Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Selam kizlar.. Ya benim bata 4 gün var ama bendayanamayıp gidip test alıcam. Yarın sabahta yapmayı düşünüyorum. Dua edin hayırlısıyla insaallah hamileyimdir

Nekadar güzel hisli yazmışsın canım benım .. Bu yaşadıklarını anlatıp bizlere yol gosterdiğin için Allah Senden razı olsun ... Taşıdıgın bebeğini sağlıcakla kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin Rab'im İnşallah.

Hamile oldugunu öğrendiğin saniyelerdeki sevinci yaşamayı Allah (c.c)hu isteyen herkese nasip etsin İnşallah .. Ol der ve Olur ...Canım eşin bebeginle sana bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim .. Darısı bizlere İnşallah .. Hamile kadınların duası kabul olurmuş sende bana ve bizlere dua et canım lütfen ... Öpüyorum ..

Daha çok bebek haberi okurum İnşallah burdan ...

Canim cok gecmis olsun tuylerim diken diken oldu kardesim annem babamdan bile onde gelir anliyorum neler hissettigini dualarim seninle insallah temiz cikar testler bianonce kardesine kavusursun

Rabbm tez zamanda şifa versin inşallah.. Çok zordur tahmin edebiliyorum, düşüncesi bile çok zorken..

Selam kizlar.. Ya benim bata 4 gün var ama bendayanamayıp gidip test alıcam. Yarın sabahta yapmayı düşünüyorum. Dua edin hayırlısıyla insaallah hamileyimdir

Canim ben 3 gun kala yaptim silik cizgi cikti ama kanda negatif cikti.bazen cikabiliyo 3 4 gun kala.ama keske dayanabilsek de adet gecikmesiyle yapsak. İnsallah hamilesindir

Saol canım beklemenin ne zor olduğunu biliyorum hep aklım sizde sık sık girip kontrol ediyorum kimler hamile diye inşalllahhh en kısa zamanda sizlerinde haberlerini alırım canım rabbim yardımcınız olsun

Canim adet gunum yarin.bilmiyorum iste kanda negatif cikti dun.kanda daha once belli olur diolar anlamadim.

Hayırlısı olsun canım benim insaallah hamilesndir. Bende az önce test aldım acaba yapmasam mı adı bebe time dandik birşeye benziyor. Senin yaptığın testin adı neydi. Internetten baktım da pek iyi şeyler duymadım bu test hakkında. Yanıltması cok kötü yaa

Rci su an u

Canim ben oncomed 2 tane bi tane bebe time bi de ismni hatrlamiyorum bi tane daha .bebe time icin olmayan hamilelikte cizgi ckariyo diolar ama ben gecen ay yaptm gayet negatif cikti smdi pozitif. Ustelik sabah flan yapmamistim.gerci kana gore hamile degilim ama. canim 3 gun kaldiysa yap istersen bi bakalim.

Bebe time ben guvenmiuorim bana yanlış pozitif gostermisti

Yapıp yapmamakta kararsız kaldim ya. Bakalım yarın sabah yaparım herhalde. Eczane de başka testte yoktu ki.

4 gün gecikince predictor ile dün gece test yaptım.çift çizgi çıktı.bugün de kan verdim yarın sonucu alıcam inşaallah.predictor %90'ın üzerinde doğru sonuç veren güvenilir bir test,sadece geciktiğiniz ilk gün yapın daha emin olursunuz.bu testi tavsiye ederim fiyatı diğerlerinde çok fazla 13,5 TL.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…