Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

adetin 3 gün mü geçti? test falan yaptın mı?

:26: anladım canım.. kahve akıntım benim de ağır iş yapınca oldu da, o yüzden aman dikkat et diyecektim :/ ama kimisinin idrar testinde çıkmıyormuş :26:

Ben ağır kaldirmadim cnm allaha şükür de pazartesi günü ins. Randevu alacam hayırlısıyla salı günü ogrencem bakalım ne olacak kısmet...

Ins. Hayırlısı cnm mrvdrml :):)
Sen nasılsın ne var ne yok iyimisin

iyiyim canım :) kanamam olmuştu 15 gün önce progestana başladım Allaha şükür kesildi bir daha da olmadı :) bebeğin gelişimi de iyi gidiyormuş geçen salı gittim en son doktora öyle söylemişti.. o ara biraz korktuk ama iyiyim şimdi :)

Cnm benim allah iyilik versin. Senindemi kahverengi kanama geldi cnm hamielelikten bende hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum ama kahverengiyi görünce ağlamaktam gözlerim şişti olmadi diye düşük yapscam diye doktora gidecem bende kurtulayım bu dertten al:)
Allah kucagina almayı nasip etsin ...
Allah seni kötülüklerden korusun ...
Bana dua et olurmu

Amin canım Rabbim hepimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)) Sana da ederim canım :)
Benim kanamam kahverengi başladı 1 gün falan öyle sürdü, sonrasında pembeye çevirdi, bildiğin kanama gibi işte. Adet başlarken hafif hafif gelir ya öyle oldum.. 1-2 gün de öyle sürdü sonra ilaca başlar başlamaz kesildi..

Benim arkadas var hamile 4.5 aylık doktor demiş ona pembe kanama gelirse tehlike düşük kanamasiymis ve kahverengi gelirse bir sorun yok demiş normal demiş ... yani korkma demiş oo yerleşme kanaması demiş arkadaşıma oda bana bole böle dedi iste pembe kanama geldimi hemen hastaneye gelin demis düşük riski olduğu içinmiş...

Aklinda olsun cmm benim...

evet canım, biliyorum zaten 2 gün sonra hemen doktora gtmiştim o zaman, riskin var dedi doktor, ağır iş, seyehat, ilişki yasaktı, istirahat edeceksin dedi. Ultrasonda da kanama alanı görüntülenmişti zaten.. geldik eve sürekli istirahatteydim doğru dürüst bir iş yapmadım, ilacımı aksatmadım.. 8 gün sonra yine gittim doktora kontrol etti, kanama alanım küçülmüş ve gerilemiş :) rahmin büyüdükçe o kanamayı dışarı atar zaten dedi, tedbir olarak 1 kutu daha progestan bitir, istirahate devam edeceksin dedi.. o 8 gün içinde de bebeğim 7mm den 2cm e büyümüştü :)) gelişimi iyi dedi, inşallah bir sorun olmaz canım.. ben yine dikkat etmeye devam ediyorum işte önlem olarak :) zaten yiyecek lokması varsa sağ salim gelir Allahın izniyle

Ins. Cnm allah sag saglim kucağına almayi nasip etsin maşallah kurtuldun cok şükür bunada bide ben rahatlayaydim bide yeni eve tasinacagim cnm bu aralar cok yogunluk var bende marttin 2,3 sunee yeni taşıncam allahin izniyle bütün dertten kurtulayım:)

İnşallah canım, yeni evde, mucizenizle, yepyeni bir hayata adım atarsınız inşallah :)) Allah'ım isteyen ve hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın :) Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…