Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bugün karnımın içi çok acıdı.....acaba gebelik belirtisimi böyle yaşayan oldumu..pazatesi bat ım sanırım...yani yumurtlamadan sonki 14. günmüm yani

bugün karnımın içi çok acıdı.....acaba gebelik belirtisimi böyle yaşayan oldumu..pazatesi bat ım sanırım...yani yumurtlamadan sonki 14. günmüm yani

bende batı ma 2 3 hafta kala sancı olmuştu midem mi karnımmı bi türlü çözememiştim hafiften mide bulantısıda vardı bat günüme kadar devam etti adet sancısı falan sandım 1gün geçti günüm test yaptım hemen hamile oldugumu ögrendim inşallah canım seninde vardır rabbimm gönlüne göre versinn

merhaba kızlar

ilk denememde yumurtlama gününü yanlış hesaplamıştım olmadı.gerçi bazen olacağı varsa oluyor ama bizim olmadı işte.tam ikinci denemeye niyetlendim hatta 1 kez korunmasız ilişkiye girdik ama baş dönmesi,el ve ayaklarda buz gibi olma,kalp çarpıntısı şikayetlerim olmayı başladı.doktora gittim demir eksikliği çıktı.şuan ilaç kullanıyorum.şimdi hamile kalmadığıma şükür ediyorum.çünkü demir eksikliği varken hamile kalmak çok tehlikeli dedi doktor.Allah korusun düşüğe neden olabiliyormuş.zaten şikayetlerim yüzünden iyi hissetmiyordum kendimi.10 gündür ilaçlarımı kullanıyorum.biraz daha iyiyim.1 ay kullanacağım sonra tekrar kan testi yaptırıp demir oranına bakılacak.ondan sonra bebek planları kaldığı yerden devam edecek inşallah.bide ovülasyon testi almıştım bu rahatsızlığım başlamadan önce.bidahaki bebek denemesinde onuda deneyeceğim.hadi hayırlısı

Herkese günaydın,hayırlı cunalar kızlar.bu ay yine olması sanırım 3 gün var ve laboquıckın 5-20 ml yani biraz hassas testiyle yaptım yok negatifBelim ağrıyodu cok ,dün akşam da cıkaıyodum nerdeyse ümitlenmişim demek frkında olmadan

Merhabalaar, Allah bu başlıktaki benim gibi bebek isteyen herkese bu ay yada şubat ayında bebek nasip etsin :) benim adetime 7 gün var hayırlısı bakalım :)

Gidip kan tetsi yaptırsana canım nasıl bekliyorsun :))

ayyy inş canm yaaa..öyledir....bazal vücut ısımıda ölçyrum o daii gidiyor bakalım şimdilik

bu ay soğan kürü bal çörek otu falan ne varsa yapmayı düşünüyorum aynı zamanda da doktora gidicem.
doktora nezaman gitsem daha iyi ssizce. reglim biter bitmez mi yoksa nezaman???

bu ay soğan kürü bal çörek otu falan ne varsa yapmayı düşünüyorum aynı zamanda da doktora gidicem.
doktora nezaman gitsem daha iyi ssizce. reglim biter bitmez mi yoksa nezaman???

bende soğan kürü deneyecemm bu ay..ben adet biter bitmez gidecem pazartesiiye gün aldım...

Canım 17 sinde yaptirdim 1.20 cikti ondan butun umutlarim suya dustu. Haftaya doktora gidicem ozaman ne var ne yok belli olur zaten.
Bu arada hala adet olmadim 8.gun

daha önc de olmuşmuydu ya da adetin gecikir miydi canım..

Böyle bakınca negatif ama ışık altında hani çizgnin yeri belli olurya öyle bişi var hayalet bişey yani adetme 3 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…