Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kizlar merhaba
Bi suredir yazamadım misafirlerim vardi ve hafta sonu yine misafirim gelicek temizlikle ugrasiyorum. Bat 13 uydu hatirlarsiniz belki ayin 17 sinde devlet hastanesinde kan tahlili yaptirdim 1.20 cikti. Dedimki tamam negatif adetimi bekliyim stres falanda yapmadim hic ama hala gelen giden yok. Dun gece pembemsi az bir akintim olmus ama sabah hic bisey yok belim agriyo tamam oldum diyorum ama sadece akinti gelmis. Yogun seffaf bir akintim var. Annemde biraz daha bekle oyle git doktora diyo bu yuzden haftaya randevu aldim. Bugune kadar rahattim ama bugun 7. Gun ve hic gecikmezdi artik endiselenmeye basladim

Son düzenleme:

benimde öyle olmuştu,geç döllenme olduysa anca çıkar canım bekle bakalım,inşlh bebeğin seninledir.

beklemekle iyi yapmışsın canım belki yerleşme kanamasıdır o bir hafta sonra tekrar kan testine git bence hakkında hayırlısı olsun

benimde öyle olmuştu,geç döllenme olduysa anca çıkar canım bekle bakalım,inşlh bebeğin seninledir.

Bende seninle ayni durumdayim canim bat 14 - 15 kan tahlili yaptrdim iki gün once 0, 100 cikdi beklemek cok zor

Insallah canim. Sen kac gun sonra ogrenmistin??

Amin canim hayirlisi neyse o olsun

Canim bende senin gibiyim 1.20 ciiti hala gelen giden yok belirtide yok sadece kasik ve gobegime agri giriyor o kadar bende sokturucu falan alayim maydonoz kaynatip iceyim diyorum bazi arkadaslarda bekle diyor bilemedim

Canim bende senin gibiyim 1.20 ciiti hala gelen giden yok belirtide yok sadece kasik ve gobegime agri giriyor o kadar bende sokturucu falan alayim maydonoz kaynatip iceyim diyorum bazi arkadaslarda bekle diyor bilemedim

Benim dune kadar hicbir belirtim yoktu adet olucagima dair ama dun alt karnimda bi agirlik sanki biri oturmus gibi bide belim agridi dun gecede pembemsi akinti gelmis akintimda yogunlasti seffaf.
Sende akinti oluyomu?
Annem 10 gun gecmeden cikmaz testte diyo ama ben endiselenmeye basladim pkolu olmama ragmen gecikmezdi hic adetim bugun 7. Gun

Son düzenleme:
Hayir canım geçen ay 23ünde adet olmuştum

Tatlim bünyeye göre degisiyo 28 gunde bi duzenli adet goruyorsan bugünlerde adet gormen gerekiyo bir iki gün daha bekle en iyisi kan testi yaptir bence benim bugun 5 günüm gecikti ama benimde testler negatif bende ikilemdeyim ama mecbur bekliyoruz bliorm zaman geçmiyo ama malesef yapicak bisey yok

Evet benimde artti ama eski bel agrim kalmadi bende 5. Gun yaptim 1.20 cikti bana dediler 1.20 den sonrq yukselebilir acaba kimyasal gebelik falanmi dedim benim 4 ay oncesiinne kadar gecikirdi ama 28. Gun anlardim adet gunum oldugunu sadece gelmezdi simdi belirtimde yok eskisi gibi kasiklarima agri giriyor

Insallah canim. Sen kac gun sonra ogrenmistin??

Amin canim hayirlisi neyse o olsun

1 hafta gec dollenme oldu yani sende

yumurta takibine gidiyodum ben 16. günümde yumurtlamam oldu,dr öyle dedi bir daha gitmedim 21. günümde tekrar yumurtladığımı hissettim ve değerlendirdik o şekilde oldu yani yani geç döllenmem oldu zaten 1 hafta gecikkince adetim kanda bile 29 çıkmıştı ama sonra katladı giderek şuanda 10 haftalığım

Rabbim yardımcımız olsun canım..

Insallah bendede seninki gibi gec dollenme olmustur hic umudum yok ama.
Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…