Canim merhaba.ben de ocakta burdaydim ama olmadi.umarim bu ay guzel haberi biz de aliriz.sanirim ayni tarihi bekliyoruz seninle.gecen ay ben her belirtiyi hamileyim saniyodm.bu ay belirtileri dusunmuyorum hic.yada yine olmadi gbi bi his var icimde.netteki hesaplayicilar bazen tutmayabilir mi ki? yas yuznden panik yapma 35 e kadar sorun yok.hem hic belli olmuyo bu islerde.allah yardimcimiz olsun..
Kizlar benim kasiklarima surekli bicak saplanir gibi agri giriyor reglmi olucam acaba
ay canım banada öyle oluyo ama bnim regl olmadan önce hiç böyle ağrılarm olmazdı alt rarfıma sancı girerdi senin olurmuydu kasık ağrın
benimde bugün regl günüm sabah kalktm yaptm tabiki negatif zaten bu kadar erken çıkmasını beklemyordm
Kizlarr insallah hepiniz hamilesinizdir bu aynkirmizilaringiren arkadaslarim uzulmek yok durmak yok calismalara devam...
Guzel haberlerinizi bekliyorum insallah:)
inşalahhhh çok dua et olurmu hamilenin duası çabuk kabul olurmuşş
Hergun hepimiz icin dua ediyorum cnm insallah Allahim dualarimizi kabul eder ve bian once kucaklarimizi bebislerle doldururr:)
Kizlar hala gelen giden yok ama kasiklarima sanki bicak saplaniyor ozellikle sag kasigim ayin 23 une kaar bekliycem olmazsam test yapicam duanizi bekliyorum canlarim:18:
inşallahhh canım benim inşalllaaahh
inşallaaah canımm hamilesindirrrr
ama 23 kadar niye bekliyosun bana bile doktorum 19 gel kandan bakalım demişti:44::44::44::44::44::44:
Kizlar hala gelen giden yok ama kasiklarima sanki bicak saplaniyor ozellikle sag kasigim ayin 23 une kaar bekliycem olmazsam test yapicam duanizi bekliyorum canlarim:18:
Belki dogal olarak gecikmistir belli olmaz bosu bosuna negatifi gorupte sinirlerim bozulmasin birsey yaptigimda yokki acil ogreneyim
Canim 23 u test ypmak icin cok gec diil mi zaten pozitifse simdi cikar
anladımmm bekleyebiliyorsan sana bravooo gerçekten ne güzell inşallahhhh sonucuda bebiş olurr
Negatifse su an buna hazirmiyim bilmiyorumm;50:
Umarım Allah burdaki herkese , hepimize annelik duygusunu tattırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?