Merhaba askadasim hosgeldinn,
İnsallah hamilesindir diyerek baslamak istiyorum:)
Belirtilere cok takilma bazilarimiz en ufak bi belirti bile yasamadan hamile kaisken bazilarimizsa saydigin tum belirtileri hemen hergun hissettiklerini soylemelerine ragmen maalesef regl oldular...regl e gebelik belirtileri maalesef ki birbirine cok benziyo...
Eger yumurtlama gunlerini iyi degerlendirdiyseniz Allahin izniyle hamilesindir:)
Test yapmak icin cok erken bence en azindan 24-25 ine kadar falan bekle o ginlerde yaptigin test genelde dogru sonuc verir( gerci bende pozitif olmasina ragmen negatif vermisti ama neyse:))
Guzel haberlerini bekliyoruzz:)
Çok üzülüyorum arkadaşlar adet tarihim yarın. ama gecikiyor,yine de ihtimal var mı negatif çıktığı halde ?
Çok üzülüyorum arkadaşlar adet tarihim yarın. ama gecikiyor,yine de ihtimal var mı negatif çıktığı halde ?
Merhaba askadasim hosgeldinn,
İnsallah hamilesindir diyerek baslamak istiyorum:)
Belirtilere cok takilma bazilarimiz en ufak bi belirti bile yasamadan hamile kaisken bazilarimizsa saydigin tum belirtileri hemen hergun hissettiklerini soylemelerine ragmen maalesef regl oldular...regl e gebelik belirtileri maalesef ki birbirine cok benziyo...
Eger yumurtlama gunlerini iyi degerlendirdiyseniz Allahin izniyle hamilesindir:)
Test yapmak icin cok erken bence en azindan 24-25 ine kadar falan bekle o ginlerde yaptigin test genelde dogru sonuc verir( gerci bende pozitif olmasina ragmen negatif vermisti ama neyse:))
Guzel haberlerini bekliyoruzz:)
Sende kac gun sonra negatif gordum bebim 5 gun gecti negatif hala hasta olmadim
Gecmemisti benim cnm ben bat gunumden 1 gun once yaptigimda negatifti bat gunu pozitif oldu...
Allah hayirlisiyla kucagina koysub saol canim
kizlar allah hepimize hayirlisini versin ya cok acil cevap verin lutfen kizlar adetimin 3.gunu gelmedi cok belirtim var aksam test yapsam varsa cikarmi sabahi nasil beklicem ya
Allah hayirlisiyla kucagina koysub saol canim
Cikar cnm bos yere sabahi bekelemne gerek yok insallah hamilesindir:)
ay canim saol ya esimi bekliyorum test almaya gitti 2 saat idrarimi tutucam o gelince biraz daha bekler yaparimm :)) rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn cnm:))
Hayirlisi olsun sizin icin de bize haber vermeyi unutma olur mu:)
kizlar allah hepimize hayirlisini versin ya cok acil cevap verin lutfen kizlar adetimin 3.gunu gelmedi cok belirtim var aksam test yapsam varsa cikarmi sabahi nasil beklicem ya
İnsallah cikar canim ben yaptim cikmadi
Gecmemisti benim cnm ben bat gunumden 1 gun once yaptigimda negatifti bat gunu pozitif oldu...
seninde gecti mi gunun
Slm kızlar.yumurtlamadan itibaren bitmeyen bel ağrım vardı.başka belirtim yoktu.adete 4 gün kala göğsüm şişti.
salı günü lekelendim önce pembe , çarşamba kahveye döndü.bekledim sökülsün diye.arkadaşım mesaj çekti seni rüyamda gördüm
hamileyim diyordun dedi.ben de maalesef adet oldum rahim filmine gidecem mecburen dedim.
cuma gelmedi bi şey yok.geçen ay da böyle olmuştu sonra şiddetli gelecek dedim yok.
diğer adetlerden farkı ilk defa göğsüm şişti ki benimki kuru tahta gibi küçüktür
dün sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ben muallaktayım testi 3 liraya almıştım adını yazamam Türkçe değil
bu test yanlış dedim.eşim biraz daha bekleyelim dedi belki olursun.
dün arkadaşım da telkin ettiği için laboratuvara gittim kan testi verdim.akşam 6 gibi arayacağız sizi dediler.o saatte kapatıyorlarmış.
neyse ki 17.18'de aradılar bayan pozitif dedi nasıl yani dedim peki değer kaç çıktı dedim.255 dedi.
Heyecandan ne yapacağımı bilemedim yakın arkadaşımla dertleştim sağ olsun dua etti hep bana
Rabbim tüm bekleyenlere yaşatsın.olmaması için sebep yoktu fakat her şeyin zamanı varmış.14 ay geçti düşük yapalı olmadı şimdi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?