- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Evet bi cok kisiye de oyle olmus canim.berbat bir sey bu
Hadi yaa adetin geciktikten sonra mi yaptın testi?
Aynen öyle yaparım. Dua edelim birbirimize.. Senin kan testi sonucun laatı peki?
Kizlar bisi sorucam benim kan sonucu 1.20 cikti negatif yani forumda bazi arkadaslar bir hafta sonra tekrar test yaptir diyor yukselirmiki
Ben adetime 4 gun kala yaptım 1.20 çıktı adet günümde yani 4 gun sonra yaptım 69,9 çıktı
neden test yaptırmak istiyorsun belirtilerinmi var
Bende o 1.20 çıkan sonuçtan 2 gun sonra evde test yaptım inanılmaz silik çıktı hayal zannettim bitane daha aldım oda aynı sekilde çıktı sabah ilk idrarına tekrar yaptım çizgi daha belirginlesti ertesi gun adet günümde yani baska hastanede kan verdim 69,9 çıktı şimdi 6 haftalık cuma gunü kalp atışları icin gidicem ilk hamileliğim iki aylıkken kalp atışları durdu bu ikinci ve ben cok korkuyorum mutlu olamadım hAla
Hasta olmadimda baska topikten ark bir hafta sonra test yap oyle sokturucu kullsn dedi
Amiinn.Allah razı olsun.Hepimizin yüzü Gülsün bir an evvel.
bence doktora git artık canım ultrasonla baksın onlarda test ister zaten ne var ne yok anlarsın
Canim cok saol cok.ben okadar heyecanliyim ki ne yapcagmi bilemiyorum cok erken sevindgmi biliyorum ama dayanamiyorum iste hic ama hic beklemiyodum.ara tatilde esimle az gorustuk bu ay olmaz diodum. Ama belki de hamileyim simdi
hayırlı olsun dikkat edin ama dinlenin
Canim allah kucagina almayi da nasip eder insallah.biz de yasariz ins. Bu duygulari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?