arkadaşlar kist için doktor yasmin hapı verdi dün bitti ne zaman adet olurum acaba kullanan oldu mu _? :44:
Kizlar merhaba
Bi suredir yazamadım misafirlerim vardi ve hafta sonu yine misafirim gelicek temizlikle ugrasiyorum. Bat 13 uydu hatirlarsiniz belki ayin 17 sinde devlet hastanesinde kan tahlili yaptirdim 1.20 cikti. Dedimki tamam negatif adetimi bekliyim stres falanda yapmadim hic ama hala gelen giden yok. Dun gece pembemsi az bir akintim olmus ama sabah hic bisey yok belim agriyo tamam oldum diyorum ama sadece akinti gelmis. Yogun seffaf bir akintim var. Annemde biraz daha bekle oyle git doktora diyo bu yuzden haftaya randevu aldim. Bugune kadar rahattim ama bugun 7. Gun ve hic gecikmezdi artik endiselenmeye basladim
Kizlar bebe time testini yaptim tek çizgi çıktı erken mi yaptım acaba ya
Kizlar merhaba
Bi suredir yazamadım misafirlerim vardi ve hafta sonu yine misafirim gelicek temizlikle ugrasiyorum. Bat 13 uydu hatirlarsiniz belki ayin 17 sinde devlet hastanesinde kan tahlili yaptirdim 1.20 cikti. Dedimki tamam negatif adetimi bekliyim stres falanda yapmadim hic ama hala gelen giden yok. Dun gece pembemsi az bir akintim olmus ama sabah hic bisey yok belim agriyo tamam oldum diyorum ama sadece akinti gelmis. Yogun seffaf bir akintim var. Annemde biraz daha bekle oyle git doktora diyo bu yuzden haftaya randevu aldim. Bugune kadar rahattim ama bugun 7. Gun ve hic gecikmezdi artik endiselenmeye basladim
benimde öyle olmuştu,geç döllenme olduysa anca çıkar canım bekle bakalım,inşlh bebeğin seninledir.
benimde öyle olmuştu,geç döllenme olduysa anca çıkar canım bekle bakalım,inşlh bebeğin seninledir.
beklemekle iyi yapmışsın canım belki yerleşme kanamasıdır o bir hafta sonra tekrar kan testine git bence hakkında hayırlısı olsun
Insallah canim. Sen kac gun sonra ogrenmistin??
Amin canim hayirlisi neyse o olsun
arkadaşlar kist için doktor yasmin hapı verdi dün bitti ne zaman adet olurum acaba kullanan oldu mu _? :44:
Ben adetime 4 gun kala yaptım 1.20 çıktı adet günümde yani 4 gun sonra yaptım 69,9 çıktı
Canim bende senin gibiyim 1.20 ciiti hala gelen giden yok belirtide yok sadece kasik ve gobegime agri giriyor o kadar bende sokturucu falan alayim maydonoz kaynatip iceyim diyorum bazi arkadaslarda bekle diyor bilemedim
Hayir canım geçen ay 23ünde adet olmuştumAdetin gecikti mi canim
Hayir canım geçen ay 23ünde adet olmuştum
Benim dune kadar hicbir belirtim yoktu adet olucagima dair ama dun alt karnimda bi agirlik sanki biri oturmus gibi bide belim agridi dun gecede pembemsi akinti gelmis akintimda yogunlasti seffaf.
Sende akinti oluyomu?
Annem 10 gun gecmeden cikmaz testte diyo ama ben endiselenmeye basladim pkolu olmama ragmen gecikmezdi hic adetim bugun 7. Gun
1 hafta gec dollenme oldu yani sendeadetim bir hafta gecikince kanda öğrendim,idrarda çıkmamıştı ama ben biliyorumki adetime 1 hafta kala döllenme oldu bende
1 hafta gec dollenme oldu yani sende
Tatlim bünyeye göre degisiyo 28 gunde bi duzenli adet goruyorsan bugünlerde adet gormen gerekiyo bir iki gün daha bekle en iyisi kan testi yaptir bence benim bugun 5 günüm gecikti ama benimde testler negatif bende ikilemdeyim ama mecbur bekliyoruz bliorm zaman geçmiyo ama malesef yapicak bisey yok
yumurta takibine gidiyodum ben 16. günümde yumurtlamam oldu,dr öyle dedi bir daha gitmedim 21. günümde tekrar yumurtladığımı hissettim ve değerlendirdik o şekilde oldu yani yani geç döllenmem oldu zaten 1 hafta gecikkince adetim kanda bile 29 çıkmıştı ama sonra katladı giderek şuanda 10 haftalığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?