- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
peki adet düzenin nasıldı? şuan senın durumlar nedir,bebiş çalışmaları doktor kontrolü eşliğindemi devam ediyor
Kızlar Herkese Merhaba, bende bu ay hamile kalmaya karar verdim telefondaki adet takip programıma göre bu hafta tehlıkelı haftam cuma günüde yumurtlama günüm,tabiki 14. gün kesin yumurtlama olacak diye bir şey yok ama dün akşam çalışmalara start verdik,bugun ,carşamba ve cuma günü çalışmalar tekrarlanacak,aslında hergün ilişki olsa dahamı iyi olur karar veremedim okuduğum kadarı ile gün aşırı olmasını öneriyorlar.4 yıldır evliyim ama Bu benim ilk denemem olacak ,inşallah ilk denemede sonuç başarılı olur:)
Hoşbulduk tatlım,inşallahh hepberaber bu yolda güzel paylaşımlarımız olacak inşallah,
Sık taşınan ve taşınmayı çok seven biri olarak şunu söyleyebilirim:
Her odada topladığın eşyaları ayrı ayrı kolile ve üzerlerine oda ismi yaz. Taşıdıkça koyacağın odaya kolileri bırak, her gün bir odayı yerleştir.
Yatak odasını yerleştirdikten sonra, salonu, mutfağı ve başka odan varsa onu yerleştirirsin.
Kıyafetleri askılarıyla olduğu gibi büyük hurca ya da uzun koliye düzgünce yerleştir. Açarken de buruşuk olan varsa ütüler ütüler yerleştirirsin.
En çok zamanı mutfak eşyaları alır, onları da dolap dolap kolile ki aynen yerleştirebilesin.
Halıları bir arada, perdeleri bir arada toplarsan, ilk onlara ihtiyaç olacak.
Eve taşınmadan önce mutlaka kaba temizliğini yap.
Odayı temizler halısını yayar,perdesini takar, eşyasını düzenlersin. Bitince son kez süpür, sil, toz al, bitti gitti :)
Kısaca herşeyi kategorize et :)
kızlar bir de ilişkiden sonraki gün akıntı kıvamında bir sıvı geliyor,sizce bu önceki geceden içeride kalanlarmıdır nedir anlayamadım:)çok tecrübesizim çook:)
yarı yolda kaln spermler cnm onlar ilişkide altına yastık koy yarım saat kakma kalkarsan senn bebeişler gider ben öyle yapıyorum ama zamanı var demekki daha
26 günde bir adet oluyorum 3 ay klomen iğne filan kullandım yumurtarım büyüü çatladı ama gelmedi bebişim bu ay ara verdim adet olunca gene gitcem bu gün adet gnm dün iğne ucu gibi kan geldi gerisi gelmedi inşallah gelmez bu ay olmassa rahim filmi çektirip tüplerime baktırcam öyle 1 senedir her ay hüsran ağla ağla gözlerimde su kalmadı artık inşallh our bu ay allahtan hayırlısı
Ocak 2014'de dua ile umut ile bebegimize kavusmak istiyoruz insaAllah
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Anne Aday Adayi[/TD]
[TD]Yasi[/TD]
[TD]BAT :18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyaznane
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]HaMiLeee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ChocolateChips
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]03/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dgrpnr
[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]08/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilipit
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]08/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesyav
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]09/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lili88
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]11/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laleaslan
[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]12/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]listeria
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]13/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kirya
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]13/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Flam
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]13/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]15/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sensizask
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]17/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bananekbananek
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]17/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]okulum
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]22/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nerisona
[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]31/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcutet[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]01/02/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]isyan[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]01/02/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eFuLim
[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]01/02/1014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvdmrl
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]09/02/2014
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet canım bız cabalıcaz artık ne zaman allah nasıp ederse
yarı yolda kaln spermler cnm onlar ilişkide altına yastık koy yarım saat kakma kalkarsan senn bebeişler gider ben öyle yapıyorum ama zamanı var demekki daha
Geldiiim
Bakayim neler konusmussunuz
Sonrada listeyi yapalim tekrar
Hos geldin canim :)
Hadi bakalim iyi calismalar dilerim :)
Canim her gün iliski tavsiye edilmiyor.
En az bir gün ara vermek tavsize ediliyor.
Rabbim ilk denemede nasip etsin insaAllah
kıyamam ben sanainşallah bu ay yüzün güler, moralini yüksek tut benım bir arakdaşta hep doktor kontrolündeydi ilaçlar iğneler fln sonra hiç beklemediği bir zamanda hamile kaldı, bu ay olmasa bıle her yeni aya ilk defa deniyormuş gibi heycanla başla.
hoşgeldintopik baya kaynadı 1-2 saatte
teşekkür ederim,bende aranıza katıldım artık inşallah ilk denemede tutar tutmazsada yola birlikte devam
Teşekkür ederim tatlım cevabın için, cuma akşamı oyle yaptım 15 dk fln yattım sonra içeride çok fena yanma oldu,spermler alerjimi yaptı ne:) yarım saat yat diyorsun yani, bir yerde okudum sonra yıkamayın diyor,ben yıkamasam kaşıntıdan ölürüm heralde,o nu neyapcam bilemedim.Gerçi yıkasamda o bölgeyi,spermler çoktan ulaşmış olurlar arda kalanlar temizlenir diye düşünüyorum
aminnn yüzüm gülsün artık ben çokdeli doluyum belli etmiyorum fazla eşime çevreme ama üzülüyorum en çok eşime üzülüyorum çocuk sevömek istemiyo çocuklu arkadaşalrımıza gitmek istemiyo onu mutlu etmek için herşeyi yaparım[/QU
Eşinin ve senin yaşın kaç? Ben ne desem boş ama üzülmemen lazım,biliyorsun insanların yaşadığı hastalıkların çoğu sıkıntı stresten,birşekilde kafanı topla, doktora gidiyorsun elbet kucağına alıcaksın o bebişi,sen şu anların tadını çıkar
Sagol caniminsaAllah hepiniz ugurlu gelirsiniz hepimiz hamis kaliriz
Listeye eklemememi istermisin :)
Liste icin girgiri acikcasi mühim olan burada bir birmize destek olmak
InsaAllah ilk denemede tutar canim..
Tutmazsada yilmak yok..
Sonucta daha yeni koyuldunuz bu yola :)
Bizim ilk deneme basaririz oldu..
1 Subat ikinci deneme bakalim o gün neler olacak
Sagol caniminsaAllah hepiniz ugurlu gelirsiniz hepimiz hamis kaliriz
Listeye eklemememi istermisin :)
Liste icin girgiri acikcasi mühim olan burada bir birmize destek olmak
InsaAllah ilk denemede tutar canim..
Tutmazsada yilmak yok..
Sonucta daha yeni koyuldunuz bu yola :)
Bizim ilk deneme basaririz oldu..
1 Subat ikinci deneme bakalim o gün neler olacak
ne demek cnm şimdi ilk denemen ye kuşum vücudun alışkın değil sonradan spermlere alışıyosun en az yarım saat bekle
aminnn yüzüm gülsün artık ben çokdeli doluyum belli etmiyorum fazla eşime çevreme ama üzülüyorum en çok eşime üzülüyorum çocuk sevömek istemiyo çocuklu arkadaşalrımıza gitmek istemiyo onu mutlu etmek için herşeyi yaparım[/QU
Eşinin ve senin yaşın kaç? Ben ne desem boş ama üzülmemen lazım,biliyorsun insanların yaşadığı hastalıkların çoğu sıkıntı stresten,birşekilde kafanı topla, doktora gidiyorsun elbet kucağına alıcaksın o bebişi,sen şu anların tadını çıkar
allah yazmışsa anlıma ben onu yaşıycam tadını çıkarıyorumcnm sanki dün evlenmiş gibiyim bnm yaşım 20 eşimn 25 senn yaşın kaç
cnm bnide yaz bnm bugün adet tarihim ama bekliyorum olursam haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?