Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

amin canım .. aşağı yukarı aynıdır bu ay olmaz ise (inşallah olur ), garanti olsun istersen ovulasyon çubuğu kullan .. ben çok memnun kaldım ... forumlarda oku çok ayrıntılı anlatıyorlar. benimde hafiften göğüs ağrısı başladı ama adet öncesi hep olan belirti.. sadece sol kasığımı ara ara tutan bir ağrı oluyor.. bakalım kısmet tabi..inşallah beraber güzel haberler alırız .. sağol cevap için :)

Kizlar benim kasiklarima surekli bicak saplanir gibi agri giriyor reglmi olucam acaba

Kizlar benim kasiklarima surekli bicak saplanir gibi agri giriyor reglmi olucam acaba

ay canım banada öyle oluyo ama bnim regl olmadan önce hiç böyle ağrılarm olmazdı alt rarfıma sancı girerdi senin olurmuydu kasık ağrın

Kizlarr insallah hepiniz hamilesinizdir bu aynkirmizilaringiren arkadaslarim uzulmek yok durmak yok calismalara devam...
Guzel haberlerinizi bekliyorum insallah:)

Kizlar hala gelen giden yok ama kasiklarima sanki bicak saplaniyor ozellikle sag kasigim ayin 23 une kaar bekliycem olmazsam test yapicam duanizi bekliyorum canlarim:18:

Hergun hepimiz icin dua ediyorum cnm insallah Allahim dualarimizi kabul eder ve bian once kucaklarimizi bebislerle doldururr:)

inşallahhh canım benim inşalllaaahh

Kizlar hala gelen giden yok ama kasiklarima sanki bicak saplaniyor ozellikle sag kasigim ayin 23 une kaar bekliycem olmazsam test yapicam duanizi bekliyorum canlarim:18:

inşallaaah canımm hamilesindirrrr
ama 23 kadar niye bekliyosun bana bile doktorum 19 gel kandan bakalım demişti:44::44::44::44::44::44:

inşallahhh canım benim inşalllaaahh

inşallaaah canımm hamilesindirrrr
ama 23 kadar niye bekliyosun bana bile doktorum 19 gel kandan bakalım demişti:44::44::44::44::44::44:

Belki dogal olarak gecikmistir belli olmaz bosu bosuna negatifi gorupte sinirlerim bozulmasin birsey yaptigimda yokki acil ogreneyim

Nasilsiniz kuzlar? Yeni hamile haberi alan arkadaslarimiz var mi? Rabbim hepinizin yuzunu guldursun insaAllah. Stres yapmamaya calisin kendinize. Sakin olun. Hersey olacagina varir Allahin izniyle. Bol sabir diliyorum Allahtan. InsaAllah hepiniz mutlu baslangica kavusacaksiniz.

Bugün kasigimda özellikle sag tarafımda Batma oluyor ve sag bacağıma vuruyor. Yumurtlamadan 10 gün sonra başlayan kahve leke hala devam ediyor dün sabah yani yumurtlamadan sonrakı 13. Gün yaptıgım test negatifti, baskada test yapmıyorum, demek ki bu ay regl böyle kahve leke şeklinde geçecek diye düşünmeye başladım, sizce de hamilelik umudum artık yok mu tecrübesi olan biri var mı aramızda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…