Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim merhaba.ben de ocakta burdaydim ama olmadi.umarim bu ay guzel haberi biz de aliriz.sanirim ayni tarihi bekliyoruz seninle.gecen ay ben her belirtiyi hamileyim saniyodm.bu ay belirtileri dusunmuyorum hic.yada yine olmadi gbi bi his var icimde.netteki hesaplayicilar bazen tutmayabilir mi ki? yas yuznden panik yapma 35 e kadar sorun yok.hem hic belli olmuyo bu islerde.allah yardimcimiz olsun..

canim benim ya nasil tesekkür edecegimi bilemiyorum inan ki. ne kadar hassas davranmissin hesaplamis ve nasil ciddi ilgilenmissin, cok duygulandim gercekten. insallah dedigin gibidir lakin bu sabah test yaptim ama negatif ben de simdi acaba beklenen adet gecince mi yapmaliyim diye düsünuyorum, gerci yaptigim test 10 mu dan itibaren ölcüyor ama umut iste. bir yandan umut bir yandan tedirginlik. dilerim dedigin gibidir. tekrar tesekkür ederim..

Adet geçince yap bence cnm hayırlısı olsun hakkında ...

Adet geçince yap bence cnm hayırlısı olsun hakkında ...

tatlim yapayim da adet ne zaman olmali anlayamadim ki. gecen ay 17 sinde yani 17 ocak bir önceki ay 22 aralik. aslinda normalde 30 günde 1 olurdu. 30 araliksa 30 ocak ya da en olmadi 29 ocak. neyse demem o ki 5 gün öne gelmisti. ben 29 ve 30 ocakta da pozitifi gördüm 14 gün sonra adet olsam diye mi hesaplamaliyim yoksa sart degil yumurtlamadan 9-10 gün sonra da adet olunur mu demeliyim, eger olunabiliyorsa 9 da basladi lekelenmem adet günü diye mi saymaliyim bilemiyorum. gecti mi kaldimi Allah biliyor vallahi.

Son düzenleme:
QUOTE=miracan;33991255]Adet geçince yap bence cnm hayırlısı olsun hakkında ...

tatlim yapayim da adet ne zaman olmali anlayamadim ki. gecen ay 17 sinde yani 17 ocak bir önceki ay 22 aralik. aslinda normalde 30 günde 1 olurdu. 30 araliksa 30 ocak ya da en olmadi 29 ocak. neyse demem o ki 5 gün öne gelmisti. ben 29 ve 30 ocakta da pozitifi gördüm 14 gün sonra adet olsam diye mi hesaplamaliyim yoksa sart degil yumurtlamadan 9-10 gün sonra da adet olunur mu demeliyim, eger olunabiliyorsa 9 da basladi lekelenmem adet günü diye mi saymaliyim bilemiyorum. gecti mi kaldimi Allah biliyor vallahi.[/QUOTE]

Anladım canım ozaman biraz bekle ama doktora gittinmi kan testine Belkinozaman belli olur ama sen 17 ocak ta adetin geldimi bacim. ..

Ins kuzum yaaa ins. Ama yarın yapmayida düşünüyorum eger cikarsa doktora gideceğim. ..
:) :) :)

bence hemen gitme adetin on gün falan geçsin öyle git ben 8hafta oldu doru düzgün muayene bile olmadım talilde gördüm sadece burdaki dr cok gıcık sinir bozocu vs vs...

Anladım canım ozaman biraz bekle ama doktora gittinmi kan testine Belkinozaman belli olur ama sen 17 ocak ta adetin geldimi bacim. ..[/QUOTE]

17 ocakta geldi evet ilk gün kanamayla basladi bildigimiz normal adetti. bu ay 9 unda sabah hafif pembe bisi geldi dedim adet olacagim sonra kahverengi devam etti. cok degil pecete koysan camasirina gecmez yani idrarimi yapinca akabinde geliyor az biraz o kadar, ne kan gördüm ne yogun bi akinti. bu sabah yaptim test negatif. ama ne zaman yapmam lazim bilemiyorum. kan testine gidemiyorum ben almanyadayim yapmiyorlar hemen öyle test

Belki hamilesindir cnm ama herkesin bir değil kimisinde akıntı gelir kimisinde gelmez bir hafta daha bekle diycrm yine sana ama sonrada yine test yap bazi tersler tam yanit vermiyor bir tane aldim ben predictor markası hayırlısı olsun cok fazla takma ama 10 gün sonra adetin bittiyse 17 şubatta yine adet olman lazim bekle cnm sen ben 14 ocakta başladı 23ucunde bitti yabi tm 10 gün yumurtlama günü bir hafta sonra bitti ardindan belim agrimaya basladi zateen
Ama ben bole hesapliyorum tutuyor size göre nasıl bilmiyorum ben böle anlıyorum cnm ...
:) :) :)

bence hemen gitme adetin on gün falan geçsin öyle git ben 8hafta oldu doru düzgün muayene bile olmadım talilde gördüm sadece burdaki dr cok gıcık sinir bozocu vs vs...

Haklısın cnm 10 gün sonra gidecem doktora ama eşim yarin test yapmami istiyor ne yapam mecbur pozitif cikarsa doktora cikmazsa gecikicem cnm hayırlısı. ..

Arkadaslar gecen ay 17sinde adet baslangic gunumdu.. 5 gun var ama gecikebilirde tabi cunku gecikiyo benim 4 gun falan.. ama su anda bel agrim cok fazla ve karnim sis .. gaz basladi bugun de..göbegim buyumus bariz .. cnku ben zayif oldugum icin gobeek falan olmaz bende regl zamani ve regl e 2 gun kala filan siser.. ama bu sislikten ziyade karin bolgem genislemis sabahtan bu yana bakiyorum farkli geliyor göbek bi gunde olusmaz heralde ama ben mi farkedemedim bilmiyorum.. bel agrisi ve karinda kasıklarda büyüme az genisleme olur mu ? Daha cok erken belirti icin ama yine de sorayim dedim.. bugun adet öncesi sendromunu yasadim asabiyet daralma ateş falan.. hic boyle erken belirti yasamadim adet oncesi 5 gun onceden yani..

Sol kasığımda da bi hafif bisi var sanki ya umitlenmek istemiyorum ama bu ay farkli belirtiler.. cunku hafta once rahmimde batma hissettim on saniye kadar.. ilk defa oldu yerumde kalmistim oyle.. bi daha olmadi.. ama sanki karnimda var gibi bisi ya ne bileyim Allahim hayirlisiyla yasatsin bu mutlulugu banada sizlere de mujde almayi nasip etsin

17 ocakta adet günün müydü 17subati bekle adetin gelmezse 10gun geciktir gelmezse adetin sonra doktora git kan testine ama ben gitmedim test yaptim negatif cikti benimde gelmezse bendr gecikicem adeti ayni belirtiler bendede var cnm cok erken başladı doğru sabirliysan bekle tatlibidik. ..

Miracan pek de sabirli sayilmam.. hafiften mide bilantisi basladi.. akintimda basladi bugun sabah.. hatta dedim ki ilk akintinin geldigini hissedince, yerlwsme kanamasi dedikleri sey oluyormus birde dedim.. ama kasikta su anda bile batma var ya yattm halen ayni.. 17 ocakta reglimin ilk gunuydu.. sabredicem bu ay test yapmicam .. dedigin gibi gecikirse 1 hafta sonra dr..'a gidicem inşallah.

Uyanin kizlar uyanin gunaydin ben hala hasta olmadim ama heran olabilirim kasiklarda batmalarim var

Ben de 3 gun once hamile oldugumu ogrendim binlerce kez sükürler olsun rabbime ve sizlere de nasip etsin tez vakitte insallah:)

Uyanin kizlar uyanin gunaydin ben hala hasta olmadim ama heran olabilirim kasiklarda batmalarim var
Arkadasim kasık batmasi adet sancisi hepsi hamile olsan da yasanan seyler zaten ben bir sabah oyle bir sanciyla uyandim ki tmm bu kez adet oldum kesin dedim ama olmdm cok sukur umitlndirmek istemem seni ama adet ve gebelik belirtileri tıpatıp ayni sadece adet olmuyosun tek fark bu.Allah tez zamanda bebegine kavustursun insallah.

Amin insallah hepimizi kavusturur canim benim akintim cok oldu ama simdi yok goguslerim yine oyle cok siserdi oda kucucuk oldu son 3 gunde anlamadim belko dpgal gecikmedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…