acil şifalar diliyorum canım, inşallah kötü bişey çıkmaz, dualarım seninle...
kizlar adetime 5 gün kaldı ama bugun midem çok kötü bulanıyor ve belim agiriyor.arasıra karnim da agiriyor adet olacakmışim gibi.hamile olabilirmi yim acaba?????
cok saol cnm çok korkuyorum aıleme bellı etmemeye calısıyorum sabah tan berı nette arastırma yapıyrum off cok zormus allahım beterınden korusun rabbım
ayyy beraber bekleyelim, canım hiç belirti arama doktorum bana vücut kendini hamileymiş gibi kandırıyor dedi, en erken belirti adet gecikmesi diyo, inşallaaah hamişsindiirrr test yaptın mı hiç?
canım benimde babamda bi hastalık vardı ve kanda bi değeri yüksekti biyopsi falan yapıldı bende hep internetten araştırıyodum ve hep kanser teşhisi çıkıyordu, çok korkuyordum kimseyede söyleyemiyodum, sonuç bi geldi temiz hiçbişe yok, inanamadım doktora kaçkere sordum eminmisiniz diye, çok şükür bişe çıkmadı, inşallaaah kardeşininde birşeyciği yoktur
yok canım daha test yapmadım inşallah hamisizdirsenin bat nezaman?kasiklarim agirmiyor herkes kasiklarim agiriyor diyor ama bende öyle bişey yok
22 şubat tatlım, inşalllaaah,benim araada ağrıyo gibi ama bence kişiye göre değişiyo, ben bide klomen kullandım nurtopu gibi 8 yumoşum vardı, bakalım bitanesini tutturdukmu
kizlar adetime 5 gün kaldı ama bugun midem çok kötü bulanıyor ve belim agiriyor.arasıra karnim da agiriyor adet olacakmışim gibi.hamile olabilirmi yim acaba?????[/QUOTE
YArın bir erken gebelik testi yap cnm hyırlısı
kızlar slm nasılınız bugun ben 2 gundur kotu gunler gecırıyorum dualrınızı eksıt etmeyın lutfen kardesım 1 haftadır hasta bugun arastırma hst sevk ettıler teshıs henuz konuklmadı yarın bellı olucak cok kotu durumdayım allah rızası ıcın dua edın kardesıme kotu bırsey cıkmasın allah kımseye evlat ana baba kardes acısı yasatmasın ben bırkere yasadım bıdaha gostermesın o acıyı allah
ayyy kızlarr bugun ilk defa bebegimihemde kalp atışını gördüm çok güzel cok degişik tuaf bi duygu içerisindeyim bugün gercekten anne oldugumu hissettimm rabbim isteyen herkese versin inşallahh herkese yaşatsın tatırrsın o duyguyu
Merhaba arkadaşlar
Bu topikteki arkadaşlarımı o kadar iyi anlıyorum ki gebeliği beklerken bütün topikleri okuyosun acaba onlar ne yaptı ben ne yapabilirim diye arıyosunda arıyorsun çok şükür rabbime bana bu duyguyu yaşattı sağlıklada kucağıma alırım inşallahhh hergün şunu diyorum rabbim sana ne kadar şükretsem azdır şimdi size yol göstereceğine inandığım şeyleri paylaşmak isterim ama önce şunu unutmayın KÛN FE YEKÛN yani rabbim ol derse olur
İlk 3 ay olduğunda denemem doktora gittim vajinal muayene oldum ve sorun yok dedi 2 günde bir ilişki dedi tamam dedim ama doktor beni tatmin etmedi
4. Ayda bi daha doktora gittim ovulasyon testi önerdi yine muayene sıkıntı yok kafana takmıcaksın çift çizgiyi değerlendir dedi çift çizgiyi gördük ilişki ama malesef sonuç negatif
Sonra 6 ayım sma bu arada sürekli ağlıyorum depresyon halindeyim herkes bu şartlarda olmayacağını söylüyor kendini üzme vs vs bu sefer doktora gittim doktor yumurtlsma takibi yapalım dedi başladık tabi bu arada relaxım sık ilişkiden bunalmışım doktor söylücek biz yapıcaz doktor yumurtsn gelişmiş cuma pazar ilişki dedi hemen eşime söyledim geldi eve güzelce abdes aldık oturduk eşimle o önde ben arkada rabbim için bize bir evlat nasip et diye 2 rekat namaz kıldık ve secdede biz kez daha rabbime haykırdık tabi ben bu arada ilişki sonrası yasin okuyorum tespihler çekiyorum rabbim bana hayırlı bir evlat ver diye yalvarıyorum aradan 10 gün geçti burada ki arkadaşlarlada konuştuk 4 gün kala test yapmaya karar verdim böyle çooooook dikkatli baksanda zar zor görebileceğim bir çizgi vardı topiktekilerede negatif dedim ertesi gün bi daha test ya görüyoru. Ama emin değilim ertesi gün bi daha bu kez sabah baktım var ya eminim görüyorum ama çoooook silik eşimi işs uğurladım arkasından kalktım sağlık ocağına kan testi ve sonuç 42 çıktı 2 gün sonra 374 ağla ağla o kadar mutlu olduk ki
İşin sonu şu kafanıza taksanızda takmasanızda rabbimden istemeyi ihmal etmeyin ve doğru şekilde isteyin inşallah isteyen tüm kardeşlerim ablalarım muradlarına ersinler rabbim aratmasın
Allah sabir versin canim insaAllah onumuzde ki ay olacak.Kizlar test sonucunu aldim negatif
Amin canim insaAllah Allah razi olsun.Allahin izniyle kalp atislarini da duyarsiniz canim:)) allah saglikli bir bebek nasip etsin hayirlarla insallah.
Canim istersen kan tahlili yaptir oradan kesin sonuc alirsin hakkinda hayirlisi insaAllah.Canım agzına saglık cok guzel yasmıssın tabiki herseyin bası dua umarım bizde bigun hayırlı haberlerimizi paylasıcaz hep birlikte..
Efulim sanada cok tesekkur ederim dediklerine dikkat etmeye calısacagım Allahın izniyle bakalım :)
Buarada ben hala olmadım bekliorum olucak gibi hissediorum ama gelmedi de takmadan yapamıor insan bugun 3 gun oldu test yapmaya kokuorum en azından umut etmek bile guzel napsam bilemiorum bolede zaman gecmıor
Okulum senden haber almak guzel. Hastanelerde oyle bir kural oldugunu bilmiyordum gercekten. Kotu olmus. Baksa bir hastaneye gidemezmisin peki? Hem insaAllah adetin gelmezde bebegin gelir :)iyi akşamlar hanımlarr..bugün doktora gidecektim gittim özelde gittiğim hastaneye bayan doktor gelmişti ona gitmiştim geçen hafta ondan mennun kalmayınca ilk gittiğim doktora gidecektim.danışmadaki bayan 10 gün geçmeden aynı poliklinikte aynı ölümde bi başka doktora randevu açılmıyormuş..geri döndüm geldim ..artık adet olayım ondan sonra gidecemm..aetten sonra da soğan kürüne başlayacam bayan doktor iltiha var demişti ama ona güvenmediğim için verdiği hiçirşeyi almadım kullanmadım..
efulim inşALLAH HAYIRLI HABERLerle geri dön..
Allah yardimciniz olsun Allah sifaasini versin insaAllah. Dersi veren dermanini da veriri insaAllah. Guclu olun.kızlar slm nasılınız bugun ben 2 gundur kotu gunler gecırıyorum dualrınızı eksıt etmeyın lutfen kardesım 1 haftadır hasta bugun arastırma hst sevk ettıler teshıs henuz konuklmadı yarın bellı olucak cok kotu durumdayım allah rızası ıcın dua edın kardesıme kotu bırsey cıkmasın allah kımseye evlat ana baba kardes acısı yasatmasın ben bırkere yasadım bıdaha gostermesın o acıyı allah
Ben hic bir belirti yasamadim. Bir kac gun daha bekleyip kan tahlili yaptirabilirsin.kizlar adetime 5 gün kaldı ama bugun midem çok kötü bulanıyor ve belim agiriyor.arasıra karnim da agiriyor adet olacakmışim gibi.hamile olabilirmi yim acaba?????
Canim 4 gun once idrarda cikmasi zaten zor bir ihtimal. Ya gidip kan tahlili yaptirabilirsin. Yada idrar testi icin bat gununu beklemelisin.batıma 4 gün kaldı bugün idrar testi yaptım negatif, oofyyaaa bi süprizcik olsa minicik bi sürpriz, rabbim tüm isteyenlerin yardımcısı olsun
ayyy kızlarr bugun ilk defa bebegimihemde kalp atışını gördüm çok güzel cok degişik tuaf bi duygu içerisindeyim bugün gercekten anne oldugumu hissettimm rabbim isteyen herkese versin inşallahh herkese yaşatsın tatırrsın o duyguyu
kızlar slm nasılınız bugun ben 2 gundur kotu gunler gecırıyorum dualrınızı eksıt etmeyın lutfen kardesım 1 haftadır hasta bugun arastırma hst sevk ettıler teshıs henuz konuklmadı yarın bellı olucak cok kotu durumdayım allah rızası ıcın dua edın kardesıme kotu bırsey cıkmasın allah kımseye evlat ana baba kardes acısı yasatmasın ben bırkere yasadım bıdaha gostermesın o acıyı allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?