Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar masaalah topik kaynıyor ya sayfaları oku oku bitiremedim

canım netten arastır bence cok hos ve basıt örnekler var

evet aksama ne yemek yapacagın planlarken bıkac saat gecer tatlım kolay seylerdeb baslarsan yapabılırsın

ahhh ahhh bende basta öyle sanıyodum su filimlerde hemen hamile kadın...nerde allahım ne zaman nasıp ederse ozaman olacak
ben ben işteee ben ben istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni de katın aranızaaaa

merhaba hoşgeldin

Evet canım canımızı sıkmak yok illa rabbim bizide görecek moralini yüksek tut tüm yüreğimle rabbime yalvarıyorum inşallah bizede mıcizemizi gönderir

aminnn canım...dua cok önemli...allahım duamızı kabul etsin inş

erken gebelik testleri almıştım netten onlar geldi az önce bu ay yaparım çift çizgiyi görürüm diye umutlanıyordum. kötü oldum testleri görünce.. artık 1 ay daha bekleyecekler

olsun canım diğer ay kullanırsın testlerini....inş çift çizgiyi görürsün bebişin gelir

kendini hazırlayabiliyorsan ne güzel :) ben de Allaha bırakıyorum ama üzüntü yaşıyorum yine de ister istemez..

Bende ilk 4 ay kendimi yedim artık allaha sığındım canım kim ne derse desin kimsenin aklından çıkmıyordur takma felan diyen çok ama hikaye yani illa ki takılıyor

olsun canım diğer ay kullanırsın testlerini....inş çift çizgiyi görürsün bebişin gelir

öyle yapıcam canım :) inşallah bakalım hayırlısı..

Bende ilk 4 ay kendimi yedim artık allaha sığındım canım kim ne derse desin kimsenin aklından çıkmıyordur takma felan diyen çok ama hikaye yani illa ki takılıyor

evet öyle.. neyse sabredicez artık kısmet :)

aynen takılıyo cnm ilk 4 ay ben fazla takmıyodum sonradan olmıycak diye sızlanmaya başladım aldırmamaya çalışıyosun ama bişey dediklerinde de için sızlıyo bebek haberi verdiklerinde filan yüzüm düşüyo zaten bnm hemen

bende sana katılıyorum.....bende ilk baslarda acayip taktım...ama şunu ögrendim ben ugrasıcam dua mı edicem allah ne zaman verirse ozaman olucak...yani bizim elimizde deil bazı seyler....oyuzden suan allah hayırlısıyla versin diyorum...ama sürekli aklımda acaba oldu mu düşüncesi...fark su tatlım kendimi sıkmıyorum olsun diye relaksım yani

Sohbetiniz için teşekkür ederim bir markete çıkmam gerekiyor tekrar görüşmek üzere

Şuan bende tam senin gibiyim bu ay yumurta takibim de olucak ben dua mı edip bekleyeceğim canım inşallah hepimizin göbüşleri dolar

Kızlar Herkese Merhaba, bende bu ay hamile kalmaya karar verdim telefondaki adet takip programıma göre bu hafta tehlıkelı haftam cuma günüde yumurtlama günüm,tabiki 14. gün kesin yumurtlama olacak diye bir şey yok ama dün akşam çalışmalara start verdik,bugun ,carşamba ve cuma günü çalışmalar tekrarlanacak,aslında hergün ilişki olsa dahamı iyi olur karar veremedim okuduğum kadarı ile gün aşırı olmasını öneriyorlar.4 yıldır evliyim ama Bu benim ilk denemem olacak ,inşallah ilk denemede sonuç başarılı olur:)

inşallah çalışmalar olumlu sonuç verir :)) ama ilk denemede olmasa bile üzülmek yok çalışmaya devam :)

merhaba canım hoşgeldin

inş ilk denemende gelir bebişin

gün aşırı daha iyi diyolar cnm ama bence dr git ben şimdiki aklım olsa ilk başta dr giderdim o seni yönlendirir zaten inşallh ilk denemende olurda beklemezsin bebişini cnm

gün aşırı daha iyi diyolar cnm ama bence dr git ben şimdiki aklım olsa ilk başta dr giderdim o seni yönlendirir zaten inşallh ilk denemende olurda beklemezsin bebişini cnm

aslında doğru söylüyorsun,doktora gidip kontrolden geçmek en iyisi, eşim,kardeşim sağlık sektöründe olmasına rağmen şu zamana kadar hiç kadın doğum doktoruna gitmedim benimkide ayrı bir cahillik.yada bu ay bir deneme yapıcam eğer olmaz ise ozaman doktora gitmeyi düşünüyorum.İnsan üşeniyor:) İnşallah bu ay sonunda herkesten güzel haberer alırız

inşallh bana annem filan bir sene bekle dedibende öyle yaptım sonra dr gittim meğer polikistikmişim yumurtlama yavaşlığım varmış keşke en başta gitseydim diyorum o yüzden bence dr önemli sen bu ayı dene bana kalırsa olmazsa bir dahaki ay dr git derim cnm 4 sene çok beklemişsin bebiş için

Sık taşınan ve taşınmayı çok seven biri olarak şunu söyleyebilirim:

Her odada topladığın eşyaları ayrı ayrı kolile ve üzerlerine oda ismi yaz. Taşıdıkça koyacağın odaya kolileri bırak, her gün bir odayı yerleştir.
Yatak odasını yerleştirdikten sonra, salonu, mutfağı ve başka odan varsa onu yerleştirirsin.
Kıyafetleri askılarıyla olduğu gibi büyük hurca ya da uzun koliye düzgünce yerleştir. Açarken de buruşuk olan varsa ütüler ütüler yerleştirirsin.
En çok zamanı mutfak eşyaları alır, onları da dolap dolap kolile ki aynen yerleştirebilesin.
Halıları bir arada, perdeleri bir arada toplarsan, ilk onlara ihtiyaç olacak.
Eve taşınmadan önce mutlaka kaba temizliğini yap.
Odayı temizler halısını yayar,perdesini takar, eşyasını düzenlersin. Bitince son kez süpür, sil, toz al, bitti gitti :)

Kısaca herşeyi kategorize et :)

peki adet düzenin nasıldı? şuan senın durumlar nedir,bebiş çalışmaları doktor kontrolü eşliğindemi devam ediyor

kızlar bir de ilişkiden sonraki gün akıntı kıvamında bir sıvı geliyor,sizce bu önceki geceden içeride kalanlarmıdır nedir anlayamadım:)çok tecrübesizim çook:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…