Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

peki adet düzenin nasıldı? şuan senın durumlar nedir,bebiş çalışmaları doktor kontrolü eşliğindemi devam ediyor

26 günde bir adet oluyorum 3 ay klomen iğne filan kullandım yumurtarım büyüü çatladı ama gelmedi bebişim bu ay ara verdim adet olunca gene gitcem bu gün adet gnm dün iğne ucu gibi kan geldi gerisi gelmedi inşallah gelmez bu ay olmassa rahim filmi çektirip tüplerime baktırcam öyle 1 senedir her ay hüsran ağla ağla gözlerimde su kalmadı artık inşallh our bu ay allahtan hayırlısı

Hos geldin canim :)
Hadi bakalim iyi calismalar dilerim :)
Canim her gün iliski tavsiye edilmiyor.
En az bir gün ara vermek tavsize ediliyor.
Rabbim ilk denemede nasip etsin insaAllah

Hoşbulduk tatlım,inşallahh hepberaber bu yolda güzel paylaşımlarımız olacak inşallah,

amammmmmiiinnn canım inş

süpersin canım planlamıssın kolaycıkta yerlesiyosundur...çok iyi böyl yapmak gerek

kızlar bir de ilişkiden sonraki gün akıntı kıvamında bir sıvı geliyor,sizce bu önceki geceden içeride kalanlarmıdır nedir anlayamadım:)çok tecrübesizim çook:)

yarı yolda kaln spermler cnm onlar ilişkide altına yastık koy yarım saat kakma kalkarsan senn bebeişler gider ben öyle yapıyorum ama zamanı var demekki daha

yarı yolda kaln spermler cnm onlar ilişkide altına yastık koy yarım saat kakma kalkarsan senn bebeişler gider ben öyle yapıyorum ama zamanı var demekki daha

evet canım bız cabalıcaz artık ne zaman allah nasıp ederse

kıyamam ben sana inşallah bu ay yüzün güler, moralini yüksek tut benım bir arakdaşta hep doktor kontrolündeydi ilaçlar iğneler fln sonra hiç beklemediği bir zamanda hamile kaldı, bu ay olmasa bıle her yeni aya ilk defa deniyormuş gibi heycanla başla.

Listemizi güncelledik..
Unuttuklarimiz var mi

Teşekkür ederim tatlım cevabın için, cuma akşamı oyle yaptım 15 dk fln yattım sonra içeride çok fena yanma oldu,spermler alerjimi yaptı ne:) yarım saat yat diyorsun yani, bir yerde okudum sonra yıkamayın diyor,ben yıkamasam kaşıntıdan ölürüm heralde,o nu neyapcam bilemedim.Gerçi yıkasamda o bölgeyi,spermler çoktan ulaşmış olurlar arda kalanlar temizlenir diye düşünüyorum

Hos geldin canim :)
Hadi bakalim iyi calismalar dilerim :)
Canim her gün iliski tavsiye edilmiyor.
En az bir gün ara vermek tavsize ediliyor.
Rabbim ilk denemede nasip etsin insaAllah

teşekkür ederim,bende aranıza katıldım artık inşallah ilk denemede tutar tutmazsada yola birlikte devam

aminnn yüzüm gülsün artık ben çokdeli doluyum belli etmiyorum fazla eşime çevreme ama üzülüyorum en çok eşime üzülüyorum çocuk sevömek istemiyo çocuklu arkadaşalrımıza gitmek istemiyo onu mutlu etmek için herşeyi yaparım

hoşgeldin topik baya kaynadı 1-2 saatte

Sagol canim insaAllah hepiniz ugurlu gelirsiniz hepimiz hamis kaliriz

teşekkür ederim,bende aranıza katıldım artık inşallah ilk denemede tutar tutmazsada yola birlikte devam

Listeye eklemememi istermisin :)
Liste icin girgiri acikcasi mühim olan burada bir birmize destek olmak
InsaAllah ilk denemede tutar canim..
Tutmazsada yilmak yok..
Sonucta daha yeni koyuldunuz bu yola :)
Bizim ilk deneme basaririz oldu..
1 Subat ikinci deneme bakalim o gün neler olacak

ne demek cnm şimdi ilk denemen ye kuşum vücudun alışkın değil sonradan spermlere alışıyosun en az yarım saat bekle

inşallah yaaa... burda böyle hamiş kaynasa sağımız solumuz hamiş olsa aynı ay 3-5 imiz birden hamile olsak ne güzel olur..

cnm bnide yaz bnm bugün adet tarihim ama bekliyorum olursam haber veririm

ne demek cnm şimdi ilk denemen ye kuşum vücudun alışkın değil sonradan spermlere alışıyosun en az yarım saat bekle

Hihi bende böyle düsünmedim degil acikcasi
Kendim icin yani..
13 ay korundum..
Sonra esim korundu..
Yani bu durumda bu ay ilk defa spermler ve yumurtalarim tanisti galiba
Ilk tanismalari soguk gecti ikincisinde isinacaklar insaAllah ve kaynasacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…