Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

es130813 insallah sen de mujde verenlerden olursun..
pink..... arkadasimda ve herkes..

Hala hasta olmadim ama hala olucakmisim gibi hissediorum sabaha kadar olmazsam yarin disardayim biraz olsun unuturum ama takmadan olmuyor gordugum gibi aglayacagim biliyorum ve dua ediorum herkese insallah bigun bizde bu haberi vericez inaniorum ama uzulmedende dusunmeden de yapamiorum Allah hepimizin kucaklarini doldursun insallah herkesin gonlu muradi neyse o olsun banada dua edin

Bencede hamilesin canım inşallah.tadını çıkar sevin tabi yaa ne güzel mutluluk inşallah bende yaşarım tez zamanda

inşallah bizde yaşarız canım o duyguları...testte çift çizgi görürürüz...kan testlerinde yüksek değerler görürüz eşlerimize süpriz yaparızzz inşallahhh

Canim ins. Hayirlisiyla sen de yasarsin .allah her seyin hayirlisini versin bizlere..

canım haber ver bugün yine merak ederizz

efulim ben bu ayda adet gördüm .. bu ay kendimi ve eşimi çok umutlandırdım artık akışına bırakıyorum cidden çok yoruldum ...

Bu arada hamile arkadaşları tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.... Bekleyenlerde en kısa sürede hamile kalsın diliyorum ...

hayirli gunler canlarim gecmisi okudum..
negatif sonucu gorunce insan perisan oluyor bu bir gercek..
ama sonra hemen adet olup bir sonra ki calismalar baslasin istiyor..

bir arkadasimiz 5 aydir evli ve hala olmuyormus..
canim sen hiic ama hiic canini sIkma..
daha cok yeni evlisiniz..
olacak insaAllah..
bu zamani esinle iyi vakit gecirerek degerlendir..
herkese tavsiye ettigimi sana da tavsiye ediyorum:
ovulasyon testi kullanip yumurta catlama gununu belirleyebilirsin..
en cok tavsiye edileni yumurta catlamadan iki yada bir gun once iliski olmasi..
spermlerin kat etmesi gereken uzun bir yollari var cunku..
yumurta ise sadece en fazla 24 saat yasayabiliyor..
onun disinda saglikli beslenmeye bol su icmeye dikkat et..
iliski aninda bebek oldumu olacakmi diye sakin dusunme..
iliskoden sonra bir kac dakika bekleyip sonra banyo yapman daha iyi olacaktir..
amma ve lakin tum bunlara ragmen Rabbim sadece ol desin yeter ki..
bol bol dua et ve sabir dile..
olacak insaAllah..

nilxxx canim ya seni cok iyi anliyorum..
fakat elden ne gelir?
kullugumuz burada belli ediyor kendini..
bir yerden sonra insan olarak yapabileceklerimiz bitiyor..
sana da insaAllah Rabbim nasip edecek..
biraz uzaklas bebek dusuncesinden..
zor biliyorum ama sanirim ne zaman 'aman bosver' diyebilirseniz o zaman gelecek mucizeniz..

egem canim sanirim testinde silik bir cizgi cikti..
emin olmak icin kan tahlili yaptirabilirson canim..
sabredebilirsen bat gununu bekle fakat idrar testini tekrarlamaktansa kan tahlili yaptirmani tavsiye ederim..

ve diger arkadaslarim..
Allah buyuk insaAllah bu bekleyisleriniz hayirla sonuclanacak..

Efulimm guzel sozlerin bizi onemsedigin icin cok tesekkur ederim.su an kafam cok karisik.dun iki tane oncomed test yaptim silik cizgi vardi ikisindede.bu sabah kan testi sadece negatif yaziyodu.icime oturdu gordugumde.hemen bidaha test aldim baska marka yine silik cizgi cikti.ben sevineyim mi uzuleyim mi ne yapayim bilmiyorum adete 2 gun var.bekleyecegim..

[MENTION][/MENTION]
Egem88 durumun ilginc baska yerde kan vermeyi deneyebilirsin.cunku negatif bile olsa betahcg rakami vermeliler...0.100 mesela

[MENTION][/MENTION]

Egem88 durumun ilginc baska yerde kan vermeyi deneyebilirsin.cunku negatif bile olsa betahcg rakami vermeliler...0.100 mesela

Canim sadece ismim bi de negatif yaziyo kagitta.hic sayi yok bi de ozel hastane.kiz hamile degilsin negatif dedi.ben de zaten icim acidi bi sey sormadan ciktim ordan(((

[MENTION][/MENTION]

Egem canım Bencede kirya nin dediği gibi yapmalisin.çok ilginç geldi bana da yada özel bi muayeneye git.ama önce muhakkak kan testini tekrarla başka yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…