kizlar adetime 2 gün var silik cikti idrar testim.acaba hamile miyim?
bugün karnımın içi çok acıdı.....acaba gebelik belirtisimi böyle yaşayan oldumu..pazatesi bat ım sanırım...yani yumurtlamadan sonki 14. günmüm yani
Rabbim yardımcımız olsun canım..
kizlar adetime 2 gün var silik cikti idrar testim.acaba hamile miyim?
Canim kan testi ne zaman yaptircaksin?benim de silik cikti adete 2 gun kala kan testine gtm negatif. Smdi adet 1 gun gecikti kan testine bidaha gtmeye korkuyorum.
Benim dune kadar hicbir belirtim yoktu adet olucagima dair ama dun alt karnimda bi agirlik sanki biri oturmus gibi bide belim agridi dun gecede pembemsi akinti gelmis akintimda yogunlasti seffaf.
Sende akinti oluyomu?
Annem 10 gun gecmeden cikmaz testte diyo ama ben endiselenmeye basladim pkolu olmama ragmen gecikmezdi hic adetim bugun 7. Gun
bende batı ma 2 3 hafta kala sancı olmuştu midem mi karnımmı bi türlü çözememiştim hafiften mide bulantısıda vardı bat günüme kadar devam etti adet sancısı falan sandım 1gün geçti günüm test yaptım hemen hamile oldugumu ögrendim inşallah canım seninde vardır rabbimm gönlüne göre versinn
Gidip kan tetsi yaptırsana canım nasıl bekliyorsun :))
Canım 17 sinde yaptirdim 1.20 cikti ondan butun umutlarim suya dustu. Haftaya doktora gidicem ozaman ne var ne yok belli olur zaten.
Bu arada hala adet olmadim 8.gun
bu ay soğan kürü bal çörek otu falan ne varsa yapmayı düşünüyorum aynı zamanda da doktora gidicem.
doktora nezaman gitsem daha iyi ssizce. reglim biter bitmez mi yoksa nezaman???
Canım 17 sinde yaptirdim 1.20 cikti ondan butun umutlarim suya dustu. Haftaya doktora gidicem ozaman ne var ne yok belli olur zaten.
Bu arada hala adet olmadim 8.gun
Eki Görüntüle 988879 Eki Görüntüle 988878 Böyle bakınca negatif ama ışık altında hani çizgnin yeri belli olurya öyle bişi var hayalet bişey yani adetme 3 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?