Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim ben hic belirti yasamadim o yuzden bisey diyemem agrilara yada idrar konusuna..

Fakat bana sorarsan bir hafta daha cok insaAllah 2-3 gun kala kan tahlilinde cikar idrar testini de en erken bat gubu yapmani tavsiye ederim canim.

Ya Sabir de ve bekle canim..

Sağol canım benim Allah razı olsun.. Cok dua edin bana

Oyle deme kuzucuk cok sukur valisan yumurtalik varki regl oluyoruz ben idrar yaptim negatif canim bugun kan verdim yarin ogleden sonra belli olurmus ama keain negatif ben simdi sadece hasta olmak istiyorum ki aogan kurume baslayayim

canım inan hep aklımdaydın acaba o neyptı diye düşündüm hep ve rabbim inşallahhh yüzünü güldürür hepimizin eğer negatif çıkarsa sakın üzülme olurmu önemli olan sağlık gerçekten .. bak ben 2 gün şiddetli bir regli yaşadım düşük mü yapıyorum acaba diye düşündümm korktum doktora da gidemedimmm

aminn canımm inşallahhh iyi dileklerin ve dualrın için çokk çokk sağoll

Saol canim benim hayirlisi olsun napalim beklemek zorundayiz

Kizlar merhaba .adetime 3 gun kaldi hic belirti yok ama yinede merak ediyorum bugun eve gderken test mi alsam cikar mi ki 3 gun onceden?

Bugün adet günüm ama olmadim daha.. cok isterim buraya mutlulugumu yazmayi ama zaten benim adetim hep 3 ya da 4 gun gecikiyo. Dun sabah da idrar testinde cikmadi halen atmadim posetin icinde belki degisir diye ama bugunden itibaren bakmayacagim.. esimde üzülecek diye söylemedim ama onun da alt yapisini hazirliyorum bu sefer de olmayacak diye.. 2inci denememiz ama yine insan uzuluyo bu seferde olmadi, olmayacak diye.. bugunden itibaren 10 gun beklerim artik 10 gun sonra da olmazsam giderim saglik ocagina.. ama ayaklarim cok üşür benim adete yakin.. disarda hava gayet gunesli yaz gibi ama ayaklarim don.Olucam galiba yarin filan veya sonraki gun.. gecen ayda 4 gun gevince sevinmistim ama bu ay sevinmek yok .. sicak su torbasina su koyup ayaklarimi ısıtıcam simdi.. sonra da pazara.. yapacak bisi yok.. kiyamet alameti iste.. olmuyor hemen oyle eskiler gibi.. bi ablamizin da 11 sene sonra oldu çocugu.. Rabbim ne gecinden ne gücünden versin. Hayirlisini versin, gonulleri de hoş etsin Allahım.

Canim cok haklisin.bizim de 2. Deneme.ben saniyodum ki korunmayinca hemen olcak ama oyle olmuyomus.iins hamile olursun bu ay.nasil bir sevinc acaba okadar yasamak istiyorum ki..

Merhaba herkese bende evlendigimden beri takip ediyorum 5ayimizdayiz ve evlendigimden beri istiyoruz ama simdiye kadar malesef olmadi hep belirtiler vardi ama sonu hep husranla sonuclandi simdi bu ayda adet gunumu gcti ama ben umidimi kaybetmis durumdayim adet olucam yine biliyorum ve cok uzuluorum erken degil bizce cocuk icin cunku uzun bi sevgililik nisanlilik gecirdik daha olur demek cok kolay cevremiz icin ama yasamasi zor oyuzden burda paylasmak guzel seymis en azindan birbirini anlayan insanlar var umarim hepimiz bebeklerimize cabucak kavusuruz

Malesef regl oldum.. sol kasigimdaki agriyla ve en buyuk belirtim ayaklarimdaki üşümeyle anladim olacagimi.. bu sefer gününde oldum aylar sonra hayret.. ozel durum gununde civanperçemli çay içmiştim ondan mi gununde oldu acaba bilmiyorum ama bi sonraki yumurtlama gunumu hesaplamada kolaylik olacak bu hem de gununde oldugum icin sevindim biraz.. kasık agrısıyla ne kadar sevinilirse artik.. herkese dua ediyorum canim.. içtenlikle...

Pink1806 en azindan derdinden anlayanlar oldugu icin yorumlari okuman bile guzel.. ben de regle 10 gun kala giriyorum regl olunca girmiyorum pek.. ama hamile olursam dogursam bile giricem buraya. ? Cunku destege ihtiyaci olan insanlar cok benim gibi.. yasadiklarimla destek olacagim insallah.. benim de olmuyordu ama oluyormus bigun diyerek..

Arkadaslar kan testi yaptırdım ama negatif çıktı umutlarım duya düştü ve adet oldum moralim cok bozuk ,umutlarim martta kaldı herşeyin hayırlısı olsun allahım en iyisini bilir allah herkesin bebeğini sag saglim kucağına almayi nasip etsin ins.
Ve yeni doğan bebeğini ilk kucağına alan annenelerede allah analı babalı buyutsun...
:):):):)

Sizede uzuldum gercekten ama sanirim bende olucam kendimede uzulucem sonra baya bi aglicam ve yarin yine unutucam sonra adetim biticek bu seferde hesap yapmaya baslicam ve hersey bitip yine bi hafta kala dusunmeye basliyicam gercekten zor cok zor ama senelerce belleyenleri dusununce bende daha erken diorum bazen iste..
Ama en guzel sey umut eminim bigun buraya guzel seyler yazma firsatimizda olucak umutlar marta kaldi mart gele hos gele ne dielim :))

Kizlar acil foto nasi atilir bilmyorum ama test yaptm simdi ve cok ama cok silik bi cizgi cikti allahim hic ama hic beklemiyordum 3 gun var adetime simdi gidip kan testi mi yaptirsam cikar mi

Yok ya gitmiyim hastaneye daha adet gunum bile gecmedi belki de yanlis olabilir mi ki test bi anda fazla sevindim

Kizlar acil foto nasi atilir bilmyorum ama test yaptm simdi ve cok ama cok silik bi cizgi cikti allahim hic ama hic beklemiyordum 3 gun var adetime simdi gidip kan testi mi yaptirsam cikar mi

Yok ya gitmiyim hastaneye daha adet gunum bile gecmedi belki de yanlis olabilir mi ki test bi anda fazla sevindim

idrarda çıkıyosa kanda da çıkabilir...yarın sabah ilk idrarınla bir daha yap test bence ondada çizgi çıkarsa kan testi yaptır...

Merhaba canım hoş geldin.inşallah bi gün seninde güzel haberlerini alicaz .

Aynen canım bende cook dua ediyorum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.strese yer verme hayatında inşallah en kısa zamanda mujdeli haberlerinizi aliriz

Amin canım.inşallah bi gün sende o annelerden olursun.insan umutlari ile yaşar.çalışmaya devam inşallah bi

İnşallah hayırlı haberlerini aliriz egem88 hiç stres yapma bol bol dinlen ilk 3 ay önemli.bebeğin seninledir ınş cnm bnm

Canim cok saol cok.ben okadar heyecanliyim ki ne yapcagmi bilemiyorum cok erken sevindgmi biliyorum ama dayanamiyorum iste hic ama hic beklemiyodum.ara tatilde esimle az gorustuk bu ay olmaz diodum. Ama belki de hamileyim simdi

Canim cok saol cok.ben okadar heyecanliyim ki ne yapcagmi bilemiyorum cok erken sevindgmi biliyorum ama dayanamiyorum iste hic ama hic beklemiyodum.ara tatilde esimle az gorustuk bu ay olmaz diodum. Ama belki de hamileyim simdi

Bencede hamilesin canım inşallah.tadını çıkar sevin tabi yaa ne güzel mutluluk inşallah bende yaşarım tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…