallaaahhh canımmm akşama kadar hiç lavaboya gitmesem mi dicem de gidiyorum sürekli
akşam mı yapıcaksın canım sne testi:44::44::44:

inşallaaahhh canımmm akşama kadar hiç lavaboya gitmesem mi dicem de gidiyorum sürekli
akşam mı yapıcaksın canım sne testi:44::44::44:

kizlar insallah hamileyizdir bende regl olmadim bugun gelir diyordum bakalim 14 une kadar beklicem yarin test alicam yarin gelmezse bi yapicam insallah bebeklerimiz bizimledir

kizlar insallah hamileyizdir bende regl olmadim bugun gelir diyordum bakalim 14 une kadar beklicem yarin test alicam yarin gelmezse bi yapicam insallah bebeklerimiz bizimledir

inşallahh canımmm rabbim yardımcımız olsunn

Eger olmazsam ben bir hafta falan bekliycem test almadim hic alirsam yaparim sabah ilk idrarinla yap testi
bende olmazsam doktorum 19 gel kan testinden bakalım demişti ama beklemekkk acayippp bişeyy
bende test almıcam cumaya kadar beklicem eğer olmazsam cumartesi sabahıda yapıcam Allah izin verirse

Tamama ctesi yapalim hepimiz insallah hamis olurizz

slm kızlar... konular ne kadar ilerlemiş.. ben ocakta takılmıştım buralarda bir sürü yeni arkadaş katılmış.. adetime 10 gün kaldı.. umarım bu sefer olur :18: biraz kasık ağrısı ve ateş hissediyorum hararet gibi .. onun dışında bir belirtim yok ,göğüslerim şiş değil .. yeni arkadaşlara tavsiyem çocuk olayını gece bırakmayın 30 yaşındayım ve panikliyorum.. umarım herkesin yüzü gülsün ...

s.a kızlar..ben bugün rahim filmi çekildim çok şükür tüplerimin ikiside acık çıktı..

aminn inşallahh hepimizin yüzü gülerrrrr:)))) şimdi okudum adet belirtisi yaşayıp hamile kalan çok insan varmış canım:44::44::44::44:

hangi testlerden ypmayı düşünüyosn cnm erken gebelk tewstimi nrmal eczanden aldğmzmı ?

aminn inşallahh hepimizin yüzü gülerrrrr:)))) şimdi okudum adet belirtisi yaşayıp hamile kalan çok insan varmış canım:44::44::44::44:

ben bu ay ovulasyon takibi yaptım.. takip edersen görebilirsin adete bir kaç gün yapılan ovulasyon kitinde hamilelik erken belli oluyormuş.. bende 10 gün varken yaptım 2. çizgi silik ile koyu arası birşey çıktı ..ümitlendim ... her adet öncesi mütiş bir depresyon ve sabırsızlık yaşıyorum .. Allah ıslah etsin beni...

kizlar bu ay yumurta takibi yapmistim 29 ocakta iki cizgide cok koyu 30 ocakta cizginin biri koyu degeri acik cikmisti 31 inde sadece tek cizgi cikmisti yalniz biz sadece 29 aksamini degerlendirebildik esimin isleri yogun oldugu icin. beklenen adet tarihim 12 subatti ocagin da 17 sinde olmustum son aylarda 5 gün öne gelme gibi bir adet edindi atted tarihim bilmem nedendir ama, neyse ayin 9 unda yani 9 subatta sabah cok hafif pembe bi akinti basladi ama cok fazla degill zaten sadece bir kere pembe gördüm o günden bu yana adet oldum saniyorum kendimi ama henuz kanamam olmadi her gün idrarimi yapinca peceteye koyu kahve bir akinti geliyor. fazla degil cok az ama her gün kanamam baslayacak diye bu güne kadar geldim. ne kasik agrisi kaldi ne bel. ne de kanamam basladi. bu sabah süphelenip test yaptim negatif cikti ara ara kasiklarimda batma oluyor ama.
böyle bir durum yasayan var mi aranizda adet olamamaktan korkuyorum hamile degilim madem adet olsam da yumurtam yine gelse diye bekliyorum ama tedirginim. almanyadayim ha deyince randevu alamiyorum tabiki öyle tr deki gibi kolayca kan testi de yaptiramiyorum burada. bu ayin 28 inde randevum ama kötü bir durum olmasindan endiseleniyorum lütfen tecrübesi olanlar bana yardimci olsun.
simdiden tesekkürler

canımmmm varmı bi belirti bişeyyy korkuyorum sormaya amaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…