Bugün kasigimda özellikle sag tarafımda Batma oluyor ve sag bacağıma vuruyor. Yumurtlamadım 10 günü başlayan kahve leke hala devam ediyor dün sabah yani yumurtlamadan sonrakı 13. Gün yaptıgım test negatifi, baskada test yapmıyorum, demek ki bu ay regl böyle kahve leke şeklinde geçecek diye düşünmeye başladım, sizce de hamilelik umudum artık yok mu tecrübesi olan biri var mı aramızda
slm hatunlar nasılsınız bakalım
s.a kızlar..ben bugün rahim filmi çekildim çok şükür tüplerimin ikiside acık çıktı..
kizlar bu ay yumurta takibi yapmistim 29 ocakta iki cizgide cok koyu 30 ocakta cizginin biri koyu degeri acik cikmisti 31 inde sadece tek cizgi cikmisti yalniz biz sadece 29 aksamini degerlendirebildik esimin isleri yogun oldugu icin. beklenen adet tarihim 12 subatti ocagin da 17 sinde olmustum son aylarda 5 gün öne gelme gibi bir adet edindi atted tarihim bilmem nedendir ama, neyse ayin 9 unda yani 9 subatta sabah cok hafif pembe bi akinti basladi ama cok fazla degill zaten sadece bir kere pembe gördüm o günden bu yana adet oldum saniyorum kendimi ama henuz kanamam olmadi her gün idrarimi yapinca peceteye koyu kahve bir akinti geliyor. fazla degil cok az ama her gün kanamam baslayacak diye bu güne kadar geldim. ne kasik agrisi kaldi ne bel. ne de kanamam basladi. bu sabah süphelenip test yaptim negatif cikti ara ara kasiklarimda batma oluyor ama.
böyle bir durum yasayan var mi aranizda adet olamamaktan korkuyorum hamile degilim madem adet olsam da yumurtam yine gelse diye bekliyorum ama tedirginim. almanyadayim ha deyince randevu alamiyorum tabiki öyle tr deki gibi kolayca kan testi de yaptiramiyorum burada. bu ayin 28 inde randevum ama kötü bir durum olmasindan endiseleniyorum lütfen tecrübesi olanlar bana yardimci olsun.
simdiden tesekkürler
Peki reglin gecikir mi hep?
iyiyizz sen nasilsinn regl gelmemesini bekliyoz topluca :)
Bugün kasigimda özellikle sag tarafımda Batma oluyor ve sag bacağıma vuruyor. Yumurtlamadan 10 gün sonra başlayan kahve leke hala devam ediyor dün sabah yani yumurtlamadan sonrakı 13. Gün yaptıgım test negatifti, baskada test yapmıyorum, demek ki bu ay regl böyle kahve leke şeklinde geçecek diye düşünmeye başladım, sizce de hamilelik umudum artık yok mu tecrübesi olan biri var mı aramızda
Nasilsiniz kuzlar? Yeni hamile haberi alan arkadaslarimiz var mi? Rabbim hepinizin yuzunu guldursun insaAllah. Stres yapmamaya calisin kendinize. Sakin olun. Hersey olacagina varir Allahin izniyle. Bol sabir diliyorum Allahtan. InsaAllah hepiniz mutlu baslangica kavusacaksiniz.
çok şükür ben geri geldiimm:).. valla ben bilmiyorum hamiş var mı yok mu: senin hamilelik nasıl gidiyoor....
Yok son 4 aydir bir sorun yok 28 gunde oluyorum bir tuhafim bugun zaten midemde falan sorun yoktu benim bugun acimi eksimi cozemedim ve alttarafa kramplar giriyor sanki
Canim hos geldin nasilsin?
Ben iyiym cok sukur.
Henuz pek bisey hiss etmiyorum.
Muayeneye de haftaya gitmeyi dusunuyoruz insaAllah.
Senin adet donemin bittimi canim?
slm hatunlar nasılsınız bakalım
Bugün kasigimda özellikle sag tarafımda Batma oluyor ve sag bacağıma vuruyor. Yumurtlamadan 10 gün sonra başlayan kahve leke hala devam ediyor dün sabah yani yumurtlamadan sonrakı 13. Gün yaptıgım test negatifti, baskada test yapmıyorum, demek ki bu ay regl böyle kahve leke şeklinde geçecek diye düşünmeye başladım, sizce de hamilelik umudum artık yok mu tecrübesi olan biri var mı aramızda
slm canım nasılsın bebişin nasıl
Yok son 4 aydir bir sorun yok 28 gunde oluyorum bir tuhafim bugun zaten midemde falan sorun yoktu benim bugun acimi eksimi cozemedim ve alttarafa kramplar giriyor sanki
Canim hos geldin nasilsin?
Ben iyiym cok sukur.
Henuz pek bisey hiss etmiyorum.
Muayeneye de haftaya gitmeyi dusunuyoruz insaAllah.
Senin adet donemin bittimi canim?
Reglin madem duzenliydi hic korkma canim yap testi hamileysen kesin cikar zaten ve insallah hamilesindir :)
kızlar ben hergün günlük ped kullanıyorum..kullanmadığım zaman iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum.o yüzden ugün doktora gittim..muayene oldum o sırada yumurtalarda bi sıkıntı yok ama tembel gibi dedi.. neyse muayene etti krem fitil ve hap verdii.. dedi bunlar iltihap için ..bende dedim ki iltihap varmıymış ..bana sen niye geldin akıntım var demedin mi dedi. hiç bişe diyemedim..doktor bayandı ve güzel azarladı suratsız kadın..tamam akıntı var diye geldim ama normal mi değil mi diye geldim yanii..sonra bana ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini anlattı çıktım gldiim..gecen hafta da gitmiştim o doktor erkekti ama dktora hamilelik oluşmadı diye gitmiştim doktor ultrasyonla karından bakalım dedi baktı ve çok sağlıklı yumurtan var demiştii..
şşimdi bu kadın hem moralmi bozdu hemde verdiği ilaçları almadım kullanmayacam .tekrar eski erkek doktruma gidecem ..bayan doktoru biri tavsiye etmedikçe gitmezdim ama sırf ilk defa alttan muayene olacam rahat olurum diye gittim o da beni sibnir etti azarladı..diyeceğim bu bayanlar bayanın halinden daha çook anlaması gerekirken hiiiiiiç anlamıyorlarr sanki bedava muayene ediyoor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?