Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hamilelikte olabilir kahve lekeler yerlesme kanamasi diyorlar ama yinede cok umutlanma hayal kirikligi olmasin canim benimde agrilarim var bugunde regl olmadim ben beklicem acele edip yapsam ne olucak ki sonucta adetim gecikince alip bi test yapicam uff ama cok zor beklemek

canım 9unda geldiyse ve eğer yerleşmeyse 5-6 günde idrara karışıyor.biraz sabret 2 gün sonra testi tekrarla olmazsan.

benim de bu ay senin gibi oldu.2 gün lekelendim şimdi yok.haftasonu sökülür diye bekliyorum.acele edip ümitlenmeye gerek yok.bekleyelim

canım kahve leke kistin sökülmesi esnasında da geliyor.kist ya da yerleşme 2 ihtimal var zamana bırak

çok şükür ben geri geldiimm:).. valla ben bilmiyorum hamiş var mı yok mu: senin hamilelik nasıl gidiyoor....

çok şükür ben geri geldiimm:).. valla ben bilmiyorum hamiş var mı yok mu: senin hamilelik nasıl gidiyoor....

Canim hos geldin nasilsin?
Ben iyiym cok sukur.
Henuz pek bisey hiss etmiyorum.
Muayeneye de haftaya gitmeyi dusunuyoruz insaAllah.
Senin adet donemin bittimi canim?

Yok son 4 aydir bir sorun yok 28 gunde oluyorum bir tuhafim bugun zaten midemde falan sorun yoktu benim bugun acimi eksimi cozemedim ve alttarafa kramplar giriyor sanki

Canim simdiye kadar hic gecikme olmadiysa hamilesindir belkide insaAllah :)

Canim hersey Allahin taktiri.
Bende onceki ay adet tarihinden bir hafta once acipk pembeden kahveye kadar akinti geldi bir haftanin sonunda adetim sokuldu.
Fakat sonra ki ay hamile kaldim.
Rabbim bilir herkeste farkli olabiliyor.
Umudun yikilmasin.
Kirmizilar gelene kadar umit var demektir.

slm canım nasılsın bebişin nasıl

Cok sukur canim iyiym.
Sen nasilIsin?
Bebegimiz iyidir insaAllah :)
Henuz doktora gitmedim.
Aceleye gerek yok.
7-8 inci haftalar da ilk muayeneye gitmem yeterlidir.
Kanama filan olursa erken giderim tabi ki.

Sen hangi doktora gidiyorsun bu arada?
Esimin is durumu belli olsun.
Ya merkeze pelin hanima gidicem.
Yada farabiye adem sag beye gidicem.
Ikisi de arkadasimin tavsiyesi.

Yok son 4 aydir bir sorun yok 28 gunde oluyorum bir tuhafim bugun zaten midemde falan sorun yoktu benim bugun acimi eksimi cozemedim ve alttarafa kramplar giriyor sanki

Reglin madem duzenliydi hic korkma canim yap testi hamileysen kesin cikar zaten ve insallah hamilesindir :)

kızlar ben hergün günlük ped kullanıyorum..kullanmadığım zaman iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum.o yüzden ugün doktora gittim..muayene oldum o sırada yumurtalarda bi sıkıntı yok ama tembel gibi dedi.. neyse muayene etti krem fitil ve hap verdii.. dedi bunlar iltihap için ..bende dedim ki iltihap varmıymış ..bana sen niye geldin akıntım var demedin mi dedi. hiç bişe diyemedim..doktor bayandı ve güzel azarladı suratsız kadın..tamam akıntı var diye geldim ama normal mi değil mi diye geldim yanii..sonra bana ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini anlattı çıktım gldiim..gecen hafta da gitmiştim o doktor erkekti ama dktora hamilelik oluşmadı diye gitmiştim doktor ultrasyonla karından bakalım dedi baktı ve çok sağlıklı yumurtan var demiştii..
şşimdi bu kadın hem moralmi bozdu hemde verdiği ilaçları almadım kullanmayacam .tekrar eski erkek doktruma gidecem ..bayan doktoru biri tavsiye etmedikçe gitmezdim ama sırf ilk defa alttan muayene olacam rahat olurum diye gittim o da beni sibnir etti azarladı..diyeceğim bu bayanlar bayanın halinden daha çook anlaması gerekirken hiiiiiiç anlamıyorlarr sanki bedava muayene ediyoor..

Canim hos geldin nasilsin?
Ben iyiym cok sukur.
Henuz pek bisey hiss etmiyorum.
Muayeneye de haftaya gitmeyi dusunuyoruz insaAllah.
Senin adet donemin bittimi canim?

hadi hayırlısı canım benim..benim 22 si adet günnüm adeti bekliyorum bu ay içimde hiç bebek var diye his yooookk..ve de doktora gittim yazdım zaten..haftaya başka bi doktora da gideyim adetten önce de sonrasına bakacam artııkk..

Reglin madem duzenliydi hic korkma canim yap testi hamileysen kesin cikar zaten ve insallah hamilesindir :)

oylemı dıyorsun benım gecıkmelerım oldugundada tam 28. gun oldumu goguslerım sıser akıntım artardı fakat geç gelirdi kanamam ama sımdı bunlar yok bugunde felaket kasık agrılarım arttı sol degılde sag tarafım agrıyor

Allahim ya.. Sanki basindan def etmek icin yapmis.. Sen ne anlayacaksin iltihabin var mi yok mu? Bence de eski doktoruna git tekrar.. Ilaclari goster.. Akintin hakkinda bilgi al.. Bilgili olmadigimiz icin en ufak bir seyde korkuyor aklimiza kotu seyler getiriyoruz.. Bende gecen ay acaba iltihab mi var diye dusundum doktora gidecektim vazgectim sonra cunku adetimde gelmisti.. Hic moralini bozma canim.. Salak birine denk gelmissin af edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…