Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim sadece ismim bi de negatif yaziyo kagitta.hic sayi yok bi de ozel hastane.kiz hamile degilsin negatif dedi.ben de zaten icim acidi bi sey sormadan ciktim ordan(((

farklı testlerde çizgi olması kanda olmaması çok ilginç.yine de sen bilir..insanın içinde şüphe kalıyo valla

Tamam canim .bi kac gun sonra tekrar gitcem kan testine

Canim kesinlikle baska bir yerde tekrarla mutlaka bir deger yazmasi gerekiyor belki bi yanlislik olmustur canim cunku idrar testlerinde pozitifte yanlimla olmaz diye okuyoruz hep sadece negatif sonuclar yanlis olabilirmis...

Canim kesinlikle baska bir yerde tekrarla mutlaka bir deger yazmasi gerekiyor belki bi yanlislik olmustur canim cunku idrar testlerinde pozitifte yanlimla olmaz diye okuyoruz hep sadece negatif sonuclar yanlis olabilirmis...

Evet canim cuma gunu tekrarlicam kan testini.simdi bidaha negatif gormek istemiyorum.bide adetime 2 gun var iste.bekleyeyim diyorum.bakalim.canim sen bebeginin kalp atislarini duydun mu bakalim:)

Pink1806 uzulmemeye calis.. uzulmek istemiyorsan akisina birak, hicbir belirtiye takilma. Aman sunu yapmayayim ya cocuk varsa gibi kendimizi kandirdigimiz ufak seyleri hic aklina getirmemeye çalış.. geldiginde de Rabbim bana hayirlisiyla hayirli evlat nasip eyle de ve devam et akisina birakmaya.. yani aklina geldigi her an aman su belirti bu belirti gelecegine bizim o anda DUA kapimiz acik belki ve DUA etmemiz lazim .. duaya cok onem veriyorum.. Allahu teala geceleyin kalkip gozyaslari ile namaz kilarak secdelerde gozyaslari ile dua edenin duasini kabul edecegine soz veriyor yahu.. ama biz idrak edemiyoruz, yapmiyoruz.. veya yaptim yaptim olmadi diiyoruz.. yalan.. cunku 40 gun kadar bi surede araliksiz gece namazina kalkip ibadet ediyor muyuz yok. Ne diyor ayeti kerimede, Sabir ve namazla Allahtan yardim isteyin.. bunu hepimiz uygularsak bence cocugu olmayan kalmayacak diye dusunuyorum.. hem de yakin bi zamanda..

Cok sagol canim.allahim hayirliysa nasip etsin hepimize.. iyiki varsiniz..

Canim biz bu hafta ilk muayenemize gidecegiz insaAllah gidip gelelim anlatirim kalp atislarini duyarmiyiz bilmiyorum ama insaAllah duyariz :)

Canim o kadar guzel yazmisin ki Allah razi olsun.

Canım agzına saglık cok guzel yasmıssın tabiki herseyin bası dua umarım bizde bigun hayırlı haberlerimizi paylasıcaz hep birlikte..

Efulim sanada cok tesekkur ederim dediklerine dikkat etmeye calısacagım Allahın izniyle bakalım :)

Buarada ben hala olmadım bekliorum olucak gibi hissediorum ama gelmedi de takmadan yapamıor insan bugun 3 gun oldu test yapmaya kokuorum en azından umut etmek bile guzel napsam bilemiorum bolede zaman gecmıor

iyi akşamlar hanımlarr..bugün doktora gidecektim gittim özelde gittiğim hastaneye bayan doktor gelmişti ona gitmiştim geçen hafta ondan mennun kalmayınca ilk gittiğim doktora gidecektim.danışmadaki bayan 10 gün geçmeden aynı poliklinikte aynı ölümde bi başka doktora randevu açılmıyormuş..geri döndüm geldim ..artık adet olayım ondan sonra gidecemm..aetten sonra da soğan kürüne başlayacam bayan doktor iltiha var demişti ama ona güvenmediğim için verdiği hiçirşeyi almadım kullanmadım..

efulim inşALLAH HAYIRLI HABERLerle geri dön..

kızlar slm nasılınız bugun ben 2 gundur kotu gunler gecırıyorum dualrınızı eksıt etmeyın lutfen kardesım 1 haftadır hasta bugun arastırma hst sevk ettıler teshıs henuz konuklmadı yarın bellı olucak cok kotu durumdayım allah rızası ıcın dua edın kardesıme kotu bırsey cıkmasın allah kımseye evlat ana baba kardes acısı yasatmasın ben bırkere yasadım bıdaha gostermesın o acıyı allah

acil şifalar diliyorum canım, inşallah kötü bişey çıkmaz, dualarım seninle...

kizlar adetime 5 gün kaldı ama bugun midem çok kötü bulanıyor ve belim agiriyor.arasıra karnim da agiriyor adet olacakmışim gibi.hamile olabilirmi yim acaba?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…