İnşallah canım, yeni evde, mucizenizle, yepyeni bir hayata adım atarsınız inşallah :)) Allah'ım isteyen ve hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın :) Amin..
Amin. Canım ins.
Allah herkese hayırlı evlat versin...
:):):)
Seninde başını agrittim anma:):):)
Amin inşallah canım :)
Olur mu ya ne baş ağrısı :) 12de kalkmıştım bugün, uyku tutmayınca eşimi gönderdim uyumaya ben de buralarda takılıyorum işte :)
En iyisini yapmışsın cnm ama bu arada cok tşkederim içimi ferah tuttun rahatlattin beni allah herşeye rağmen gönlüne gore versin canım :):)
Amin inşallah canım hepimize :))
günaydınbundan 5 yıl önce minik kuzumu kucağıma aldım bugün
ilk kucağıma verdiklerinde gözlerini açıp gözlerime bakmasını
o doğduğu anda kucağıma gelince doğumhaneye yayılan o mis kokuyu ömrüm boyunca unutamıcam
rabbim bütün evlat hasreti çekenlere yaşatsın bu mucizeyi
şu anda hamile olanlar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inanın doğum ayrı bir mucize
benim gibi bekleyenlerde hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
canim benim insallah vardir bebek ben test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama yinede guvenemiyorum ki adet olursam diye korkuyorum yarin bir daha yapicam insallah vardir sevinemiyorum bile ya cok heyecanlandim
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif
Mimik kuzun iyi ki dogmus :) Rabbim anali babali hayirli saglikli evlat olarak buyutsun insaAllah :) Dualarina gonulden amim diyorum.
Bende cumartesi gunu 11 inci kez teyze oldum :) futbol takimimiz tamam ve ilk yedek bizden geliyor insaAllah
Yok canim 4. Gün bugun hala gelen giden yok. Test yapmayada korkar oldum
Canim sen hamilesiin korkma git kan tahlili yaptir degerin benim ki gibi yuksek cilacak sanirim bati gectigin icin
kızlar bebek fikrim suya düştü
migrenim tuttu bugn nörolojiye gidicem nasipse
tam 6gün oldu bugun hergün kusarak ve bas agrısıyla geciyor dua edermisiniz bana
bir ton igne oldum popodan ve damardan
ictigim hapın haddi hesabı yok
zaten 31ocakta regl olmustum
7sinde regl bitti
10 sbatın aksamı migrenim basladı 3günde hamile kalamam sanırım
kalmayıda istemiyorm
cünkü ilaclar harici tomografide cekildim kas gevşeticide vurldum
nese benim hamilelik yattı haberiniz olsun kendinize dikkat edin
hamileleri tebrikkkk ederimmm sag salim kucagınıza aldıgınızıda görürsünüz inş :)
mrb lar kızlar kan testim negatif çıktı bu sbhda adet oldum hmde hç belirtim yokken bu belirti meselesi tamamen psikolojk bunu çok ii anladım bı dha kk ya grmicem kızlar uzak durmak istiyorm her ay her ay umutlanıyorm umutlndrıyorm eşimi sonra iki taraflı üzülüyorz en çokda ben bundan sonra hç bi blirtiyle umutlanmıcam ve 20 günde gecksem test yapmıcam allah isteyen herkese nasip etsin inşlh hoşçakalın aeo
kızlarr hepinize günaydınn varmı güzel hamile haberleri inşallah vardırr secidoooo senn ne yaptın hadii bi güzel haber bekliyorum senden
bende durumlar geçen hafta 13 de olmuştum ama 1 damla kahverengi sonraa hiç gelmedi ama hafta sonu birrr başladı ve korktuk acaba bebek vardı ama ben mi kaybettim diyeee2 gün yattım bel ağrısıı ve şiddetli regliden dolayı doktora gitmedimm korktum çünkiii ama dün gece sabaha karşı biraz daha azaldıı öyle yani kızlarr ama inşallah sizde vardır bebişlerr
Kizlar hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah.
Beykoz cok gecmis olsun. Migren kolay bir sey olmadigini duymustum. InsaAllah bir an once toparlanirsin.
Laleaslan uzuldum canim gercekten ama bak belirti konusunda sana katiliyorum. Beynimize hangi sinyali gonderiyorsak onu yasatiyor bize.
Kizlar bu ay olmadiysa insaAllah onumuzde ki ay olacak. Allahtan umit kesilmez.
Belkide bebek konularindan gercekten uzak durmanizin faydasi olacak sizlere.
Hamile kalacaksiniz cocugunuz dogacak buyuyecek sorumluklari artacak ve o zaman ha bir ay once ha bir ay sonra hic fark etmeyecek.
Ve hamile kaldiginizda da hemen dogurayim hemen 9 ay gecsin diye dusunmeyeceksiniz.
O kadar bekledik biz bu mucizeyi 9 ayin keyfini cikarmak hamileligin tadina varmak isteyeceksiniz.
Oyle guzel bir lutuf bir muzcize ki bu oldu bittiye getirilmemes lazim bence.
Ve ben inaniyorum tam da dusunmesiginiz bir anda Rabbim size de o mucizeyi nasip edecek.
Uzuluyorsunuz elbette uzulmeden olmaz insaniz sonucta. Ama buraya yaziyorum Allahin taktiri ile sizede cok yakinda tutunacak bebisleriniz insaAllah.
Canim sen hamilesiin korkma git kan tahlili yaptir degerin benim ki gibi yuksek cilacak sanirim bati gectigin icin
kızlarr hepinize günaydınn varmı güzel hamile haberleri inşallah vardırr secidoooo senn ne yaptın hadii bi güzel haber bekliyorum senden
bende durumlar geçen hafta 13 de olmuştum ama 1 damla kahverengi sonraa hiç gelmedi ama hafta sonu birrr başladı ve korktuk acaba bebek vardı ama ben mi kaybettim diyeee2 gün yattım bel ağrısıı ve şiddetli regliden dolayı doktora gitmedimm korktum çünkiii ama dün gece sabaha karşı biraz daha azaldıı öyle yani kızlarr ama inşallah sizde vardır bebişlerr
Canim benim insallah cesaretimi toplayabilirsem yaptiricam :)
Sen hamilelik takvimini neden yapmiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?