Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kizlar bisi sorucam benim kan sonucu 1.20 cikti negatif yani forumda bazi arkadaslar bir hafta sonra tekrar test yaptir diyor yukselirmiki

Ben adetime 4 gun kala yaptım 1.20 çıktı adet günümde yani 4 gun sonra yaptım 69,9 çıktı

Canim bana en yakin durumda sensin.bi yorum yap nolur.4 tane test yaptim silik cizgi cikti adetime 3 gun kala.2 gun kala da kan testi negatif cikti.yarin adet gunum .sence sendeki gbi olma olasiligi olablir mi ki ama sen 4 gun kala yaptirmissin

Bende o 1.20 çıkan sonuçtan 2 gun sonra evde test yaptım inanılmaz silik çıktı hayal zannettim bitane daha aldım oda aynı sekilde çıktı sabah ilk idrarına tekrar yaptım çizgi daha belirginlesti ertesi gun adet günümde yani baska hastanede kan verdim 69,9 çıktı şimdi 6 haftalık cuma gunü kalp atışları icin gidicem ilk hamileliğim iki aylıkken kalp atışları durdu bu ikinci ve ben cok korkuyorum mutlu olamadım hAla

Sen adet oncesimi yatin testi canim ben 5 gun gecmisti yaptim

3 aydır bebek istiyoruz normalde hiç bi adet belirtisi yaşamam geçen ay adetten iki gün once goguslerm aciyodu adet olunca geçti bu ay adetime 3 4 gün kala kan testi yaptirdim 1, 5 cikti ayin 14 u idrar testi yapdim negatif 15 subat adet günüm ve goguslerm acimaya basladi ara ara bel agrilarim ve kasik sancim oluyo 16 si bigün sonra tekrar test yapdim negatif dayanamayip dun kan testi yaptirdim 0, 100 cikti hayal kırıklığı yaşadım bugün 4.gunum hala adet olmadim hamile olablrmiyim

Canim cok saol cok.ben okadar heyecanliyim ki ne yapcagmi bilemiyorum cok erken sevindgmi biliyorum ama dayanamiyorum iste hic ama hic beklemiyodum.ara tatilde esimle az gorustuk bu ay olmaz diodum. Ama belki de hamileyim simdi

hayırlı olsun dikkat edin ama dinlenin

Arkadaşlar bisi sormak istiyorum umarım aranizda bilen vardır bu hafta klomen kullanarak gun asiri beraberlik dmisti dr um pazartesi kontrolüm var beni ne bekliyor ? Yumurtlamama mi bakick catlayip catlamasinami bu arada sat 13.02 bat 18.03 simdiden tesekkur ederim umarım hepimiz bi an once girdigimz bu yoldan sevinçle ve bebislerimizle cikariz

arkadaşlar kist için doktor yasmin hapı verdi dün bitti ne zaman adet olurum acaba kullanan oldu mu _? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…