- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.197
- 798
canımmmm varmı bi belirti bişeyyy korkuyorum sormaya amaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kizlar bu ay yumurta takibi yapmistim 29 ocakta iki cizgide cok koyu 30 ocakta cizginin biri koyu degeri acik cikmisti 31 inde sadece tek cizgi cikmisti yalniz biz sadece 29 aksamini degerlendirebildik esimin isleri yogun oldugu icin. beklenen adet tarihim 12 subatti ocagin da 17 sinde olmustum son aylarda 5 gün öne gelme gibi bir adet edindi atted tarihim bilmem nedendir ama, neyse ayin 9 unda yani 9 subatta sabah cok hafif pembe bi akinti basladi ama cok fazla degill zaten sadece bir kere pembe gördüm o günden bu yana adet oldum saniyorum kendimi ama henuz kanamam olmadi her gün idrarimi yapinca peceteye koyu kahve bir akinti geliyor. fazla degil cok az ama her gün kanamam baslayacak diye bu güne kadar geldim. ne kasik agrisi kaldi ne bel. ne de kanamam basladi. bu sabah süphelenip test yaptim negatif cikti ara ara kasiklarimda batma oluyor ama.
böyle bir durum yasayan var mi aranizda adet olamamaktan korkuyorum hamile degilim madem adet olsam da yumurtam yine gelse diye bekliyorum ama tedirginim. almanyadayim ha deyince randevu alamiyorum tabiki öyle tr deki gibi kolayca kan testi de yaptiramiyorum burada. bu ayin 28 inde randevum ama kötü bir durum olmasindan endiseleniyorum lütfen tecrübesi olanlar bana yardimci olsun.
simdiden tesekkürler
Yok cok sukur gelen gidek hic akintimda yok ama kasiklarim agriyor birde ellerim ates gibi yaniyor korluyorum olacak diye
aynenn canım benimde yok ama kasıklarım ve belim ağrıyorrr bende heralde oluyorum diye hemen gidiyorum lavaboya akıntım felanda yokkk benimdeeee:18::18::18::18::18:
İnsallah bebislerimiz gelir canimm benim stresimiz bitip onin buyumesiyle ilgileniriz
inşallahh canım yaaa wallahi çalışamıyorum sürekli gebelikle ilgili bişeylere bakıyorum topiğe geliyorum bakıyorum haber varmı diyee karmakarışık bi haldeyimmm :44::44::44::44::44:
canım çokk bir bilgim yok ama üstüne görüyor olabilme ihtimalin olabilir yada enfeksiyon varsa oda etkiler reglini :44::44::44::44:
tesekkür ederim cevabin icin. enfeksiyon olsa kasinti yanma kokulu akinti olur diye düsünüyorum ama sebebi nedir en ufak bir fikrim yok. yumurtlamadan sinraki 10, günde basladi hala devam. eger 30 unda yumurrtladiysam eger bilmiyorum testte iki cizgiyi gördükten ne kadar sonra yumurtluyoruz ama eger ertesi günse bugun yumurtlamanin 13. günü ya da 14 iste her beyse. testte negatif bunaldim. ne yapsam aklim sürekli neden regl olmadigimda. aklimdan da atamiyorum
Allah sinamasin hastalikla yoklukla yoksunlukla insallah.
kizlar bu ay yumurta takibi yapmistim 29 ocakta iki cizgide cok koyu 30 ocakta cizginin biri koyu degeri acik cikmisti 31 inde sadece tek cizgi cikmisti yalniz biz sadece 29 aksamini degerlendirebildik esimin isleri yogun oldugu icin. beklenen adet tarihim 12 subatti ocagin da 17 sinde olmustum son aylarda 5 gün öne gelme gibi bir adet edindi atted tarihim bilmem nedendir ama, neyse ayin 9 unda yani 9 subatta sabah cok hafif pembe bi akinti basladi ama cok fazla degill zaten sadece bir kere pembe gördüm o günden bu yana adet oldum saniyorum kendimi ama henuz kanamam olmadi her gün idrarimi yapinca peceteye koyu kahve bir akinti geliyor. fazla degil cok az ama her gün kanamam baslayacak diye bu güne kadar geldim. ne kasik agrisi kaldi ne bel. ne de kanamam basladi. bu sabah süphelenip test yaptim negatif cikti ara ara kasiklarimda batma oluyor ama.
böyle bir durum yasayan var mi aranizda adet olamamaktan korkuyorum hamile degilim madem adet olsam da yumurtam yine gelse diye bekliyorum ama tedirginim. almanyadayim ha deyince randevu alamiyorum tabiki öyle tr deki gibi kolayca kan testi de yaptiramiyorum burada. bu ayin 28 inde randevum ama kötü bir durum olmasindan endiseleniyorum lütfen tecrübesi olanlar bana yardimci olsun.
simdiden tesekkürler
Canım ben bugun gittim iki yumurta oluşmuş biri 20 mm biri 20 mm iğne vurmicam ikisi de bugun çatlayacak büyük ihtimalle ilişki olsun dedi sançı da olacak dedi dünden beri var zaten çok üzüldüm canım allahım tekrar nasip eder inşallah. Ignesı olmuş muydun senCnm bende klomen kullandım 2 tane oluşmuş..bugün akşam üzeri yine randvum var gidicem........yine klomen kullndğım ay hamile kalmıştım geçtğmiz aylarda ama kalbi durfu maalsf....sana nir tiyo verym.otufup kalkarken kasıklarında mink top varmış gibi olur...ben ordan blyorum büyüdgnü
Uzulmeyin demek bos bende yarin araniza katilicam hep beraber aglayalim
Canım ben bugun gittim iki yumurta oluşmuş biri 20 mm biri 20 mm iğne vurmicam ikisi de bugun çatlayacak büyük ihtimalle ilişki olsun dedi sançı da olacak dedi dünden beri var zaten çok üzüldüm canım allahım tekrar nasip eder inşallah. Ignesı olmuş muydun sen
Bebeğim aklım sendeydi calismaya başladım aksamlari girebilirim sadece. Var mı gelen giden
Hayirli oosun isin o halde:) su anda yok canim ama kasiklarim cok agriyor surekli wc deyim:18:
canım ben bugun gittim iki yumurta oluşmuş biri 20 mm biri 20 mm iğne vurmicam ikisi de bugun çatlayacak büyük ihtimalle ilişki olsun dedi sançı da olacak dedi dünden beri var zaten çok üzüldüm canım allahım tekrar nasip eder inşallah. ıgnesı olmuş muydun sen
bebeğim aklım sendeydi calismaya başladım aksamlari girebilirim sadece. Var mı gelen giden
Hadi inşallah olmazsın canım ya rabbım sen secido ma melegini vermiş ol aminHayirli oosun isin o halde:) su anda yok canim ama kasiklarim cok agriyor surekli wc deyim:18:
yok canm iğne olmadım ben....doktr ayın sonuna test yap dedi.birbirmze haber verelim senimde şubat sonu belli olur
hangi testlerden ypmayı düşünüyosn cnm erken gebelk tewstimi nrmal eczanden aldğmzmı ?
Hadi inşallah olmazsın canım ya rabbım sen secido ma melegini vermiş ol amin
Evet canım 22 şubatta gel tahlil yapacaz dedi. Ne tahlili anlamadım tamam canım ben fırsat buldukça girip haber verecem batlarimiz aynı sanırım cçok sancim var doktor normal korkma demişti sende de oldu mu canim
Hadi inşallah olmazsın canım ya rabbım sen secido ma melegini vermiş ol amin
Evet canım 22 şubatta gel tahlil yapacaz dedi. Ne tahlili anlamadım tamam canım ben fırsat buldukça girip haber verecem batlarimiz aynı sanırım cçok sancim var doktor normal korkma demişti sende de oldu mu canim
Sol kasığım acıyordu benm dik durmama izin vermyordu.sancı değildi sanki tarif edemyrum çok.ben şubatın sonu yaprım.28 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?