Merhaba arkadaşlar
Bu topikteki arkadaşlarımı o kadar iyi anlıyorum ki gebeliği beklerken bütün topikleri okuyosun acaba onlar ne yaptı ben ne yapabilirim diye arıyosunda arıyorsun çok şükür rabbime bana bu duyguyu yaşattı sağlıklada kucağıma alırım inşallahhh hergün şunu diyorum rabbim sana ne kadar şükretsem azdır şimdi size yol göstereceğine inandığım şeyleri paylaşmak isterim ama önce şunu unutmayın KÛN FE YEKÛN yani rabbim ol derse olur
İlk 3 ay olduğunda denemem doktora gittim vajinal muayene oldum ve sorun yok dedi 2 günde bir ilişki dedi tamam dedim ama doktor beni tatmin etmedi
4. Ayda bi daha doktora gittim ovulasyon testi önerdi yine muayene sıkıntı yok kafana takmıcaksın çift çizgiyi değerlendir dedi çift çizgiyi gördük ilişki ama malesef sonuç negatif
Sonra 6 ayım sma bu arada sürekli ağlıyorum depresyon halindeyim herkes bu şartlarda olmayacağını söylüyor kendini üzme vs vs bu sefer doktora gittim doktor yumurtlsma takibi yapalım dedi başladık tabi bu arada relaxım sık ilişkiden bunalmışım doktor söylücek biz yapıcaz doktor yumurtsn gelişmiş cuma pazar ilişki dedi hemen eşime söyledim geldi eve güzelce abdes aldık oturduk eşimle o önde ben arkada rabbim için bize bir evlat nasip et diye 2 rekat namaz kıldık ve secdede biz kez daha rabbime haykırdık tabi ben bu arada ilişki sonrası yasin okuyorum tespihler çekiyorum rabbim bana hayırlı bir evlat ver diye yalvarıyorum aradan 10 gün geçti burada ki arkadaşlarlada konuştuk 4 gün kala test yapmaya karar verdim böyle çooooook dikkatli baksanda zar zor görebileceğim bir çizgi vardı topiktekilerede negatif dedim ertesi gün bi daha test ya görüyoru. Ama emin değilim ertesi gün bi daha bu kez sabah baktım var ya eminim görüyorum ama çoooook silik eşimi işs uğurladım arkasından kalktım sağlık ocağına kan testi ve sonuç 42 çıktı 2 gün sonra 374 ağla ağla o kadar mutlu olduk ki
İşin sonu şu kafanıza taksanızda takmasanızda rabbimden istemeyi ihmal etmeyin ve doğru şekilde isteyin inşallah isteyen tüm kardeşlerim ablalarım muradlarına ersinler rabbim aratmasın
kızlar slm nasılınız bugun ben 2 gundur kotu gunler gecırıyorum dualrınızı eksıt etmeyın lutfen kardesım 1 haftadır hasta bugun arastırma hst sevk ettıler teshıs henuz konuklmadı yarın bellı olucak cok kotu durumdayım allah rızası ıcın dua edın kardesıme kotu bırsey cıkmasın allah kımseye evlat ana baba kardes acısı yasatmasın ben bırkere yasadım bıdaha gostermesın o acıyı allah
kızlar slm nasılınız bugun ben 2 gundur kotu gunler gecırıyorum dualrınızı eksıt etmeyın lutfen kardesım 1 haftadır hasta bugun arastırma hst sevk ettıler teshıs henuz konuklmadı yarın bellı olucak cok kotu durumdayım allah rızası ıcın dua edın kardesıme kotu bırsey cıkmasın allah kımseye evlat ana baba kardes acısı yasatmasın ben bırkere yasadım bıdaha gostermesın o acıyı allah
Selam kizlar.. Ya benim bata 4 gün var ama bendayanamayıp gidip test alıcam. Yarın sabahta yapmayı düşünüyorum. Dua edin hayırlısıyla insaallah hamileyimdir
Nekadar güzel hisli yazmışsın canım benım .. Bu yaşadıklarını anlatıp bizlere yol gosterdiğin için Allah Senden razı olsun ... Taşıdıgın bebeğini sağlıcakla kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin Rab'im İnşallah.
Hamile oldugunu öğrendiğin saniyelerdeki sevinci yaşamayı Allah (c.c)hu isteyen herkese nasip etsin İnşallah .. Ol der ve Olur ...Canım eşin bebeginle sana bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim .. Darısı bizlere İnşallah .. Hamile kadınların duası kabul olurmuş sende bana ve bizlere dua et canım lütfen ... Öpüyorum ..
Daha çok bebek haberi okurum İnşallah burdan ...
Canim ben 3 gun kala yaptim silik cizgi cikti ama kanda negatif cikti.bazen cikabiliyo 3 4 gun kala.ama keske dayanabilsek de adet gecikmesiyle yapsak. İnsallah hamilesindir
Canım kanda neden negatif? Adet oldunmu peki
Canim adet gunum yarin.bilmiyorum iste kanda negatif cikti dun.kanda daha once belli olur diolar anlamadim.
Hayırlısı olsun canım benim insaallah hamilesndir. Bende az önce test aldım acaba yapmasam mı adı bebe time dandik birşeye benziyor. Senin yaptığın testin adı neydi. Internetten baktım da pek iyi şeyler duymadım bu test hakkında. Yanıltması cok kötü yaa
Hayırlısı olsun canım benim insaallah hamilesndir. Bende az önce test aldım acaba yapmasam mı adı bebe time dandik birşeye benziyor. Senin yaptığın testin adı neydi. Internetten baktım da pek iyi şeyler duymadım bu test hakkında. Yanıltması cok kötü yaa
Bebe time ben guvenmiuorim bana yanlış pozitif gostermisti
Rci su an u
Canim ben oncomed 2 tane bi tane bebe time bi de ismni hatrlamiyorum bi tane daha .bebe time icin olmayan hamilelikte cizgi ckariyo diolar ama ben gecen ay yaptm gayet negatif cikti smdi pozitif. Ustelik sabah flan yapmamistim.gerci kana gore hamile degilim ama. canim 3 gun kaldiysa yap istersen bi bakalim.
inşallah canım tutmuştur.benim 2.5 yaşında oğlum var ama bu aralar ikinciyi çok istiyorum hayirlisiylaa insallah
Yapıp yapmamakta kararsız kaldim ya. Bakalım yarın sabah yaparım herhalde. Eczane de başka testte yoktu ki.
Bebe time ben guvenmiuorim bana yanlış pozitif gostermisti
4 gün gecikince predictor ile dün gece test yaptım.çift çizgi çıktı.bugün de kan verdim yarın sonucu alıcam inşaallah.predictor %90'ın üzerinde doğru sonuç veren güvenilir bir test,sadece geciktiğiniz ilk gün yapın daha emin olursunuz.bu testi tavsiye ederim fiyatı diğerlerinde çok fazla 13,5 TL.
Olsun sen onu yap cizgi cikarsa sevinmeden bi de baska test alirsin yaparsin
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?