Uyanin kizlar uyanin gunaydin ben hala hasta olmadim ama heran olabilirim kasiklarda batmalarim var
canım benimm senin adına çokkk ama çok sevindimm rabbim inşşalahhh nassip eder hamilesindir..
günaydın kızlar sabah uyandım ve adet oldum çok üzgünüm ama rabbim nasip etmediyse vardır bi hayır diyorum. bugün itibari ile diete başlıyorum ideal kilomun üstündeyim çünki kilo gebeliğe engelmiş yani birde artık kimse bana ayy sen hamilesin kesin demesin diyeee istiyorum .. ve bu ay hiç kafama takmıcammm gezicem eğlenicem
Amin insallah hepimizi kavusturur canim benim akintim cok oldu ama simdi yok goguslerim yine oyle cok siserdi oda kucucuk oldu son 3 gunde anlamadim belko dpgal gecikmedir bilmiyorum
günaydın kızlar sabah uyandım ve adet oldum çok üzgünüm ama rabbim nasip etmediyse vardır bi hayır diyorum. bugün itibari ile diete başlıyorum ideal kilomun üstündeyim çünki kilo gebeliğe engelmiş yani birde artık kimse bana ayy sen hamilesin kesin demesin diyeee istiyorum .. ve bu ay hiç kafama takmıcammm gezicem eğlenicem
Ben de ayniyim. Bugun olmam gerekiyor artik. Ama sis goguslerim iki gundur indi, agri da kayboldu. Sanki adet olmusum da 2 gun gecmis gibi. Ama hala cok yogun olmayan kokusuz beyaz akinti var. Son 9 gundur devam ediyor. Hic boyle olmazdi. 5 gundur de her an adet oluyor hissi ile agri dolasiyor karnimin alt bolgesinde. Ben dayanamadim test yaptim bu sabah ama negatif? Acaba progestan tum bunlarin nedeni olabilir mi?
Ayyy belli olmaz insallah hamilesindir...
Ben de ayniyim. Bugun olmam gerekiyor artik. Ama sis goguslerim iki gundur indi, agri da kayboldu. Sanki adet olmusum da 2 gun gecmis gibi. Ama hala cok yogun olmayan kokusuz beyaz akinti var. Son 9 gundur devam ediyor. Hic boyle olmazdi. 5 gundur de her an adet oluyor hissi ile agri dolasiyor karnimin alt bolgesinde. Ben dayanamadim test yaptim bu sabah ama negatif? Acaba progestan tum bunlarin nedeni olabilir mi?
Ben de 3 gun once hamile oldugumu ogrendim binlerce kez sükürler olsun rabbime ve sizlere de nasip etsin tez vakitte insallah:)
2 gun once de erken gebelik testi yapmistim onda da negatif. Ben hic umutlu degilim sadece adet olacaksam duzenim bozulnadan bir an once olayim istiyorum
Progestan belki goguslere etki eder ama adeti engellwmez bence bekle bir kac gun daha sonucta regl gunun bugunmus insallah bebislerimiz bizimledir
Olucak hayirlisiyla insallah benimde adetim bitsin hemen baslicam yumurtalamayi kacirmayayim .neden bilmem ama ben seni yakin hissettim benim icin doktot gibisin:) herşey gonlunce olsun
Tesekkur ederim. Ama cok bilmek de inan hic iyi birsey degil. Doktorum profesor olmasina karsin ona bile kada tutuyorum yanlis birsey yapmasin diye:)) Umarim senin de guzel haberlerini aliriz onunuzdeki ay. Adetin biter bitmez denemeye baslamayi unutma:)
Belki de savunma mekanizmasi calistiriyorum umutsuzum diyerek. İnsallah hamileyizdir:) Sen test yapmadan nasil durabiliyorsun? :) Bir de burada hamile olanlarin cogunun adetine 1-2 gun kala idrar testi ile pozitif sonucu buldugunu okudukca test begatif ciktiginda umidim de kayboldu. Zaten bu testlerin icinde 20 hcg den sonrasini bulabilir yaziyor ve dollenmenin uzerinden 12 gun gecmisse bu degere zaten ulasilir diye biliyorum, bu nedenle de umursuzum. Umarim senin icin hersey gonlunce olur
Uzulme canim zaten evleneli daha 2 ay bile olmamis ancak vuct spermlere 3 ayda alisiyormus bende de kilo sorunu var(( insallah hepimizin bebisleri gelir
inşallahh canımm rabbim hepimize nasip etsinn
inşallahhhhh güzel haber bekliyorum sendennn
normal testlerden canim 3 liraya aliyorum ben arkadasimad ondan almistik o 4 gun beklemisti yapmak icin cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?