- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Bende orguye baslamak istiyorum sanirim
Ama basit biseyler olmasi lazim..
Tig degilde sis orgusunu daha cok seviyorum..
Ornek yapamiyorum malesef
Duz ters ancak oyle biseyler yapabilirim
Ucgen sal istiyorum aslinda ama onuda nasil yapabilirim hic bi fikrim yok
aaa çok doğru söylüyorsun aslında, ben ise deli gibi baştan aşağı kadınlar klubunu okuyup okuyup strese giriyorum :))
off ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz ya sorma :)))
ben işteyim şuan, kendimi yemeğe veriyim mesela akşam yemekler yapayım onu planlayayım uğraşayım :)
örgü beceremem sanırım
ya ben ne kadar safmışım, boşuna ilaç kullandım halbuki doktorada danışarak başladım. gebe kalmak ne kadar zor birşeymiş, öyle filmlerdeki gibi sanıyor insan. doktorda beni bilgilendirmedi, bende hiç araştırmamıştım. isteyince olur sanıyordum. bu kadar zor olduğunu bilmiyordum yaa
ben ben işteee ben ben istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbeni de katın aranızaaaa
Evet canım canımızı sıkmak yok illa rabbim bizide görecek moralini yüksek tut tüm yüreğimle rabbime yalvarıyorum inşallah bizede mıcizemizi gönderir
erken gebelik testleri almıştım netten onlar geldi az öncebu ay yaparım çift çizgiyi görürüm diye umutlanıyordum. kötü oldum testleri görünce.. artık 1 ay daha bekleyecekler
kendini hazırlayabiliyorsan ne güzel :) ben de Allaha bırakıyorum ama üzüntü yaşıyorum yine de ister istemez..
En doğru en güzel zamanda kullanip cift cizgileri gormeyi nasip etsin rabbim.
olsun canım diğer ay kullanırsın testlerini....inş çift çizgiyi görürsün bebişin gelir
Bende ilk 4 ay kendimi yedim artık allaha sığındım canım kim ne derse desin kimsenin aklından çıkmıyordur takma felan diyen çok ama hikaye yani illa ki takılıyor
Bende ilk 4 ay kendimi yedim artık allaha sığındım canım kim ne derse desin kimsenin aklından çıkmıyordur takma felan diyen çok ama hikaye yani illa ki takılıyor
Şuan bende tam senin gibiyim bu ay yumurta takibim de olucak ben dua mı edip bekleyeceğim canım inşallah hepimizin göbüşleri dolarbende sana katılıyorum.....bende ilk baslarda acayip taktım...ama şunu ögrendim ben ugrasıcam dua mı edicem allah ne zaman verirse ozaman olucak...yani bizim elimizde deil bazı seyler....oyuzden suan allah hayırlısıyla versin diyorum...ama sürekli aklımda acaba oldu mu düşüncesi...fark su tatlım kendimi sıkmıyorum olsun diye relaksım yani
Şuan bende tam senin gibiyim bu ay yumurta takibim de olucak ben dua mı edip bekleyeceğim canım inşallah hepimizin göbüşleri dolar
Kızlar Herkese Merhaba, bende bu ay hamile kalmaya karar verdim telefondaki adet takip programıma göre bu hafta tehlıkelı haftam cuma günüde yumurtlama günüm,tabiki 14. gün kesin yumurtlama olacak diye bir şey yok ama dün akşam çalışmalara start verdik,bugun ,carşamba ve cuma günü çalışmalar tekrarlanacak,aslında hergün ilişki olsa dahamı iyi olur karar veremedim okuduğum kadarı ile gün aşırı olmasını öneriyorlar.4 yıldır evliyim ama Bu benim ilk denemem olacak ,inşallah ilk denemede sonuç başarılı olur:)
Kızlar Herkese Merhaba, bende bu ay hamile kalmaya karar verdim telefondaki adet takip programıma göre bu hafta tehlıkelı haftam cuma günüde yumurtlama günüm,tabiki 14. gün kesin yumurtlama olacak diye bir şey yok ama dün akşam çalışmalara start verdik,bugun ,carşamba ve cuma günü çalışmalar tekrarlanacak,aslında hergün ilişki olsa dahamı iyi olur karar veremedim okuduğum kadarı ile gün aşırı olmasını öneriyorlar.4 yıldır evliyim ama Bu benim ilk denemem olacak ,inşallah ilk denemede sonuç başarılı olur:)
gün aşırı daha iyi diyolar cnm ama bence dr git ben şimdiki aklım olsa ilk başta dr giderdim o seni yönlendirir zaten inşallh ilk denemende olurda beklemezsin bebişini cnm
merhaba canım hoşgeldin
inş ilk denemende gelir bebişin
aslında doğru söylüyorsun,doktora gidip kontrolden geçmek en iyisi, eşim,kardeşim sağlık sektöründe olmasına rağmen şu zamana kadar hiç kadın doğum doktoruna gitmedim benimkide ayrı bir cahillik.yada bu ay bir deneme yapıcam eğer olmaz ise ozaman doktora gitmeyi düşünüyorum.İnsan üşeniyor:) İnşallah bu ay sonunda herkesten güzel haberer alırız
test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum bu hftada beklym zaten pazara gelio kırmızılar glmezse pazrtesi gider yptırrım ilk defa taşınıyorum taşınmaanın kolay yollarnı benmle paylşmk isteyn olursa çok sevnrm şmdiden hepnze teşkkrler :)
inşallh bana annem filan bir sene bekle dedibende öyle yaptım sonra dr gittim meğer polikistikmişim yumurtlama yavaşlığım varmış keşke en başta gitseydim diyorum o yüzden bence dr önemli sen bu ayı dene bana kalırsa olmazsa bir dahaki ay dr git derim cnm 4 sene çok beklemişsin bebiş için
iyi alışverişler canım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?