Bencede hamilesin canım inşallah.tadını çıkar sevin tabi yaa ne güzel mutluluk inşallah bende yaşarım tez zamanda
Canim ins. Hayirlisiyla sen de yasarsin .allah her seyin hayirlisini versin bizlere..
es130813 insallah sen de mujde verenlerden olursun..
pink..... arkadasimda ve herkes..
es130813 insallah sen de mujde verenlerden olursun..
pink..... arkadasimda ve herkes..
gunaydin gunaydin herkesin gunu aydin olsun insallah :)günaydınn
Bencede hamilesin canım inşallah.tadını çıkar sevin tabi yaa ne güzel mutluluk inşallah bende yaşarım tez zamanda
Canim ins. Hayirlisiyla sen de yasarsin .allah her seyin hayirlisini versin bizlere..
günaydınn
inşallah bizde yaşarız canım o duyguları...testte çift çizgi görürürüz...kan testlerinde yüksek değerler görürüz eşlerimize süpriz yaparızzz inşallahhh
canım haber ver bugün yine merak ederizz
Kizlar hepinize gunaydin.simdi cikiyorum kan testi yaptirmaya.cok heyecanliyim..
Efulimm guzel sozlerin bizi onemsedigin icin cok tesekkur ederim.su an kafam cok karisik.dun iki tane oncomed test yaptim silik cizgi vardi ikisindede.bu sabah kan testi sadece negatif yaziyodu.icime oturdu gordugumde.hemen bidaha test aldim baska marka yine silik cizgi cikti.ben sevineyim mi uzuleyim mi ne yapayim bilmiyorum adete 2 gun var.bekleyecegim..
[MENTION][/MENTION]
Egem88 durumun ilginc baska yerde kan vermeyi deneyebilirsin.cunku negatif bile olsa betahcg rakami vermeliler...0.100 mesela
Efulimm guzel sozlerin bizi onemsedigin icin cok tesekkur ederim.su an kafam cok karisik.dun iki tane oncomed test yaptim silik cizgi vardi ikisindede.bu sabah kan testi sadece negatif yaziyodu.icime oturdu gordugumde.hemen bidaha test aldim baska marka yine silik cizgi cikti.ben sevineyim mi uzuleyim mi ne yapayim bilmiyorum adete 2 gun var.bekleyecegim..
[MENTION][/MENTION]
Egem88 durumun ilginc baska yerde kan vermeyi deneyebilirsin.cunku negatif bile olsa betahcg rakami vermeliler...0.100 mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?